Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay evet aramizda 1 gun var :) sen pitpitlari gordun mu? Gorduysen bir sonraki randevuyu ne zamana planladiniz? DR bana 3-4 hafta sora gel dedi.. Ondan sonraki 2 hafts sobra da ikili test.. Sirasiyla gormeyi nasip etsin Rabbim insaallah..
ben cumartesi duymuştum çok şükür, bir daha ki randevu haftaya...ben daha önce bebeğimi kaybettiğim için haftada ya da 10 günde bir kontrole gidiyorum, bu şekilde bir iki ay devam edecekmiş. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

canlar hepinizin bayramı kutlu olsunn
şeker tadında bayramlar geçirmeniz dileğiyleee.
öpüyorummm

bebişimolsun
yavrum ınanamıyorum yaaaaa
guzel bı haber bu yaaaa
mucıze yanııı. ama hakkında hayırlısı neyse onu versın allahım canım.

efesudee
tatlım senı dusunduydum ben de gecenlerde.
yarı hamıle gozuyle baktıklarımızdansın sende. rabbım ınsallah yuzune gulecek bıtanem
yurudugun yol hayırlara vesıle olsun ıns.

ne guzel keep
bebisini uzun sure ozlemek durumunda kalmiyorsun
boyle arada 3 hafta 4 hafta beklemek gerektiginde zor oluyor

buuu guuunn bayyrammmmm
errkeeennn kalllkınnn cocuklaaarrrr
dırı dırı dıt dırı dıt dırı dıt

herkese mutlu bayramlaaaarrrrrrrrrrr

ne guzel keep
bebisini uzun sure ozlemek durumunda kalmiyorsun
boyle arada 3 hafta 4 hafta beklemek gerektiginde zor oluyor
evet canım, o kadar beklemek çok zor. Durmadan birşeyler hissediyorum ve sürekli kaygı içindeyim o yüzden haftada bir görmek bana iyi geliyor, dr. bana bi 5 dksını ayırıyor, bakıp hemen çıkıyorum. O da bana "bak boşuna kaygılandın, herşey normal" vs. gibi şeyler söylüyor Bunu ben istemeden dr. kendisi teklif etti, hassas sevgi gösterimi yöntemi, hani bahsediyordum ya. Ama hareketlerini hissetmeye başlayınca keseceğiz, o zaman bana nasıl hareket takibi yapacağımı öğretecek ve onu yapacağım. Şu kalp atışı aletini sordum, alet bozulursa ya da başka bir nedenden sorun çıkarsa çok kaygı verici olabileceği için tavsiye etmedi. Bir de bir süre dayanmayı öğrenmem gerekiyormuş tabi Bana 12 haftayı geçince zaten kaygım azalacak gibi geliyor, sen daha iyi bilirsin, rahatlama oluyordur değil mi

bak kalp atislarini da duydun kaygin gecmeli artik inan bana zaman geciyor o aleti esimle konusmustu insani psikopat yapar dedi bana, cidden oyle alet bozulur yok duyarliliginda sorun olur falan o an insan kafayi yer. bir de yuzde yuz zararsiz mi emin olamayiz ne bileyim kalp atislaini dnlemek kabini isitiyor bebegin diye duyuyorum bu ara cok
doguracagimiz gunler de gelecke insallah keepcim

Psikoya bağlamaya gerek yok kızlar bebişler gayet iyilerrrrr eminim içeriden anneye nanik yapıyorlar

Son düzenleme:
aksama yemegimiz var eglence olacak
gitmek cok istiyorum bizim icin degisiklik olacak
ama durumum ne olur onu bilmiyorum o korkutuyor biraz
kararsiz kaldim
saclarimi yapiyorum susleniyorum bir yandan bir yandan korkuyorum da
benim bulantim aksam 7 den sonra sidetleniyor yemek de 8de basliyor
dun gece bir aksam yemegime veda halim vardi esim uykudan korkarak uyandi, beni o halde gordu cok utandim
yemekte de bir anda olur diye biraz teredutluyum, ikilemde kaldim
bi de asiri sigara kokusu olacak ortamda 2 saat falan otursam cok mu dokunur bebegime sizce

ah canım gelecek di mi

Psikoya bağlamaya gerek yok kızlar bebişler gayet iyilerrrrr eminim içeriden anneye nanik yapıyorlar
benimkinin nanik yapması kulağa çok mantıklı geliyor valla, şakacı bir çocuk olacak galiba hehehe

ahh canım, duman zararlı olmasına zararlı da iki saatte sanmıyorum birşey olsun amma o kokuya nasıl dayanacaksın bilemem, senin eğlence daha çok tuvalette geçebilir canım ya, ben yarım saatliğine markete gitme gafletinde bulundum rezil oldum oralarda.Dünya kadar koku burnuma geldi. O kadar da hazırlanmış olacaksın, olmadı bi selamlaşıp bayramlaşıp çıkarsınız. Eşinle baştan pazarlığı yap, oraya kadar gidince çıkası gelmeyebilir çünkü. Biz akşamüstü k.annemlere gitmeyi deneyeceğiz.Biliyoruz ki K.annem illa ısrar edecek apartmandaki diğer akrabalara da uğrayın diye. Eşim "iki öğürürsün biz de kalkarız" dedi Bakalım bugün bizleri ne maceralar bekliyor

evet cnm dr da öyle söyledi kontrolde dozunu ayarlıycaz dedi
benmde yanı başımda duruyo ilaçlar bide erken saate kurdum alarmı her gün aynı saat 7 30 da alıyorum ,unutmayayım diye
Allah korusun unutmaya korkuyorum o kadar ,düşün yani...
ay inşAllah sağlıkla döllenip tutunur annesine :)
inşAllah sağlıklısıyla gelir bebeğim...aminnnnnnn

ay inşAllah şenaycığm ya dualarınızı esirgemeyin bizden
emeklerimz boşa çıkmasın inşAllah...sağlıkla gelsin bebeğim

19-10-2012 08:00 36.1 adet
20-10-2012 08:00 36.1
21-10-2012 08:00 36.1
22-10-2012 08:00 36.1
23-10-2012 08:00 36.0 adet
24-10-2012 08:00 35.9
25-10-2012 08:00 35.9

benim ateş yükselmesi gerekirken neden düşüyor nerden yumurtladığımı anlıcam

merhaba, ateşin yükselmesi değil zaten düşmesi gerekiyor. Ani bir düşüşten sonraki ani yükselme olması gerek. Daha kolay belirlemek için ilk sayfaya bakabilirsin. Ateş ölçmek için grafik yapmak çok daha iyi yorum almanı sağlar. Bir de ateşini ağızdan mı ölçüyorsun? İyi bayramlar

Son düzenleme:
yarı başarı ile k.annemlere yaptığım ziyareti atlattım:26:. Eve girdiğimde bütün ev yemek kokuyordu, hızlıca herkesi öpüp oturma odasına koştum. Sonra yemek için eşim tepside odaya getirdi bana, onlar masada yediler. Görümcem biraz surat yaptı ama onun genel suratı da olabilir belki bana değildir, bilmiyorum. K.annem diğer akrabalara uğrayın deyince eşim "elinde poşetle mi gitsin bu kız" dedi gitmedik 21:) ama kapıda yakalandık. Onlarla da kapıda bayramlaştık, azıcık ayıp oldu ama yapabileceğim buraya kadardı,k.annem keep hasta dedi, neyse ki toparladı.Tam o esnada benim başım döndü azıcık da pekişmiş oldu görüntü itibari ile. Bir kere tuvalete koştum ve çıkışta da arabayı sokağın kenarında durdurdum. Öyle işte, geçti gitti. Artık evimdeyim ohhh

Son düzenleme:

senin adina sevindim canimnormal bir gunmus ve diger ziyaretlerden kurtulup evine gidebilmen iyi olmus, ust uste agir gelirdi zaten sana da,
beni sorarsan gittik, neyse oturduk masaya ne goreyim, tursuuuuuuu...gunlerdir avucumu yaliyordum cok canim cekiyordu bulmak mumkun degil, domates biber tursusu, hemen saldirdim nasil mutlu oldum. o midemi cok rahatlatti, butun gece bulantidan eser yoktu ve ben de hafif hafif atistirdim birseyler mineralli suyla birlikte, etkilenmedim. ortam da degisik gelince bana keyif aldim, kendim oyle sahneye cikip dans mans etmedim ne olur ne olmaz carparlar bana diye oturdum esim sarildi durdu, surekli karnimi sevdi. orda tanidigim bir kac kiz geldi karnimi sevdi falan ben de simardim durdum tabi. ilgi odagiydim, ortam da iyi havalandirmaliydi 3 saat kaldik ama sonra daha fazla durmamaliyim dedim herkesten once ciktik.bir de zaten muzikten kulaklarim cinliyordu eve geldigimde daha dursam kotulesirdim.yalniz en gicik durum suydu, biz onde genis bir masaya oturduk esim ve bir arkadasimizla ve is yerinin tum hatunlari yer bulamamislar gibi dibimize yanlarimizda tam 8 tane bu milletin hatunlari organize eden arkasima da takildim durdum harem yaptin burayi iyice be aaa diyeonceki yemekte de modelleri doldurmustu yanimiza 3 tane simdi 8 tanesiyle ayni masa.neyse hatunlarin biri suyumu dolduruyor biri tabagima mezelerden uzatiyor biri yemekten koyuyor falan, hamile olmanin ayricaligi yasadim butun gun

aa süpermiş ben de merak etmiştim sen ne yaptın diye....senin bulantılar azalıyor galiba canım, sevindim iyi geçmesine. Senin karnın belli oluyor mu artık, ne güzel

aa süpermiş ben de merak etmiştim sen ne yaptın diye....senin bulantılar azalıyor galiba canım, sevindim iyi geçmesine. Senin karnın belli oluyor mu artık, ne güzel

ben dar bir elbise giydim ozellikle gobek cikaran
hamile kalmadan once de vardi gobek zaten
su an degisen kisim alt tarafta kasikta sislik var orasi buyudu ve gobek daha belirgin
yani belli hamile oldugum, ama isin garibi kilo hala ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…