o zaman bugün çatladıııı neyse çalışıyoz Rabbim yüzümüze baksın
isteyen herkese versin bebeğini amin.
Canım Allah razı olsun yaa heyecan yaptım bende acaba yumurtlama gerçekleşmedi mi diye gün sonra attı çizgiyi çünkü
ilgin yeter ben seni yoruyorum diye üzüldüm canım sen benim kusuruma bakma asıl
işte böyle arkadaşım benim ateşinde adetin de sağı solu belli olmaz zaten bu sahte belirtilerle cebelleşirken olmadık süprizler insanın tee içine oturuyo vallahi
teşekkür ederim ilginiz icin..yok stres yapmıyorum sakinim dpo nedemek
evet canım yaa bu arada derede aylar geçip gidio inşallah tahlillerinde bişey çıkmaz eşinde yaptırsın ama muhakkak tetkiklerini onu da göz ardı etme
öyle valla zaman su gb akııııp geçiyo yok gidicem 8ine randevum var inşallah iyi bi doktora denk gelirim devletten aldım onca ücreti ödeyemeyeceğim özele inşallah birşey çıkmaz bu ay çok ağrım oldu halada devam ediyo Rabbim yardımcımız olsun inşallah
amin amin canım Allahım umudumuzu almasın
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben ist. çapa tıp fakültesine gidiorum harika bir infertilite dr.um var gerçi bizde sorun eşimde çıktı ama hala ilgilenir benimle sağolsun tüp bebek aşamasına geçebilmemiz için ama inşallah bu ay gerek kalmadan kendiliğinden gelir benim ve tüm bekleyenlerin melekleriiiii
adetimin 11.günü ama yumurta akı kıvamındaki akıntım geldi bal tarcın dan dolayı erken mi yumurtlaycam inşallah kiste dönüşmez...
inşallah olumsuz bir etkisini görmezsin bende hep tedirgin olmuşumdur adet olursam bu ay şunu deneyeceğim diyorum ama hep kalıyo vazgeçiyorum inşallah bal tarçın sana mis gb yumoş sonrada mis kokulu bebişini getirir
bursadayım ben canım zaten şimdiye kadar yok ovulasyon testiydi yok gebelik testiydi muayeneydi oydu buydu derken bir ton para harcadım şimdi tahliller filan olcak birsürü ücret isticek özeller dedim devlet hastanesine gideyim bakalım neler olcak yaşayıp göreceğiz
Predictorü denedim ve sonuç negatif, oooof yaaa. Tek ümidim BAT 5 Kasım, daha zaman olması...
kızlar merhaba eşim sperm testini yeniledi.morfoloji ne yazık ki yine sıfır çıktı..
ileri hareketli yüzde 11 den 32 e çıkmış.toplam sperm sayısı 69 milyon.sizce bu sonuçlarla aşılama mı olur yoksa tüp bebek için direk rapor verirler mi?
amin amin canım Allahım umudumuzu almasın
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben ist. çapa tıp fakültesine gidiorum harika bir infertilite dr.um var gerçi bizde sorun eşimde çıktı ama hala ilgilenir benimle sağolsun tüp bebek aşamasına geçebilmemiz için ama inşallah bu ay gerek kalmadan kendiliğinden gelir benim ve tüm bekleyenlerin melekleriiiii
canım doktorunun ismi ne
bende randevu almaya çalışıyorum ama çapa dan alamıyorum
doktorunu kendin seçebiliyomusun
inşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebişin
kızlar merhaba eşim sperm testini yeniledi.morfoloji ne yazık ki yine sıfır çıktı..
ileri hareketli yüzde 11 den 32 e çıkmış.toplam sperm sayısı 69 milyon.sizce bu sonuçlarla aşılama mı olur yoksa tüp bebek için direk rapor verirler mi?
amin canım amin
Çapada ercan baştuğ canım ama ben infertilite bölümüne gidiyorum normal kadın doğumda değil zaten orda da 2dr. var ben ercan beye gidiyorum
sen kadın doğum için randevu alacaksan bilemiyorum ama infertilite için alacaksan ben nasıl alınacağına bakayım evde yazıyordu benim yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?