Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman bugün çatladıııı neyse çalışıyoz Rabbim yüzümüze baksın
isteyen herkese versin bebeğini amin.

canım benim çatladın diyebilmek için en azından 3 gün yüksek devam etmesi gerekiyor inşallah bebeklerimiz bekletmez bizi bütün dualara amin bakalım yeni yeni üyeler geldi hepiniz için hayırlı olsun ateş ölçümü umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize

Canım Allah razı olsun yaa heyecan yaptım bende acaba yumurtlama gerçekleşmedi mi diye gün sonra attı çizgiyi çünkü
ilgin yeter ben seni yoruyorum diye üzüldüm canım sen benim kusuruma bakma asıl

olurmu canım ya siz olmasanız ben burda olmasam kafayı yerim herhalde sizin tablolarınızla umutlancam artıkın bende.ateş ölçmeyeceğim ama burdayım sizlerle :)

işte böyle arkadaşım benim ateşinde adetin de sağı solu belli olmaz zaten bu sahte belirtilerle cebelleşirken olmadık süprizler insanın tee içine oturuyo vallahi

evet canım yaa bu arada derede aylar geçip gidio inşallah tahlillerinde bişey çıkmaz eşinde yaptırsın ama muhakkak tetkiklerini onu da göz ardı etme

evet canım yaa bu arada derede aylar geçip gidio inşallah tahlillerinde bişey çıkmaz eşinde yaptırsın ama muhakkak tetkiklerini onu da göz ardı etme

öyle valla zaman su gb akııııp geçiyo yok gidicem 8ine randevum var inşallah iyi bi doktora denk gelirim devletten aldım onca ücreti ödeyemeyeceğim özele inşallah birşey çıkmaz bu ay çok ağrım oldu halada devam ediyo Rabbim yardımcımız olsun inşallah

amin amin canım Allahım umudumuzu almasın
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben ist. çapa tıp fakültesine gidiorum harika bir infertilite dr.um var gerçi bizde sorun eşimde çıktı ama hala ilgilenir benimle sağolsun tüp bebek aşamasına geçebilmemiz için ama inşallah bu ay gerek kalmadan kendiliğinden gelir benim ve tüm bekleyenlerin melekleriiiii

adetimin 11.günü ama yumurta akı kıvamındaki akıntım geldi bal tarcın dan dolayı erken mi yumurtlaycam inşallah kiste dönüşmez...

bursadayım ben canım zaten şimdiye kadar yok ovulasyon testiydi yok gebelik testiydi muayeneydi oydu buydu derken bir ton para harcadım şimdi tahliller filan olcak birsürü ücret isticek özeller dedim devlet hastanesine gideyim bakalım neler olcak yaşayıp göreceğiz

adetimin 11.günü ama yumurta akı kıvamındaki akıntım geldi bal tarcın dan dolayı erken mi yumurtlaycam inşallah kiste dönüşmez...

inşallah olumsuz bir etkisini görmezsin bende hep tedirgin olmuşumdur adet olursam bu ay şunu deneyeceğim diyorum ama hep kalıyo vazgeçiyorum inşallah bal tarçın sana mis gb yumoş sonrada mis kokulu bebişini getirir

inşallah inşallah..bencilliğim tuttu yine hep kendimi yazıp duruyorum. inşallah bebek bekleyen anne adaylarını yüce rabbim cok bekletmez kucaklarına bebişlerini gönderir..amin

Evet canım özel hep para tuzağı bizim bir arkadaşın bebeği dönmedi özel hastane 40.haftaya kadar bekletti kız nerdeyse doğumu başlamıştı çapaya zor yetiştirdik benim dr.a ben o yüzden özel hastanelere çok güvenmiyorum ya yıllardır gittiğin bir dr.un olacak ya da çok iyi tavsiyelerle gideceksin
İnşallah iyi bir dr.a denk gelirsin de rahat edersin

kızlar merhaba eşim sperm testini yeniledi.morfoloji ne yazık ki yine sıfır çıktı..
ileri hareketli yüzde 11 den 32 e çıkmış.toplam sperm sayısı 69 milyon.sizce bu sonuçlarla aşılama mı olur yoksa tüp bebek için direk rapor verirler mi?

Predictorü denedim ve sonuç negatif, oooof yaaa. Tek ümidim BAT 5 Kasım, daha zaman olması...

ben bilmiyorddum o test yanlis cikarabiliyormus
erken gebelik diye gosterir dedim ama herkes demis
guvenme o zaman canim sen
yarin yine yaparsin hem atesin gosterir
sakin simdi umidini kaybetme

nazcim hicbir fikrim yok ama umarim verdiginiz karar en kisa zamanda olumlu olur sizin icin

canım doktorunun ismi ne
bende randevu almaya çalışıyorum ama çapa dan alamıyorum
doktorunu kendin seçebiliyomusun

inşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebişin

DPo 7-8 daha önce hiç belirti yaşadınız mı döllenmeden 3-4 gün sonra belirtiler başlayabilir mi? yoksa 11 12 den sonra mı yaşadınız? çok mersi

canım doktorunun ismi ne
bende randevu almaya çalışıyorum ama çapa dan alamıyorum
doktorunu kendin seçebiliyomusun

inşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebişin

amin canım amin
Çapada ercan baştuğ canım ama ben infertilite bölümüne gidiyorum normal kadın doğumda değil zaten orda da 2dr. var ben ercan beye gidiyorum
sen kadın doğum için randevu alacaksan bilemiyorum ama infertilite için alacaksan ben nasıl alınacağına bakayım evde yazıyordu benim yazarım sana

Yerinde hareketli kaç canım değerleriniz kötü değil normal yolla hamile kalabilirsin yaşına ve evlilik yılına göre veriolar tüp bebek raporunu canım
ve morfolojiyede takılma %0morfolojiyle hamile kalan bir sürü arkadaş var
uzun süredir evliysen ve yaşın 30civarlarındaysa tüp bebek raporu veriolar direk ama daha küçüksen ilk önce aşılama deneyelim dio dr.

valla çok sevinirim
bende infertiliteyim ne yazık ki tatlım
sizde sorun ne merak ettim
bizde eşimin morfolojisi %3 diğer değerleri iyi
sanırım sorun bu çünkü başka elle tutulur bişey yok

bide orda muayeneler kalabalık mı oluyo yani öğrenciler falan oluyomu sen muayene olurken doktorun yanında
birebirmisniz yoksa
üniversite hastanesi ya malum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…