valla çok sevinirim
bende infertiliteyim ne yazık ki tatlım
sizde sorun ne merak ettim
bizde eşimin morfolojisi %3 diğer değerleri iyi
sanırım sorun bu çünkü başka elle tutulur bişey yok
bide orda muayeneler kalabalık mı oluyo yani öğrenciler falan oluyomu sen muayene olurken doktorun yanında
birebirmisniz yoksa
üniversite hastanesi ya malum
DPo 7-8 daha önce hiç belirti yaşadınız mı döllenmeden 3-4 gün sonra belirtiler başlayabilir mi? yoksa 11 12 den sonra mı yaşadınız? çok mersi
Yerinde hareketli kaç canım değerleriniz kötü değil normal yolla hamile kalabilirsin yaşına ve evlilik yılına göre veriolar tüp bebek raporunu canım
ve morfolojiyede takılma %0morfolojiyle hamile kalan bir sürü arkadaş var
uzun süredir evliysen ve yaşın 30civarlarındaysa tüp bebek raporu veriolar direk ama daha küçüksen ilk önce aşılama deneyelim dio dr.
benim eşimin morfolojisi %0 canım sayımız 8milyon hareketlilikte toplamı %30 bizim çok sorunumuz var çokkkkk:)))
eşim şimdi takip edilio bakalım karyotip ve y kromozom testi istediler y kromozom temiz çıktı karyotipte çıkarsa inşallah tekrar gideceğiz
evet canım birebirsin bi hemşiresi oluyor sadece ve acaip rahatlatıo insanı öğrenir yazarım akşam canım ben sana
artık bende klomenliyim Rabbim hayırlara vesile kılsın inş doktordan anneme geldim doktor sistemdeki eski hormon tahlillerime bakmış 2 sene önceki ve yüzümdeki sivilcelenmede olduğu için sende yumrta tembelliği olabilir öle gözüküyo dedi tahlil sonuçlarım yarın çıkcak haftaya c.tesi çğrdı yumişin gelişimine göre çatlatma iğnesi olacakmışım 3 aya kadar gebelik olmassa önceki rahatsızlğımdan ötürü rahim filmini çekebiliriz dedi bana çok dua edin bende klomene başlıyorum yarın önerileriniz var mı acaba ?????????? bu arada eşimin testlerini istedi haftaya getirirsin dedi
çok sağol canım yaa teşekkürler bekliyorum
bende bu ay klomene başlıycam sanırım hala kararsızım lillumcum
inşallah ilk döngüde gelir bebişler
canim ben hic hamile olacagimi dusunmedigim bir ayda hamile kaldim o yuzden net hatirlamiyorum
testi de markette oylesine aldim dursun dpo12de yaparim dedim ama eve alinca dayanamayip oylesine yapmistim ki daha hcg 20 bile degilken silik cizgi cikmisti bende
ama en onemli belirtim dpo7de kan testine gittim ben ve eve donerken kanamam olmus, cok acik pembe ic camasiri kaplayacak sekilde
o zaman net bir sekilde anladim yerlesme kanamam oldu hamileyim dedim
en belirgin sey bu oluyor ama her hamilelikte olmuyor
bir de dpo4,5,6,7de tablomun specific bolumune gogus agrisi, sizlama, kasikta batma, kasikta agri yazmisim ben
bende dpo 7-8 gibiyim bugün
kasıkta ve direk uterusta kasılma var hsg çekilmişim yada adet olacakmışım gibi 2 gündür
dpo 4-5-6 dada baş ağrısı oldu canlı rüyalar dedikleri de oluyor nerdeyse ümitlencem
artık bende klomenliyim Rabbim hayırlara vesile kılsın inş doktordan anneme geldim doktor sistemdeki eski hormon tahlillerime bakmış 2 sene önceki ve yüzümdeki sivilcelenmede olduğu için sende yumrta tembelliği olabilir öle gözüküyo dedi tahlil sonuçlarım yarın çıkcak haftaya c.tesi çğrdı yumişin gelişimine göre çatlatma iğnesi olacakmışım 3 aya kadar gebelik olmassa önceki rahatsızlğımdan ötürü rahim filmini çekebiliriz dedi bana çok dua edin bende klomene başlıyorum yarın önerileriniz var mı acaba ?????????? bu arada eşimin testlerini istedi haftaya getirirsin dedi
senin problemin neydi canım ya bilmiyorum tedavi aşamalarını anlattıkça tuhaf oldum ben Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah çok bekletmeden gelsin bebişlerimiz
bende dpo 7-8 gibiyim bugün
kasıkta ve direk uterusta kasılma var hsg çekilmişim yada adet olacakmışım gibi 2 gündür
dpo 4-5-6 dada baş ağrısı oldu canlı rüyalar dedikleri de oluyor nerdeyse ümitlencem
inşallah canım..
hamile olduğunu görsem nasıl mutlu olrum bilsen
Canim benim esimin morfoloji %3 suan gorunen sorun o gozukuyo
Tabi allah bilir
Insallah hamilesindir canim
Canli ruyalar ne demek kissss
Canim bide sen boncugun topiginde bi ilac yazmissin gunde 100 mg
Kullaniyoruz diyo morfolojiyi duzeltiyo die
Size onu doktor mu verdi gunde kac tane ac mi tok mu
Nezamandir kullaniyo esin
Igne mi bu hap mi
inşallah karanfilim bizim zamanımız da gelmiş olsun artık
yaa ingilizce sitelerde hep bu şekilde geçiyo belirtiler ''canlı rüyalar '' yani çok ve hareketli rüya görmek sanki yaşıyomuş gibibenim ingilizcem pek iyi değil o yüzden tam çeviremiyorum
morfoloji için yazdığım PYCNOGENOL ü diyorsun kuvvetli bi antioksidan çam extresi. GNC de var. Fransada mı italyada mı ne bi çamın kabuğundan elde ediliyor. bana bi arkadaşım önerdi o da topiklerden okumuş dr tavsiyesi değil yani. hap şeklinde sabah 50 mg akşam 50 mg alıyor eşim proxseed le birlikte. biz USA dan aldık tr de ki dozlar daha düşük olabilir. yani proxseed sabah aç bunu da aynı anda alıyor akşam yatmadan yarım saat önce bunu sora proxseed i içiyor.2 aydır kullanıyoruz daha biz.
inşallah hamile klamışımdır bu ilaç işe yaramıştır
Insallah canim ya bizede umut olursun
Biz 7ay proxeed kullandik simdi arginmaxe basladik
Siz proxed nezamandir kullaniyosunuz
Vede sorun sadece morfolojimi sizde yuzde kac
iyi geceler kızlar nasılsınız ben bulantılardan başımı kaldıramıyorum üstüne birde grip boğaz ağrısı derken bugünüme şükür diyelim
sizler nasılsınızzzz
suzannnnnnnnnnn çok sevindim canım benim yaa 4 yılın sonunda meleğin geldi bak çok şükür Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşallah çok sevindim bitanem ya
deryaaaaaaaaaaaa
liliiiiiiiiiiiiii
hu hu uuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?