:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ben şu an konuşulanları dışardan izliyordum topiğnize 4 5 gündür katılım göstermekteydim siz öyle tatlı tatlı derdinizi anlatıp tatlı tatlı birbirniize anlayış gösterince sizlere cicek vermek istedim
kendi adıma konuşmak istiyorum bu yazdıklarınıza %100 katılıyorum. ben de sizin gibi hissediyordum bazen çünkü.
ama elimde olmadan burada bazı şeyleri paylaşma ihtiyacı duyduğum zamanlar oldu. bazı gelişmelerden haberdar etme şeklinde.
öncelikle ben bu siteye sadece ateş topiği için üye oldum. hamileliğime kadar hiç bir topiğe doğru dürüst girip okumamışımdır. bazen melisin topiğine bakardım.
kendimi sadece buraya ait hissediyorum. haziran anneleri topiğinde bile yeni yeni yazıyorum.
söylediğiniz şeylerden sonra kendimi kötü hissetmemek elimde değil. ama bunda kırılacak bişey yok.
bir zamanlar burada bir muhabbet olmuştu hamile kalan gidiyor diye. ben de garipsemiş ve asla böyle bişey yapmayacağımı düşünmüştüm.
sizler burada her zaman duygularınızı en net şekilde ifade ettiniz ve çoğunlukla haklıydınız.
ben üzerime düşeni yapmaya hazırım. yine de hakkınızı helal edin.
ben şu an konuşulanları dışardan izliyordum topiğnize 4 5 gündür katılım göstermekteydim siz öyle tatlı tatlı derdinizi anlatıp tatlı tatlı birbirniize anlayış gösterince sizlere cicek vermek istedim
hoşbulduk cok teşekkür ederimm..yeni bir topige girmek istedğimde cok tereddüt icnde kalıyordum ama burası öyle olmadı sağlsunlar o online kim varsa cevapladı hepiniz cok tatlısınzz yüce rabbim bizi ne olur cok bekletme meleklerimizi bize hayrılısıyla sağlıklğyla gönder yarabbim...evet canım işte bizim topiğimizin en güzel özelliği bu hiçkimse birbirini yanlış anlamaz.
yanlış anlayan söylenilenlere hak vermeyen zaten yarası olandır anlayışsızdır ve onun bizim aramızda yeri yoktur.
burada cevap bulmayan ne soru kalır ne dışlanan biri
bazen istisnalar oluyor ama onlarda hakediyor.
topiğimize hoşgeldinnnnn
bız boyleyız ıste, hamıle kalmaya calısanların basladıgı bu topıgın hamıle kalınsa da terkedemedıgı bır topık burası :)))
bu kadar guzel dostluklar varken kımse halıyle burdan gıtmek ıstemıyor. gıtmesınde zaten. dostlugumuz hep devam etsın. bu durumda sana bı uyarıda bulunayım,madem kı yenısın: DIKKAT BAGIMLILIK YAPAR
burda bır derdımız oldugunda yıne dostlukla yaklasılıyor dostlukla baglıyoruz konuları ıste
ya bu topıgın bu sahanelıgı ıcın yonetım bıze bı hedıye medıye bısı versın yaaaa
yıne tatlılıkla bıtıyor
evet canım işte bizim topiğimizin en güzel özelliği bu hiçkimse birbirini yanlış anlamaz.
yanlış anlayan söylenilenlere hak vermeyen zaten yarası olandır anlayışsızdır ve onun bizim aramızda yeri yoktur.
burada cevap bulmayan ne soru kalır ne dışlanan biri
bazen istisnalar oluyor ama onlarda hakediyor.
topiğimize hoşgeldinnnnn
ben ezık bı sahsıyet oldugum ıcın benm asagıda secebılecek smıle m yok bana koymamıs yonetım mesaj da yazdım gonderdım ama hala bana smıle vermedıler.
ama sıze kocaman kocaman kalpler verdıgımı varsayın hanımlar
rumeysa,funda ve bahaaar
:119::119::119::119::119::119::119:ben ezık bı sahsıyet oldugum ıcın benm asagıda secebılecek smıle m yok bana koymamıs yonetım mesaj da yazdım gonderdım ama hala bana smıle vermedıler.
rumeysa,funda ve bahaaar
hoşbulduk cok teşekkür ederimm..yeni bir topige girmek istedğimde cok tereddüt icnde kalıyordum ama burası öyle olmadı sağlsunlar o online kim varsa cevapladı hepiniz cok tatlısınzz yüce rabbim bizi ne olur cok bekletme meleklerimizi bize hayrılısıyla sağlıklğyla gönder yarabbim...
versin versin tabikine en azndan bi madalya versin
biri 'nurdamla' dan mı bahsettı yaa?
ben ezık bı sahsıyet oldugum ıcın benm asagıda secebılecek smıle m yok bana koymamıs yonetım mesaj da yazdım gonderdım ama hala bana smıle vermedıler.
rumeysa,funda ve bahaaar
:119::119::119::119::119::119::119:
sende öylesin canımm inşallah seninde haberini burda alıp sevinicezzz.
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar ateş tablom bu bugün carpışma yapmasam olurmu dinlensem mi yoksa yapsam mı bilemedim erkek kardeşim bugeece bende kalcak ne yapcam tam bilemedim
önemli günlere giriş yapmışsın canımm erkek kardeşin varken mümkün olmayacaksa401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar ateş tablom bu bugün carpışma yapmasam olurmu dinlensem mi yoksa yapsam mı bilemedim erkek kardeşim bugeece bende kalcak ne yapcam tam bilemedim
MERHABA KIZLAR..şenay geröekten hepimizin adına güzel bir şeyler yazmış.ben de uzun süredir yazamıyordum buraya.kendimi başka topikte gibi hissediyordum.sadece gebeş arkadaşlar paylaşımda bulunuyordu.farkındaysanız eskisi gibi de gelip yazmıyorum.her ney se kimsenin yanlış anlamamış olmasına bende sevindim.hamile arkadaşlar bizim için de dua edin ....
:119::119::119::119::119::119::119:
sende öylesin canımm inşallah seninde haberini burda alıp sevinicezzz.
hoşgeldinnnns.a. arkadaşlar
bugün bi gireyim bakayım dedim ki hissettiklerimi burda paylaşmışlar arkadaşlar bende geçen ayda ki hayal kırıklığından sonra gelemedim buralara ne zaman gelsem güzel haberlerle karşılaştım ama işte benimde çok içim burkuldu belki yanlış ama çok derd,mi anlatamayacağımı anlaşılamayacaımı düşündüm ondan kendimi çok daha fazla yıpratmamak için girememiştim öyle paylaşayım dedim bende
hoşegldinnnnnnMERHABA KIZLAR..şenay geröekten hepimizin adına güzel bir şeyler yazmış.ben de uzun süredir yazamıyordum buraya.kendimi başka topikte gibi hissediyordum.sadece gebeş arkadaşlar paylaşımda bulunuyordu.farkındaysanız eskisi gibi de gelip yazmıyorum.her ney se kimsenin yanlış anlamamış olmasına bende sevindim.hamile arkadaşlar bizim için de dua edin ....
demekki bu düşünceler bir iki kişinin değilmiş gebe olmayan bütün arkadaşlarınmışş.s.a. arkadaşlar
bugün bi gireyim bakayım dedim ki hissettiklerimi burda paylaşmışlar arkadaşlar bende geçen ayda ki hayal kırıklığından sonra gelemedim buralara ne zaman gelsem güzel haberlerle karşılaştım ama işte benimde çok içim burkuldu belki yanlış ama çok derd,mi anlatamayacağımı anlaşılamayacaımı düşündüm ondan kendimi çok daha fazla yıpratmamak için girememiştim öyle paylaşayım dedim bende
inşallah inşallah topik arkadaşım orkide benden bu ay cok ümitli icine öyle doğarmış inşallah
he ya bu ay da bal tarcın karışımı yedim dün bıraktım cok da büyürse kist yaar diye ,,,valla tamda çalışma günü gibi sanki :26: bilemedim canım :44: bi şansınızı deneyin derim ben
bende prolaktin yüksekti düzenli olmuyordum ilacı aldıktan sonra 30 31 bi ay 36 günde olmuştum 1 hafta boyunca gün aşırı değerlendirmeye calşıcam belki gec yumurtlaayiblirim diye düşünüyrmönemli günlere giriş yapmışsın canımm erkek kardeşin varken mümkün olmayacaksa
yarında yapsanız olur.adetin kaç günde bir oluyor.eğer 27 28 günse bugünler önemli ama 30l günlerde olursan bu geece yapmasanda olur
ama yarını mutlaka değerlendir.
nazoooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?