Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cnm, dr.um döllendiğini görmedi sadece yorumunu söyledi, daha yerleşme bile olmadan müneccim mi ki bilsin :)
2 gün hayatımda ilk defa kasık ağrısı çektim, klomenin bunda payı varmış, baba tarafımda tüm kardeşler ikiz.
Bu arada dr.um yumurtalarımı geçen hafta görmüştü Bugün adetimin 15. günü ve değerim 3,17 çıktı, bakalım hayırlısı hepimiz için...

paylas tabıkıde, evet ınsan bazı seylerı paylasırken bıraz cekınıyo ama olsun sonucta burda bız bıze yazısıyoruz:) hadı merakla beklıyoruz

baska forumlardada okudum, adetine yakın bi gunlerde orta parmagını vajinaya sokunca eger et parcası gibi bisey degiyorsa adet olacakmıssın ama yok bisey degmesse bos gibiyse hamileymissin dediler.... bunun dogrulugu ne kadar dye sordum ebeler hep oyle yapıyorlarmıs... hatta annemede sordum merak ettim dogru dedi... ablama hamile oldugunu oyle anlamıs.. hatta emin olmak icin ebeye gitmis.. ebede onaylamıs... ve genel olarak doktorlar ilk asagıdan kontrol ediyorlarmıs onlarda ilk parmakla kontrol ediyorlarmıs oyle duydum.... ya denemedim cok korkuyorum valla aklım karıstı ya ay coook utandım :18:

eevt duymustum bunu, ama nasıl olsa az kalmıs bıraz daha sabret derım ben deneme boyle seyler, tabı bu benım dusuncem

etmez miyim canım dualarım seninle, inşallah döngülerimizin sonları da benzer

hadi bakalım
geçen ay kim bu son ay, artık doktora gideceğim dediyse hamile kaldı :)
sende de o ışık var

ah canım ya umarım en kısa zamanda atlatırsın

kızlar nasılsınız yavrularım
şeker sonuçlarım çok güzel çıkmışçok şükür
oğlumun kalbini de dinledim sağlık ocağında ona da maşallah
hepinize iyi bayramlar ben bayram sonuna kadar yokum
öpüldünüz

kizlarrrrr
herkese simdiden iyi bayramlar dilerim
hersey gonlunuzce olsun
belki pek gelemezsiniz bayramda simdiden kutluyorum herkesi
sevgilerrrrrr

günaydın kızlaaarrrr herkese hayırlı iyi bayramlar umarım döndüğümüzde birçok hamile haberi almış ve vermiş oluruz Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah herkesin bayramı mübarek olsun

sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim,sana da iyi bayramlar

ah canım ya umarım en kısa zamanda atlatırsın
sağol canım, henüz geçmedi bakalım

ben bi istisnayım sanırım . . .
lillum bak en verimli aylardasın, çok yakında senin haberlerini de alacağız eminim,umudun kırılmasın canım benim

diyosun hadi bakalım hayırlısı canım ya bayram tatiline girmeden tablomu da paylaşiim sizlerle umarım tatil dönüşü iyi haberlerle gelirim hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah

3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com

benim hayaller yine fos cıktı yumurtlamadan bu yana 36.4 olan ve hep saabit duran atesim bu sabah olctugumde 35.9 'di pazar gunu adet olmam lazım...kesin o yuzden dustu bebiş hayalleride gitti.... bu ayda tutmamış demekki

benim hayaller yine fos cıktı yumurtlamadan bu yana 36.4 olan ve hep saabit duran atesim bu sabah olctugumde 35.9 'di pazar gunu adet olmam lazım...kesin o yuzden dustu bebiş hayalleride gitti.... bu ayda tutmamış demekki

üzülme tatlım her yeni döngüde yeni umutlar başlar bizim için ama birgün Rabbim bize de nasip edecektir inşallah ne kadar oldu senin deneyeli

nasılsın canım ya inşallah bayram dönüşü hamiş haberlerimizi veririz burdan ne güzel olurdu . . . çok dua et olur mu

üzülme tatlım her yeni döngüde yeni umutlar başlar bizim için ama birgün Rabbim bize de nasip edecektir inşallah ne kadar oldu senin deneyeli

1 senedir deniyoruz kac kere doktora gittik sorun cıkmadı arkadasla konustum uzulme belki yerlesmede olabilir yerlesmede ates duser dedi ama bilmiyorum artık umutlanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…