Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım, tablom ilk sayfada var. Suan tabletten yazdığım için veremedim herhalde linki. Ama sen ilk sayfadan bakıp yorumlarsan sevinirim...

canım ben zaten aşılama dahil 4 kere ilaçlı takip yaptırdım.
ve ben de emindim canım yumurtlama problemim olmadığına hem ateşten hem de doktorun harika yumurtaların olmuş demesinden.
ama internette okuduğum bi yazıya göre 20 ve üstü çatlamada yumurta luteinize olur diyor.
ve ben doğal haliyle de mi öyle büyüklükte çatlıyor diye şüphe içine düştüm. çok şükür çatlamada problem yok
yani doğal halini merak ediyorum.
neyse doktor açtı telefonu.
duruma göre bakarız ilaçlı ya da ilaçsız dedi.
öbür aya artık

Canım, tablom ilk sayfada var. Suan tabletten yazdığım için veremedim herhalde linki. Ama sen ilk sayfadan bakıp yorumlarsan sevinirim...
ooh ooh masallah canım cok guzel bır tablo
guzellıgı surdan gelıyor kı, cızgı tamamen dogru yerde gıbı geldı bana ve calısmalarınızda tam zamanında gorunuyor
azcık daha sabretcez artık napalım
ınsallah son 3-4 gunde boyle devam eder canım hadı masallah

karanfılım kusura bakma
ben senın asıyı bılıodum da ılacla 4 kez oldugunu unutmusum.
obur ay neler getırcek bakalım

ah canım amelıyat gecırmıssın cok gecmıs olsun.
ne kdr oldu amelıyat olalı? ne kadar bekleyeceksınız?

çok saol tatlım.. 5 ay oldu ameliyat olalı, bir aydaha bekleyim gelişme olmazsa tekrar tüpe neyapalım mecburuz yaş ilerliyor hergün alehimize işliyor canım..Allahım inşlh son denemem olur

Son düzenleme:
karanfılım kusura bakma
ben senın asıyı bılıodum da ılacla 4 kez oldugunu unutmusum.
obur ay neler getırcek bakalım

ahh şu adamlara muhtaç kalmdan bebiş getirse ben de sevinçten takla atsam var ya..
hep özele gittim ya yumuşaklardı, adam ters ters konuştu nerdeyse ağlıyacaktım var ya Rabbim şunlara muhtaç bırakmadan nasip etse...

an geliyo ateş ölçmeliyim çatlama günümü adet günümü bilirim diyorum an geliyo yok bu ay böle geçsin ölçmeyeceğim diyorum poffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım tablon çok güzel maşşallah inşallah böle devam eder güzel güzel hamiş haberini alırız burdan Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Shnaay, canım, sağol güzel yorumun için. İnşallah şu son günler de yükselişle devam eder de sonu güzel olur :)

Ayyy, çok sağol canım, ağzından bal damlamis, inşallah dediğin gibi olur sonucum :)

yarın bebek görmeye gitcez kızlar..
5-6 yıl sonra gelen mucize bi bebek :))
Allahım bizim mucizelerimizi daha fazla bekltemez inşallah

ha haftasonu da korunmayı bıraktıkları 2. ay hamile kalan hatta beraber bebek düşünmeye başladığımız bi arkadaşın bebeğini görmeye gitcez
çocuk nerdeyse 1 yaşına gelcek ama anca şehir dışı olunca
gitcemiz yerde kaplıca da var şifa niyetine gircem valla

şeker ilacı kullandım canım geçen ay bitti.biraz düzelme oldu bu ay sadece soğan kürü yaptım bide kuru incir tükettim.
canım şeker ilacını şenayda yazmış.bende tekrar etmek isterim bu şeker ilacı sayesinde tamamen düzene gireceksin
gerçekten pkolularda çok işe yarıyor ben pko olduğumu düşündüğüm zamanlar pko topiği var oraaya takılıyordum ordada bi sürü kişinin bu sayede gebe kaldığını gördüm.
sadeece yumurtlamaya değil kaliteli yumurtlamaya katkısı çokmuş.
incire gelince hiç kullanmanı tavsiye etmem ben açıkçası.
incir prolaktin seviyesini artırıyor.ve yumurtlamaya ve düzensiz adete sebep oluyor yüksek olması.
yeni doğum yapan annelere hep incir tavsiye ederler ki prolaktin yükselsin süt çok gelsin diye.
zaten saraçoğluda incir kürünü pkosu olanlara tavsiye etmiyor.

şenom bi kere dene bence en azından bi 10gün kadar yap belki şifa olur.
eğer yarınki sonuçlara göre doktorun derse normal deneyin diye.
yarın başla sen hemen.yaptığında işe yaradığını anlayacaksın zaten.
rahmi onarıcı etkisi varmış.her kadın senede bi kez yapmalı diyorlar

Selam kızlar... DPO 10 bugün. Durumum nasıl sizce? Suzan, sen de yorumlarsan sevinirim :)

4012bb Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım tablo mükemmellll.inşallah sonuna dek böyle gider.

hadi inşallah şifa olsun karanfilcim.
şu senin yumurta olayını çıkarıp kafanı bulandıran benim sanırım.
ama bu her zaman böyle olmayabilir belki normal boyuttada çatlayabilir.
ama o çok büyümedeki sorun kabuğu kalınlaşıp spermin delmesine izin vermediği için döllenme olmuyormuş.
hatta bunu bana şenayda sölemişti.sorunu olmayanlarda yumurtanın kalınlaşıp döllenme imkanı bırakmadığına yönelik bişeyler.
o daha iyi açıklar geldiğinde.

sağolasın canım
kafamız bulansın ki sorunu çözelim canım benim.
çok sağolasın Allah razı olsun sen demesen hiçç kendime bakmıycaktım ben.
hatta geç söylediğin için kızdım bile
hoş eninde sonunda tüpe gideceksek bi önemi de olmayacak ya
hadi sen tüp olayından kurtuldun senin bebiş yakında gelcek inşallah

Selam kızlar... DPO 10 bugün. Durumum nasıl sizce? Suzan, sen de yorumlarsan sevinirim :)

4012bb Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablon supperronumuzdekı dpo 13 kadar böle gıder yada yukselırseee kesın temmuz annelerındesın canımmm topık baskanım benımmmınsl..benım bastakı tabloma baktınmııı umıtlenmek ıstersen bakk aynı sabıt atesler genelde gusel dedıler ve cok sukur oldudaaaaaaaa

karanfılcımm ınsl..senn bebegınıde goremeye geleceklerr benımkınıde tabi ınsl..herkeslerınkınıde ınsl..dıleyen herkeslere versın aYARADAN ımmmm cok sukur ınsll oradakı kaplıca sızın sıfa nız olur canımmmm

bahaarr:44:

aklıma ne geldi..
burda bir çiğdem vardı çok severdim kendini ama artık hiç gelmiyor.
ben bu topiğe yeni gelmiştim.
o sıralar klomen kullanmıştı yumurtası 25 mm olmuştu kızlar kızmıştı o vakte kadar bu doktor ne bekledi diye.

neyse çiğdem sonraları çok defa hamile kaldı ama hep düştü ne yazık ki
ay içime bi ümit düştü belki benim de ilaç kullanmayınca normal büyüyordur.

işe bak ya kocişin spermcanlar gereğinden fazla, benim yımırtalar gereğinden fazla büyük..
ilginçç:44:

ne demek canım yaaa tabiki birbirimiz için yardımcı olcaz belki birimizn görmediğini diğerimiz görcez.
ben birinin sorunu olduğunda onun hakkında araştırma yapmayı fayda sağlayabilmeyi çok seviyorum.
bende onu kendimden dolayı araştırmıştım.biliyosun aşı yaptırdığım zaman doktor bana 17mm iken vurmuştu iğneyi.
ve ben bunun çok küçük olduğunu düşünmüştüm.hemen araştırdım ki küçük olması uyarılmaya daha meyilli olurmuş.
benden sonra sen yaptırdın sanırım ozaman seninkinin boyutu 22 yada 23tü sanırım dimi.
ozaman dedim neden bu kadar büyütmüş acaaba doktor diye.
tp olayına gelince açıkçası benim içimden senin normal kalcağın geçiyor.yada en fazla aşıyla.
çünkü çok şükr sizinde sorununuz yok.kendime gelince bilmiyorum canım bazen umutluyum bazen çok umutsuzum.

evet canım çiğdemi hatırlıyorum nazar boncuklu olan dimi
peki yakı falan denedinmi karanfilcim.oda çatlamada faydalı diyorlar hatta oli kullanmıştı erken çatlamıştı.
seninde tablona bakınca hep biraz gecikiyor sanki hani ben senin 14lerde çatladığını pek bilmiyorum.
birde bişey tavsiye etcem ben herkese.ben 2yıldır gebe kalamadım biliyosunuz hatta 2,5oluyordu.
çok düşündüm neden bunca zaman değilde bu ay diye sorunun cevabı tabiki allahım öyle uygun gördü ama
benim o ay 2 3 ilişki oldu.geçenlerde kızlarda dedi hani uzun süre olmasın diye.biizim o ay adet bitince oldu sonra 13.gün oldu 15 16da oldu bitti
ve ben 14.gün çatladım sanırım.o ay değişik bişey vardı bizde çok açıklayamayacağım ama kısmen şunu yaptım bilinçsz olarak
ilişki öncesi sıcak duş aldım.çünkü biz o akşam denemiştik ama olmamıştı eşim yüzünden.bende kızıp banyoya gittim.
sonrasında oldu.hani diyorum belkide sıcak suyun ve rahimin kendini rahatlatmasının sayesindemi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…