masallah canım sana da yumoslarına da
ates tablon oncekıle olmadıgı ıcın cok dogru yorumlanamayabılır ama
sımdıkı gorunus cok guzel
bnm bı kere doktorum catlamıs yumurtamı gordu ben dollenmısmı dedım oda bılemeyız kı onu bole dedı
ama senın drun bence dollenmıs demıs. sasırdım.
ınsallah dedıgı gıbı olmustur.
sızde bı sıkıntı yoktu dımı?
paylas tabıkıde, evet ınsan bazı seylerı paylasırken bıraz cekınıyo ama olsun sonucta burda bız bıze yazısıyoruz:) hadı merakla beklıyoruz
baska forumlardada okudum, adetine yakın bi gunlerde orta parmagını vajinaya sokunca eger et parcası gibi bisey degiyorsa adet olacakmıssın ama yok bisey degmesse bos gibiyse hamileymissin dediler.... bunun dogrulugu ne kadar dye sordum ebeler hep oyle yapıyorlarmıs... hatta annemede sordummerak ettim dogru dedi... ablama hamile oldugunu oyle anlamıs.. hatta emin olmak icin ebeye gitmis.. ebede onaylamıs... ve genel olarak doktorlar ilk asagıdan kontrol ediyorlarmıs onlarda ilk parmakla kontrol ediyorlarmıs oyle duydum.... ya denemedim cok korkuyorum valla aklım karıstı ya ay coook utandım :18:
eevt duymustum bunu, ama nasıl olsa az kalmıs bıraz daha sabret derım ben deneme boyle seyler, tabı bu benım dusuncem
etmez miyim canımhaber var keeep vaaar
kız bn aynı senın gecen aykı gıbı oldum . yumosum catladı gıttı valla. ates yukseldı.
gec oldu ama ınsallah guc olmasın
bıde son 4 gundur cok saglam calısma da oldu devamıda gelecek ınsallah allhın ıznıylee
inşşşşallaaaaahh sonumda sen gıbı olur be yavrummm
dua et banaa
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
yımırtam geldi hAAAnııııııımm
ayhh kızlar
çok şükür allahıma
bol çalışmalı ve yumurtalı bir ay oldu:)
hani 2 gündür yumurtam yok diye aglanıodum ya şu anda ay başındaki umuduma geri döndüm..
hadı bakalım dpoları saymaya baslayalım..
belki geçivermisizdir şu morfolojı belasınıda bebişim gelirde 2 bayram yaparız kızlar ha ne dersiniz???
kızlar merhaba,bugün ilk defa yataktan çıkabildim, bu gidişle hastanelik olacağım benk.annem yardıma geldi sağolsun bi tas çorba içebildim sabahtan beri.bu bulantı bilelkilleri de işe yaramadı. yeni haber var mı? geçmişi fln okuyamıyorum
kızlar nasılsınız yavrularım
şeker sonuçlarım çok güzel çıkmışçok şükür
oğlumun kalbini de dinledim sağlık ocağında ona da maşallah
hepinize iyi bayramlar ben bayram sonuna kadar yokum
öpüldünüz
hadi bakalım
geçen ay kim bu son ay, artık doktora gideceğim dediyse hamile kaldı :)
sende de o ışık var
sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim,sana da iyi bayramlarkızlar nasılsınız yavrularım
şeker sonuçlarım çok güzel çıkmışçok şükür
oğlumun kalbini de dinledim sağlık ocağında ona da maşallah
hepinize iyi bayramlar ben bayram sonuna kadar yokum
öpüldünüz
sağol canım, henüz geçmedi bakalımah canım ya umarım en kısa zamanda atlatırsın
lillum bak en verimli aylardasın, çok yakında senin haberlerini de alacağız eminim,umudun kırılmasın canım benimben bi istisnayım sanırım . . .
sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim,sana da iyi bayramlar
sağol canım, henüz geçmedi bakalım
lillum bak en verimli aylardasın, çok yakında senin haberlerini de alacağız eminim,umudun kırılmasın canım benim
diyosun hadi bakalım hayırlısı canım ya bayram tatiline girmeden tablomu da paylaşiim sizlerle umarım tatil dönüşü iyi haberlerle gelirim hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim hayaller yine fos cıktıyumurtlamadan bu yana 36.4 olan ve hep saabit duran atesim bu sabah olctugumde 35.9 'di pazar gunu adet olmam lazım...kesin o yuzden dustu bebiş hayalleride gitti.... bu ayda tutmamış demekki
üzülme tatlım her yeni döngüde yeni umutlar başlar bizim için ama birgün Rabbim bize de nasip edecektir inşallah ne kadar oldu senin deneyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?