biz de sana ve bebişlere sevgilerimizi gönderiyoruz canımhepinize güzel mutlu sağlıklı bol bebişli günler diliyorum kızlarrrrr
<br /> My Ovula<a hre
My Ovulation Chart f="http://www.fertilityfriend.com/home/3f5579">My Ovulation Chart</a> tion Chart</a>
eger duzenli olarak olcuysen, olcumlerin saglikliysa, yumurtlama olmamis daha oyle goruluyor.
ortalamanin ustune cikmamis atesin daha
umarim yakin zamanda catlar
ya canım 12 gunu yumurta akı kıvamı geldı ama sadece bı kere pecete bol mıktarda bugun 23 gunu yumurtlamadım demekkı bıde bu ay rahım fılmı cektırdım onun etkısımı bu ates bole oldu hıc bu kadar dusuk olmazdı
bu ay gectı umudum yokkasıkta goguste hıc bırsey yok eskıden erkenden baslardı kısmet napım
napıyonuz be yaa
şükür sonunda evimdeyimm
sizler de umarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir
tabi ki başlayabilirsin, ilk sayfadaki bilgilerden faydalanabilirsin, takıldığın yerde biz de yardımcı oluruz. Testler için eşinin de gitmesi gerekiyor. Bir an önce gidin en azından ne yapacağınızı öğrenirsiniz, bizi de sonuçlardan haberdar et olur mumerhaba bayanlar ben de bu ay ateş ölcme ynötemini kullanmak istiyrum ama adetimin 5.günündeydim 5.günü başlasam olmaz mı
adetim bayrama denk geldiği icin doktora gidemedim.salı günü doktora gitsem 1 senedir hamile kalamıyorum desem acaba adet ol öyle mi gel der yoksa bana bişeyler söyler test mest yapar mı
yumurtlamadan sonraki 12-14 günde adetin gelecektir. Ancak senin ölçümler pek sağlıklı olmamış, eksikler var, çizginin yeri de değişebilir gibi geldi bana.merhaba kızlar.iyi bayramlar.son bikaç gün BAT'ıma.inşallah hiç gelmez.sizle tablomu paylaşıyorum.bi yorum yazın olur mu.
gide sorum olacak.benim geç yumurtlama gibi gözüküyo tabloda.acaba bu durum adet tarihimde değişme yapar mı.yoksa sadece hamileysem hemen belli mi olmaz.
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarnasılsınız bakalım, dpolarda olanlar var, heyecanla bekliyorum bu ayın anne adaylarını
ben topicte nobet tutuyorum
bayram tabi herkes geziyor
ben sIkIldim geliyorum gidiyorum kimse yok
burda bayram bir gundu o zaman guzel gecti sonrasi siradan normal gunler
günaydın canım
nasılsın minik nasıl
isme karar vermişsiniz hadi bakalım adıyla yaşasın
orda bayram niye bir gün anlamadım
bu arada yarın da Cumhuriyet Bayramımız bayraklar bugünden asıılsın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?