Kizlar bana bi hemsire arkadasim dediki adet oldugun gunden itibaren 12.gune kadar hicbisey yapmayin sonra hergun yapin
Su dikkatimi cekti suzan arkadasimizda bu ay esim ameliyat oldu ilk 15 gun bisey olmamisti dedi
Yani arkadasimin dedigiyle uyusuyo 4 yil sonra geldi suzanin bebegi
Bende buay ole yapmayi dusunuyorum insallah
Paylasmak istedim bilginiz olsun
Kizlar bana bi hemsire arkadasim dediki adet oldugun gunden itibaren 12.gune kadar hicbisey yapmayin sonra hergun yapin
Su dikkatimi cekti suzan arkadasimizda bu ay esim ameliyat oldu ilk 15 gun bisey olmamisti dedi
olabılır yanı olduu hehe benımkıle gayett hızlı cıkmıslar everyy yoksa bız 4 sendır gunasırıı yada haftada 3 polıtıkasını uyguluyorduk hehehe demekkı dınlenmek de ıyıymıs tabı sızın tavsıyelerınızdeee canımmcanim benim bir akrabamin 3 tane oglu var ve biz bebek dusunurken bize takiliyordu tiyo vereyim gelin diyordu ve tatile cikin belli tarihlere kadar diyordu. yumurtladan once dinlenin demek istiyordu ustu kapali. o zaman erkek bebek tutma ihtimali yuksek oluyor benim bildigim. yalniz aklimi kurcalayan onca zaman iliski olmayinca spermler cok yavas olursa :44:
i pazarlar cnm nasılsınnnnnnnn ben halen ınanamıyorummmm yaaaaaaaaaaaaaaaıyı pazarlarrrrr
olabılır yanı olduu hehe benımkıle gayett hızlı cıkmıslar everyy yoksa bız 4 sendır gunasırıı yada haftada 3 polıtıkasını uyguluyorduk hehehe demekkı dınlenmek de ıyıymıs tabı sızın tavsıyelerınızdeee canımm
i pazarlar cnm nasılsınnnnnnnn ben halen ınanamıyorummmm yaaaaaaaaaaaaaaa
dpo 20..... hala adet belirtisi yok :) 2 gun once test yaptım negatifti ama olsun umudumu kaybetmek istemiyorum cunku bazen oyle olabiliyormus :) salı gunu doktora gidiyorum dua ediiiin hamiş olayım :) adetim 1 hafta geciktiiiiiii hala tıııık yokne agrı ne sızı biseycik yok... hamile kalmasamda uzulmem sanırım :) hayırlısı
canim benim bir akrabamin 3 tane oglu var ve biz bebek dusunurken bize takiliyordu tiyo vereyim gelin diyordu ve tatile cikin belli tarihlere kadar diyordu. yumurtladan once dinlenin demek istiyordu ustu kapali. o zaman erkek bebek tutma ihtimali yuksek oluyor benim bildigim. yalniz aklimi kurcalayan onca zaman iliski olmayinca spermler cok yavas olursa :44:
canım aklına getırmemeye calıs bılmıyorum ben bılerek yapmadımsarlardan dolayı 15 gunbekledık:dkısmett rabbımol dedıgınde olur ınsl..ve esın kabak cekırdegıı yesın boll ca cıg olanındannnn ben 1 kg aldım dahabıtmeden hamısım cok sukur ve corek otu her sbh 1 cay kasıgı ac karnınıza 21 byunca yıyyın ve 7 gun ara verın ve 21 gun dahaaa tmm ınsll rabbım cok bekletmes ınsll lılı ye yazdıklarımı okuu ustte
canim benim bir akrabamin 3 tane oglu var ve biz bebek dusunurken bize takiliyordu tiyo vereyim gelin diyordu ve tatile cikin belli tarihlere kadar diyordu. yumurtladan once dinlenin demek istiyordu ustu kapali. o zaman erkek bebek tutma ihtimali yuksek oluyor benim bildigim. yalniz aklimi kurcalayan onca zaman iliski olmayinca spermler cok yavas olursa :44:
canım benim yumurtam 15. 16. günler çatlar bazen 19 a kadar sarkabilir.
ve ben 11. gün temizlenirim biliyo musun adeti 10 gün sürüyo da
gerisini sen hesap et artık.
dpo 20..... hala adet belirtisi yok :) 2 gun once test yaptım negatifti ama olsun umudumu kaybetmek istemiyorum cunku bazen oyle olabiliyormus :) salı gunu doktora gidiyorum dua ediiiin hamiş olayım :) adetim 1 hafta geciktiiiiiii hala tıııık yokne agrı ne sızı biseycik yok... hamile kalmasamda uzulmem sanırım :) hayırlısı
sanırım pkolusun.lh fshden büyük olunca pko oluyor.
adet düzensizliği tüylenmede sivilce falanda varmı.
lh nin yüksek olması çatlama sorunun olduğunu gösteriyor.
bi önceki sayfada açıklamaları var canım bak istersen.
kontrolümde yumurtlama sorunum olmadığını söylemişti doktorum.adetim yıllardır 28 günde bir gelir.hiç değişmemiştir.sivilcem falan da yok.ben bu sonuçları alıp tekrar doktora gitmemiştim üşengeçlikten.korktum şimdi
şenooo deryoşşşşşş
naber baharım
ya geldım baktım bı havam degıssın dıye buraya
adet de oldum ya canım sıkkın malum bıraz
dunden berı neler olmus dıe
ama kendımı yanlıs topıge gelmıs gıbı hıssettım valla
baya bildigin hamileler topıgı olmus burası
gecmısı okuyayım dedım ama sadece hamıle arkadaslarımızın hamılelık muhabbetlerı ıle dolmus.
burda hepımız aynı dertten muzdarıptık baslarda. sımdı ne mutlu kı bır cogu hamıle kaldı. ve cok tesekkur ederım onlara hamıle kalıp da bızı bırakmadılar, bıze her durumda yardımcı olmaya calısıyorlar allah razı olsun hepsınden ama ben ozellıkle boyle cok uzgun oldugum anlarda nasıl yolda yururken bır hamıle gordugumde ıcım cız edıyorsa burda bu cok yogun bır sekılde hamılelıklerınden bahseden arkadasları mutluluklarını vs okudugumda aynı sekılde ıcım sızlıyo. o zaman labırentte gıbı hıssedıyorum kendımı. ve gelmek ıstemıyorum artık bu sekılde uzuldugum ıcın
kızlar hamıle arkadaslarım sakın benı yanlıs anlamayın. bu tamamen hemen hepımızın yasadıgı su 'cok sevdıgım bı arkadasımın hamılelık haberını aldım cok sevındım onun ıcın ama ıcım de sızladı cok uzuldum kendım ıcın' durumları var ya aynı onları yasatıyor bana.
ben burda kk da hıc bır zaman hamıle topıklerıne gırmedım bugune kdr.
sırf bunu yasamamk ıcın,zaten ıcım bu kadar acıyorken yasamayı cok ıstedıgım ama rabbımın hala bana nasıp etmedıgı melegımı bekleme yolunda gunluk hayatta bıle hamılelerın oldugu yerlerden kacarken kendımı tek rahat hıssettıgım yer olarak bu topıge bıle gelmek ıstemıorum artık...
tekrar soluorum nolur yanlıs anlamayın benı ama ben...nasıl desem..belkı benım gıbı uzulen ve dusunen arkadaslarda vardır. onlarında dılı olarak sızlerden rıcam mutlulugunuzu paylastıgımızı bılın, ama o hamılelıklerınızle ılgılı paylastıgınız o muhtesem guzellıklerı okudugumuzda yanı cok boyle arka arkaya paylasımlarınız oldugunda kendı adıma ben kacıp kurtulmak ıstıorum burdan. uzuluyorum cunku, benım melegım neden gelmıyor pekı dıye oturup aglıyorum...
sanırım hamılelıkle ılgılı bu tur paylasımların uygun olmadıgı bır topık burası
sızın bu paylasımlarınız ıcın baska topıkler var sıtede.
bılıyorsunuz kı sızın harıcınızdekıler burda hamıle kalamıyorlar pkosu var morfolojısı var o su var busu var...bızlerın sızın o hamılelık sansını nasıl yakaladınız, neler yasadınız,gecırdıgınız tahlıller onerıler vb konularda tecrubelerınızden faydalanmaya ıhtıyaımız var.
tekrar soyluyorum ki,lutfen yanlıs anlamayın....
naber baharım
ya geldım baktım bı havam degıssın dıye buraya
adet de oldum ya canım sıkkın malum bıraz
dunden berı neler olmus dıe
ama kendımı yanlıs topıge gelmıs gıbı hıssettım valla
baya bildigin hamileler topıgı olmus burası
gecmısı okuyayım dedım ama sadece hamıle arkadaslarımızın hamılelık muhabbetlerı ıle dolmus.
burda hepımız aynı dertten muzdarıptık baslarda. sımdı ne mutlu kı bır cogu hamıle kaldı. ve cok tesekkur ederım onlara hamıle kalıp da bızı bırakmadılar, bıze her durumda yardımcı olmaya calısıyorlar allah razı olsun hepsınden ama ben ozellıkle boyle cok uzgun oldugum anlarda nasıl yolda yururken bır hamıle gordugumde ıcım cız edıyorsa burda bu cok yogun bır sekılde hamılelıklerınden bahseden arkadasları mutluluklarını vs okudugumda aynı sekılde ıcım sızlıyo. o zaman labırentte gıbı hıssedıyorum kendımı. ve gelmek ıstemıyorum artık bu sekılde uzuldugum ıcın
kızlar hamıle arkadaslarım sakın benı yanlıs anlamayın. bu tamamen hemen hepımızın yasadıgı su 'cok sevdıgım bı arkadasımın hamılelık haberını aldım cok sevındım onun ıcın ama ıcım de sızladı cok uzuldum kendım ıcın' durumları var ya aynı onları yasatıyor bana.
ben burda kk da hıc bır zaman hamıle topıklerıne gırmedım bugune kdr.
sırf bunu yasamamk ıcın,zaten ıcım bu kadar acıyorken yasamayı cok ıstedıgım ama rabbımın hala bana nasıp etmedıgı melegımı bekleme yolunda gunluk hayatta bıle hamılelerın oldugu yerlerden kacarken kendımı tek rahat hıssettıgım yer olarak bu topıge bıle gelmek ıstemıorum artık...
tekrar soluorum nolur yanlıs anlamayın benı ama ben...nasıl desem..belkı benım gıbı uzulen ve dusunen arkadaslarda vardır. onlarında dılı olarak sızlerden rıcam mutlulugunuzu paylastıgımızı bılın, ama o hamılelıklerınızle ılgılı paylastıgınız o muhtesem guzellıklerı okudugumuzda yanı cok boyle arka arkaya paylasımlarınız oldugunda kendı adıma ben kacıp kurtulmak ıstıorum burdan. uzuluyorum cunku, benım melegım neden gelmıyor pekı dıye oturup aglıyorum...
sanırım hamılelıkle ılgılı bu tur paylasımların uygun olmadıgı bır topık burası
sızın bu paylasımlarınız ıcın baska topıkler var sıtede.
bılıyorsunuz kı sızın harıcınızdekıler burda hamıle kalamıyorlar pkosu var morfolojısı var o su var busu var...bızlerın sızın o hamılelık sansını nasıl yakaladınız, neler yasadınız,gecırdıgınız tahlıller onerıler vb konularda tecrubelerınızden faydalanmaya ıhtıyaımız var.
tekrar soyluyorum ki,lutfen yanlıs anlamayın....
kızlar merhaba benim de bata 6 gün var ve ben normalde hiç ateş falan ölçmem.. o yöntemi de kullanmayı düşünüyodum önceden ama kısmet olupta hiç kullanmadım buna rağmen ateşim varmış gibi hissederek 5 gün önce ölçmeye başladım şöyle ki;
36,8
36,9
37
dün 37
ve bugün 37,2
dijitalle ölçtüm.. düşmesi gerekmez miydi bana bi garip geldi de yorumunuz nedir?
bu arada az önce dayanamadım ve 3 tl lik testlerden yaptım tek çizgi çıktı:44::44::44:
iyilik bebeğim aynı bildiğin gibi işte.
söylediklerine gelince sonuna kadar katılıyorum sana.
bu ne kıskançlık ne istememezlik ne çekememezlik nede başka bişey değil.bu anlatılamayan bi duygu.
ve biliyorumki bunu gebe kalan bi çok arkadaşımız yaşadı en azından bizim gibi uzun süre bekleyenler.
ve biliyorumki hiçbiri ama hiçbiri yanlış anlamayacak.hepsi katılacak bu hislerine.
gerçekten bazen yaşanılan mutlulukla unutulabiliyor herşey ama yaşamayanlar varken anlayışlı olmak lazım.
burası çok güzel bir ortam tabiki mutlulukları paylaşıcaz ve birimiz gebe kaldığında herkes kendisi gibi seviniyor.
bende o çift çizgiyi gördüğümde hiç bişey oluşmadı içimde ne zaman burda paylaştım herkes mutluluğuma ortak oldu ozaman sevindim.
ve yaşadığım hüsranı paylaştım herkes acımı acısı bildi.acım sizler sayesinde geçti gitti.
ama dediğin gibi burada sürekli gebelik muhabbeti edilmesi bazen can yakıcı olabiliyor.
çünkü sadece gebeler arasında muhabbet dönerken diğerleri kendine üzülüyor.neden bende bu paylaşımlara katılamıyorum gibi.
bunlar çok insani duygular.allahım kimseyi bu muhabbetleri etmekten yoksun bırakmasın.
ve gebe arkadaşlarımıza sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.inşallah yazdıklarımız yanlış anlaşılmaz dediğin gibi.
şenayım inanki aynı şeyleri düşünmüşüz.. bende topice geldiğimde kendimi yabancı gibi hissetmeye başladım son zamanlardaheryer hamiş oldu kendimi anneler klubünde felan hissediyorum.. kızlar yalnış anlamasınlar ama bende burda okuyunca çok ağladım benim nezaman bu dönmlerim olucaak diye..özellikle eşimdede problem çıktıktan sonra daha uzaklaşmış hissediyorum kendimi hamilelikten.. artık bazı şeyleri daha çok kaldıramaz oldumm.. geçen gün bi maazada eşimin yiğenine oyuncak alıyorduk para ödeme sırasında gözyaşlarımı tutamayıp kendimi dışarı attım
hamile arkadaşlarım bizi yalnış anlamsınlar ama heralde "ateş topiğinin hamişleri" diye bir grup açılsa belki orada sohbet edilse, hem onlar birbirinden kopmamış olur hemde topic amacından sapmamış olur sanki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?