Canim sen bana capadan nasil randevu aldigini solicektin eve gidince
Senle ayniymisiz bende 29yas 4,5 yillik evliyim
Özelden yazdım canım bakabildin mi bilmiyorum
bence test sonuçların gayet iyi canım benim prolaktin de sınırda çıktı ancak dr.um ilaca başlamadan önce 1-2 kere daha tekrarlamamız gerektiğini söyledi bir testle emin olup ilaç verip hormonlarla uğraşmayalım demişti çünkü bazı aylarda kendiliğinden de olabiliomuş bu yükselmeler o yüzden Dr.unla bir daha konuşmanda fayda var diye düşünüyorum yine sen bilirsin ama
şimdi şimdi düşünceme düşüyo dr beni çabuk doğurtmak için hemen kolemene mi başlatmak istedi acaba yoksa enfeksiyonumla alakalı işte tüpler filan bu aşmaya gelmek için bi an önce ilk aşamadan mı başlıyo anlayamadım
çok sağol canım ya içime su serpildi vallahi klomeni ertelemeliyim yani inşalla başka bi sıkıntı yoktur da tedavilere gerek kalmadan nasip eder Rabbim ama eşimin sperm testini vermesi çok daha iyi olmazmı en azından görürüz onun sonuçları da
bugün test sonuçlarını almak için hastaneye gittim
aslında telefonla görüşecektim doktorla. doktorum bir türlü dönmeyince hava da güzel olunca gideyim yüz yüze görüşürüm alınacak ilaç varsa da hastanenin yanından alırım diye gittim.
bayaa uzun bekledim.
enfeksiyon yokmuş. tüm sonuçlarımız normalmiş
3 hafta kadar sonra gel dedi
20 si ile 25 i arası gel dedi. sonrada ikili test için gün belirleriz dedi.
yani bebeğimi 20 gün sonra büyümüş olarak göreceğim inşallah
maşallah canım sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah
sağol canım
bak bir ay önce neler konuşuyorduk yumurta yok derken sürpriz yaptı bana
ben inanıyorum sana da böyle bir sürpriz hazırlıyor bebeğin
doktor ve tedavi konusunda bence önce eşinin testini yaptırması daha iyi olur gibi geliyor
erkekte sorun olduğu zaman tedavisi burada okuduğum kadarıyla daha uzun ve zor
biz kadınlar her şekilde tedavi için herşeyi yapıyoruz
orkidecim değer aralıklarınıda gördün dimi onlarıda paylaştım yaşa göre belirleniyomuş ya ondan günde 2 ceviz iki kuru incir bunu yerim ne varki bunda inşallah şifa olur ya sen nasıl anladın sana iyi geldiğini takip mi yaptırmıştın
haklısın canım doktorun tedaviye bukadar hızlı başlamasının sebebi hem çocuk istediğimiz için hemde bunda 6 7 yıl kadar önce yumurtalıklarımda çıkan iltihaplanma canım hatta bana rahim filmini bile klomenden yalnızca üç ay sonra yapabiliriz dedi tabi sen istersen uzatırız bu süreyi dedi bilmiyorum niye böle diyo ama henüz lise hazırlık sınıfındayken o doktorun söyledikleri kulaklarımdan gitmiyo bu yaşta bukadar iltihaplanma Allah korusun ilerde yumurtalıkalrını kaybedebilir demişti Allah korusun tabiki.peki sence ben bu ay bu kürlerden denemelimiyim sonuç olarak doktor tembellik olduğunu söledi
Canim sen bana capadan nasil randevu aldigini solicektin eve gidince
Senle ayniymisiz bende 29yas 4,5 yillik evliyim
Özelden yazdım canım bakabildin mi bilmiyorum
bence test sonuçların gayet iyi canım benim prolaktin de sınırda çıktı ancak dr.um ilaca başlamadan önce 1-2 kere daha tekrarlamamız gerektiğini söyledi bir testle emin olup ilaç verip hormonlarla uğraşmayalım demişti çünkü bazı aylarda kendiliğinden de olabiliomuş bu yükselmeler o yüzden Dr.unla bir daha konuşmanda fayda var diye düşünüyorum yine sen bilirsin ama
Aaa parfon bakmadim hemen bakiyim canim cok sagol
Selam kizlar
Bebisi gordum yavrum 15cm olmus. Cikolata yedim gittim bebis cok cok hareketliydi masallah.hickirik tuttu bir ara hopladi durdu.hersey mukemmeldi sonra is yerinin taksisitle donerken benim oturdugum tarafa kapiya bir araba kaydi carptitam da benim tarafi buldu siyirdi ama ani hareketle cok korktum one dogru gittim.esim ciddi olmadigini soyluyor ama benim tarafa carptigindan sanirim daha cok hissettim .kapiyi siyirdi araba.tekrar doktora gitmedik ama insallah hersey yolundadir
sen hiç merak etme kızın annesinin karnında gayet rahattır şimdi
Selam kizlar
Bebisi gordum yavrum 15cm olmus. Cikolata yedim gittim bebis cok cok hareketliydi masallah.hickirik tuttu bir ara hopladi durdu.hersey mukemmeldi sonra is yerinin taksisitle donerken benim oturdugum tarafa kapiya bir araba kaydi carptitam da benim tarafi buldu siyirdi ama ani hareketle cok korktum one dogru gittim.esim ciddi olmadigini soyluyor ama benim tarafa carptigindan sanirim daha cok hissettim .kapiyi siyirdi araba.tekrar doktora gitmedik ama insallah hersey yolundadir
hiiic kafani yorma, hic bir sey olmamistir.. pamuk ipligiyle bagli degiller ya.. benim iki tanidigim coook ciddi trafik kazalari gecirdiler, Allaha sukur ikisinin de bebislerine bir sey olmadi. o kadar sarsilmayla falan bir sey olmaz. gonlunu ferah tut ve hamileligin tadini cikarSelam kizlar
belli olmaz canim belki yeniden yukseliraa.. Kaza için üzüldüm kuzum, ama Allah senin ve bebeğinle, kalbin rahat olsun, bıcırık hayatın değerini daha çok hatırlatıyo sana di mi :)
Senin adına sende ve bebeğinde bi sorun çıkmadığı için sevindim. Bu arada beni sorarsan yarın Dubai yolcusuyum. Ateşim düşüşe geçti, canım yandı aslında sabah dereceyi okuyunca, ama Allahtan ümit kesilmez diyorum, teselli teselliiiii...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hiiic kafani yorma, hic bir sey olmamistir.. pamuk ipligiyle bagli degiller ya.. benim iki tanidigim coook ciddi trafik kazalari gecirdiler, Allaha sukur ikisinin de bebislerine bir sey olmadi. o kadar sarsilmayla falan bir sey olmaz. gonlunu ferah tut ve hamileligin tadini cikar
Selam kizlar
canım benim çok geçmiş olsun. bişicik olmamıştır kuzucuğa. senin için rahat olsun.
sagol cnm
insan o an icin durumlari cok farkli yorumluyor korkunca
gecen de ayagim kayar gibi oldu bosluga dustum yol tumseliydi ama bana sorsan cok yuksekten dusmusum gibi his oldu, bir an icin insan tedirgin oluyor
ama yorumlarinizla rahatladim
ana yüreği işte. sen anasın. kuzucuğumuzun annesi.
every ben de anne olmak istiyorum. hamile kalma duygusunu bir daha yaşamak ama bir daha onu kaybetmemek istiyoruminşallaaaah. içim bu ay yine umut dolu. hayırlısı olsun.
canım çok geçmiş olsun, kaza için üzüldüm. Benim doktor diyor ki şu an öyle takılmayla sarsılmayla mümkün değil, ha 5.kattan düşersin o zaman korkarız...Biz artık yoğurdu üfleyerek yiyoruz ya everyciğim ama sapasağlamdır eminim AlminacığımSelam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?