canım çok geçmiş olsun, kaza için üzüldüm. Benim doktor diyor ki şu an öyle takılmayla sarsılmayla mümkün değil, ha 5.kattan düşersin o zaman korkarız...Biz artık yoğurdu üfleyerek yiyoruz ya everyciğim ama sapasağlamdır eminim Alminacığım
Kızlar 10 günde tam 4 kilo kaybetmişim2 kilo daha giderse hastaneye yatacağım ve bir süre serumla besleneceğim galiba.Çok ileri durumlarda bebeği almak zorunda kalabiliyormuş dr.söyledi, Allah'ım sen koru. Dün bir markete gidelim dedik, perişan oldum. Doktorlar da rapor konusunda sıkıntı veriyor, nasıl olacak böyle bilmiyorum. Yarın yine rapor uzatmaya gideceğim. İzmir'de bir sürü dr. gereksiz rapordan soruşturma geçirmiş, o yüzden gerekene bile vermiyorlarmış. Bulantılar tam gaz devam, gece bile uykumdan kaldırıyor artık. Geçecek di mi kızlar ya, birinin bana "geçecek, çok yakın, az kaldı" gibi şeyler söylemesine ihtiyacım var sanırım .
Kızlar 10 günde tam 4 kilo kaybetmişim2 kilo daha giderse hastaneye yatacağım ve bir süre serumla besleneceğim galiba.Çok ileri durumlarda bebeği almak zorunda kalabiliyormuş dr.söyledi, Allah'ım sen koru. Dün bir markete gidelim dedik, perişan oldum. Doktorlar da rapor konusunda sıkıntı veriyor, nasıl olacak böyle bilmiyorum. Yarın yine rapor uzatmaya gideceğim. İzmir'de bir sürü dr. gereksiz rapordan soruşturma geçirmiş, o yüzden gerekene bile vermiyorlarmış. Bulantılar tam gaz devam, gece bile uykumdan kaldırıyor artık. Geçecek di mi kızlar ya, birinin bana "geçecek, çok yakın, az kaldı" gibi şeyler söylemesine ihtiyacım var sanırım .
evet canim ben de buna inaniyorum aynen dedigin gibi, dun annem de bana bir suru konustu. sen ne yaparsan yap birsey olmayacaksa zaten olmaz diye. tabi kendinden ornek verdi merdivenlerden dusmus kardesimde. cidden artik soyle yaptim birsey olur mu sozlerini bir koseye birakmaya karar verdim.hem esimi de bunaltiyorum aman birsey oldu mu seklinde gidene kadar bir susayim ben nazimi az da anneme yaparim,nasilsa o bir sikayetimle hemen amannnnnn diye basliyor, hemen rahatlatiyor
every selam canım.
geçmiş olsun öncelikle.
benim başıma neler neler geldi
ALLAHIIN izniyle bişeycik olmazz...
bi örnek vereyim kaldırımda yürüyorum çocuğun teki sen gel koşa koşa vur karnıma..
ahan dedim gitti yavrum.
ama bişey olmadı RABBİMe emanetler hepsi
hopppppppppp güzel bayanlarrrrr hepinize günaydın gözümü actım geldimmmmmmmmmmm cünkü cok heyecanlıyım niye diye sorarsınz sanırsm yumurtam catlıyor yaada catladı öyle bişey oldu azck size tablyu yüklesem o güzel yorumlarınızı benim içn kullanabilrmsnz 401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba oflucumm
oyyy masallah oglusss kocaman olmusss
cok az kalmis doguma haberdar et bizleri de olur mu, saglikla kolay bir dogum dilerim canim
dedigin gibi Allah'a emanet bebislerimiz
darisi basimiza cabucak gecsin zamanlarimiz
Selam kizlar
Bebisi gordum yavrum 15cm olmus. Cikolata yedim gittim bebis cok cok hareketliydi masallah.hickirik tuttu bir ara hopladi durdu.hersey mukemmeldi sonra is yerinin taksisitle donerken benim oturdugum tarafa kapiya bir araba kaydi carptitam da benim tarafi buldu siyirdi ama ani hareketle cok korktum one dogru gittim.esim ciddi olmadigini soyluyor ama benim tarafa carptigindan sanirim daha cok hissettim .kapiyi siyirdi araba.tekrar doktora gitmedik ama insallah hersey yolundadir
canim bir anda atesin firlamasi yumurtlamissin gibi duruyor
ama tam olarak cizginin uzerinde degil ates seviyen o yuzden kesin konusamiyoruz
ama senin birkac gun daha iliskiyi birakmaman iyi olur
Everycim cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun
Bak surtmus gecmis araba ya daha siddetli bi kaza olsaydi diye dusunup sukretmek lazim bence
Basit seyleri kafanda kurup esinide bunaltma kisss azcik rahat ol tatlim
Masallah hicbiseyiniz yok cok sukur
oyun parkı, çamaşırlarmerhaba canım benim..
uzun zamandır giremiyodum işlerim vardı bakayım dedim..
sdizinkiler de kocaman olmuş maşallah zaman nası geçiyor dimi :)
haberdar ederim canım az kaldı artık bide benim sıpa önden önden gidiyor.
kasım sonunda bekliyoruz açıkçası..
oyun parkımızı da aldık kurduk çamaşırlar yıkandı onlar da bugün ütülenecek yerleştirilecek bakalım hayrlısı olsun..
doğumm korkusu aldı beni dualarınızı bekliyorum :)
düşünüyorum kızlareşim dediki tedaviyemi bşlıoz neeee ee bakalım biz buna madden manen hazırmıyız dedi sanki problem varmış gb davranıyosun dedi napcam bilmiyorum konuşuruz dedi bu saat oldu konuşacağız ona göre yarınilacabaşlamam gerek hakkımızda hayırlısı bu arada bençok yüksek ateşle adet gördüm ve kanamam pırtı pırtı ya nası tarifetsemçok sert kan pıhtıları hep o şekilde geliyo acaba yaklaşmıydık bu ay diye içimden de geçmiyo değil sizce??????
kızmam neden kızayım doktor tedavi aşamalarını anlatırken çok tuhaf oldum bende zaten ne bileyim sanki banada erken gb geldi yaşım 24 bitti 25 belki biçoğunuza göre küçüğüm evliliğimizde 11.ayında henüz sabahki ilacı almadım başlamadım daha doğrusu çünkü malesef eşimle konuşamadık e bu benim tek başıma alabileceğim bi karar değil şimdi en azından bendeki problemin ne olduğunu biliyoruz acaba diyorum bu ay incir kürü yada bal çörek otu tarçın denesem adet olursam tedaviyi o zaman mı düşünsek diyorum ben yanlışmı düşünüyorum bilemiyorum
canımm kıscen ıcın cok sevındımama kaza ıcın hemen bır sadaka ver olurmuuu rabbım korumus cokk sukurr beterınden saklasın ınslll ...Selam kizlar
Bebisi gordum yavrum 15cm olmus. Cikolata yedim gittim bebis cok cok hareketliydi masallah.hickirik tuttu bir ara hopladi durdu.hersey mukemmeldi sonra is yerinin taksisitle donerken benim oturdugum tarafa kapiya bir araba kaydi carptitam da benim tarafi buldu siyirdi ama ani hareketle cok korktum one dogru gittim.esim ciddi olmadigini soyluyor ama benim tarafa carptigindan sanirim daha cok hissettim .kapiyi siyirdi araba.tekrar doktora gitmedik ama insallah hersey yolundadir
ayy bendemı verıyorum acaba kg ogrendıgımden berı zor yıyorum ıstahım sıfırr bırde tıksınme gıbı bır huy da baslıyorr ınsl..cok guzel duygular bunlar bulantılarımda yakın ınsl...olsun ben 4 sene bekledımbunlarııııı bebegımıcın hepsiiiiiiiiiiiiiiii ınsl keep cım raporu alırsın calısan ıcn cok zor bır durummmKızlar 10 günde tam 4 kilo kaybetmişim2 kilo daha giderse hastaneye yatacağım ve bir süre serumla besleneceğim galiba.Çok ileri durumlarda bebeği almak zorunda kalabiliyormuş dr.söyledi, Allah'ım sen koru. Dün bir markete gidelim dedik, perişan oldum. Doktorlar da rapor konusunda sıkıntı veriyor, nasıl olacak böyle bilmiyorum. Yarın yine rapor uzatmaya gideceğim. İzmir'de bir sürü dr. gereksiz rapordan soruşturma geçirmiş, o yüzden gerekene bile vermiyorlarmış. Bulantılar tam gaz devam, gece bile uykumdan kaldırıyor artık. Geçecek di mi kızlar ya, birinin bana "geçecek, çok yakın, az kaldı" gibi şeyler söylemesine ihtiyacım var sanırım .
cnm yumurtan olusmuss boll calısmalar ınsl...........hopppppppppp güzel bayanlarrrrr hepinize günaydın gözümü actım geldimmmmmmmmmmm cünkü cok heyecanlıyım niye diye sorarsınz sanırsm yumurtam catlıyor yaada catladı öyle bişey oldu azck size tablyu yüklesem o güzel yorumlarınızı benim içn kullanabilrmsnz 401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kizlar bana bi hemsire arkadasim dediki adet oldugun gunden itibaren 12.gune kadar hicbisey yapmayin sonra hergun yapin
Su dikkatimi cekti suzan arkadasimizda bu ay esim ameliyat oldu ilk 15 gun bisey olmamisti dedi
Yani arkadasimin dedigiyle uyusuyo 4 yil sonra geldi suzanin bebegi
Bende buay ole yapmayi dusunuyorum insallah
Paylasmak istedim bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?