ben bi istisnayım sanırım . . .
diyosun hadi bakalım hayırlısı canım ya bayram tatiline girmeden tablomu da paylaşiim sizlerle umarım tatil dönüşü iyi haberlerle gelirim hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım öyle deme üzüldüm
senin tablo bu ay diğer aylardan farklı
hem erken yumurtlamışsın hem gidişat farklı umarım bebeğin bu ay gelir
every kızının adına karar verip takvime bile yazmışsın
Almina ne güzel.
üzülme tatlım her yeni döngüde yeni umutlar başlar bizim için ama birgün Rabbim bize de nasip edecektir inşallah ne kadar oldu senin deneyeli
hayirli olsun canim cok svindim senin adinamerhabalar kusura bakmayın hiç yazamadım
ben geldiğimden beri hastane ve aileler arasında mekik dokuyordum
bugün yumurtalarım alındı kızlar dualarınızı esirgemeyin nolur
inşAllah sağlıklı bi şekilde döllenir vede tutunur
bu arada bende tsh ilk testte 18 sonra 5.70 sonrada 3.50 çıktı haşimato troidiymiş ve guatr başlangıcı çıktı .
düşük tehlikesi yaparmış vede erken doğum riski varmış dr çok tehlikeli dedi ,hemen ilaca başlamalısın dedi ve başladım günlük hap alıyorum ,bu kadar sıkıntının içinde Rabbim sağlıkla gönderir bebişimi inşAllah .
dualarınızı bekliyorum kızlar Allah yar ve yardımcım olsun .
haşimato troidi hakkınada bilgisi olan varsa yardmınızı beklşyorum..
veeeeeee bebişimolsunnasıl sevindim hemen senin adına baktım ne oldu bebişi geldimi diye nasıl sevindim Rabbim banada nasip eder inşAllah sağlıkla yaaaa
Allahım kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla
hepinizi özledim kızlar öpüyorum kocaman
canııım, keep teyzesi öpüyor Almina'yı al yanaklarındanEvet canim karat verdik degismezse. Almina guzel yuzlu al yanakli Turk kadini demek.eski Turk kavimlerinde cok kullanilan oz turkce bir isimmis ve Turkluk sembolu kizil elma manasina da geliyormus.kulaga cok hos geliyor diye dusunduk
canım hayırlı olsun, çok sevindim. İnşallah transferin de güzel geçer ve sen de bebişine kavuşursun. Haşimato hakkında çok bir bilgim yok ama bir arkadaşımın hem haşimato hem de tüplerden yana sıkıntısı vardı, eşinin de spermleri ile ilgili sıkıntı vardı yanlış hatırlamıyorsam ve ilk denemelerinde tuttumerhabalar kusura bakmayın hiç yazamadım
bu arada bende tsh ilk testte 18 sonra 5.70 sonrada 3.50 çıktı haşimato troidiymiş ve guatr başlangıcı çıktı .
düşük tehlikesi yaparmış vede erken doğum riski varmış dr çok tehlikeli dedi ,hemen ilaca başlamalısın dedi ve başladım günlük hap alıyorum ,bu kadar sıkıntının içinde Rabbim sağlıkla gönderir bebişimi inşAllah .
veeeeeee bebişimolsunnasıl sevindim hemen senin adına baktım ne oldu bebişi geldimi diye nasıl sevindim Rabbim banada nasip eder inşAllah sağlıkla yaaaa
merhabalar kusura bakmayın hiç yazamadım
Kizlar biz de dun kalp atislarini girduk cok sukur, benim rahmim ters karindan goruntu almak cok zor oluyor.. Benim gbi rahmi ters olan var mi?? Her zmn dualarimdasiniz, sizi tanimAsam da..
merhabalar kusura bakmayın hiç yazamadım
Evet canim karat verdik degismezse. Almina guzel yuzlu al yanakli Turk kadini demek.eski Turk kavimlerinde cok kullanilan oz turkce bir isimmis ve Turkluk sembolu kizil elma manasina da geliyormus.kulaga cok hos geliyor diye dusunduk
,kızlar öncelikle hepinizin arefesi mübarek olsun
az önce doktordan geldim ve şok haberlerle geldim
doktor önce karından baktı bak dedi 2 tane kese var gayet güzel gelişmiş hatta içindede bebek görünüyo dedi ikiz dedi
sonra biraz daha baktı veeeeeeeeeeee 3.kese var dedi kızlar şok olduk valla sevinsekmi üzülsekmi şaşırdık kaldık eşimle
ama 3.kese diğer ikisine göre baya küçüktü çok gelişmemiş dedi 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi
belki 3.olan gelişmeyebilir ama belki 2 haftada gelişedebilir dedi
işte böyle kızlar karmaşığım
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama 3 olursada çok zor olur her yönden anne için bebek için riskleri çok dedi doktor
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
bana kimse daha cevap vermedi
eşinde mi yoksa senin tarafta mı çoğul gebelik var canım, erkekten dolayı oluyo diye biliyorum ben
melissssssssssssssssssssssssimmmmmmmmmmm
inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy ne dicemi şaşırdımmmm şu 15 gün geçmez şmdiiiiii
hayırlısı neyse o olsun canım elbet zor olur hem hamilelik hem sonrası
amaaaa olsunnnnn o minnoşlara can kurbannn
sen nasılsın kuzum iyisin dimi nasıl gidiyor annelikkkkkk ?
pki tüp bebek yontemi cok mu pahalı nsıl oluyo
bana kimse daha cevap vermedi
çoğul gebelik ne oluyor
eşinde mi yoksa senin tarafta mı çoğul gebelik var canım, erkekten dolayı oluyo diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?