Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ne ilacına başlıyorsun doktor sende bir sorun mu buldu

Canim sen bana capadan nasil randevu aldigini solicektin eve gidince
Senle ayniymisiz bende 29yas 4,5 yillik evliyim

lillum

Bence yasin genc ve cok erken klomen icin
Bu ilaclar zararli zaten bence acele etme
Tabi hayat senin etkilemek istemem
Bak ben 29 yasimdayim iki yildir istiyorum
Ama hala sallamaya calisiyorum su klomen isini
Yasim gecmese kesinlikle baslamaz beklerdim helede daha cocuk isteyeli 6 ay olmussa

zbebek haklı 6 ay gercekten cok erken aynı hatayı ben yaptım doktorun neden klomen verdi sana yumurtalıkların tembel mi cıktıda bunu kullan dedi sana

haklısın canım doktorun tedaviye bukadar hızlı başlamasının sebebi hem çocuk istediğimiz için hemde bunda 6 7 yıl kadar önce yumurtalıklarımda çıkan iltihaplanma canım hatta bana rahim filmini bile klomenden yalnızca üç ay sonra yapabiliriz dedi tabi sen istersen uzatırız bu süreyi dedi bilmiyorum niye böle diyo ama henüz lise hazırlık sınıfındayken o doktorun söyledikleri kulaklarımdan gitmiyo bu yaşta bukadar iltihaplanma Allah korusun ilerde yumurtalıkalrını kaybedebilir demişti Allah korusun tabiki.peki sence ben bu ay bu kürlerden denemelimiyim sonuç olarak doktor tembellik olduğunu söledi

ben hormon testi yaptırmıştım ve fsh ve lh 2 ve 3 oranlarında cıkmıştı dokotrum yumurtalıklarım tembel demişti kuruincir yedim ve sonraki yapılan aynı hormon testlerinde oranlarım 7 ve 9 cıkmıştı.bu kürleri deneyebilirsn

zbebek haklı 6 ay gercekten cok erken aynı hatayı ben yaptım doktorun neden klomen verdi sana yumurtalıkların tembel mi cıktıda bunu kullan dedi sana

evet canım hem sanırım tedavinin ilk aşaması bu hemde benim önceki hormon testlerime bakaraktan bunu verdi henüz başlamadım bu sabah içmem gerekiyodu ama eşimle netleştiremediğimz başlamadım bende çok kararsız kaldım hazırmıyım bilemiyorum sonuçta tedavi dediğin zaman insan kat be kat umutla sarılır tedaviye ve olmadığında yıkımda daha güçlü olur diye düşünüyorum ama bakalım vardır bi hayrı ilaç biyere kaçmıyo sonuçta bu ay olmazsa bidahaki ay da içilebilir bişey inşallah gerek kalmaz ama

bende eşime cok kızıyordum ozmanlarda ama şimdi geriye dönüp baktğımda haklıymış diyorum..6 ay gercekten cok erken zaten anladğım kadarıyla korunmuyorsunz eğer gercekten eşin istemese ydi zaten korunurdu doktora gittinde bi sonuc alamadğnda cok üzülceksin eşin bunu bilğdiği icin engel olmaya calışıyordur seninhormon testlerinin sonucunu yazsan ya müsaitsen

aa bak yanlış biliyormuşum ben yalnız, seni ve eşini 21-22 yaşında biliyordum ben. Olsun, sen kontrollerini ol, sağlığına kavuş bebek elbet gelir, hiç şüphem yok. Kürler şu durumda pek mantıklı olmayabilir çünkü onlar da ilaçlar gibi etkiye sahip ve tam olarak neler yaptıklarını kestiremiyoruz. Doktorunu dinleyip o ne önerirse ona göre bir yol izlesen daha iyi bence canım. Bu arada içimden bir ses senin kendiliğinden hamile kalacağını söylüyor. Biraz sabret canım

401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar benim tablom bu adetimin 12,günündeyim ateş bi anda düştü şimdi beni ne gibi bişey bekliyr yardımcı olabilcek bi arkdaşımız var mı
canım yarın da yükselir ve üç gün kadar yüksek giderse yumurtan çatlamış demek oluyor. Şimdi yapmanız gereken bu günleri iyi değerlendirmek ve çalışmak

sonuçları birazdan öğreneceğim mutlaka yazarım canım arkadaşımdan haber bekliyorum laboratuar kağıdım ondan kalmış bakıp haber verecek

teşekkürler canım..durmak yok calışmaya devam

sonuçları birazdan öğreneceğim mutlaka yazarım canım arkadaşımdan haber bekliyorum laboratuar kağıdım ondan kalmış bakıp haber verecek

teşekkürler canım..durmak yok calışmaya devam

kızlar sonuçlar

tsh 0,837
fsh 7,41
lh 3,97
prolaktin 23,03
estradiol 40

lh düşük sanırım sizca nasılll

Son düzenleme:
du bende bakayım testlere yazayım

dur yapabilirsem referans aralığını yazayım yaşa göre belirleniyomuş ya onlar canım ondan

Tsh 0,837 0,350 4,940 - µIU/mL TSH Serum ERISKIN
Fsh 7,41 3,03 8,1 - mIU/mL FSH Serum Foliküler
Lh * 3,97 5,16 62 - mIU/mL LH Serum Menapoz
Prolaktin 23,03 5,18 26,50 - ng/mL Prolaktin Serum

Estradiol 40 21 251 - pg/mL Estradiol (E2) Serum Folüküler

1,ayy
estradiol 25
fsh 3,13
lh 2.22 ( bu ay dostenix adında bi ilac kullanmıştım

2,ay
fsh 7,13
lh 9.67 (doktorum bu sonuc sonrasında bana bu rakamların ters olması lazımmış yani lh nin düşük fsh nin yüksek olması gerektiğni söylemişti serephone kullanmıştım sonra kist yapmıştı )

3 ay sonra
estradiol 97
fsh 7,44
lh 6.42
(bunlar normal değrlermiş)

benim lh düşük yani bu şu mu demek oluyor çatlamada sorun yaşıyo olabilrim ben lh çatlatma hormu çünkü

yanlışmı düşünüyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…