çok yanlış anlaşılma oldu yaaa, sorum sana değildi canım, karışıklık oldu, ikiz üçüz dördüz gebeliklere öyle deniyo
valla bizde şaşkınız canım ikizdir diyoduk ama kısmet hayırlısı neyse o olsun tatlım ya 15 gün hiç geçmezki şimdii oyyyyyyyyyyyy..yeterki sağlıklı olsunlarda
ben iyim canım bugün itibariyle bulantılar başladı sabah kustum canım hiçbişey istemiyo bugünüme şükür
sen nasılsın senin bebiş nasıl kuzum
canım bana sordun sanırım bu soruyu
bizimki tüp bebek oldu canım o yüzden
gerçi benim teyzemlerde ikiz
canım bana sordun sanırım bu soruyu
bizimki tüp bebek oldu canım o yüzden
gerçi benim teyzemlerde ikiz
eladidi
tüp bebek fiyatını sormuşsun
bu bulunduğun şehire gittiğin merkeze kullandığın ilaçlara göre değişir
benimki toplamda 5 bine yapıldı
eladidi
tüp bebek fiyatını sormuşsun
bu bulunduğun şehire gittiğin merkeze kullandığın ilaçlara göre değişir
benimki toplamda 5 bine yapıldı
Merhaba canım öncelikle meleklerini kucağına alırsın inşallah sağlıklaaaa
Bir de anladığım kadarıyla tüp bebek yöntemiyle hamile kalmışsın
Bizimde sıkıntımız var da tüp bebek deneyeceğiz biraz bilgilendirir misin beni
Duyduğuma göre 35yaş altındaki anne adaylarına ilk 2 denemede tek embriyo koyuyorlarmış bu doğru mu?
Bir de bu süreç ortalama ne kadar sürüyor?
hadi yasu an onu yapma durumu yok bizde o zman
:) cok sevndm cnm... hayırlı olsun.... bzde esmle 1 senedr denyoruz ama olmuyor sanırım artık bizdetup bebek denicez peki nasıl oluyor pahalı mı? uzun sure beklicen mi ondada
canııım, keep teyzesi öpüyor Almina'yı al yanaklarından
sağolasın canım evet tüp bebekle oldu bizimki
normalde evet tek koyuyorlarmış canım ama benimki özel bi merkezdi 2 koycaktı sonradan 3.yü de koydu ama tutmaz düşük kalitede demişti
inşallah sende kavuşursun bebeğine
sağol tatlım hayırlısı..
tedavi 20-40 gün arası durumuna göre değişiyor canım maddi durumun ii oluncaya kadar beklersin ozaman canım Rabbim yardımcın olsun
inşallah kavuşursun yavruna
sağolasın canım evet tüp bebekle oldu bizimki
normalde evet tek koyuyorlarmış canım ama benimki özel bi merkezdi 2 koycaktı sonradan 3.yü de koydu ama tutmaz düşük kalitede demişti
inşallah sende kavuşursun bebeğine
sağol tatlım hayırlısı..
tedavi 20-40 gün arası durumuna göre değişiyor canım maddi durumun ii oluncaya kadar beklersin ozaman canım Rabbim yardımcın olsun
inşallah kavuşursun yavruna
biz de seni ve tatli bebisini opuyoruzzzzz
yokh belki siz de karar verirsiniz sonra bu isme, benim cok hosuma gitti. aslinda amacim baskaydi liste olusturuyordum ben guzel isimlerden, doguma yakin sececktik icinden,biraktim listeyi bunu gorduk nette arastirirken icimizden bu gecti, tabi degisir mi bilmem ama bakalim simdlik boyle
bebisimolsn ne guzel bir haber bu, hayirlisi olsun hakkinda canim, saglikli buyusun bebislerin. geriden baslayip okuyorum ben gecmisi once okudum biz de ikiz saniyorduk diyince aa tekmis demek dedim, ucuz oldugunu okuyunca cok sasrdim
eşim bi tv programında duymuştu bu isimleri tarih programıydı
o pek bayılır zaten böyle tarihle ilgili şeylere
telefonuna kaydetmişti o günden beri iki kızım olursa bunları koyucam diye
ben tabi almula mı aslaaaaa diye bagırıyodumalmina çok kibar ama cidden tam anlamını da senden ögrendim şmdi.
bence süper bi seçim olmuşş
eger kızımız olursa gündeme kesin gelecek bi isim bizde de, bakalım eşimle savaşımızı kim kazanır o zaman.
benim hayalimde kızım olursa adı ela çünkü bakalım :)
bakalımmm belkide oğluş gelir o zmn yandık zaten erkek ismi hiç yok stokumda
ela benim de listemde baslardaydi cok severimerkekte de cinar, kaya, efe favorilerim
canım tebriklerKizlar biz de dun kalp atislarini girduk cok sukur, benim rahmim ters karindan goruntu almak cok zor oluyor.. Benim gbi rahmi ters olan var mi?? Her zmn dualarimdasiniz, sizi tanimAsam da..
ayyyy inanamıyoruuum ne güzeeeelkızlar öncelikle hepinizin arefesi mübarek olsun
az önce doktordan geldim ve şok haberlerle geldim
doktor önce karından baktı bak dedi 2 tane kese var gayet güzel gelişmiş hatta içindede bebek görünüyo dedi ikiz dedi
sonra biraz daha baktı veeeeeeeeeeee 3.kese var dedi kızlar şok olduk valla sevinsekmi üzülsekmi şaşırdık kaldık eşimle
ama 3.kese diğer ikisine göre baya küçüktü çok gelişmemiş dedi 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi
belki 3.olan gelişmeyebilir ama belki 2 haftada gelişedebilir dedi
işte böyle kızlar karmaşığım
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama 3 olursada çok zor olur her yönden anne için bebek için riskleri çok dedi doktor
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
pki tüp bebek yontemi cok mu pahalı nsıl oluyo
hayirli olsun canim cok svindim senin adina
sen aten bir ara gelemem demistin bize ama hamileyim haberin icin sabirsizlaniyorum
ilac kullaninca saglikla ilerler insallah canim
eltim tiroid ilaci kullandi hamileligi boyunca ve 7 aylik dogurdu evet ama bebegi cok saglikli ertesi gun eve geldi bebegiyle
o yuzden bir sekilde kontrol altinda olursun korkma o durumdan germesin seni bosuna
insallah hamile kalacaksin canim dualarimiz seninle
canım hayırlı olsun, çok sevindim. İnşallah transferin de güzel geçer ve sen de bebişine kavuşursun. Haşimato hakkında çok bir bilgim yok ama bir arkadaşımın hem haşimato hem de tüplerden yana sıkıntısı vardı, eşinin de spermleri ile ilgili sıkıntı vardı yanlış hatırlamıyorsam ve ilk denemelerinde tuttubugün yarın doğumu olacak her şeyin çaresi bulunur canım, bak artık çare bulma aşamasındasınız, bebişe kavuşmaya az kaldı
canım benimmm çok sağol seninde az kalmış inşallah darısı sana olsun sağlıkla hayırla gelsin bebişlerimiz inşallah...
canımmmm aklım sendeydi neyseki iyisin herşey yolundaymışşş
dualarım seninle inşallah melisten sonra senden de alacagız müjdeyi canım
canım bende haşimato hastasıyım eutrox vermiştir sanada büyük ihtimal
bu ilacı düzenli aldıgımız sürece allaha emanet bişey olmaz. ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum
ve tsh ım kontrol altında. sadece normal insanlara göre gebelikte her ay takibi yapılması gerekiyor.
moralini bozma çaresiz bişey degil ancak ilacına dikkat kuzum
canım tebriklerinşallah sağlıkla ve huzurla sürer hamileliğin, çok güzel bir duygu değil mi, seninle günlerimiz çok yakınmış
ayyyy inanamıyoruuum ne güzeeeelinşallah hayırlısıyla duyarsınız pıtpıtları da canım,
canım tebriklerinşallah sağlıkla ve huzurla sürer hamileliğin, çok güzel bir duygu değil mi, seninle günlerimiz çok yakınmış
ayyyy inanamıyoruuum ne güzeeeelinşallah hayırlısıyla duyarsınız pıtpıtları da canım,
ay inşAllah cnm o günleri görürmüyüm ya inşAlllah görürüm
banada aynı ilacı verdi cnm hep kullan dedi bebeiş olursa tekrar gel dedi
aç karnına bi buçuk tane
canm dr bide troidin az çalışıyo dedi sendede guatr varmı ,ben boyun ultrasonuna girdm ve sağda guatr başlangıcı var dedi
Allahım yar ve yardımcımız olsun inşAllah çocuklarım sağlıkla döllenirler yaaa
karmakarışık duygulardayım Allahım korktuğuma uğratmasın ,inşAllah bi sıkıntı çıkmaz çifte bayram yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?