Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bu arada kızın olcak galiba kendi drdime düştüm söylemeyi unuttum. maşallah subhanallah.ne diyeyim bilmiyorum ki rabbim kucağına da almayı nasip eder inşallah.ben de öyle cok isterim ki kızım olmasını.siz hamişler dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

kıyamam canım benim, yok mu bir arkadaşın eşi fln çağırabileceğin en azından iki çift laf edersiniz. Ben de yalnız gittim bikaç defa ama kardeşimi olmadı kız arkadaşını çağırıyorum artık

bişey sorcam şimdi benim daha önce gittiğim doktorum yarına randevu vermiyo ve saatlaride bana hiç uymuyo başka özel bi hastaneden randevu saatleri uyan dıktırdan randevu alsam gitsem desem böle böle daha önce randevu olmuştum ben hormon testlerinimi yaptırmak istiyorum dicem ne dicem muayenede olamam adetli olduğum için

canlar ben gidiyom kan vermeye.bana dua edin olur mu?duramadım yerimde yaaaa.bakalım hayırlıs olur inşallah.aşılama da tutmadı.inşallah şimdi kendiliğinden hamile kalırım.size sonucu (iyi yada kötü) yazarım inşallah bunu eklemek de nasip olur

neyse canim uzgunce aradim esimi yarinmis diye
yarin buyuk gun toplanti falan var
is yogun
ohh superr dedi kacis yolu ariyormus o da
yarin gelecek benle
doktor da son dk puruz cikarmazsa eger gideriz artik
sabah ara gelmeden bakalim dedi killandim ben yine

başka doktorun sana daha erken deme ihtimali var canım, dr.u arayıp araya sıkışamaz mısın, sonuçta sadece testi yazacak. Bir de 4.gün de yapılabiliyor bildiğim kadarı ile o test 3-5 diye kalmış aklımda ama emin değilim, sormak lazım

dualarımız seninle canım, hadi güzel haberlerle gel inşallah

oohhh mis gibi olmuş sizin bu doktor da iyi de ama az nazlı mı ne

senin bu kacinci ayin canim
ben tablonu cok umut verici gordum
3. gun dusus tam yerlesme dususu gibi
ama biliyorsun son dpo13 ve 14 cok cok onemli

3. ayın everycim, biliyorum 1 çok arkadaşımızı göre erken ama yaşım var benim, 36 yaşındayım...
Zaman çok kısıtlı artık... Bu sefer olsun lütfeeeen...

canım enfeksiyondan haberim yoktu
tabi ozaman gitmesi gerekir

hepimiz ilk başlarda aynı sen gibiydik
dilerim Rabbim seni bizim gibi çok bekletmez
tabi hayırlısıyla

en iyisi yaaa
inşallahhhhh hamilesindir canım güzel haberlerle gelll

3. ayın everycim, biliyorum 1 çok arkadaşımızı göre erken ama yaşım var benim, 36 yaşındayım...
Zaman çok kısıtlı artık... Bu sefer olsun lütfeeeen...

evet canım yaş varmış umarım sende hamilesindir
benimde şuan acele etmemin tek nedeni yaşım
yoksa beklerdim yani hiç sorun değil

beklememiş halime bakarmısın 2 sene

burada BAT 07.11. regli tarihim. bakalım tablo nasıl seyir halinde gidecek...

3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
Predictorü denedim ve sonuç negatif, oooof yaaa. Tek ümidim BAT 5 Kasım, daha zaman olması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…