Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benm aklımda soru isaretleri olustu....benim yumurtlama gunum 16 ekimdi bi nolur nolmaz diye esimle 14 ekimde basladık calısmalara 20 ekime kadar... şimdi bende olan durumları anlatcam bana yardımcı olabilcek bri varsa eger yazabilir mi.... 16 ekime kadar hic biryerimde sancı yoktu o gun azıcık oldu ilişkiye girdikten sonra sabah sag tarafımda bi batmalar olustu... ama sonra gecti... carsamba gunude surekli batmalar oldu ara ara... bide normalde benim atesim hep 35.7, 35,8 civarı olurdu... ama 1 haftadır sabit 36.4 sabahları hiiiiiiic ama hic degismedi..... sadece cumartesi 35.9 oldu... dedigim gibi sabahları hep sabitti yoksa... bu sabahta olctum aynı 36.4tu sadece aksamları degisiyor aksamları hep 37.1 yada 37oluyor ne yukseliyo ne dusuyor... bideee seeey hmmm ayıp olcak ama birkac gundur vajinam sanki cok cok yumusak gibi bide azıcık genislemis gibi.... internetten arastırdım acaba ne olabilir diye bir cok sitelerde vajina yumusaması hamileligin belirtilerinden ilk sırada olanmıs... hatta zamanee kadınları yada ebeler bir bayanın hamile oldugunu vajinanın yumusaklıgına gore bilirmis :/ hatta yerlesme oldugu anda otomatik olarak vajina azıcık milim genisliyormus.. bendeki durum boyle, baska belirti yok goguste falan bisey yok.... psikolojik oldugunu sanmıyorum cunku hepsi gozle gorulur sey... ama sizce bebiş tutmus mudur kiii...

sabit giden ateslerin sonu genelde guzel oluyor
ama simdi yorum icin erken ates konusunda cunku daha bata cok var
gunicindeki aesin de cok onemli degil ama sabahki atesinin her zamankinden yuksek olmasi iyi gelisme
vajinanin yumusak olmasi da cok iyi gelisme, eger 16 ekimde tuttuysa bir hafta gecmis oluyor uzerinden yeni yeni bebegin yerlesmesi olmasi lazim, tabi rahim kendini hazirliyor olabilir
zaten ilk gunlerde cok anlayamazsin baska belirtilerden, yaniltabiliyor da, ama atesinin yuksek olmasi ve vjina ici durumun iyi gelisme
umarim hamilesindir
zten insan anliyor ben vajinal tablet kullandim baya zaman vajinanin ici hic olmadigi kadar yumusak ve nemli oluyor, adete yakin normalde kuru ve sanki puturlu gibi gelir ele
tabi bence sen kurcalama cok sakincali olabilir
iyi haberlerle gelirsin umarim

hadiiiii hadiiiiiiii bayram sekeri gellllssinnnnnnnn
gozun aydin tatlim

evet bende kurcalamak istemiyorum :/ ama vajinamdaki o farklılıgı gorunce merak ettim umarım hamileyimdir pazar yada pazartesi normalde adet olmam lazım bakalım :)

selamlar ve güle gülee ben ankara danda gıdıyorum kocısımın yanına YOZGAT a :)) nete gıremem artık p.tesı gunu evımıze donerız o zamna da tam regl gunum atesım duserse umudım yok ama hafta sonuna caa dusmesse tmmdır heheh mujdeyı verırımm o vakıt haydı hayırlısııı ınsl...

hepınızı cok opuyorumm everyyy dıkkt et kendıneee 9 ay cımm ınsll gusel haberlerın gelırrr herkesın gonlunden gecenı versın rabbım ennn hayılrlısından ınsl....

Bu da benim ff sayfam, çok yeniyim daha, yorumlarınızı bekliyorum...

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu ay ilk defa klomen kullandım. Yumurtlamamda yada rahim duvarımda hiç bi problem çıkmadı, kist, akıntı vs. hiç biri yok. Hatta dr tebrik etti beni :)
EDr.um sadece şansımızı artırmak için klomene başladı. dün kontrole gittim, 3 tane yumurtan olmuş, süppersin Yelizcim dedi. Eğer döllendiyse ki bence döllenmiş dedi :) hadi bakalım üçüz annesiyle mi konuşuyorum dedi. Ateş yöntemini sayenizde öğrendim, bana yorum yapabilecek misiniz?

sen esinin yaninda degil miydin, gozumden kacirmisim
annenlerin yanina gittin herhalde
iyi yolculuklar canim

canim onceki olcumlerin yok o yuzden tam diyemiyorum ama 12. gun de catlamis olabilirsin
ani yukselis var
ya da diger yukselisin oldugu gun catlamis olabilirsin, yani 14. gun
umarim iki gunde de calisman olmustur
masallah 3 yumurtadan en az biri dollensin insallah

Son düzenleme:
kızlar merhaba,bugün ilk defa yataktan çıkabildim, bu gidişle hastanelik olacağım ben k.annem yardıma geldi sağolsun bi tas çorba içebildim sabahtan beri.bu bulantı bilelkilleri de işe yaramadı. yeni haber var mı? geçmişi fln okuyamıyorum

Merhaba sorunu merakla okudum cunku aynı seylerı bende yasadım yanı yasıyorum, ates tablom su sekılde
adetın 17.gunu 36,30
18.gun 36,3
19.gun 36,60
20.gun 36,80
21.gun 36,30
22.gun 36,60
23.gun 36,60
24.gun 36,60
25.gun 36,60 ve bende son bıkac gundur vajınada yumusama ve cok utanarakta olsa soyluyorum ıslaklık var ve sankı adet olucakmısım veya yumurtlama donemındeymısım gıbı garıp sancımı desem agrımı desem anlayamadıgım bıseyler var, az da olsa bılgısı olan arkadaslar varsa bıze yardımcı olsun lutfen, buarada 32 gunde bır adet oluyorum

masallah canım sana da yumoslarına da
ates tablon oncekıle olmadıgı ıcın cok dogru yorumlanamayabılır ama
sımdıkı gorunus cok guzel
bnm bı kere doktorum catlamıs yumurtamı gordu ben dollenmısmı dedım oda bılemeyız kı onu bole dedı
ama senın drun bence dollenmıs demıs. sasırdım.
ınsallah dedıgı gıbı olmustur.
sızde bı sıkıntı yoktu dımı?

....................................................

Son düzenleme:

kız kimmiş bu bu kadar pozitif doktor
sölede bizde gidelim
aynı gün hem yumurta görüp hemde döllendiğini görmeside ilginçmiş
döllenmede önce çatlamıyomuydu bu yumurtalar yahuuu

inşallah bebişin gelmiştir bu ay tatlım

haber var keeep vaaar
kız bn aynı senın gecen aykı gıbı oldum . yumosum catladı gıttı valla. ates yukseldı.
gec oldu ama ınsallah guc olmasın
bıde son 4 gundur cok saglam calısma da oldu devamıda gelecek ınsallah allhın ıznıylee
inşşşşallaaaaahh sonumda sen gıbı olur be yavrummm
dua et banaa

21. gun yerlesme olup da son gunlerdekı sabıtlenmenın guzel haberlere ses vermesı muhtemel sekerım:)
ama sen bnm gıbı gec adet oluosun demekkı 32 gunde.
25. gun cok erken aslında daha yorum yapabılmek ıcın
bıraz daha sabretces senle. bende beklemedeyım

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkessss iyi dimiiiiiiiiiiiiiiiiii

evet bendede o ıslaklık var işte boyle su gibi... normalde dedigim gibi en erken pazar en gec p.tesi adet olmam lazm ama bilmiyorum ki ya...
ya aslında ben bisey ogrendim ama utanıyorum soylemeye paylassam mı bilemedim ki :/

Son düzenleme:
21. gun yerlesme olup da son gunlerdekı sabıtlenmenın guzel haberlere ses vermesı muhtemel sekerım:)
ama sen bnm gıbı gec adet oluosun demekkı 32 gunde.
25. gun cok erken aslında daha yorum yapabılmek ıcın
bıraz daha sabretces senle. bende beklemedeyım[/QUOTE]

ınsallah canım ya ınsallah guzel haberler verırım, cok uzun zamandır beklıyorum

canım inşallah bebeğin seninledir inşallah senin tablonun sonu keep gb hamilelikle sonuçlar dualarımız seninle ve tüm isteyenlerle inşallah

evet bendede o ıslaklık var işte boyle su gibi... normalde dedigim gibi en erken pazar en gec p.tesi adet olmam lazm ama bilmiyorum ki ya...
ya aslında ben bisey ogrendim ama utanıyorum soylemeye paylassam mı bilemedim ki :/

Allah iyiliğini versin inşallah söle tabi tatlım varsa doğruluk payı bizde faydalanırız fena mı olur yani çok merak ettim neymiş

paylas tabıkıde, evet ınsan bazı seylerı paylasırken bıraz cekınıyo ama olsun sonucta burda bız bıze yazısıyoruz:) hadı merakla beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…