Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canım işte bizim topiğimizin en güzel özelliği bu hiçkimse birbirini yanlış anlamaz.
yanlış anlayan söylenilenlere hak vermeyen zaten yarası olandır anlayışsızdır ve onun bizim aramızda yeri yoktur.
burada cevap bulmayan ne soru kalır ne dışlanan biri
bazen istisnalar oluyor ama onlarda hakediyor.
topiğimize hoşgeldinnnnn

bız boyleyız ıste, hamıle kalmaya calısanların basladıgı bu topıgın hamıle kalınsa da terkedemedıgı bır topık burası :)))
bu kadar guzel dostluklar varken kımse halıyle burdan gıtmek ıstemıyor. gıtmesınde zaten. dostlugumuz hep devam etsın. bu durumda sana bı uyarıda bulunayım,madem kı yenısın: DIKKAT BAGIMLILIK YAPAR
burda bır derdımız oldugunda yıne dostlukla yaklasılıyor dostlukla baglıyoruz konuları ıste

ya bu topıgın bu sahanelıgı ıcın yonetım bıze bı hedıye medıye bısı versın yaaaa

Son düzenleme:

ben ezık bı sahsıyet oldugum ıcın benm asagıda secebılecek smıle m yok bana koymamıs yonetım mesaj da yazdım gonderdım ama hala bana smıle vermedıler.
ama sıze kocaman kocaman kalpler verdıgımı varsayın hanımlar
rumeysa,funda ve bahaaar

hoşbulduk cok teşekkür ederimm..yeni bir topige girmek istedğimde cok tereddüt icnde kalıyordum ama burası öyle olmadı sağlsunlar o online kim varsa cevapladı hepiniz cok tatlısınzz yüce rabbim bizi ne olur cok bekletme meleklerimizi bize hayrılısıyla sağlıklğyla gönder yarabbim...

versin versin tabikine en azndan bi madalya versin

biri 'nurdamla' dan mı bahsettı yaa?

o güzel kalbin en kısa zamanda bebek sevincini tadabilir inşallah

:119::119::119::119::119::119::119:

sende öylesin canımm inşallah seninde haberini burda alıp sevinicezzz.

MERHABA KIZLAR..şenay geröekten hepimizin adına güzel bir şeyler yazmış.ben de uzun süredir yazamıyordum buraya.kendimi başka topikte gibi hissediyordum.sadece gebeş arkadaşlar paylaşımda bulunuyordu.farkındaysanız eskisi gibi de gelip yazmıyorum.her ney se kimsenin yanlış anlamamış olmasına bende sevindim.hamile arkadaşlar bizim için de dua edin ....

nasıl yok yaaa :44: anlamadım :44:

s.a. arkadaşlar

bugün bi gireyim bakayım dedim ki hissettiklerimi burda paylaşmışlar arkadaşlar bende geçen ayda ki hayal kırıklığından sonra gelemedim buralara ne zaman gelsem güzel haberlerle karşılaştım ama işte benimde çok içim burkuldu belki yanlış ama çok derd,mi anlatamayacağımı anlaşılamayacaımı düşündüm ondan kendimi çok daha fazla yıpratmamak için girememiştim öyle paylaşayım dedim bende

401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar ateş tablom bu bugün carpışma yapmasam olurmu dinlensem mi yoksa yapsam mı bilemedim erkek kardeşim bugeece bende kalcak ne yapcam tam bilemedim
önemli günlere giriş yapmışsın canımm erkek kardeşin varken mümkün olmayacaksa
yarında yapsanız olur.adetin kaç günde bir oluyor.eğer 27 28 günse bugünler önemli ama 30l günlerde olursan bu geece yapmasanda olur
ama yarını mutlaka değerlendir.

nazoooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmm

:119::119::119::119::119::119::119:

sende öylesin canımm inşallah seninde haberini burda alıp sevinicezzz.

hoşgeldinnnn
hoşegldinnnnnn

demekki bu düşünceler bir iki kişinin değilmiş gebe olmayan bütün arkadaşlarınmışş.
buna sevindim ben kendi adıma.herkes için her şey güzel olsun inşallahhh

inşallah inşallah topik arkadaşım orkide benden bu ay cok ümitli icine öyle doğarmış inşallah

orkide bizim orkidemi acaaba orkide2

valla tamda çalışma günü gibi sanki :26: bilemedim canım :44: bi şansınızı deneyin derim ben
he ya bu ay da bal tarcın karışımı yedim dün bıraktım cok da büyürse kist yaar diye ,,,

bende prolaktin yüksekti düzenli olmuyordum ilacı aldıktan sonra 30 31 bi ay 36 günde olmuştum 1 hafta boyunca gün aşırı değerlendirmeye calşıcam belki gec yumurtlaayiblirim diye düşünüyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…