şahsen benım tutmadıanlaşılan bu 4lüyü uyku tutmamış
düşünüyorum kızlareşim dediki tedaviyemi bşlıoz neeee ee bakalım biz buna madden manen hazırmıyız dedi sanki problem varmış gb davranıyosun dedi napcam bilmiyorum konuşuruz dedi bu saat oldu konuşacağız ona göre yarınilacabaşlamam gerek hakkımızda hayırlısı bu arada bençok yüksek ateşle adet gördüm ve kanamam pırtı pırtı ya nası tarifetsemçok sert kan pıhtıları hep o şekilde geliyo acaba yaklaşmıydık bu ay diye içimden de geçmiyo değil sizce??????
düşünüyorum kızlareşim dediki tedaviyemi bşlıoz neeee ee bakalım biz buna madden manen hazırmıyız dedi sanki problem varmış gb davranıyosun dedi napcam bilmiyorum konuşuruz dedi bu saat oldu konuşacağız ona göre yarınilacabaşlamam gerek hakkımızda hayırlısı bu arada bençok yüksek ateşle adet gördüm ve kanamam pırtı pırtı ya nası tarifetsemçok sert kan pıhtıları hep o şekilde geliyo acaba yaklaşmıydık bu ay diye içimden de geçmiyo değil sizce??????
şahsen benım tutmadı
bı cenesı dusuk var ote tarafta
onla konusup duururoom
ama canım doktorun sana yumurta tembelliği var demedimi.yumurta tembelliğide bi sorun.ve klomen bunun için çözüm sayılır.
benim yumurtlamada sorun bulunmadığı halde doktor kullandırdı.çünkü bu tedavilerin aşamaları.
önce klomen 6ay
sonra aşılama
sonra tüp.
her doktor sorun olsun olmasın bunları uyguluyor..
en azından bi denersin.sen ilacını kullan doktor verdiyse
o ben oluyorum sanırım
peki sen kaşındın ozaman sen bu smile görünce canın ne çekiyor
bolca kullancam
erkeklere kaldıysa işimiz zor anacım.konuşmaya niyeti olsa konuşacağız tv başında kendileri neredeyse testi bile vermeyecek bana şakayla gülerek bide diyoki bak sorun sendeymiş diyo napcam bu adamla bilemiyorum
son 10 dakıkadır kendımı tutuodum bahar
saol yanıııı
basardınssz:
lillum hayirlisi olsun hakkindadüşünüyorum kızlareşim dediki tedaviyemi bşlıoz neeee ee bakalım biz buna madden manen hazırmıyız dedi sanki problem varmış gb davranıyosun dedi napcam bilmiyorum konuşuruz dedi bu saat oldu konuşacağız ona göre yarınilacabaşlamam gerek hakkımızda hayırlısı bu arada bençok yüksek ateşle adet gördüm ve kanamam pırtı pırtı ya nası tarifetsemçok sert kan pıhtıları hep o şekilde geliyo acaba yaklaşmıydık bu ay diye içimden de geçmiyo değil sizce??????
kızlar günaydın.biçogunuz daha uyuyorsununzdur.ben şimdi nöbetteyim.anca fırsat buldum.biliyosunuz dün bi gazla Allah Allah deyip kana gidiyodum ama kandan önce anneme uğradım.baktırmamam konusunda ikna etti.sanırım gerçekten haklı.kan sonucunu beklemek çok zor. adet olacaksam bile bunu iç çamaşırında görmek biraz daha kolay sanki.hem o zamana kadar hamilelik oyunu oynayıp mutlu ederim kendimi diye düşündüm.pazartesi test yaptırmaya gidicem.
ateş tablosuna gelince,... nöbetçi olduğum günler malesef ölçemiyorum. test gününe kadar da nöbetim olmadığı için ateşin düşüşünden de anlarım adet olacağımı.
hayırlısı artık o güne kadar dualarınızı eksik etmeyin benden.16 ay oldu.ve artık geçen her saat sanki gün gibi geliyo....
gunaydınlar everyyy bız geldık bebegımle babamızı ıse gonderdık fındık yıyoruz sımdıkk kalbımız sag saglımgelıssın dıe ınsl...sen nasılsınnkıscenn nasıldır bakalımmm
benımm kasık agrılarına devamm bebegımm yerlesıyor bırsey dıcemm ıc camasırımaa cok az da olsa karemel rengınde azıcık akıntı gelmıss ve kremm sulu akıntıyada devam normaldır ınsl dımıı
canim akintilari cogumuz yasadik
keep , yokh, benim de pembe akinti olmustu
normaldir insallah sen yorma kendini bebis yerlesecek o ara ara ara lekelenme olur
az kaldi keseyi gordugunde rahatliycan insallah degerin super artmisdoktor progestan veriyor genelde lekelenme olunca sen ulasinca mi doktora
sımdılık ılac yok dedı carsamba keseyı gorelım öle dedıı...ısını saglama alıyor sanırım da bende dogal yıyecekler yıyorum sımdılıkk everyy bu ne gusel bır duyguymus bole yaa kac gunudr telf.hıc susmuyorr ne kdr cok bekleyenımız ve sevenımızvarmıs bebegımı duyan arıyorrrr cok skr her gunumuzee dua edıyorum bolca beebgım sıkı sıkı tutunsun dıe ınsl..daha ınanamıyoruz ruya da gıbıyız cok guzel bır ruya 9 ay da uaynmıcaz sanırımınsll kucagımıza alınca uyanıcagız :))
sen ne yaptın cnmm bebegın nasılmıs bakalımmmm
cok sukur rabbımeee cnm ınsl kucagımızada alırız esım dıyorkı neden hemen ogrendıkkı dıyor(yanı ates olc.ıle erken ogrendıkya sabredemıyorcok cok sevindim canim senin adinaharika bir haber bu
ben de bugun gidicem doktor saati 1 saat erteledi ve ultrason olmadigini soyledigi yerde calisiyor o saatte
anlamadim gitti ben bu isi ya hadi bakalim
gorsem de rahatlasam bebegimi
sonra 3,4 hafta huzurla beklerim
canım belki kızacaksın bana ama inan senin için en iyisini istediğimden böyle söylüyorum, sen de eşin de çok gençsiniz. Benim kardeşim sizden büyük 23 yaşında, bebek gibidir gözümüzde. Hele ki biliyorsun kadınlar daha kolay olgunlaşır ama erkekler 20lerin başlarında hala olgunlaşmamış olabiliyor. Bu tedavi işleri ağır işler stresli işler. Belki de dediği gibi hazır değildir ki bu da anormal bir durum değil canım. Belki sen bile düşündüğün kadar hazır değilsindir. Daha da yeni evlisiniz zaten. Biraz akışına bırakmak da sizin için bir seçenek olabilir belki. Sen tedavini ol yine, sağlık her şeyden önemli ama tedavi ve sonrasında çocuk için her iki tarafın da hazır olması çok önemli. Sen biraz zaman versen bence kendiliğinden isteyecek eşin. Tabi ki senin hayatını, kendi eşini sen daha iyi bilirsin, sadece fikrimi söylüyorum sana canım. Hakkınızda hayırlısı olur inşallahkonuşmaya niyeti olsa konuşacağız tv başında kendileri neredeyse testi bile vermeyecek bana şakayla gülerek bide diyoki bak sorun sendeymiş diyo napcam bu adamla bilemiyorum
canım bu arada bende çapaya gidiyorum.ercan bey için secim yapabiliyormusun?ben iki kere gittim ikisinde de farklı bayan doktorlar vardı.ercan bey doc yada prof mu?eşimi androloji pol.yollamışlardı.gecen sperm analizinde de morfoloji 0 çıkınca yenilensin test demişlerdi.şimdi yine morfoloji 0 çıktı. bu arada 31 yaşıma girmek üzereyim.4 buçuk yıllık evliyiz.açıkçası aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum.yani daha doğrusu aşılama ile hamile kalabilecegime inancım kalmadı :-(
yazmayı unutmuşum.yerinde hareketli yüzde 5
canım belki kızacaksın bana ama inan senin için en iyisini istediğimden böyle söylüyorum, sen de eşin de çok gençsiniz. Benim kardeşim sizden büyük 23 yaşında, bebek gibidir gözümüzde. Hele ki biliyorsun kadınlar daha kolay olgunlaşır ama erkekler 20lerin başlarında hala olgunlaşmamış olabiliyor. Bu tedavi işleri ağır işler stresli işler. Belki de dediği gibi hazır değildir ki bu da anormal bir durum değil canım. Belki sen bile düşündüğün kadar hazır değilsindir. Daha da yeni evlisiniz zaten. Biraz akışına bırakmak da sizin için bir seçenek olabilir belki. Sen tedavini ol yine, sağlık her şeyden önemli ama tedavi ve sonrasında çocuk için her iki tarafın da hazır olması çok önemli. Sen biraz zaman versen bence kendiliğinden isteyecek eşin. Tabi ki senin hayatını, kendi eşini sen daha iyi bilirsin, sadece fikrimi söylüyorum sana canım. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?