Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben dar bir elbise giydim ozellikle gobek cikaran
hamile kalmadan once de vardi gobek zaten
su an degisen kisim alt tarafta kasikta sislik var orasi buyudu ve gobek daha belirgin
yani belli hamile oldugum, ama isin garibi kilo hala ayni
kilonu ilk üç ay aynı tutman harika olmuş canım doğumda rahat edersin

cvbın için saol canım evet agızdan ölçüyorummm. grafik için üye oldum sonra birdaha giremedim error veriyor ve şifremi degiştiremiyorum.. hata veriyor
sanada iyi bayramlar canım

KIZLAR BEN NORMALDE HEP SAAT 8DE ÖLÇTÜM SABAH AMA bugün uyuya kalmışım gözümü açtım saat 9:30du ölçtüm yine

Son düzenleme:
ne guzel bayram gezmeleri yapiyorsunuz di mi
kimse gelmiyor
ben cok sIkIldim bugun nedense
esim de calisiyor
cok sIkIci bir gun

aynı sorun bendede var koca dünde bugünde çalışıo yarın izne çıkıo ama ne yazar bnde çok sıkıldım attım kendimi buraya ah şmdi şöle annemlerin yanında olaydım göresim geldi çok

ah canim insallah yarin firlar bu ates

boşa gitti demek için henüz erken canım, geç çatlamak iyidir hem yumurta kalitesi açısından, şansın daha yüksek olur. Çalışmaya devam

Sagolun kizlar insallah ta
Heray cok kasik agrim olurdu yumurtlama zamanlari
Bu ay hic olmadi nerdeyse bi anormallik oldugunu hissetmistim ama
Umit iste yinede bolca calistik
Neysem kismet
Insallah sizin dediginiz gibi olur

KIZLAR BEN NORMALDE HEP SAAT 8DE ÖLÇTÜM SABAH AMA bugün uyuya kalmışım gözümü açtım saat 9:30du ölçtüm yine
olsun canım değerini gir, fertility friend de içi boş olarak işaretlenir istersen onu ilerde yok sayabilirsin. ya da şunu kullanabilirsin Basal Body Temperature Adjuster - WhenMyBaby

ne guzel bayram gezmeleri yapiyorsunuz di mi
kimse gelmiyor
ben cok sIkIldim bugun nedense
esim de calisiyor
cok sIkIci bir gun
ben de evdeyim bebişim ve bulantılarım ile birlikte eşim ailesi ile birlikte mezarlığa gitti.

aynı sorun bendede var koca dünde bugünde çalışıo yarın izne çıkıo ama ne yazar bnde çok sıkıldım attım kendimi buraya ah şmdi şöle annemlerin yanında olaydım göresim geldi çok
ben ciktim biraz hava aldim
simdi de yemek yapmaya baslarim zaman gecer
iyiyim simdi o an bir psikolojim bozulur gibi olmustu nedense

ben de tahlil sonuclarimi almaya gittim
idrarda enfeksiyon var diye emindim ben su icmiyorum cunku dogru durust
ama anladigim kadariyla normal cikmis lokosit 2,3 cikmis o da onemsiz
bakalim doktora gostereyim
bir de karaciger enzimleriyle glikoza bakilmis normal yaziyor
toksoplazmam negatif ona uzuldum keske hamiel kalmadna once kapsaydim da hamileligim rahat gecsseydi ama yok, simdi tedbirli olmam lazim

Son düzenleme:
sonuçların güzel çıkmış canım, sevindim, toksoplazma zaten negatif olması gerekmiyor muydu negatif temiz demek değil mi, ben mi yanlış biliyorum:44:sizin ev hayvanınız var mıydı? dikkat edersin canım, birşey olmaz..zaten annene gidince yemekleri annen yapar daha kolay olur

hamilelikten once gcirmek ve pozitif olmasi harika birsey canim
o zaman ozgurce cig et elliyorsun, salam sosis sana zarar vermiyor, kedi kopek severken tedirgin olmuyorsun, yesillikleri iyi yikiyoruz zaten de hani disarda yediginde ya da bir sekilde baskasinin yaptigi iyi yikanmais sebzeden zarar gelmiyor.
o yzuden ben onceden gecirmeyi cok istiyordum ama dikkat edicz artik bunca sene gecmediyse insallah hamilelikte de birsey olmaz
yalniz tahlillerin idrarla iligli olanlarini aslinda cok anlamadim bakteri falan da diyor, doktoruma gitmem lazim en kisa zamanda

bir detayli baktim arastirdim da sanirim idrarda yogun bakteri var
tam okuyamiyorum yaziyi ama korktum simdi, tuz diye bir bolumde bakteri yazisi var
sikayetlerim de vardi, yarin doktora gideyim ben sonuclari gostermeye

bizden baska gelen yok keep topice
butun gun actim baktim
her topic sessiz
cok sIkIldim ben bugun nedense
uyuyayim kalkayim da yeni gun baslasin bari

inşallah canım darısı sana...bana 3 transfer edildi ama birinden çok umutsuzdu ama kısmet işte..özel bi merkezse doktorunla konuş canım 2 yapabilir

inşallah canım
ben devltettki rapor işini hiç bilmiyorum canım ama uzun sürüyomuş rapor işlemleri falan öyle duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…