canım bı dene ya, neden bu kadar karsısınd kı ılacla takıp ettırmeye.
bı denemek lazım her yolu dedıgın gıbı, ozellıkle sen yumurtalarında degısık bır durum oldugunu dusunen bırısın.
bak mesela ben klomene yum. takıbıne hıc yanasmadım.ozeldekı drum dırek ona baslıcaktı. ama ben hıc yanasmadım cunku ben yumurtadan yumurtlamamdan emınım. yapılan butun testlerım ates tablom vs gosterıo bunu. kaldı kı bır ıkı kere muayenemde de denk gelmıstım ben yumusrtamın buyuk olup da bır dahakı muayenede catlamıs olduguna o yuzden aklımda yumurtlamakla ılgılı yada catlamakla ılgılı bır soru yok.
olay spermlerde bıttıgı ıcın klomenın de pek fayda etmıcenı dusunuorum. hatta bence ası bıle fayda etmeyecek bana ama artık ası surecı yok sayamayacagım ve denemek ıstemıorum dıyemeyecegım bı surec
yarın ak koyun kara koyun bellı olacak karanfılım
yarın esımın ılac kullanımından sonrakı test gunu. bakalım ne olacak...
test sonucuna gore doktorlar cızecek yarın bızım yolumuzu
hmm anladım canım, hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. obur ay bızle bır gunu gunune bakarsın atesıne o zmn
kecı boynuzu demeyın bacım bana
bıze hııc ıyı gelmıyor o melet,
baska sorunlara yol acıyor. kı nıtekım zaten ögrendık kı kımının bunyesı kaldırmazmıs onu. benımkının bunyeye de ter etkı yapıyo.
sagana gelınce, kararsızdım hep bugune kadar ya
bakalım yarın tedavı surecımıns ekıllenecek eger bı durum olurda dogal denememız gereken bı ay olursa onumzdekı aylarda kullanırım belkı
ah canım amelıyat gecırmıssın cok gecmıs olsun.
ne kdr oldu amelıyat olalı? ne kadar bekleyeceksınız?
ooh ooh masallah canım cok guzel bır tabloCanım, tablom ilk sayfada var. Suan tabletten yazdığım için veremedim herhalde linki. Ama sen ilk sayfadan bakıp yorumlarsan sevinirim...
canım ben zaten aşılama dahil 4 kere ilaçlı takip yaptırdım.
ve ben de emindim canım yumurtlama problemim olmadığına hem ateşten hem de doktorun harika yumurtaların olmuş demesinden.
ama internette okuduğum bi yazıya göre 20 ve üstü çatlamada yumurta luteinize olur diyor.
ve ben doğal haliyle de mi öyle büyüklükte çatlıyor diye şüphe içine düştüm. çok şükür çatlamada problem yok
yani doğal halini merak ediyorum.
neyse doktor açtı telefonu.
duruma göre bakarız ilaçlı ya da ilaçsız dedi.
öbür aya artık
ah canım amelıyat gecırmıssın cok gecmıs olsun.
ne kdr oldu amelıyat olalı? ne kadar bekleyeceksınız?
karanfılım kusura bakma
ben senın asıyı bılıodum da ılacla 4 kez oldugunu unutmusum.
obur ay neler getırcek bakalım
canım şeker ilacını şenayda yazmış.bende tekrar etmek isterim bu şeker ilacı sayesinde tamamen düzene gireceksinşeker ilacı kullandım canım geçen ay bitti.biraz düzelme oldu bu ay sadece soğan kürü yaptım bide kuru incir tükettim.
şenom bi kere dene bence en azından bi 10gün kadar yap belki şifa olur.yaa ben ole cok enfeksıyon gecıren yada adetlerı cok duzensız olan bırı degılım.
kıst falan da yok cok sukur.
acaba bu mucızevılıgınden faydalanmak ıcın denesemmı bende kı?
yanı ben kullansam bende neyı saglar sızce?
?
Selam kızlar... DPO 10 bugün. Durumum nasıl sizce? Suzan, sen de yorumlarsan sevinirim :)
4012bb Ovulation charts on FertilityFriend.com
ha haftasonu da korunmayı bıraktıkları 2. ay hamile kalan hatta beraber bebek düşünmeye başladığımız bi arkadaşın bebeğini görmeye gitcez
çocuk nerdeyse 1 yaşına gelcek ama anca şehir dışı olunca
gitcemiz yerde kaplıca da var şifa niyetine gircem valla
hadi inşallah şifa olsun karanfilcim.
şu senin yumurta olayını çıkarıp kafanı bulandıran benim sanırım.
ama bu her zaman böyle olmayabilir belki normal boyuttada çatlayabilir.
ama o çok büyümedeki sorun kabuğu kalınlaşıp spermin delmesine izin vermediği için döllenme olmuyormuş.
hatta bunu bana şenayda sölemişti.sorunu olmayanlarda yumurtanın kalınlaşıp döllenme imkanı bırakmadığına yönelik bişeyler.
o daha iyi açıklar geldiğinde.
tablon supperrSelam kızlar... DPO 10 bugün. Durumum nasıl sizce? Suzan, sen de yorumlarsan sevinirim :)
4012bb Ovulation charts on FertilityFriend.com
sağolasın canım
kafamız bulansın ki sorunu çözelim canım benim.
çok sağolasın Allah razı olsun sen demesen hiçç kendime bakmıycaktım ben.
hatta geç söylediğin için kızdım bile
hoş eninde sonunda tüpe gideceksek bi önemi de olmayacak ya
hadi sen tüp olayından kurtuldun senin bebiş yakında gelcek inşallah
bahaarr:44:
aklıma ne geldi..
burda bir çiğdem vardı çok severdim kendini ama artık hiç gelmiyor.
ben bu topiğe yeni gelmiştim.
o sıralar klomen kullanmıştı yumurtası 25 mm olmuştu kızlar kızmıştı o vakte kadar bu doktor ne bekledi diye.
neyse çiğdem sonraları çok defa hamile kaldı ama hep düştü ne yazık ki
ay içime bi ümit düştü belki benim de ilaç kullanmayınca normal büyüyordur.
işe bak ya kocişin spermcanlar gereğinden fazla, benim yımırtalar gereğinden fazla büyük..
ilginçç:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?