Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi bakalım geçmiş olsun ortalığı ayağa kaldırarak 8 kasıma aldık randevuyu bi akrabamız devlette de o yardımcı olcak ama ıncığını cıncığını sordu niye geliyon ne tahlili bebek mi olmuyo kendi gelinleri hemen hamile kaldığı için ((( (( herneyse işte inşallah olumsuz birşey çıkmaz RAbbim sen yardımcımız ol

lillumcum bana da bi yorum yapar mısın yaa kafam karıştı iyice
her ay düzenli olurum demiştim ama görmedin sanırım

panik yok canım inşallah temiz çıkar rahat edersin sende ya senin dpolar iyi gidiodu ne oldu

rezene canım gozun aydın pıtpıtları duymussun
ıns kucagında gormekte nasıp olsun

every banada bıraktırmadı dr progestanı
kanaman olmstu bıkere devam edelm brz daha dedı
dozunu dusurdu ama.

ay ınanmıyorum yaaaa

ya ama goguslerım acıyordu!
kasık batmalarım fenaydı!
calısmalar superdı!
akıntımda tam olması gerektıgı gıbıydı!
ruyalarım vardı!
yaniii..
ben
ben neyle avunacagımı sasırdım artık deryaa. bu ay baskaydı ama 16. ay guzel sonuclanacaktı..

valla canım 4 gün ileri gelmiş çatlama bence normal olabilir bunlar dicektim acaba çatlama daha önce olmuş da bu çizginin olduğu yerdeki düşüş yerleşme olabilirmi diye ama yüksek ateşlede adet görmüşsün verimli günlerde gözüküyosun belki 1 2 gün daha çalışmalara devam edilebilir inşallah bebiş gelir bu ay hayırlısı olsun inşallah iş yerinde olduğum için müsait olduğumda yazabiliyorum tatlım bir saattir mesaj penceresi açık cvp yazıcam ama işi bitiremedim yazamdım k.bakma

vee şenay adet olur!!!

gel bakam kaderdaşım dpolarda da birlikteydik adette de inşallah Rabbim daha bekletmez hayırlısıyla bebişlere kavuşuruz ateş ölçmüyorum artık 8ine randevu aldım bakalım herşeyin hayırlısı şenaycım ya dün çok kötüydüm bende ağla ağla ama hala içimde yani atamadım daha bi ağlayasım var

Kıyamam Şenaycım...
Kuzum ümidini yitirme, şükret yumurtlayabiliyosun, Polyannacılık zamanı belki ama yapcak bişi yok...
Yalnız değilsin, sadece diren, mutluluk senle olcaak...

benim ateş 4 gündür sabit yav bu normal midir tablolarınıza baktğımda ufakta olsa oynamalar oluyordu ama benimkinde yok..adetimin 11.günü

panik yok canım inşallah temiz çıkar rahat edersin sende ya senin dpolar iyi gidiodu ne oldu

işte böyle arkadaşım benim ateşinde adetin de sağı solu belli olmaz zaten bu sahte belirtilerle cebelleşirken olmadık süprizler insanın tee içine oturuyo vallahi

kızlar bu ateşin düştüğü gün yumurtlama mı oluyor bugün 17. günüm
dün 36,4 dü
bugün 36 olmuş :26::26:
tabloyu bir ara yapıp koyacağım

kızlar bu ateşin düştüğü gün yumurtlama mı oluyor bugün 17. günüm
dün 36,4 dü
bugün 36 olmuş :26::26:
tabloyu bir ara yapıp koyacağım

evet canım ateş düşecek daha sonra yükselcek ve yüksek devam etcek ateşin düştüğü gün çatlamış oluyorsun umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

benim ateş 4 gündür sabit yav bu normal midir tablolarınıza baktğımda ufakta olsa oynamalar oluyordu ama benimkinde yok..adetimin 11.günü

normaldir tatlım stres yapma bence heleki dpolarda sabit giden ateş ümit verici bir tablo oluşturur daha 11.gündesin verimli günler çok yakın çalışmalar tam gaz devam

evet canım ateş düşecek daha sonra yükselcek ve yüksek devam etcek ateşin düştüğü gün çatlamış oluyorsun umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

o zaman bugün çatladıııı neyse çalışıyoz Rabbim yüzümüze baksın
isteyen herkese versin bebeğini amin.

Canım Allah razı olsun yaa heyecan yaptım bende acaba yumurtlama gerçekleşmedi mi diye gün sonra attı çizgiyi çünkü
ilgin yeter ben seni yoruyorum diye üzüldüm canım sen benim kusuruma bakma asıl

Eki Görüntüle 542469 kızlarr dogru dımı ben hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tebriik ederim canım benim hala çok şaşkınım allahım şükürler olsun yaa
mutluluğuma bak sanki bebe benim bebem
suziiiii hamiiileeeeeeeeeeeee
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy
heeeeeeeyyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:118:

yupppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…