kilonu ilk üç ay aynı tutman harika olmuş canım doğumda rahat edersinben dar bir elbise giydim ozellikle gobek cikaran
hamile kalmadan once de vardi gobek zaten
su an degisen kisim alt tarafta kasikta sislik var orasi buyudu ve gobek daha belirgin
yani belli hamile oldugum, ama isin garibi kilo hala ayni
Kizlar hepinizin bayrami mubarek olsun
Hicbi ay bu kadar calismamistim
Bu ayda catlamadim sansa bak yaa cok yoruldum valla ama hepsi bosa gitti
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
boşa gitti demek için henüz erken canım, geç çatlamak iyidir hem yumurta kalitesi açısından, şansın daha yüksek olur. Çalışmaya devamKizlar hepinizin bayrami mubarek olsun
Hicbi ay bu kadar calismamistim
Bu ayda catlamadim sansa bak yaa cok yoruldum valla ama hepsi bosa gitti
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
cvbın için saol canım evet agızdan ölçüyorummm. grafik için üye oldum sonra birdaha giremedim error veriyor ve şifremi degiştiremiyorum.. hata veriyormerhaba, ateşin yükselmesi değil zaten düşmesi gerekiyor. Ani bir düşüşten sonraki ani yükselme olması gerek. Daha kolay belirlemek için ilk sayfaya bakabilirsin. Ateş ölçmek için grafik yapmak çok daha iyi yorum almanı sağlar. Bir de ateşini ağızdan mı ölçüyorsun? İyi bayramlar
ne guzel bayram gezmeleri yapiyorsunuz di mi
kimse gelmiyor
ben cok sIkIldim bugun nedense
esim de calisiyor
cok sIkIci bir gun
ah canim insallah yarin firlar bu ates
boşa gitti demek için henüz erken canım, geç çatlamak iyidir hem yumurta kalitesi açısından, şansın daha yüksek olur. Çalışmaya devam
olsun canım değerini gir, fertility friend de içi boş olarak işaretlenir istersen onu ilerde yok sayabilirsin. ya da şunu kullanabilirsin Basal Body Temperature Adjuster - WhenMyBabyKIZLAR BEN NORMALDE HEP SAAT 8DE ÖLÇTÜM SABAH AMA bugün uyuya kalmışım gözümü açtım saat 9:30duölçtüm yine
ben de evdeyim bebişim ve bulantılarım ile birliktene guzel bayram gezmeleri yapiyorsunuz di mi
kimse gelmiyor
ben cok sIkIldim bugun nedense
esim de calisiyor
cok sIkIci bir gun
ben ciktim biraz hava aldimaynı sorun bendede var koca dünde bugünde çalışıo yarın izne çıkıo ama ne yazarbnde çok sıkıldım attım kendimi buraya ah şmdi şöle annemlerin yanında olaydım göresim geldi çok
olsun canım değerini gir, fertility friend de içi boş olarak işaretlenir istersen onu ilerde yok sayabilirsin. ya da şunu kullanabilirsin Basal Body Temperature Adjuster - WhenMyBaby
ben de evdeyim bebişim ve bulantılarım ile birlikteeşim ailesi ile birlikte mezarlığa gitti.
sonuçların güzel çıkmış canım, sevindim, toksoplazma zaten negatif olması gerekmiyor muydu negatif temiz demek değil mi, ben mi yanlış biliyorum:44:sizin ev hayvanınız var mıydı? dikkat edersin canım, birşey olmaz..zaten annene gidince yemekleri annen yapar daha kolay olurben ciktim biraz hava aldim
simdi de yemek yapmaya baslarim zaman gecer
iyiyim simdi o an bir psikolojim bozulur gibi olmustu nedense
ben de tahlil sonuclarimi almaya gittim
idrarda enfeksiyon var diye emindim ben su icmiyorum cunku dogru durust
ama anladigim kadariyla normal cikmis lokosit 2,3 cikmis o da onemsiz
bakalim doktora gostereyim
bir de karaciger enzimleriyle glikoza bakilmis normal yaziyor
toksoplazmam negatif ona uzuldum keske hamiel kalmadna once kapsaydim da hamileligim rahat gecsseydi ama yok, simdi tedbirli olmam lazim
sonuçların güzel çıkmış canım, sevindim, toksoplazma zaten negatif olması gerekmiyor muydu negatif temiz demek değil mi, ben mi yanlış biliyorum:44:sizin ev hayvanınız var mıydı? dikkat edersin canım, birşey olmaz..zaten annene gidince yemekleri annen yapar daha kolay olur
hazır gitmişken bebişe de bi bakarsınbir detayli baktim arastirdim da sanirim idrarda yogun bakteri var
tam okuyamiyorum yaziyi ama korktum simdi, tuz diye bir bolumde bakteri yazisi var
sikayetlerim de vardi, yarin doktora gideyim ben sonuclari gostermeye
hazır gitmişken bebişe de bi bakarsın
ben de uyuyakalmışım canım,midem fena..bugün menüye yeni besin ekleyelim dedik mahvoldumbizden baska gelen yok keep topice
butun gun actim baktim
her topic sessiz
cok sIkIldim ben bugun nedense
uyuyayim kalkayim da yeni gun baslasin bari
biz 5.300 anlaştık
bende sabırsızlanıyorum canım o haberi sağlıkla vermek için:)
inşAllah nasip olur sağlıkla..evet zaten dr da söyledi muhakkak kontrol altında olmalısın diye
duaların için teşekkürler cnm ,umarım dualarımız kabul olur sağlıkla
canm tam bizim durumu anlattın tüp sorunu haşimato ve eşimn durumu eski haline döndmüş testte çıktı ,canadadaki düzelmiş sonuçtan sonra macunu almayı bırakmıştı ,eski haline dönmüş %97 hareketsiz olmuş,dr önemli değil dedi sayı iyi vede canlı bu bize yeter dedi...
hakkımıza hayırlısı olsun sağlıkla tutunur hayata inşAllah,gelir bebişim
ay inşAllah canım sağlıkla benm de bebeğim gelir inşAllah,
canm senin maşAllah ikizmiş hatta üçüz olmuş maşAllah cnm
sende kaç embriyo transfer edildi cnm ...bizde 2 tane istesek yaparlarmı acaba?
İsteğe bağlı koyabiliyor demek ki ay buna çok sevindim zaten tutmama ihtimali var bi tane koyarlrsa daha da düşük olur diye korkuyorum
Bir de ikiz olsa ne güzel olur inşallahhhh ne kadar sürüyor peki canım bu tedavi rapor istiyorlar dimi devlet hastanesinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?