hadi bakalım geçmiş olsun ortalığı ayağa kaldırarak 8 kasıma aldık randevuyu bi akrabamız devlette de o yardımcı olcak ama ıncığını cıncığını sordu niye geliyon ne tahlili bebek mi olmuyo kendi gelinleri hemen hamile kaldığı için((( (( herneyse işte inşallah olumsuz birşey çıkmaz RAbbim sen yardımcımız ol
ay ınanmıyorum yaaaa
vee şenay adet olur!!!
vee şenay adet olur!!!
ya ama goguslerım acıyordu!
kasık batmalarım fenaydı!
calısmalar superdı!
akıntımda tam olması gerektıgı gıbıydı!
ruyalarım vardı!
yaniii..
ben
ben neyle avunacagımı sasırdım artık deryaa. bu ay baskaydı ama 16. ay guzel sonuclanacaktı..
panik yok canım inşallah temiz çıkar rahat edersin sende ya senin dpolar iyi gidiodu ne oldu
kızlar bu ateşin düştüğü gün yumurtlama mı oluyor bugün 17. günüm
dün 36,4 dü
bugün 36 olmuş :26::26:
tabloyu bir ara yapıp koyacağım
benim ateş 4 gündür sabit yav bu normal midir tablolarınıza baktğımda ufakta olsa oynamalar oluyordu ama benimkinde yok..adetimin 11.günü
evet canım ateş düşecek daha sonra yükselcek ve yüksek devam etcek ateşin düştüğü gün çatlamış oluyorsun umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
valla canım 4 gün ileri gelmiş çatlama bence normal olabilir bunlar dicektim acaba çatlama daha önce olmuş da bu çizginin olduğu yerdeki düşüş yerleşme olabilirmi diye ama yüksek ateşlede adet görmüşsün verimli günlerde gözüküyosun belki 1 2 gün daha çalışmalara devam edilebilir inşallah bebiş gelir bu ay hayırlısı olsun inşallah iş yerinde olduğum için müsait olduğumda yazabiliyorum tatlım bir saattir mesaj penceresi açık cvp yazıcam ama işi bitiremedim yazamdım k.bakma
normaldir tatlım stres yapma bence heleki dpolarda sabit giden ateş ümit verici bir tablo oluşturur daha 11.gündesin verimli günler çok yakın çalışmalar tam gaz devam
Eki Görüntüle 542469 kızlarr dogru dımı ben hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?