- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ne demek canım yaaa tabiki birbirimiz için yardımcı olcaz belki birimizn görmediğini diğerimiz görcez.
ben birinin sorunu olduğunda onun hakkında araştırma yapmayı fayda sağlayabilmeyi çok seviyorum.
bende onu kendimden dolayı araştırmıştım.biliyosun aşı yaptırdığım zaman doktor bana 17mm iken vurmuştu iğneyi.
ve ben bunun çok küçük olduğunu düşünmüştüm.hemen araştırdım ki küçük olması uyarılmaya daha meyilli olurmuş.
benden sonra sen yaptırdın sanırım ozaman seninkinin boyutu 22 yada 23tü sanırım dimi.
ozaman dedim neden bu kadar büyütmüş acaaba doktor diye.
tp olayına gelince açıkçası benim içimden senin normal kalcağın geçiyor.yada en fazla aşıyla.
çünkü çok şükr sizinde sorununuz yok.kendime gelince bilmiyorum canım bazen umutluyum bazen çok umutsuzum.
24 mm di canım benimki.
aslında doktorun da yapacağı bişey yoktu çünkü 9. gün o büyüklükteydi. 11. gün çatladı ama çatlatma iğnesi yapılmasa da o civarda çatlardı zaten.
doktor erteleyelim doğal deneyin isterseniz bu ay demişti ama büyüklükten dolayı değil 1 tane olduğu için dedi. ben de zaten 1 tane olsun diye dua ettim dedim o da yaptı aşılamayı.
keşke normal yolla kalsam aslında bana da içimden hep normal olcakmış gibi gelirdi ama az vakti kaldı bizim sıpanın tren raydan her an çıkabilir
canım sen de kalacaksın inşallah.
ama biraz karamsarlığı bıraksan..
biliyorum mantıkçı bi kızsın ama biraz da iiyimser mutlu ve pembe gözlükle baksan..
sanki daha çabuk gelcek gibi
en azından bi probleminiz yok mutlu ol kızım
inşallahh canımmm allah yardımcımız olsunda şu sıpalar daha çok bekletmesin.
ben gerçekten çok garanticiyim.herşey net olmadan kesinlikle mutlu olamıyorum.
burcumunda özelliği mükemmeliyetçi.bu kötü bi durum hiç bişeyden mutlu olamamak hep fazlasını istemek ama huyum kurusun.
ben çift çizgiyi görünce bile sevinememiştim burdaki kızlar deli gibi sevindi ben hala durun bakalım kese görüncekmi kalp duylcakmı.
şimdi diyorum aptal tadını çıkarsana millet testi eline alasıya gebe moduna giriyor hemen belirtileri başlıyor.öğürmemeleri gereken yada ne bilim belirti olmaması gereken zamanlarda başlıyorlar gebeliğe ama malesef dediğim gbii ggaranticiyim işte.
ama biliyomusun karanfil bizler aynı dönemin gebeleri olcaz hissediyorum.
inşallah beraber gebe oluruz nine olmadığımız sürece problem yok
ben eğer çift çizgiyi görürsem ahdım var deli gibi sevinecem var ya
bi de ardından şükür namazı kılcam, üniversiteyi kazandığımda bile kılmamıştım var ya sadece hoplamıştımhiç bişeyi bu kadar bekledim mi bilmiyorum.
basit bi kistse korkma canım inşallah kendiliğinden gider.
hem kistle gebe kalan bi sürü kişi var.
kaplıca olayını bende çok duymuştum.bi çok kişinin hamile kaldığını
Insallah gider canim dedigin gibi
soğan kürünü diğğer arkadaşta söylemiş canım.
bencede süper bişey çünkü kullanmaya başladığın ilk zamanlar kendinde görüyorsun farkı.akıntı oluyor sarı bi şekilde.deneyen bi çok kişi memnun.
luteal fazın 12 14gün arası olması normal canım.12den kısaysa sorun olabiliyormuş.sen şimdi bunlara takılma.ama aklında kalırsa doktoruna söyle.
yaa ben ole cok enfeksıyon gecıren yada adetlerı cok duzensız olan bırı degılım.zebebekcım yaaa
bak drlar folıkul kıstı dıolarmıs yanı sogan kuruyle falan da gecmedı ıste bu melet, acaba artık su hapa baslasanmı ya?
belkı ılacla 1 ayda gececek be yavrum bosu bosuna aylarını verdın korunmamak ugruna.
ama ben ınanıorum ılac kullandıgında hemen gececek
yrn yada obur gun tam senın yumurtlama ıhtımalın olan gunler karanfilim
muhtemelen yukselır bı kac gune kadar
akıntın ne alemdee?
canım yaa sizin sorununuz neydi? tüp yaptırmıssınız galiba önceden?
biraz bahsedebilir misin tedavı sebebinizi ve sureclerınızı?
canım bence soğan suyu denemelisin, mucizevi bir şey. özellikle kadınlar için rahimde bulunan kist, yara, enfeksiyon. idrar yolları enfeksiyona bile faydası var. bende kullandım faydasını gördüm cnm..
Canim tablon superCanım, tablom ilk sayfada var. Suan tabletten yazdığım için veremedim herhalde linki. Ama sen ilk sayfadan bakıp yorumlarsan sevinirim...
Valla vaktim olsa bi kaplica kesin yapardim bendeha haftasonu da korunmayı bıraktıkları 2. ay hamile kalan hatta beraber bebek düşünmeye başladığımız bi arkadaşın bebeğini görmeye gitcez
çocuk nerdeyse 1 yaşına gelcek ama anca şehir dışı olunca
gitcemiz yerde kaplıca da var şifa niyetine gircem valla
tablon supperronumuzdekı dpo 13 kadar böle gıder yada yukselırseee kesın temmuz annelerındesın canımmm topık baskanım benımmm ınsl..benım bastakı tabloma baktınmııı umıtlenmek ıstersen bakk aynı sabıt atesler genelde gusel dedıler ve cok sukur oldudaaaaaaaa
karanfılcımm ınsl..senn bebegınıde goremeye geleceklerr benımkınıde tabi ınsl..herkeslerınkınıde ınsl..dıleyen herkeslere versın aYARADAN ımmmm cok sukur ınsll oradakı kaplıca sızın sıfa nız olur canımmmm
Canım, yorumun için teşekkürler.
Bu benim düşükten sonraki 7. ayım.
Ama ateş takibi ve düzenli ovulasyon testinde ilk ayım.
Dpo 7 de çook açık kahve gibiydi akıntı, o yüzden leke diye isaretledim, herhalde yanlış değildir?
bol bol su iç canım hiçç ilaç almana da gerek kalmaz sürekli yaşayan biri olarak tavsiyemiyi akşamlar canlar nasılsınız
bende bugün aniden çıkan bi idrar yolu enfeksiyonu problemi çıktı daha önce hiç yaşamamıştım ne zormuş öyle en sonda idrar yaparken kan gelmesi korkuttu acile gittik ilaçlar antibiyotikler yeni geldik eve
Insallah gider canim ne diyim uc ayimda gitti ona uzuluyom
Sanki buzamana kadar oldu da benimkide laf
yaa ben ole cok enfeksıyon gecıren yada adetlerı cok duzensız olan bırı degılım.
kıst falan da yok cok sukur.
acaba bu mucızevılıgınden faydalanmak ıcın denesemmı bende kı?
yanı ben kullansam bende neyı saglar sızce?
canım hayırlı haberlerle gel ıns.
hadı beklıyoruz dort gozle
canım soyle ki, bnm de egg whitem geldikten ve agrım olduktan 2-4 gun sonrasında yukselır atesım. calısmalarıma genelde bunları gorunce baslarım bunları yasadıktan 2 3 gun sonra agırlık verırım.
pko dan bahsetmıssın.
kullanıormusun seker ılacı falan?
gecmiş olsun canım dikkat et kendinee kalın kalın coraplar giyiyi akşamlar canlar nasılsınız
bende bugün aniden çıkan bi idrar yolu enfeksiyonu problemi çıktı daha önce hiç yaşamamıştım ne zormuş öyle en sonda idrar yaparken kan gelmesi korkuttu acile gittik ilaçlar antibiyotikler yeni geldik eve
neyse acemilik oldu bundan sonra dikkat ederim...ateş ölcme saatini gecirdğiniz vakit ne yapıyorsunz bide akıntı konusunda yardım istiycem benim bazen iccamaşırımda beyaz leke bırakan akıntı oluyr onu işaretlemem lazım mı işaretlemem laımsı neyi işaretliceymCanım ben dakikasina kadar aynı ölçüyorum.
Telefonumun alarmını 6.20 kuruyorum, yastığın altından ateş ölçeri alıp gözüm yarı açık yarı kapalı ölçüp telefonumun not defterine kaydediyorum :)
Aynı saat olması önemli yani...
seçenekleri oldukca cokmuş sec sec beğen misali hadi hayırlısımerhaba kızlar...dün eşim doktora gitti.sonucu akşam yazamadım çünkü eşimle gezmeye gittik eve gec geldik falan..neyse sonuç olarak eşime doppler usg mi ne ondan yazmış.ama çapa usg randevusunu mart ayına vermiş baya güldük.dışarda özel çektircek.sanırsam tüp bebek için rapor verecekmiş.bu arada bugün bi de eurofertil tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik.orda da tüp bebek önerdiler.bi kaç paket yapmışlar...öle ki raporsuz yaptırmak daha mantıklı gibi geldi.2 kez tüp bebek hakkı ve dondurulmuşların transferini ücetsiziçeren bi paketleri var mesela.hatti garantili tüp bebek paketi bile yapmışlar..4 kere yaptırıp tutmazsa paran iade...eşimle düşüncez.bakalım neye karar verecez
ilac kullanıp kullanmaman konusunda şunu diyeibilirim idrarından kan gelcek kadar idrar enfeksiyun varsa kullan derim ama sonctu karar seninteşekkür edeerin rümeysa ve karanfilce
kullanmayım mı yani o ilaçları canım yaa doktor 2 tane antibiyotik bi tane de suda eritilen bi ilaç verdi
aklıma da geldi karanfilce sen mi preseed kullanmaya başlamıştın bende 3aydır kullanıyorum güya ama sonuç ortada :)
acaba ondan mıo kaptım enfeksiyoon hiç olmamıştı daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?