s.a. arkadaşlar
bugün bi gireyim bakayım dedim ki hissettiklerimi burda paylaşmışlar arkadaşlar bende geçen ayda ki hayal kırıklığından sonra gelemedim buralara ne zaman gelsem güzel haberlerle karşılaştım ama işte benimde çok içim burkuldu belki yanlış ama çok derd,mi anlatamayacağımı anlaşılamayacaımı düşündüm ondan kendimi çok daha fazla yıpratmamak için girememiştim öyle paylaşayım dedim bende
kader arkadasımMERHABA KIZLAR..şenay geröekten hepimizin adına güzel bir şeyler yazmış.ben de uzun süredir yazamıyordum buraya.kendimi başka topikte gibi hissediyordum.sadece gebeş arkadaşlar paylaşımda bulunuyordu.farkındaysanız eskisi gibi de gelip yazmıyorum.her ney se kimsenin yanlış anlamamış olmasına bende sevindim.hamile arkadaşlar bizim için de dua edin ....
bence calısmalara devam sekerım401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar ateş tablom bu bugün carpışma yapmasam olurmu dinlensem mi yoksa yapsam mı bilemedim erkek kardeşim bugeece bende kalcak ne yapcam tam bilemedim
nasıl yok yaaa :44: anlamadım :44:
kader arkadasım
valla nazcım senın de bu yuzden buraya gelemedıgını bılmıordum. hatta senın ıcın hep sey dıordum aslında burdakı bı cok kısıyle ortak derdı var nıe bıze takılmıo kı heralde baska topıkte bı gurubu var dıodum kendı kendıme.
neyse kı bı sıkıntımız vardı arkadaslarda sagolsunlar anlayısla karsıladılar.
senıde bundan sora aramzıda daha sık gorurus bu vesıleyle ıns.
bu arada naptınız sımdı sız sonuclarınızı aldıktan sonra, tup mu erler acaba fln demıstın, ne dendı?
bence calısmalara devam sekerım
bu arada cok hosuma gıttı carpısma lafın :) buraya ılk geldıgım de calısma halvet gb seyler duydugumda cok komık gelıodu sımdı bı yenısı eklendı :))
ya sekerım valla hanı sız konuya cevap verı tıklayınca cvp yazma yerının altında smılelarınız duruo ya
ıste bende onlar yok
sadece bı kac tane sacma sapan mesaj sımgelerı var gerısı yok
ben de smıle kullancagım zaman sızın kullandıkalrınızdan numarasını ogrenıom ıkı nokta ust uste yapıp ole kullanıom napıım
ama tabı her smıle nın kodunu bılmedıgım ıcın kısıtlı oluo
sayfanın altındakı gulumsemeler bolumu de acık ama yıne de yok ıste
s.a. arkadaşlar
bugün bi gireyim bakayım dedim ki hissettiklerimi burda paylaşmışlar arkadaşlar bende geçen ayda ki hayal kırıklığından sonra gelemedim buralara ne zaman gelsem güzel haberlerle karşılaştım ama işte benimde çok içim burkuldu belki yanlış ama çok derd,mi anlatamayacağımı anlaşılamayacaımı düşündüm ondan kendimi çok daha fazla yıpratmamak için girememiştim öyle paylaşayım dedim bende
pervanecim sendemi ondan uğramıyodun çoközlemiştim seni
kader arkadasım
valla nazcım senın de bu yuzden buraya gelemedıgını bılmıordum. hatta senın ıcın hep sey dıordum aslında burdakı bı cok kısıyle ortak derdı var nıe bıze takılmıo kı heralde baska topıkte bı gurubu var dıodum kendı kendıme.
bu arada naptınız sımdı sız sonuclarınızı aldıktan sonra, tup mu erler acaba fln demıstın, ne dendı?
bu arada cok hosuma gıttı carpısma lafın :) buraya ılk geldıgım de calısma halvet gb seyler duydugumda cok komık gelıodu sımdı bı yenısı eklendı :))
ya sekerım valla hanı sız konuya cevap verı tıklayınca cvp yazma yerının altında smılelarınız duruo ya
ıste bende onlar yok
ben de smıle kullancagım zaman sızın kullandıkalrınızdan numarasını ogrenıom ıkı nokta ust uste yapıp ole kullanıom napıım
ozman şunlarıda söyleyeyim onlarıda ekle mesela mac diyorum sonra bugün eşimle yeni bulduk bunu yumurta kırıcaz şimiidilik bunlar geldi aklıma..senin neyin var yani tedavi falan göryün mu
canım evet öle valla.kaderimiz aynı senle ne yazık ki...eşim yarın gidiyo androloji doktoruna.bakalım ne deicekler.başka bi topikte sordum da.direk tüp bebek raporu verirler dedi.yaşım da 31 olmak üzere.evlilik de 5 yılı buluyo.bencede versinler ya..oyalanmak istemiyorum aşı maşıkader arkadasım
ıste bende onlar yok
canım fundam yaaa gerçekten çok zor günler geçirdim geçen ay ki hayal kırıklıından sonra uzun süre toparlanamadım geçen suzam-nın haberini görünce dayanamayıp yazdım çok sevindim ona da
o bahsettiğim en yakın arkadaşım da doğum yaptı ağlama krizlerine girdim kaç gün onun yanına gidince belli etmemek için taklalar attım o çocuğa bakışımı hissetmesinler diye neler yaptım anlatamam üzerine yengeminde bebeği olda ona da ziyarete gitmek zorundaydım bu kadar şeyin üstüne bi de topikte olan bu muhabbetler benim psikolojimi altüst etti açamadım uzun sürede açsamda yapacak yorumum yoktu
öyle işte canım bende çok özledim burda dertleşmyi buraya geldim mi benim gibi sıkıntı çeken arkadaşları görünce biraz daha rahatlıyordum kendimi yalnız hissetmiyordum ama burası kendi çevremden daha çok canımı yaktı uzakllaştım bende...
yanlış anlaşılmasın muhabbetine girmek istemiyorum biliyorum ki burda kimse bizi yanlış anlamayacak
aaaa oldu oldu supersın yaaaaaaaaşenaycım kullanıcı kontrol paneline git
sol taraftan hesabım başlığı altından seçenekleri düzenleyi tıkla
sayfanın alt tafa doğru çeşitli seçeneklerden mesaj editörü var
3 seçenekten gelişmiş düzenleyiciyi seç
bu kadar
canım evet öle valla.kaderimiz aynı senle ne yazık ki...eşim yarın gidiyo androloji doktoruna.bakalım ne deicekler.başka bi topikte sordum da.direk tüp bebek raporu verirler dedi.yaşım da 31 olmak üzere.evlilik de 5 yılı buluyo.bencede versinler ya..oyalanmak istemiyorum aşı maşı
kızlar size doyum olmaz benim gözler gitmeye başladı :111: uykum gelince dayanamıyorum.. hepiniziiyi geceler tatlı rüyalarrrrrr
benım yasım 26 . evlılıgımıde nısanda 3 yıl olacak. sıze gore daha erken ama ddenemeye baslayalı 16 ay oldu bu ay.
ben yastan dolayı muhtemelen ası denemeden tupe gecemıcem. cunku devlete gıdıorum ben devlet yasa ve evlılık yılına bakıo.
yarın buraya gelde haber ver bıze emı
artık bızım topıgımıze gell
canım sen zaten oyle asil davrandın kıselam kızlar yazdıklarınızı az çok okudum ama bende katılıyorum buna
bende gebe kalmadan önce yazılanları okudukça çok tuhaf olurdum üzülürdüm ama şuan bende gebeyim ve ne kendi sayfamda nede burda ayrıntılı şeyler yazmadım sadece kese olayı kalp atışı olduğunda ayrıntılı yazıyorum gebe arkadaşlar burda ne yaşadıklarını yazmak isteyebilirler doğal olarak ama burası ateş topiği yani bir sürü gebe kalmak isteyen kişilerin uğraş verdiği bir sayfa o açıdan bende gebe halimle bu yazılanların çok ayrıntılı olduğunu düşünüyorum
gebe sayfalarında bunları paylaşmaları daha uygun olur diye düşünüyorum
ben 26 yaşında evlenmiştimama ilk üç yıl eşim korundu kariyer yapacam die bebek yapmadık.şimdi kariyer yaptım ama bebek yapamıyom yarın doktor ne dicek hemen yazarım.muhtemelen süreci bi şekilde uzatırlar ya..ben inanmıyorum direk tüp raporu vereceklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?