ama ekstra durum varmis canim
enfeskyion varsa ve onemli boyuttaysa hamile kalinca sorun cikarir
onceden tedavisi daha onemli dolayisiyla gitse daha iyi
ve gitmisken esiyle gidip sperm durumlarina da bakarsa aklindaki soru isareterinden kurtulur esinin de degerleri iyi cikarsa bu kadar stres yapmamis olur diye dusunuyorum
evet canım ben de farkettim onu.gerçi nomalınde biraz daha uzak gibi duruyo ama bilmiyom artık.çok istiyorum cooook.inşallah doğrudur.üzerinden 1 saat geçti ve iyice belirdi yaaaa.bilmiyom ki kana mı gitsem.laboquick ile yaptım.evde bi tane daha vardı onla da yaptım.ama sanırım test bozuk gibi.c izgisi bile o kadar silik ki.ilk yaptığım testteki t çizgisi bile ondan kalın.sen düşün yani.ayyyyyyyyyyyy.dua edin noluuuur.acaba kan versem miii.çok korkuyorum yine boşuna umutlanmış olacam diye. koskoca 16 ay oldu. dile kolay
bişey sorcam şimdi benim daha önce gittiğim doktorum yarına randevu vermiyo ve saatlaride bana hiç uymuyo başka özel bi hastaneden randevu saatleri uyan dıktırdan randevu alsam gitsem desem böle böle daha önce randevu olmuştum ben hormon testlerinimi yaptırmak istiyorum dicem ne dicem muayenede olamam adetli olduğum için
Predictorü denedim ve sonuç negatif, oooof yaaa. Tek ümidim BAT 5 Kasım, daha zaman olması...
sen nasil istersen
varsa cikar onla silik de olsa
rezeneeeee
gittin mi doktora
gittim canım
rahimde kese de bişey yok dedi
önlem için progesteron verdi
bol su iç dedi tahlil sonuçlarına göre enfeksiyon varsa ilaç veririm dedi
5 gün kullan dedi progesteronu
5 gun mu
ya bu benim doktor 20. haftaya kadar kullaniriyor
ilk gunden beri cok sukur birsye yok ama biraktirmiyor yaaa
ulkene git o zaman birak burda ic diyor vardir bir bildigi
canım enfeksiyondan haberim yoktu
tabi ozaman gitmesi gerekir
hepimiz ilk başlarda aynı sen gibiydik
dilerim Rabbim seni bizim gibi çok bekletmez
tabi hayırlısıyla
:
tşkler canım, inşlhh tutar....tebrikler canım, şimdi beklemedesin, inşallah tutar
kızlar, sabah sabah 4 poşet attım yinedün çok kötü oldum kardeşimi aradım, geldi de baktı bana biraz. İş yerinden arıyorlar durmadan, önceden sözü verilmiş, yapılacak işler vardı. Çok mutsuzum yaa. Bir türlü kafası almadı insanların, kötüyüm ya evden çıkacak durumda değilim. Her şey karışık orada herkes kendi derdine düşmüş, durmadan birileri telefon açıp abuk subuk şeyler anlatıyor. Hiç düşünmüyorlar bu kız rapor aldı, evinden çıkamıyor acaba neden diye, yok biri birine şunu demiş öbürü bunu yapmış biri diyor sana bilmem ne işini göndereyim biri diyor ziyarete geleyim olanları anlatayım (!) offf isyanlardayım yine, benim hasta olmaya hakkım yokmuş onu anladım
ama senin ilk gebeliğinde düşüğün vardı bunu doktora söylemiştin değil mi
onun için vermişti galiba sana
ya da herkese mi öyle yapıyor
tüh bugün ateş ölçcektim unuttum
neyse yarın başlıyım
bu aralar olabilir herhalde 16. gun civari catliyorsun senbugün yine unuttum.
lazım vakitlerde unutuyorum sonra gereksiz zamanlarda ölçüyorum
kızlar hormon tahlilleri 5.günü yapılıyomu ya yarın c.tesi olduğu için devlete gidemiyorum en erken p.tesi gidebilirim oda sabahtan gidip fiş alıcakmışım randevu veremiyolar yani
testinin mlUsu kaç canım? bu ay 4.ay mı olacak yani,eğer 6.aya kadar olmazsa 6.ayda gidin doktora canım beklemeyin, inşallah bekletmeden gelir bebişinBugün predictorle şansımı deneyeyim mi?
testinin mlUsu kaç canım?
ahh ahh bu tablolar çizgiler valla canım tablona baktım geçen ay çok kısa sürmüş döngün normalde hep öle kısa mı sürer düzenlimi yani adetiin ona göre bi yorum yapayım adetin düzenliyse bi ihtimal var daha önce çatladın
bu aralar olabilir herhalde 16. gun civari catliyorsun sen
1-2 gün sonra 20mlU luk bir testle tekrar edersin canım eğer gelmezse25mlU diye yazıyo ve adet günü yapılacak test diyo üzerinde
Bugün predictorle şansımı deneyeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?