Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benim eşimin morfolojisi %0 canım sayımız 8milyon hareketlilikte toplamı %30 bizim çok sorunumuz var çokkkkk:)))
eşim şimdi takip edilio bakalım karyotip ve y kromozom testi istediler y kromozom temiz çıktı karyotipte çıkarsa inşallah tekrar gideceğiz
evet canım birebirsin bi hemşiresi oluyor sadece ve acaip rahatlatıo insanı öğrenir yazarım akşam canım ben sana

artık bende klomenliyim Rabbim hayırlara vesile kılsın inş doktordan anneme geldim doktor sistemdeki eski hormon tahlillerime bakmış 2 sene önceki ve yüzümdeki sivilcelenmede olduğu için sende yumrta tembelliği olabilir öle gözüküyo dedi tahlil sonuçlarım yarın çıkcak haftaya c.tesi çğrdı yumişin gelişimine göre çatlatma iğnesi olacakmışım 3 aya kadar gebelik olmassa önceki rahatsızlğımdan ötürü rahim filmini çekebiliriz dedi bana çok dua edin bende klomene başlıyorum yarın önerileriniz var mı acaba ?????????? bu arada eşimin testlerini istedi haftaya getirirsin dedi

DPo 7-8 daha önce hiç belirti yaşadınız mı döllenmeden 3-4 gün sonra belirtiler başlayabilir mi? yoksa 11 12 den sonra mı yaşadınız? çok mersi

canim ben hic hamile olacagimi dusunmedigim bir ayda hamile kaldim o yuzden net hatirlamiyorum
testi de markette oylesine aldim dursun dpo12de yaparim dedim ama eve alinca dayanamayip oylesine yapmistim ki daha hcg 20 bile degilken silik cizgi cikmisti bende
ama en onemli belirtim dpo7de kan testine gittim ben ve eve donerken kanamam olmus, cok acik pembe ic camasiri kaplayacak sekilde
o zaman net bir sekilde anladim yerlesme kanamam oldu hamileyim dedim
en belirgin sey bu oluyor ama her hamilelikte olmuyor
bir de dpo4,5,6,7de tablomun specific bolumune gogus agrisi, sizlama, kasikta batma, kasikta agri yazmisim ben

canım bu arada bende çapaya gidiyorum.ercan bey için secim yapabiliyormusun?ben iki kere gittim ikisinde de farklı bayan doktorlar vardı.ercan bey doc yada prof mu?eşimi androloji pol.yollamışlardı.gecen sperm analizinde de morfoloji 0 çıkınca yenilensin test demişlerdi.şimdi yine morfoloji 0 çıktı. bu arada 31 yaşıma girmek üzereyim.4 buçuk yıllık evliyiz.açıkçası aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum.yani daha doğrusu aşılama ile hamile kalabilecegime inancım kalmadı :-(

yazmayı unutmuşum.yerinde hareketli yüzde 5

Son düzenleme:

çok sağol canım yaa teşekkürler bekliyorum

bende bu ay klomene başlıycam sanırım hala kararsızım lillumcum
inşallah ilk döngüde gelir bebişler

çok sağol canım yaa teşekkürler bekliyorum

bende bu ay klomene başlıycam sanırım hala kararsızım lillumcum
inşallah ilk döngüde gelir bebişler

senin problemin neydi canım ya bilmiyorum tedavi aşamalarını anlattıkça tuhaf oldum ben Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah çok bekletmeden gelsin bebişlerimiz

bende dpo 7-8 gibiyim bugün
kasıkta ve direk uterusta kasılma var hsg çekilmişim yada adet olacakmışım gibi 2 gündür
dpo 4-5-6 dada baş ağrısı oldu canlı rüyalar dedikleri de oluyor nerdeyse ümitlencem

inşallah canım..
hamile olduğunu görsem nasıl mutlu olrum bilsen

lilicim hadi tedavin hayırlı olsun bende 3kez kullanmıştım bende yumurtlamada problem yoktu ama doktor daha çok yumurta olsun ve şansın artsın diye vermişti.
3.yü zaten aşılamada kullanmıştım.mutlaka kontrollere git sık sık takip ettir.bu klomen işi güzel çatlama iğnesiyle ne zaman çatlayacağın garanti
ama yanında ateş ölçmenide tavsiye ederim.ben her kullanışımda ölçmüştüm ve ikinci kullanışımda bi terslik olduğunu anlamıştım.
çünkü benim ateşim hiç yükselmedi hep zikzak çizmişti ve kist olmuş o ay.yani çatlamadı iğneye rağmen.sonra 2 3 ay uğraştırdı beni.
takip çok önemli birde boyutunun çok büyümesini bekleme 17den 20ye kadar idealmiş.sonrasında yumurta fazla büyüdüğü için döllenme ihtimali azalırmış.
tabiki bunu sen değil doktorun kontrol edecektir.hadi inşallah bu ay güzel sonuç alırsın.

hayırlı olsun umarım eşinin de sonuçları iyi çıkar.
yumurta tembelliğini duymamıştım.
ama en kısa zamanda herşeyin netleşmesi senin için daha rahatlatıcı olacaktır

senin problemin neydi canım ya bilmiyorum tedavi aşamalarını anlattıkça tuhaf oldum ben Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah çok bekletmeden gelsin bebişlerimiz

Canim benim esimin morfoloji %3 suan gorunen sorun o gozukuyo
Tabi allah bilir

Insallah hamilesindir canim
Canli ruyalar ne demek kissss
Canim bide sen boncugun topiginde bi ilac yazmissin gunde 100 mg
Kullaniyoruz diyo morfolojiyi duzeltiyo die
Size onu doktor mu verdi gunde kac tane ac mi tok mu
Nezamandir kullaniyo esin
Igne mi bu hap mi

kızlar nasılsınız.neler var neler yok. artık geçmişi okuyamıyorum. yoruluyorum hemen. başım dönüyor geçmişi okuyunca. cevap yazamadan uyuyaalıyorum

inşallah canım..
hamile olduğunu görsem nasıl mutlu olrum bilsen

inşallah karanfilim bizim zamanımız da gelmiş olsun artık

yaa ingilizce sitelerde hep bu şekilde geçiyo belirtiler ''canlı rüyalar '' yani çok ve hareketli rüya görmek sanki yaşıyomuş gibi benim ingilizcem pek iyi değil o yüzden tam çeviremiyorum
morfoloji için yazdığım PYCNOGENOL ü diyorsun kuvvetli bi antioksidan çam extresi. GNC de var. Fransada mı italyada mı ne bi çamın kabuğundan elde ediliyor. bana bi arkadaşım önerdi o da topiklerden okumuş dr tavsiyesi değil yani. hap şeklinde sabah 50 mg akşam 50 mg alıyor eşim proxseed le birlikte. biz USA dan aldık tr de ki dozlar daha düşük olabilir. yani proxseed sabah aç bunu da aynı anda alıyor akşam yatmadan yarım saat önce bunu sora proxseed i içiyor.2 aydır kullanıyoruz daha biz.
inşallah hamile klamışımdır bu ilaç işe yaramıştır

Son düzenleme:

Insallah canim ya bizede umut olursun
Biz 7ay proxeed kullandik simdi arginmaxe basladik
Siz proxed nezamandir kullaniyosunuz
Vede sorun sadece morfolojimi sizde yuzde kac

Insallah canim ya bizede umut olursun
Biz 7ay proxeed kullandik simdi arginmaxe basladik
Siz proxed nezamandir kullaniyosunuz
Vede sorun sadece morfolojimi sizde yuzde kac

bizde proxseed de 7 ayı geçtik arginmax içmedik hiç...
kaan hoca proxseed dedi. morfoloji %1-%2-%4 oluyor sayı da sınırda hız fena değil dna hasarı çıkmadı şükür. ama morfolojiden olmuyor diye düşünüyorum yani en azından erkek faktörü için uğraşıyorum
bende de sıkıntı var tek tüpüm kapalı gibi bilmiyorum artık sebebi ama 18 ayı deviriyoruz neredeyse

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar nasılsınız ben bulantılardan başımı kaldıramıyorum üstüne birde grip boğaz ağrısı derken bugünüme şükür diyelim
sizler nasılsınızzzz
suzannnnnnnnnnn çok sevindim canım benim yaa 4 yılın sonunda meleğin geldi bak çok şükür Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşallah çok sevindim bitanem ya

kızlar kusura bakamayın bu st de geldimm ancakkk!!!

sıze ıyı haberlerım var ama cok sukur gene bugun cnm bır sey ıstemedıgı ıcınn eltımlere gıttık oda sagolsun yemek ler hazırladıı fılann asamıda yedıkde geldıkk,,,sonraaa

bebegımınnn degerii 860 lardaa gerısını hatırlamıyorumm dr soylerken cunku aglama krızım tuttuuuuudr uzatmadı carsamba gel keseyı gorelım ınsl dedi:)) ılacıda ona gore vereyım dedıı coksukur rabbıme cok bekletmedı kımseyıde bekletmez ınsl...yarın burdayım ınsll...sızde degerımız nasıl hanımlarrrbugun neler oldu merak ıcerısındeyımm hatimı me basladımm ayrı hatım dagıtmaya basladımokumak ısteyen varmı sızlerede bebegımın cuzunden vereyım ınsl...

bende senı ogrenınce cokmutlu oldumm canımm degmesın hıc bırımıze ınsl..hemserımm bulusalım kızz bır gunn olmazmıı ben tekden e gıdıyorum da karar vereemdımm bu dr yoksa dogum evıne gıdyım artık dıyorum arada bır babas gorsun dıe ozelegecerız dıyoruz ya bakalım helebır kalp atıslarını keseyıde gorelımde ınsl..dua edın ınsllhepımızde kavusalımmbebeklerımızee

neyse ben kac gunudr cok uykusuzummbugun barı rahat uyuyum ınsl..cok sukur bebegımm yerlesmeye calısyorr kasıklarım cok agrıyor cunkuuuu sıkı sıkı tutunsun ınsl....herkez yasasınbu duyguları ınsl....sabah gorusurzzzzzzzzzzzzz gecmısede bakamadımm vakıt yok kocıs beklıyor gelınn hadiidıee optumhepınızıııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…