Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tabiki eşinin test vermesi çok çok iyi olur.
eğer eşinde bi sorun çıkarsa ki inş. çıkmaz ozamaan işte tedavi sürecine girersinz.

bugün test sonuçlarını almak için hastaneye gittim
aslında telefonla görüşecektim doktorla. doktorum bir türlü dönmeyince hava da güzel olunca gideyim yüz yüze görüşürüm alınacak ilaç varsa da hastanenin yanından alırım diye gittim.
bayaa uzun bekledim.
enfeksiyon yokmuş. tüm sonuçlarımız normalmiş
3 hafta kadar sonra gel dedi
20 si ile 25 i arası gel dedi. sonrada ikili test için gün belirleriz dedi.
yani bebeğimi 20 gün sonra büyümüş olarak göreceğim inşallah

kızlar bu sonuçlardan anlayanlar var demek ki..benimki nasıl sizce?

Eki Görüntüle 544749

sanırım pkolusun.lh fshden büyük olunca pko oluyor.
adet düzensizliği tüylenmede sivilce falanda varmı.
lh nin yüksek olması çatlama sorunun olduğunu gösteriyor.
bi önceki sayfada açıklamaları var canım bak istersen.

Son düzenleme:

maşallah canım sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah

maşallah canım sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah

sağol canım
bak bir ay önce neler konuşuyorduk yumurta yok derken sürpriz yaptı bana
ben inanıyorum sana da böyle bir sürpriz hazırlıyor bebeğin
doktor ve tedavi konusunda bence önce eşinin testini yaptırması daha iyi olur gibi geliyor
erkekte sorun olduğu zaman tedavisi burada okuduğum kadarıyla daha uzun ve zor
biz kadınlar her şekilde tedavi için herşeyi yapıyoruz

bu akşam bidaha bi söylerim huysuz kocama inşallah gider teste benimde hormonlar anladığım kadarıyla normalmiş prolaktin üst sınırda sadece o yüzden biraz daha bekleyebilirim zor bi aşamaymış bebiş artık naz yapmasa hani size öle oldu ya tam tedaviye niyetlendiniz e bende niyetini girdim gelirmi dersin bebişim

gördüm canım. ben incir kürü yapmadım. ara öğün olarak incir ve ceviz yiyorum. o da fazla fazla değil yani. günde 1-2 tane. bir ay boyunca sürekli yemiyorum. özellikle yumurta çatlayana kadar ceviz ve incir yiyorum. ceviz sonra da yiyorum. yani canım istediğinde yiyorum bu ikiliyi çok lezzetli buluyorum. bana iyi geldi. çünkü ilaç(klomen) kullanmadan yumurta takibi yaptırmıştım. dr yumurtan çok kaliteli demişti. dahası düzene girdi.

Bence incir yiyebilirsin canim zarari olcagini sanmiyorum

Selam kizlar
Bebisi gordum yavrum 15cm olmus. Cikolata yedim gittim bebis cok cok hareketliydi masallah.hickirik tuttu bir ara hopladi durdu.hersey mukemmeldi sonra is yerinin taksisitle donerken benim oturdugum tarafa kapiya bir araba kaydi carpti tam da benim tarafi buldu siyirdi ama ani hareketle cok korktum one dogru gittim.esim ciddi olmadigini soyluyor ama benim tarafa carptigindan sanirim daha cok hissettim .kapiyi siyirdi araba.tekrar doktora gitmedik ama insallah hersey yolundadir

sen hiç merak etme kızın annesinin karnında gayet rahattır şimdi

sen hiç merak etme kızın annesinin karnında gayet rahattır şimdi

doktora kafami rahatlatmaya gittim aslinda
doktorum da hatta dedi ben sana dedim ama seni anliyorum cok istiyorsan yapalim dedi
donuse de bu olunca al yine kafayi takacak mevzu dedim kendime
ama bebisim Allah'a emanet hicbir sey olmamistir artik rahat olma zamani 4 hafta sonraya kadar

aa.. Kaza için üzüldüm kuzum, ama Allah senin ve bebeğinle, kalbin rahat olsun, bıcırık hayatın değerini daha çok hatırlatıyo sana di mi :)
Senin adına sende ve bebeğinde bi sorun çıkmadığı için sevindim. Bu arada beni sorarsan yarın Dubai yolcusuyum. Ateşim düşüşe geçti, canım yandı aslında sabah dereceyi okuyunca, ama Allahtan ümit kesilmez diyorum, teselli teselliiiii...

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hiiic kafani yorma, hic bir sey olmamistir.. pamuk ipligiyle bagli degiller ya.. benim iki tanidigim coook ciddi trafik kazalari gecirdiler, Allaha sukur ikisinin de bebislerine bir sey olmadi. o kadar sarsilmayla falan bir sey olmaz. gonlunu ferah tut ve hamileligin tadini cikar

belli olmaz canim belki yeniden yukselir
yani oyle dilerim senin icin
dedigin gibi yururken bile insan daha dikkatli olmasi gerektigini dusunuyor, yediginde ictiginde hem aklinda bebege gidecek olanlar
o yuzden dedigin gibi hayat daha degerli

haklisin canim
dedigin gibi birsye olmayacaksa ne yapsam olmaz
kafam rahat simdi unutuyorum o ani
hersey yolunda
siradki kontrol 3, 4 hafta sonra simdi bunlari dusunmemek gerek

canım benim çok geçmiş olsun. bişicik olmamıştır kuzucuğa. senin için rahat olsun.

canım benim çok geçmiş olsun. bişicik olmamıştır kuzucuğa. senin için rahat olsun.

sagol cnm
insan o an icin durumlari cok farkli yorumluyor korkunca
gecen de ayagim kayar gibi oldu bosluga dustum yol tumseliydi ama bana sorsan cok yuksekten dusmusum gibi his oldu, bir an icin insan tedirgin oluyor
ama yorumlarinizla rahatladim

ana yüreği işte. sen anasın. kuzucuğumuzun annesi.

every ben de anne olmak istiyorum. hamile kalma duygusunu bir daha yaşamak ama bir daha onu kaybetmemek istiyoruminşallaaaah. içim bu ay yine umut dolu. hayırlısı olsun.

hamile kalmakla ilgili hicbir problemin yok
inaniyorum cok yakinda senin haberin insallah
ogrendigin anda onlemini alinca saglikla dogurucan canim, bebegini kaybedenler topicinde var arkadaslar ne guzel doguran dogumu yakin olan, sen de onlardan biri olacaksin inaniyorum canim insallah

canım çok geçmiş olsun, kaza için üzüldüm. Benim doktor diyor ki şu an öyle takılmayla sarsılmayla mümkün değil, ha 5.kattan düşersin o zaman korkarız...Biz artık yoğurdu üfleyerek yiyoruz ya everyciğim ama sapasağlamdır eminim Alminacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…