Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oyyyy bitanem benimmm geçmez bilirim ama bi yandan da zaman akıyo sanki
şıp diye gelecek inşallah o güzel gün, pıtpıtları da duyacaksın saglıkla
bulantılar fena ya bende hiçbişey yiymez oldum kusmuyorum ama kendimi baya tuttugum için
yoksa klozetle kanka olmuştum şmdiye kadar :)
çorba falan yemege çalış şöyle ekşili güzel bastırıyo içini çorbadan başka bişey geçmiyo zaten insanın bogazından.
canım benimmmmm özlemişim lannnnnnn vallaaaaa msnde de görmüyorum hiçççççççç aaaaaaaaaa gelinde laflayalımmmm
hale nerde yaaa neti olmadımı hala hbrin varmı onun test günü gelmiştir artık :26:

canım bana sordun sanırım bu soruyu
bizimki tüp bebek oldu canım o yüzden
gerçi benim teyzemlerde ikiz

evet sana sormuştum
anladım canım, benim amcamla halam ikiz, amcamın oğlununda şimdi ikiz bebek leri var ama amcamın kızı ve halamın bebekleri hep tek tek oldu, erkekten geçiyo galiba, sizinki tüp bebek olmuş, maşallah 3. bebiş de tutunur inşallah annesine, baya zor olur her evresi muhakkak ama tatlı olurlar yaaa birazbüyüyünce, hayırlı bayramlar hepinize

canım bana sordun sanırım bu soruyu
bizimki tüp bebek oldu canım o yüzden
gerçi benim teyzemlerde ikiz

:) cok sevndm cnm... hayırlı olsun.... bzde esmle 1 senedr denyoruz ama olmuyor sanırım artık bizdetup bebek denicez peki nasıl oluyor pahalı mı? uzun sure beklicen mi ondada

eladidi
tüp bebek fiyatını sormuşsun
bu bulunduğun şehire gittiğin merkeze kullandığın ilaçlara göre değişir
benimki toplamda 5 bine yapıldı

Merhaba canım öncelikle meleklerini kucağına alırsın inşallah sağlıklaaaa
Bir de anladığım kadarıyla tüp bebek yöntemiyle hamile kalmışsın
Bizimde sıkıntımız var da tüp bebek deneyeceğiz biraz bilgilendirir misin beni
Duyduğuma göre 35yaş altındaki anne adaylarına ilk 2 denemede tek embriyo koyuyorlarmış bu doğru mu?
Bir de bu süreç ortalama ne kadar sürüyor?

sağolasın canım evet tüp bebekle oldu bizimki
normalde evet tek koyuyorlarmış canım ama benimki özel bi merkezdi 2 koycaktı sonradan 3.yü de koydu ama tutmaz düşük kalitede demişti
inşallah sende kavuşursun bebeğine

hadi ya su an onu yapma durumu yok bizde o zman

:) cok sevndm cnm... hayırlı olsun.... bzde esmle 1 senedr denyoruz ama olmuyor sanırım artık bizdetup bebek denicez peki nasıl oluyor pahalı mı? uzun sure beklicen mi ondada

sağol tatlım hayırlısı..
tedavi 20-40 gün arası durumuna göre değişiyor canım maddi durumun ii oluncaya kadar beklersin ozaman canım Rabbim yardımcın olsun
inşallah kavuşursun yavruna

canııım, keep teyzesi öpüyor Almina'yı al yanaklarından

biz de seni ve tatli bebisini opuyoruzzzzz

yokh belki siz de karar verirsiniz sonra bu isme, benim cok hosuma gitti. aslinda amacim baskaydi liste olusturuyordum ben guzel isimlerden, doguma yakin sececktik icinden,biraktim listeyi bunu gorduk nette arastirirken icimizden bu gecti, tabi degisir mi bilmem ama bakalim simdlik boyle
bebisimolsn ne guzel bir haber bu, hayirlisi olsun hakkinda canim, saglikli buyusun bebislerin. geriden baslayip okuyorum ben gecmisi once okudum biz de ikiz saniyorduk diyince aa tekmis demek dedim, ucuz oldugunu okuyunca cok sasrdim

İsteğe bağlı koyabiliyor demek ki ay buna çok sevindim zaten tutmama ihtimali var bi tane koyarlrsa daha da düşük olur diye korkuyorum
Bir de ikiz olsa ne güzel olur inşallahhhh ne kadar sürüyor peki canım bu tedavi rapor istiyorlar dimi devlet hastanesinden?

Aaaa ben ikiz diye bakıyorum iki saattir üçüz mü olacak maaşallah Allahım sağlıkla tutunmasını nasip etsin canım
korkma bebişler bir kendileri yedi rızıklarıyla bereketleriyle gelirlermiş Allahım yardım eder

eşim bi tv programında duymuştu bu isimleri tarih programıydı
o pek bayılır zaten böyle tarihle ilgili şeylere
telefonuna kaydetmişti o günden beri iki kızım olursa bunları koyucam diye
ben tabi almula mı aslaaaaa diye bagırıyodum almina çok kibar ama cidden tam anlamını da senden ögrendim şmdi.
bence süper bi seçim olmuşş
eger kızımız olursa gündeme kesin gelecek bi isim bizde de, bakalım eşimle savaşımızı kim kazanır o zaman.
benim hayalimde kızım olursa adı ela çünkü bakalım :)
bakalımmm belkide oğluş gelir o zmn yandık zaten erkek ismi hiç yok stokumda

ela benim de listemde baslardaydi cok severim erkekte de cinar, kaya, efe favorilerim

Kizlar biz de dun kalp atislarini girduk cok sukur, benim rahmim ters karindan goruntu almak cok zor oluyor.. Benim gbi rahmi ters olan var mi?? Her zmn dualarimdasiniz, sizi tanimAsam da..
canım tebrikler inşallah sağlıkla ve huzurla sürer hamileliğin, çok güzel bir duygu değil mi, seninle günlerimiz çok yakınmış

ayyyy inanamıyoruuum ne güzeeeelinşallah hayırlısıyla duyarsınız pıtpıtları da canım,

pki tüp bebek yontemi cok mu pahalı nsıl oluyo

biz 5.300 anlaştık

bende sabırsızlanıyorum canım o haberi sağlıkla vermek için:)
inşAllah nasip olur sağlıkla..evet zaten dr da söyledi muhakkak kontrol altında olmalısın diye
duaların için teşekkürler cnm ,umarım dualarımız kabul olur sağlıkla

canm tam bizim durumu anlattın tüp sorunu haşimato ve eşimn durumu eski haline döndmüş testte çıktı ,canadadaki düzelmiş sonuçtan sonra macunu almayı bırakmıştı ,eski haline dönmüş %97 hareketsiz olmuş,dr önemli değil dedi sayı iyi vede canlı bu bize yeter dedi...
hakkımıza hayırlısı olsun sağlıkla tutunur hayata inşAllah,gelir bebişim

canım benimmm çok sağol seninde az kalmış inşallah darısı sana olsun sağlıkla hayırla gelsin bebişlerimiz inşallah...

ay inşAllah canım sağlıkla benm de bebeğim gelir inşAllah,
canm senin maşAllah ikizmiş hatta üçüz olmuş maşAllah cnm
sende kaç embriyo transfer edildi cnm ...bizde 2 tane istesek yaparlarmı acaba?

ay inşAllah cnm o günleri görürmüyüm ya inşAlllah görürüm
banada aynı ilacı verdi cnm hep kullan dedi bebeiş olursa tekrar gel dedi
aç karnına bi buçuk tane
canm dr bide troidin az çalışıyo dedi sendede guatr varmı ,ben boyun ultrasonuna girdm ve sağda guatr başlangıcı var dedi
Allahım yar ve yardımcımız olsun inşAllah çocuklarım sağlıkla döllenirler yaaa
karmakarışık duygulardayım Allahım korktuğuma uğratmasın ,inşAllah bi sıkıntı çıkmaz çifte bayram yaparım

Ay evet aramizda 1 gun var :) sen pitpitlari gordun mu? Gorduysen bir sonraki randevuyu ne zamana planladiniz? DR bana 3-4 hafta sora gel dedi.. Ondan sonraki 2 hafts sobra da ikili test.. Sirasiyla gormeyi nasip etsin Rabbim insaallah..

Ay evet aramizda 1 gun var :) sen pitpitlari gordun mu? Gorduysen bir sonraki randevuyu ne zamana planladiniz? DR bana 3-4 hafta sora gel dedi.. Ondan sonraki 2 hafts sobra da ikili test.. Sirasiyla gormeyi nasip etsin Rabbim insaallah..

evet canım bu yapay tiroid hormonu aldıgımız
ben 50 mg lik alıyorum şuanda benim tsh ım 6,35 mi ne çıkmıştı ilk.
sana şimdi 1,5 baslamış zamanla takiple kendi dozunu bulacaksın ve öyle devam edeceksin
sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce al mutlaka hapını unutma sakın
benim baş ucumda durur ve gözümü açar açmaz ilk işim o dur
bana ultrason yapılmadı istemedi dr. guatr ile ne kdr yakın bi durum o yüzden pek bilmiyorum onu.
sanırım nodüllüsü falan oluyomuş guatr da o olsa gerek pek bilgim yok ama
içini ferah tut bebişlerin tutunacak inş sana canım, dedigin gibi çifte bayram edeceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…