kıyamam canım benim, yok mu bir arkadaşın eşi fln çağırabileceğin en azından iki çift laf edersiniz. Ben de yalnız gittim bikaç defa ama kardeşimi olmadı kız arkadaşını çağırıyorum artıkevet orda bir yandan cabuk gecer telasla alisverisle falan
bir yandan esimden ayriyken zor gecer
bakalim nasil olucak
ya bu arada iletisim problemi mi oldu ben mi uydurdum doktorum mu unuttu bilmiyorum aradim kacta geleyim diye
kadinin usg den habeir yok yapacak miydik neden istiyorsun cok erken diyor
ben de bir telas sardim zaten yapalim dedim
bugun o baska merkezde orda usg degil ileri hamilelik icin kalp atisi dinleme cihazi var
neyse gidemiyorum bugun de
yarin gidicem geleyim dedim tamam dedi umarim bu sefer sorun cikmaz gelmeden ara bir bakalim dedi, kadin hic yapmak istemiyor ya ultrason, ben de gunlerdir hadi hadi halindeyim yapalim da bir 3 hafta 4 hafta rahat rahat oturayim gitmeden bir daha bakilir oyle giderim iste
zaten esim bir saat bile izin alamiyor iste yine yalniz gidicem
doğru söylüyosunuz bence de.bugün nöbetçiyim.olmadı akşam veririm kanımı.hemşireyim hastanede çalışıyorum.aslında hiç akşamı bekleyesim de yok yani.acaba yakındaki özel hasteneye gidip yaptırsam mı?:44:
kıyamam canım benim, yok mu bir arkadaşın eşi fln çağırabileceğin en azından iki çift laf edersiniz. Ben de yalnız gittim bikaç defa ama kardeşimi olmadı kız arkadaşını çağırıyorum artık
başka doktorun sana daha erken deme ihtimali var canım, dr.u arayıp araya sıkışamaz mısın, sonuçta sadece testi yazacak. Bir de 4.gün de yapılabiliyor bildiğim kadarı ile o test 3-5 diye kalmış aklımda ama emin değilim, sormak lazımbişey sorcam şimdi benim daha önce gittiğim doktorum yarına randevu vermiyo ve saatlaride bana hiç uymuyo başka özel bi hastaneden randevu saatleri uyan dıktırdan randevu alsam gitsem desem böle böle daha önce randevu olmuştum ben hormon testlerinimi yaptırmak istiyorum dicem ne dicem muayenede olamam adetli olduğum için
dualarımız seninle canım, hadi güzel haberlerle gel inşallahcanlar ben gidiyom kan vermeye.bana dua edin olur mu?duramadım yerimde yaaaa.bakalım hayırlıs olur inşallah.aşılama da tutmadı.inşallah şimdi kendiliğinden hamile kalırım.size sonucu (iyi yada kötü) yazarım inşallah bunu eklemek de nasip olur
oohhh mis gibi olmuşneyse canim uzgunce aradim esimi yarinmis diye
yarin buyuk gun toplanti falan var
is yogun
ohh superr dedi kacis yolu ariyormus o da
yarin gelecek benle
doktor da son dk puruz cikarmazsa eger gideriz artik
sabah ara gelmeden bakalim dedi killandim ben yine
Günaydıııın,
Bunun sonucunu öyle merak ediyorum ki...
Sizce?
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
senin bu kacinci ayin canim
ben tablonu cok umut verici gordum
3. gun dusus tam yerlesme dususu gibi
ama biliyorsun son dpo13 ve 14 cok cok onemli
3. ayın everycim, biliyorum 1 çok arkadaşımızı göre erken ama yaşım var benim, 36 yaşındayım...
Zaman çok kısıtlı artık... Bu sefer olsun lütfeeeen...
guzel gidiyor canim insallah olmstur bu ayyarin obur gun cok heyecanli ates belli eder
ama ekstra durum varmis canim
enfeskyion varsa ve onemli boyuttaysa hamile kalinca sorun cikarir
onceden tedavisi daha onemli dolayisiyla gitse daha iyi
ve gitmisken esiyle gidip sperm durumlarina da bakarsa aklindaki soru isareterinden kurtulur esinin de degerleri iyi cikarsa bu kadar stres yapmamis olur diye dusunuyorum
ben çok fazla duygusal ve heycanlı olduğum için erkenden yoruldum sanırım canım ya geçen bi rüya gördüm bi büyüğümüz bana diyordu gülümseyerek 10 ayda 3 ay çok değil diyordu ne demek anlayamadım 3 ay sonramı olcak bebiş bilemedim bekle diyosun banada erken geliyor ama hem bi yandan koşa koşa gitmek istiyorum bi problem varsa çözüm yolu ararız diye hem çok korkuyorum ki bi problem varsa diye uffffffffffffffffff
canlar ben gidiyom kan vermeye.bana dua edin olur mu?duramadım yerimde yaaaa.bakalım hayırlıs olur inşallah.aşılama da tutmadı.inşallah şimdi kendiliğinden hamile kalırım.size sonucu (iyi yada kötü) yazarım inşallah bunu eklemek de nasip olur
3. ayın everycim, biliyorum 1 çok arkadaşımızı göre erken ama yaşım var benim, 36 yaşındayım...
Zaman çok kısıtlı artık... Bu sefer olsun lütfeeeen...
kızlar bi bakarmısınız çizgiyi attı ama ben yine bişey anlamadım
3f25a6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
30unda yumurtlamışsın şeker, umarım çalışmaların olmuştur. 30 v e31 senin için önemliydi. Şimdi artık bekleme zamanı, bol şans...
Bugün predictorle şansımı deneyeyim mi?
kızlar bi bakarmısınız çizgiyi attı ama ben yine bişey anlamadım
3f25a6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?