Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 10 günde tam 4 kilo kaybetmişim 2 kilo daha giderse hastaneye yatacağım ve bir süre serumla besleneceğim galiba.Çok ileri durumlarda bebeği almak zorunda kalabiliyormuş dr.söyledi, Allah'ım sen koru. Dün bir markete gidelim dedik, perişan oldum. Doktorlar da rapor konusunda sıkıntı veriyor, nasıl olacak böyle bilmiyorum. Yarın yine rapor uzatmaya gideceğim. İzmir'de bir sürü dr. gereksiz rapordan soruşturma geçirmiş, o yüzden gerekene bile vermiyorlarmış. Bulantılar tam gaz devam, gece bile uykumdan kaldırıyor artık. Geçecek di mi kızlar ya, birinin bana "geçecek, çok yakın, az kaldı" gibi şeyler söylemesine ihtiyacım var sanırım.

evet canim ben de buna inaniyorum aynen dedigin gibi, dun annem de bana bir suru konustu. sen ne yaparsan yap birsey olmayacaksa zaten olmaz diye. tabi kendinden ornek verdi merdivenlerden dusmus kardesimde. cidden artik soyle yaptim birsey olur mu sozlerini bir koseye birakmaya karar verdim. hem esimi de bunaltiyorum aman birsey oldu mu seklinde gidene kadar bir susayim bennazimi az da anneme yaparim,nasilsa o bir sikayetimle hemen amannnnnn diye basliyor, hemen rahatlatiyor

herkese günaydınlar öncelikle..
gebeliğin hayırlı olsun..
kötü düşünme yiyebildiğin kadar yemeye çalışş..
3 aydan sonra bulantılar geçiyor genelde inşallah her şey yolunda gider.
RApor konusunda umarım bi aksilik çıkmaz...
SAğlıkla kucağına al yavrunu

canim hemen aklima hapsuu arkadasimiz geldi taniyorsundur belki arada yaziyor ates topicine
o cok agir gecirmis ilk 3 ayi, aynen dedigin gibi diyordu ama 3 ay dolunca rahatlamis. o bir de cok zayif cok fazla kilo vermis ama hep onun dedigi bir soz var ki bende de oyle oldu, 'bir sabah uyanacaksiniz, hersey yok olmus.' sen bu ara uzak dur istersen marketten, benim 3 hafta bulandiginda aynisi oluyordu esim aksam gec geliyor diye gidip birseyler alayim diyordum kasada sira beklerken bayginlik geciriyordum. belli bir donem bu ama bence maksimum 2 hafta daha surer ki yavaslayacagina inaniyorum. mideni bos birakmamaya calis canim cok az az yiyerek de olsa

every selam canım.
geçmiş olsun öncelikle.
benim başıma neler neler geldi
ALLAHIIN izniyle bişeycik olmazz...
bi örnek vereyim kaldırımda yürüyorum çocuğun teki sen gel koşa koşa vur karnıma..
ahan dedim gitti yavrum.
ama bişey olmadı RABBİMe emanetler hepsi

merhaba oflucumm
oyyy masallah oglusss kocaman olmusss
cok az kalmis doguma haberdar et bizleri de olur mu, saglikla kolay bir dogum dilerim canim
dedigin gibi Allah'a emanet bebislerimiz
darisi basimiza cabucak gecsin zamanlarimiz

canim bir anda atesin firlamasi yumurtlamissin gibi duruyor
ama tam olarak cizginin uzerinde degil ates seviyen o yuzden kesin konusamiyoruz
ama senin birkac gun daha iliskiyi birakmaman iyi olur

merhaba oflucumm
oyyy masallah oglusss kocaman olmusss
cok az kalmis doguma haberdar et bizleri de olur mu, saglikla kolay bir dogum dilerim canim
dedigin gibi Allah'a emanet bebislerimiz
darisi basimiza cabucak gecsin zamanlarimiz

merhaba canım benim..
uzun zamandır giremiyodum işlerim vardı bakayım dedim..
sdizinkiler de kocaman olmuş maşallah zaman nası geçiyor dimi :)
haberdar ederim canım az kaldı artık bide benim sıpa önden önden gidiyor.
kasım sonunda bekliyoruz açıkçası..
oyun parkımızı da aldık kurduk çamaşırlar yıkandı onlar da bugün ütülenecek yerleştirilecek bakalım hayrlısı olsun..
doğumm korkusu aldı beni dualarınızı bekliyorum :)

Everycim cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun
Bak surtmus gecmis araba ya daha siddetli bi kaza olsaydi diye dusunup sukretmek lazim bence
Basit seyleri kafanda kurup esinide bunaltma kisss azcik rahat ol tatlim
Masallah hicbiseyiniz yok cok sukur

canim bir anda atesin firlamasi yumurtlamissin gibi duruyor
ama tam olarak cizginin uzerinde degil ates seviyen o yuzden kesin konusamiyoruz
ama senin birkac gun daha iliskiyi birakmaman iyi olur

güzel yorumlarınız icin sağolun şimdi bana müsade kardeşimin kızarkdaşı gelcek güzle bi kahvaltı hazırlayyaym..yüce rabbim sizleri ve beebeklerini,bebeklerini bekleyen anne adaylarını korusun kendinize ii davranın..

sagol canim kesinlikle oyle, carpan adam sarhosmus ve buzda kayip siyirdi kapiyi.adam normalde gozunun onunu goremiyordu.dedigin gibi daha kotusu olabilirdi Allah korusun, sukrediyorum surekli.

oyun parkı, çamaşırlar maşallah rüya gibi yaainşallah kolayca yaparsın doğumu da kavuşursun bebeğine

erhablar bız geldıkk teyzeleriiii

bebegim cok sukur ıyı akıntımız bıraz karamel oda normaldır sanırım ınsl...arada bır ayaklarımı dıkıp yatıyoruzz:)dua edıyoruz bolcakı saglıkla tutunsun hayırlı evlat olsunınsl..dıye cok sukur her gunumuze....rabbımherkezlere tatdırsın ınsl..herkez bu duyguları yasasın ınsl...

bugunlerde kasık agrım devam edıyorrr hıc ıstahım yok hatta az once patates kızartmasını severım barıon yapımm yıyım dedım kokusu bunalttı benıı ınsl..hepınız tadarsınız bu duyguları ben hayal bıle edemezdımama rabbım sabrımızın karsılıgını verdı cokk sabır edelım kızlarr rabım ın sınavı buyukkk buyuk dertler vermesın ınslll hepınız dualarımdasınızzz 9 ay karemel,lılyumm,senay,dıger kıslarr aklıma gelmeyenlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepınız ınsll tadacaksınız yapmanız gerekn boll sabırr ınsl.....

Kizlar bana bi hemsire arkadasim dediki adet oldugun gunden itibaren 12.gune kadar hicbisey yapmayin sonra hergun yapin
Su dikkatimi cekti suzan arkadasimizda bu ay esim ameliyat oldu ilk 15 gun bisey olmamisti dedi

Yani arkadasimin dedigiyle uyusuyo 4 yil sonra geldi suzanin bebegi
Bende buay ole yapmayi dusunuyorum insallah
Paylasmak istedim bilginiz olsun

lılı cımm ınsl kısa zamanda sende kavusacaksın bebegıne ama aynı seylerı bende yasadım bılıyorsun ben 24 esım 29 yasındaa ve bısde 4 yıldır bebekıstıyorduk cok skur hıc bı rsorun cıkmadı ama bız 2.sendemızde gonelf klomenler hsg,laporoskopı,ve bır asılama ıle bıtırdık bu sıkıntılarımızı vee tam umudumuz azaldıgında yanı tup bebege odaklandıgımızda baktınkı bebegımız gelmısve suan sabır ıle keseyı ve kalp atısını duymayı gosluyoruz kaldıkı halende ruya gıbı tum aılemız ıcınnn ınsl sızde hıc beklemedıgınızz aklınıza gelmeyecek bır vakıtte gelecek bebegınız esını tahlıl konusunda ıkna etmeye calıs ustune gıtme cunku ters tepebılır...sende elınden gelenı yap ve rabbıme sıgın ben son aylarda sızle tanısmadan once dedımkı esıme ve kendımee bız ocak subat ayına kadar elımızden gelen son seylerıde yapalım gerısnı rabbımbılır olmasda gende tup bebek denerız ınsl o vakıt kavusuruz belkı dıye yanı sonr 2-3 aydır daa dogal yollar ıncır havuc kuru-corek otu bal-ve every ve dıger kızların tavsıyesı olan soguk dus-kabak cekırdegı-nohut yemegi-fılan aklımıza ne gelırse ama bu ay cok da dıkket edeemıstım esımın amelıyatlı olması nedenı ıle ve ben regl den sonra 3-4 kez ılıskı oldu baskada yokk sanırımm yanı tam verımlı gunler gerısıde yokk ve ben bu ayy hıc yorulmadıgımkdr cok yoruldumm burda esıme gelennn gıdennn,,koydekı evıntemızlıgıı,sonra ankaraya gıttıkk dugunlere halay cektım oynadımgece yarılarına kdr oturmalar,sonra gorumcem yenı dogum yaptıgı ıcnn onun evını temızledım fılan sonra arabada sıkıs tıkıs bayram ıcın yozgata gectımmm orda kurbanda kovaları kaldırdım etlerleugrastımsonra bır dugn dahaa ordada aynı seyleroyunlar halaylarrrr,,ve gene yorgunlukk sonrasındadaaa gene işş temızlıkkkk,,,ve geldım gene burda ıs guzz et ın hazırlıgııı fılan yanı anlıcann cok yoruldumbuayyy hıcde sakınmadımmm arafe gunu oruc tuttmm hatta..bebegımıle tutmusumm:)):

rabbımden umut esımez dıyerek esımız sozunu eklemek ıstıyorummm

''nısan ayında aynı yagmur ıle gok gurultusu ıle,yaprakları yeserten son baharda aynı yamur ve gok gurultusu ıle yaprakları saraltan YARADAN bunları unutmuyorda bızımı unutacak der...bunuaklına getır bol dua ett namazlarında ınsl..sabır duaları okuu bolll caa

dualarımdasın canımmmmm...

canımm kıscen ıcın cok sevındımama kaza ıcın hemen bır sadaka ver olurmuuu rabbım korumus cokk sukurr beterınden saklasın ınslll ...
ayy bendemı verıyorum acaba kg ogrendıgımden berı zor yıyorum ıstahım sıfırr bırde tıksınme gıbı bır huy da baslıyorr ınsl..cok guzel duygular bunlar bulantılarımda yakın ınsl...olsun ben 4 sene bekledımbunlarııııı bebegımıcın hepsiiiiiiiiiiiiiiii ınsl keep cım raporu alırsın calısan ıcn cok zor bır durummm

cnm yumurtan olusmuss boll calısmalar ınsl...........

canım aklına getırmemeye calıs bılmıyorum ben bılerek yapmadımsarlardan dolayı 15 gunbekledık:dkısmett rabbımol dedıgınde olur ınsl..ve esın kabak cekırdegıı yesın boll ca cıg olanındannnn ben 1 kg aldım dahabıtmeden hamısım cok sukur ve corek otu her sbh 1 cay kasıgı ac karnınıza 21 byunca yıyyın ve 7 gun ara verın ve 21 gun dahaaa tmm ınsll rabbım cok bekletmes ınsll lılı ye yazdıklarımı okuu ustte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…