Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar doktordan geldim
ayyyy kuzumun pıt pıtını gördüm
doyamadım bakmaya ışık gibi yanıp sönüyo kuzum benim
son adet tarihine göre 8+0
ultrasona göre 7+0
doktora göre 6+3 (ultrason büyük ölçüyormuş)
ya bu yumurta ne zaman döllendi anlamadım ki. 19. gün 21. gün bi de 23. gün ilişki oldu 21. gün ateşe göre çatladım. ee taaa 25. gün mü döllendi bu. doktorun söylediği haftaya göre böyle oluyor çünkü. 3dec2f Ovulation charts on FertilityFriend.com
haftalar geçmiyor 25 haziran yaptı doktor doğum günü olarak

lillum ben de every gibi düşünüyorum.

kana git diyecektim de sen gitmişsin
hadi hayırlı haberlerle gel

adetliyken de muayane ediyorlar
en azından ben olmuştum ama kiste bakmıştı doktor.

Predictorü denedim ve sonuç negatif, oooof yaaa. Tek ümidim BAT 5 Kasım, daha zaman olması...

predictore guvenme burda cok okudum negatıf gosterıp de bır hafta sonra hamıle testı negatıf cıkanları daha adetın gecıkırse tekrar test yaparsın

gittim canım
rahimde kese de bişey yok dedi
önlem için progesteron verdi
bol su iç dedi tahlil sonuçlarına göre enfeksiyon varsa ilaç veririm dedi
5 gün kullan dedi progesteronu

5 gun mu
ya bu benim doktor 20. haftaya kadar kullaniriyor
ilk gunden beri cok sukur birsye yok ama biraktirmiyor yaaa
ulkene git o zaman birak burda ic diyor vardir bir bildigi

5 gun mu
ya bu benim doktor 20. haftaya kadar kullaniriyor
ilk gunden beri cok sukur birsye yok ama biraktirmiyor yaaa
ulkene git o zaman birak burda ic diyor vardir bir bildigi

ama senin ilk gebeliğinde düşüğün vardı bunu doktora söylemiştin değil mi
onun için vermişti galiba sana
ya da herkese mi öyle yapıyor

canım enfeksiyondan haberim yoktu
tabi ozaman gitmesi gerekir

hepimiz ilk başlarda aynı sen gibiydik
dilerim Rabbim seni bizim gibi çok bekletmez
tabi hayırlısıyla

:

inşallah kimse daha fazla beklemez ne bileyim çökmüş durumdayım yani şuanda öle fikirlerim savruluyo ordan oraya sağlıklı bi karar veremiyorum açıkcası

tebrikler canım, şimdi beklemedesin, inşallah tutar
tşkler canım, inşlhh tutar....

tatlım inşlhh atlatırsın bu dönemi..evet malesef çalışıp hamile olmak ciden zor olsa gerek.sen yinede bebişini düşün Allah kolaylık versin tatlım..

ama senin ilk gebeliğinde düşüğün vardı bunu doktora söylemiştin değil mi
onun için vermişti galiba sana
ya da herkese mi öyle yapıyor

yok herkese dedi
tabi dusuk de etken ama bu gebelikte sorun gorunmese de biraktirmadi hic
ben de guveniyorum bir yan etkisi de yokmus o zaman devam

kızlar hormon tahlilleri 5.günü yapılıyomu ya yarın c.tesi olduğu için devlete gidemiyorum en erken p.tesi gidebilirim oda sabahtan gidip fiş alıcakmışım randevu veremiyolar yani

bugün yine unuttum.
lazım vakitlerde unutuyorum sonra gereksiz zamanlarda ölçüyorum
bu aralar olabilir herhalde 16. gun civari catliyorsun sen
kızlar hormon tahlilleri 5.günü yapılıyomu ya yarın c.tesi olduğu için devlete gidemiyorum en erken p.tesi gidebilirim oda sabahtan gidip fiş alıcakmışım randevu veremiyolar yani

ben 3.gun yapiliyor diye biliyorum
bir de 21. gun progesteron

rezene, canım tebrikler, pıtpıtları görmüşsünhareketlerini de gör, kucağına da al sağlıkla inşallah

Son düzenleme:

Evet canım yaa düzenliyimdir bu ay böyle olunca panikledim saçma sapan bi yere attı çizgiyi de bilemedim yani

bu aralar olabilir herhalde 16. gun civari catliyorsun sen

son zamanlarda ölçtüğüm tüm aylarda hep kendim çiziyorum çizgiyi ben iki değerle anlayabiliyorum ama bazen ff anlamıyor bazen ben de şu muydu bu muydu diye tereddüt yaşayabiliyorum.
uzun adet dönemi girince unutuyorum ölçmeyi.
hoş ölçsem nolcak.
tıptaki prof kabul etmedi beni. ilaç kullanmadan spontan yumurta takip edilmez dedi.
e burda millet nasıl takip yaptırıyor anlamıyorum ben ilaçsız ne özelde ettirebildim ne tıpta

Bugün predictorle şansımı deneyeyim mi?

Ben gebe kaldığım ay reglime 6 gün kala predictor kullandım hatta yanıma almaya cesaret edemeyip işyerinde bırakıp denedim ve negatif cıkardıı, siliği geçtim tek cizgi öyle kabak gibi kaldı
ertesi gün certain diye bir test geldi (onuda sipariş etmiştim netten) olmaz yaa deneyim dedim, zaten alışmıştım onlara idrar yapmaya veee taaataaammm hamileyimm Şükürler olsunn
Demem o ki predictor muuu inan maa

hadi bakalım geçmiş olsun ortalığı ayağa kaldırarak 8 kasıma aldık randevuyu bi akrabamız devlette de o yardımcı olcak ama ıncığını cıncığını sordu niye geliyon ne tahlili bebek mi olmuyo kendi gelinleri hemen hamile kaldığı için ((( (( herneyse işte inşallah olumsuz birşey çıkmaz RAbbim sen yardımcımız ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…