Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eger duzenli olarak olcuysen, olcumlerin saglikliysa, yumurtlama olmamis daha oyle goruluyor.
ortalamanin ustune cikmamis atesin daha
umarim yakin zamanda catlar

ya canım 12 gunu yumurta akı kıvamı geldı ama sadece bı kere pecete bol mıktarda bugun 23 gunu yumurtlamadım demekkı bıde bu ay rahım fılmı cektırdım onun etkısımı bu ates bole oldu hıc bu kadar dusuk olmazdı

bilmiyorum rahim filminin oyle bir etkisi olabilir mi
ama sen gunasiri iliskiyle devam edersne kacirma durumun olmaz
su an icin yumurta gorunmuyor ama yakinda catlayabilirsin de

bu ay gectı umudum yok kasıkta goguste hıc bırsey yok eskıden erkenden baslardı kısmet napım

bu ay gectı umudum yok kasıkta goguste hıc bırsey yok eskıden erkenden baslardı kısmet napım

hem bazi doktorlar rahim filminden sonra korunmanin iyi oldugunu soyluyormus, topicte oyle konusulmustu
radyasyon aliniyorus sanirim
o yuzden etkisinin gitmesi de iyi olur belki gec olursa
uzme kendini simdi iyi gelisir yumurtan gec catlarsa

napıyonuz be yaa
şükür sonunda evimdeyimm
sizler de umarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir

merhaba bayanlar ben de bu ay ateş ölcme ynötemini kullanmak istiyrum ama adetimin 5.günündeydim 5.günü başlasam olmaz mı
adetim bayrama denk geldiği icin doktora gidemedim.salı günü doktora gitsem 1 senedir hamile kalamıyorum desem acaba adet ol öyle mi gel der yoksa bana bişeyler söyler test mest yapar mı

tabi ki başlayabilirsin, ilk sayfadaki bilgilerden faydalanabilirsin, takıldığın yerde biz de yardımcı oluruz. Testler için eşinin de gitmesi gerekiyor. Bir an önce gidin en azından ne yapacağınızı öğrenirsiniz, bizi de sonuçlardan haberdar et olur mu

dpolar güzel gidiyor canım, inşallah sonu da güzel olur

yumurtlamadan sonraki 12-14 günde adetin gelecektir. Ancak senin ölçümler pek sağlıklı olmamış, eksikler var, çizginin yeri de değişebilir gibi geldi bana.

ben topicte nobet tutuyorum
bayram tabi herkes geziyor
ben sIkIldim geliyorum gidiyorum kimse yok
burda bayram bir gundu o zaman guzel gecti sonrasi siradan normal gunler

günaydın canım
nasılsın minik nasıl
isme karar vermişsiniz hadi bakalım adıyla yaşasın
orda bayram niye bir gün anlamadım

bu arada yarın da Cumhuriyet Bayramımız bayraklar bugünden asıılsın kızlar

iyiyim tatlim
yarin gormeye gidicem bebisi, biraz sikayetlerim var doktoruma danisicam yarin, 13 gun gecmis olacak usg isteyecegim yapar herhalde.
ancak bir gun tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…