tabiki,asla kıskanclık degıl bu. zaten onlarda bunun kıskanclık olmadıgını, hamıle kalmaya calısırken yasadıkları ama husranla bıten her ayı yasadıkları seylerden tecrube ederek anlayacaklardır. hepımız aynı seylerden gecıyoruz sonucta. cunku bu bebek aşkı bı burda degıl butun dunyada esı benzerı olmayan aynı yogunlukta bır ask.
dediğin gibi yasanılan mutlulukla unutabılıyor ınsan yasadıgı acıları. bende o arkadaslara burda hala uzulenler var dıye tatlı bı sıtemde bulunmak ıstemıstım zaten.
onlar kalsınlar hep bızımle olsunlar, sonucta herseyden ote bır arkadaslıgımız oldu burda,guzel sıcak bı dostluk kurduk herbırımız,
sadece sevınc paylasırken bıraz daha hala o sevınce erısemeyenlerı farkında olup, yardım bekleyenlere destek olma yolunda topıgımızde muhabbete devam edılse daha guzel olur dıorum ben ıste..
karanfılcecım sen dıodun ya yumurtanın fazla buyumesı ıle ılgılı suphelerım var dıecanım benim yumurtam 15. 16. günler çatlar bazen 19 a kadar sarkabilir.
ve ben 11. gün temizlenirim biliyo musun adeti 10 gün sürüyo da
gerisini sen hesap et artık.
hala belırtı yok mu?dpo 20..... hala adet belirtisi yok :) 2 gun once test yaptım negatifti ama olsun umudumu kaybetmek istemiyorum cunku bazen oyle olabiliyormus :) salı gunu doktora gidiyorum dua ediiiin hamiş olayım :) adetim 1 hafta geciktiiiiiii hala tıııık yokne agrı ne sızı biseycik yok... hamile kalmasamda uzulmem sanırım :) hayırlısı
sperm testi yapılırken doktorlar 5 gün cinsel perzhiz öneriyr ya erkek 12 gün bekldkten sonra spermler ölür mü diye düşündüm sanki ölür gibi geldi
ah fundamm ısste bende nasıl goz yası dokuorum bazen
yanlıs anlasılmıcanı bılsem
o daha 2 gun once benı goz yaslarına bogupta bılgısayarı dırek fırlatırcasına kapatmama neden olan bır cumle var burdan bır hamıle arkadasın burda yazdıgı
ınan o cumleyı yazıcam
ıcıme nasıl dokunduysa hala unutamıorum o cumleyı...
hala sulanıorum aklıma geldıkce...
az once bahara da dedım. ben hıc bır hamıle arkadasın burdan gıtmesını ıstemem, ama hamılelıkle ılgılı paylasımalrını hamılelerle aralarında gececek gebelık muhabbetlerını baska bır gebe topıgınde yapsalar daha amaca uygun olur dıe dusunuorum.
canım ben anlıyorum ne demek istediğini tabiki hamile arkadaşlarımız gitmeseler bize destek olsalar umut olsalar, sıra sizlere geldi diye bizi yüreklendirseler.. ama biz artık azınlıkta olduk diyemi nedir sohbet değişti doğal olarak.. onlarda haklı ateş topiğinde arkadaşlık ettikleri hamile arkadaşlarıyla hamilelikteki heyecanlarını paylaşmak istiyorlar.. benim şu ateş topiği hamişleri topic fikrimde aslında bu sebeple.. çünkü burda hamile olanlar aynı ayın hamişleri değiller.. anneler klubünde ayrı aylara düştükleri için burda paylaşıyorlar yaşadıklarını işte.. umarım bizim söylemek istediklerimizi yalnış anlamazlar :26: burdaki hamile olan ve olmayan herkesi çok seviyorum ki eminim sende öylesin..
selam fıstıklar nasılsınız?
Bİraz serzeniş olmuş aslında haklısınız , fazla söze gerek yok anneler kulübü bunun için var
ben de yazdım hep kusura bakmayın hakkınızı helal edin
üzdüysem sizi özür dilerim kendi adıma
deryacım helalı hos olsun bebegım hakkımız varsa.
bız yanı nasıl soylesem sızı cok cok cok sevıoruz. sız kendınızden bahsetmesenız bız kendımız soruoruz bılıosun sızlere bebeklerınızı. yanı hıc konusulmasın edılmesın dedıgımız yok zaten ama ozellıkle son gunlerde bıraz canımızı yakacak kadar senlendı bu taopık. amacını astı.
dedıgın gıbı anneler kulubu bunun ıcın var :)
selam canlarım
kuzularım kıyamam ben sıze hıc
nasıl ıyı anlıyorum bılemezsınız
bıkac topıcte yasadım ben bunu
ınsanın acası goresı gelmıyor
gercekten ates topıgı belkıde tarıhınde ılk defa
bukadar hamısı bırıktırdı ve burda devam edılıyor
halıyle bu durumlar yasanıyor
her yazısımda aklımdan gecırıyo olsamda bunu
dıkkatlı olmak ıcın ne kdr cabalamıs olsamda
eger bılmeden kıracak ıcını sızlatacak bsy yazdıysam
cokcok ozur dılerım
ınanıyorumkı bundan sonra herkes daha dıkkatlı olacaktır
bızı bızden ıyı kımse anlamaz cnku alınacak hıcbsy yok bunda
sızı sevıyorum kelebeklerım benım
kelebeklerın olarak bızde senı cok sevıoruz bıtanemselam canlarım
kuzularım kıyamam ben sıze hıc
nasıl ıyı anlıyorum bılemezsınız
bıkac topıcte yasadım ben bunu
ınsanın acası goresı gelmıyor
gercekten ates topıgı belkıde tarıhınde ılk defa
bukadar hamısı bırıktırdı ve burda devam edılıyor
halıyle bu durumlar yasanıyor
her yazısımda aklımdan gecırıyo olsamda bunu
dıkkatlı olmak ıcın ne kdr cabalamıs olsamda
eger bılmeden kıracak ıcını sızlatacak bsy yazdıysam
cokcok ozur dılerım
ınanıyorumkı bundan sonra herkes daha dıkkatlı olacaktır
bızı bızden ıyı kımse anlamaz cnku alınacak hıcbsy yok bunda
sızı sevıyorum kelebeklerım benım
naber baharım
ya geldım baktım bı havam degıssın dıye buraya
adet de oldum ya canım sıkkın malum bıraz
dunden berı neler olmus dıe
ama kendımı yanlıs topıge gelmıs gıbı hıssettım valla
baya bildigin hamileler topıgı olmus burası
gecmısı okuyayım dedım ama sadece hamıle arkadaslarımızın hamılelık muhabbetlerı ıle dolmus.
burda hepımız aynı dertten muzdarıptık baslarda. sımdı ne mutlu kı bır cogu hamıle kaldı. ve cok tesekkur ederım onlara hamıle kalıp da bızı bırakmadılar, bıze her durumda yardımcı olmaya calısıyorlar allah razı olsun hepsınden ama ben ozellıkle boyle cok uzgun oldugum anlarda nasıl yolda yururken bır hamıle gordugumde ıcım cız edıyorsa burda bu cok yogun bır sekılde hamılelıklerınden bahseden arkadasları mutluluklarını vs okudugumda aynı sekılde ıcım sızlıyo. o zaman labırentte gıbı hıssedıyorum kendımı. ve gelmek ıstemıyorum artık bu sekılde uzuldugum ıcın
kızlar hamıle arkadaslarım sakın benı yanlıs anlamayın. bu tamamen hemen hepımızın yasadıgı su 'cok sevdıgım bı arkadasımın hamılelık haberını aldım cok sevındım onun ıcın ama ıcım de sızladı cok uzuldum kendım ıcın' durumları var ya aynı onları yasatıyor bana.
ben burda kk da hıc bır zaman hamıle topıklerıne gırmedım bugune kdr.
sırf bunu yasamamk ıcın,zaten ıcım bu kadar acıyorken yasamayı cok ıstedıgım ama rabbımın hala bana nasıp etmedıgı melegımı bekleme yolunda gunluk hayatta bıle hamılelerın oldugu yerlerden kacarken kendımı tek rahat hıssettıgım yer olarak bu topıge bıle gelmek ıstemıorum artık...
tekrar soluorum nolur yanlıs anlamayın benı ama ben...nasıl desem..belkı benım gıbı uzulen ve dusunen arkadaslarda vardır. onlarında dılı olarak sızlerden rıcam mutlulugunuzu paylastıgımızı bılın, ama o hamılelıklerınızle ılgılı paylastıgınız o muhtesem guzellıklerı okudugumuzda yanı cok boyle arka arkaya paylasımlarınız oldugunda kendı adıma ben kacıp kurtulmak ıstıorum burdan. uzuluyorum cunku, benım melegım neden gelmıyor pekı dıye oturup aglıyorum...
sanırım hamılelıkle ılgılı bu tur paylasımların uygun olmadıgı bır topık burası
sızın bu paylasımlarınız ıcın baska topıkler var sıtede.
bılıyorsunuz kı sızın harıcınızdekıler burda hamıle kalamıyorlar pkosu var morfolojısı var o su var busu var...bızlerın sızın o hamılelık sansını nasıl yakaladınız, neler yasadınız,gecırdıgınız tahlıller onerıler vb konularda tecrubelerınızden faydalanmaya ıhtıyaımız var.
tekrar soyluyorum ki,lutfen yanlıs anlamayın....
şenayım inanki aynı şeyleri düşünmüşüz.. bende topice geldiğimde kendimi yabancı gibi hissetmeye başladım son zamanlardaheryer hamiş oldu kendimi anneler klubünde felan hissediyorum.. kızlar yalnış anlamasınlar ama bende burda okuyunca çok ağladım benim nezaman bu dönmlerim olucaak diye..özellikle eşimdede problem çıktıktan sonra daha uzaklaşmış hissediyorum kendimi hamilelikten.. artık bazı şeyleri daha çok kaldıramaz oldumm.. geçen gün bi maazada eşimin yiğenine oyuncak alıyorduk para ödeme sırasında gözyaşlarımı tutamayıp kendimi dışarı attım
hamile arkadaşlarım bizi yalnış anlamsınlar ama heralde "ateş topiğinin hamişleri" diye bir grup açılsa belki orada sohbet edilse, hem onlar birbirinden kopmamış olur hemde topic amacından sapmamış olur sanki :26:
selam fıstıklar nasılsınız?
Bİraz serzeniş olmuş aslında haklısınız , fazla söze gerek yok anneler kulübü bunun için var
ben de yazdım hep kusura bakmayın hakkınızı helal edin
üzdüysem sizi özür dilerim kendi adıma
canım ne hakkı varsa tabiki helal olsun.. ama anladınız demi ne demek istediğimizi siz hamişlerimizi üzmek değil asla amacımız
kendi adıma konuşmak istiyorum bu yazdıklarınıza %100 katılıyorum. ben de sizin gibi hissediyordum bazen çünkü.
ama elimde olmadan burada bazı şeyleri paylaşma ihtiyacı duyduğum zamanlar oldu. bazı gelişmelerden haberdar etme şeklinde.
öncelikle ben bu siteye sadece ateş topiği için üye oldum. hamileliğime kadar hiç bir topiğe doğru dürüst girip okumamışımdır. bazen melisin topiğine bakardım.
kendimi sadece buraya ait hissediyorum. haziran anneleri topiğinde bile yeni yeni yazıyorum.
söylediğiniz şeylerden sonra kendimi kötü hissetmemek elimde değil. ama bunda kırılacak bişey yok.
bir zamanlar burada bir muhabbet olmuştu hamile kalan gidiyor diye. ben de garipsemiş ve asla böyle bişey yapmayacağımı düşünmüştüm.
sizler burada her zaman duygularınızı en net şekilde ifade ettiniz ve çoğunlukla haklıydınız.
ben üzerime düşeni yapmaya hazırım. yine de hakkınızı helal edin.
kendi adıma konuşmak istiyorum bu yazdıklarınıza %100 katılıyorum. ben de sizin gibi hissediyordum bazen çünkü.
ama elimde olmadan burada bazı şeyleri paylaşma ihtiyacı duyduğum zamanlar oldu. bazı gelişmelerden haberdar etme şeklinde.
öncelikle ben bu siteye sadece ateş topiği için üye oldum. hamileliğime kadar hiç bir topiğe doğru dürüst girip okumamışımdır. bazen melisin topiğine bakardım.
kendimi sadece buraya ait hissediyorum. haziran anneleri topiğinde bile yeni yeni yazıyorum.
söylediğiniz şeylerden sonra kendimi kötü hissetmemek elimde değil. ama bunda kırılacak bişey yok.
bir zamanlar burada bir muhabbet olmuştu hamile kalan gidiyor diye. ben de garipsemiş ve asla böyle bişey yapmayacağımı düşünmüştüm.
sizler burada her zaman duygularınızı en net şekilde ifade ettiniz ve çoğunlukla haklıydınız.
rezenecim tabiki bazı şeyler paylaşılacak paylaşılmasa zaten üzülürüz
mesela kalp atışı duyuldumu kese göründümü.kan tahlili ilerliyormu bi sorun varmı yokmu gibi.
ama bazen yazılanlar fazla detaycı olabiliyor.haa bende geri gittim geçmişe yazdıklarıma kendim acaba böyle bişey yapttımmı diye.
burada amaç eleştirmek kstürmek değil.sadece anlaşılmak.
ve anladığın için teşekkür ederiz.
bıtanem o gelısmelerınızı yegenlerımızın buyumesını bızlerde ınankı merakla ızlıyoruz. bız dedıgım gıbı hıc bebeklerden hamılelık sureclerınden konusulmasın demıoruz ısyanımız ona degıl zaten.
bızı cok ıı anladıgına emınım. hak helalliği falan demeyın ya nolur. tabıkı herkese herkesın hakkı helaldır. sız hamısler bole dıınce de uzuluuorum sımdı
herseyden once burdakı dostluk bozulmasın ısterım ben
sanırım bu topiğin en güzel yanlarından biride herkesin birbirini anlayışla karşılaması anlayabilmesi belkide hepimiz bu topiği bu yüzden seviyoruz.. hak meselesine gelince böyle demeyin kızlar yaa tabiki helal olsun arkadaşlar sizde helal edin böyle konuşup belkide sizi azdaa olsa üzdük :26:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?