Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet yanlış anlayıpta bende kimsenin gitmesini istemem çünkü bi kişiyi bile görmeyince gözler hemen arıyor.
tabiki mutluluklarıda paylaşıcaz ama çok detaya inmeden.çok fazla olmadan.
sonuçta bu topiği aktif hale getiren ve bu kadar canlandıran bizleriz.ben bu kk ya ilk üye olduğumda sürekli karşıma çıkıyordu ama hiç aktif değildi
sorduğum sorular cevaplanmıyordu.ama burda herkesin soruları cevap buluyor.gebelerin tecrübesi çok çok önemli.

canım benim yumurtam 15. 16. günler çatlar bazen 19 a kadar sarkabilir.
ve ben 11. gün temizlenirim biliyo musun adeti 10 gün sürüyo da
gerisini sen hesap et artık.
karanfılcecım sen dıodun ya yumurtanın fazla buyumesı ıle ılgılı suphelerım var dıe
o konu ıle ılgılı ne yapıosun?
sanırım son gıttıgın prof da senı kabul etmemıs ole mı? ılacsız takıp olmaz dıe???
hala belırtı yok mu?
5 gungecmıs yaf nasıl olur...
hsg fln cekıldınmı bu ya?
yada farklı baska bır sey?
sperm testi yapılırken doktorlar 5 gün cinsel perzhiz öneriyr ya erkek 12 gün bekldkten sonra spermler ölür mü diye düşündüm sanki ölür gibi geldi

3 gunden az 5 gunden fazla olmaz dıorlar bnm gıttıgım unv nın tup bebek merkezınde.
dedıgın gıbı bellı bı sure sonra sanırım oluo saglıklılarda

Son düzenleme:

canım ben anlıyorum ne demek istediğini tabiki hamile arkadaşlarımız gitmeseler bize destek olsalar umut olsalar, sıra sizlere geldi diye bizi yüreklendirseler.. ama biz artık azınlıkta olduk diyemi nedir sohbet değişti doğal olarak.. onlarda haklı ateş topiğinde arkadaşlık ettikleri hamile arkadaşlarıyla hamilelikteki heyecanlarını paylaşmak istiyorlar.. benim şu ateş topiği hamişleri topic fikrimde aslında bu sebeple.. çünkü burda hamile olanlar aynı ayın hamişleri değiller.. anneler klubünde ayrı aylara düştükleri için burda paylaşıyorlar yaşadıklarını işte.. umarım bizim söylemek istediklerimizi yalnış anlamazlar :26: burdaki hamile olan ve olmayan herkesi çok seviyorum ki eminim sende öylesin..

aynen bebegım
bende hepsını ayrı ayrı sevıorum. allah razı olsun hepsı her soruma cevap bulmaya calıstılar hepsı huznumdede yanımdaydılar sevıncımdede
hepsının hamıle kaldıgı duydugumda yurekten cektık hepımız halaylarını
su anda da o desteklerıne ıhtıyacımız var. destek ıcın burda hep yanımızda olsunlar ama senın o ates topıgı hamıslerı topıgı fıkrın cıdden 10 numara, dıger konustuklarını orda paylassalar kımse uzulmese dımııı:)))
sımdı farkında olmadan bızı uzduklerını okuduklarında onlarda uzuleceklerdır emınım ((

selam fıstıklar nasılsınız?
Bİraz serzeniş olmuş aslında haklısınız , fazla söze gerek yok anneler kulübü bunun için var
ben de yazdım hep kusura bakmayın hakkınızı helal edin
üzdüysem sizi özür dilerim kendi adıma

deryacım helalı hos olsun bebegım hakkımız varsa.
bız yanı nasıl soylesem sızı cok cok cok sevıoruz. sız kendınızden bahsetmesenız bız kendımız soruoruz bılıosun sızlere bebeklerınızı. yanı hıc konusulmasın edılmesın dedıgımız yok zaten ama ozellıkle son gunlerde bıraz canımızı yakacak kadar senlendı bu taopık. amacını astı.
dedıgın gıbı anneler kulubu bunun ıcın var :)

selam canlarım
kuzularım kıyamam ben sıze hıc
nasıl ıyı anlıyorum bılemezsınız
bıkac topıcte yasadım ben bunu
ınsanın acası goresı gelmıyor
gercekten ates topıgı belkıde tarıhınde ılk defa
bukadar hamısı bırıktırdı ve burda devam edılıyor
halıyle bu durumlar yasanıyor
her yazısımda aklımdan gecırıyo olsamda bunu
dıkkatlı olmak ıcın ne kdr cabalamıs olsamda
eger bılmeden kıracak ıcını sızlatacak bsy yazdıysam
cokcok ozur dılerım
ınanıyorumkı bundan sonra herkes daha dıkkatlı olacaktır
bızı bızden ıyı kımse anlamaz cnku alınacak hıcbsy yok bunda
sızı sevıyorum kelebeklerım benım

çok çok hakılısınız tekrar söylüyorum
burdaki herkes az veya çok yorucu üzücü günler yaşadı
halden anlayan insanlar
o nedenle anlayışlı olacakalrdır

sağol canımmm benim

kelebeklerın olarak bızde senı cok sevıoruz bıtanem
evet tamda ıstedıgımız bu ıste. sadece bıraz daha dıkkaat
yoksa bızde yegenlerımız ıcın en az sızın kdr heyecanlıyız ve gelısımlerını merak edıyoruz

kendi adıma konuşmak istiyorum bu yazdıklarınıza %100 katılıyorum. ben de sizin gibi hissediyordum bazen çünkü.
ama elimde olmadan burada bazı şeyleri paylaşma ihtiyacı duyduğum zamanlar oldu. bazı gelişmelerden haberdar etme şeklinde.
öncelikle ben bu siteye sadece ateş topiği için üye oldum. hamileliğime kadar hiç bir topiğe doğru dürüst girip okumamışımdır. bazen melisin topiğine bakardım.
kendimi sadece buraya ait hissediyorum. haziran anneleri topiğinde bile yeni yeni yazıyorum.
söylediğiniz şeylerden sonra kendimi kötü hissetmemek elimde değil. ama bunda kırılacak bişey yok.
bir zamanlar burada bir muhabbet olmuştu hamile kalan gidiyor diye. ben de garipsemiş ve asla böyle bişey yapmayacağımı düşünmüştüm.
sizler burada her zaman duygularınızı en net şekilde ifade ettiniz ve çoğunlukla haklıydınız.
ben üzerime düşeni yapmaya hazırım. yine de hakkınızı helal edin.

canım ne hakkı varsa tabiki helal olsun.. ama anladınız demi ne demek istediğimizi siz hamişlerimizi üzmek değil asla amacımız

canım ne hakkı varsa tabiki helal olsun.. ama anladınız demi ne demek istediğimizi siz hamişlerimizi üzmek değil asla amacımız

tabi ki bizi üzmek değil asla inanmam böyle olduğuna
ben anladım ne demek istediğiniz siz rahat olun

sanırım bu topiğin en güzel yanlarından biride herkesin birbirini anlayışla karşılaması anlayabilmesi belkide hepimiz bu topiği bu yüzden seviyoruz.. hak meselesine gelince böyle demeyin kızlar yaa tabiki helal olsun arkadaşlar sizde helal edin böyle konuşup belkide sizi azdaa olsa üzdük :26:

bıtanem o gelısmelerınızı yegenlerımızın buyumesını bızlerde ınankı merakla ızlıyoruz. bız dedıgım gıbı hıc bebeklerden hamılelık sureclerınden konusulmasın demıoruz ısyanımız ona degıl zaten.
bızı cok ıı anladıgına emınım. hak helalliği falan demeyın ya nolur. tabıkı herkese herkesın hakkı helaldır. sız hamısler bole dıınce de uzuluuorum sımdı
herseyden once burdakı dostluk bozulmasın ısterım ben

rezenecim tabiki bazı şeyler paylaşılacak paylaşılmasa zaten üzülürüz
mesela kalp atışı duyuldumu kese göründümü.kan tahlili ilerliyormu bi sorun varmı yokmu gibi.
ama bazen yazılanlar fazla detaycı olabiliyor.haa bende geri gittim geçmişe yazdıklarıma kendim acaba böyle bişey yapttımmı diye.
burada amaç eleştirmek kstürmek değil.sadece anlaşılmak.
ve anladığın için teşekkür ederiz.

öncelikle söylediğiniz şey ve söyleyiş tarzınız asla kırıcı değil.
hak hukuk meselesine gelince birinin kalbini kırmış olma fikri beni çok üzeceği için öyle dedim.
yoksa söylediklerinizde haklısınız ve iyi ki de söylediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…