Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

24 mm di canım benimki.
aslında doktorun da yapacağı bişey yoktu çünkü 9. gün o büyüklükteydi. 11. gün çatladı ama çatlatma iğnesi yapılmasa da o civarda çatlardı zaten.

doktor erteleyelim doğal deneyin isterseniz bu ay demişti ama büyüklükten dolayı değil 1 tane olduğu için dedi. ben de zaten 1 tane olsun diye dua ettim dedim o da yaptı aşılamayı.

keşke normal yolla kalsam aslında bana da içimden hep normal olcakmış gibi gelirdi ama az vakti kaldı bizim sıpanın tren raydan her an çıkabilir

canım sen de kalacaksın inşallah.
ama biraz karamsarlığı bıraksan..
biliyorum mantıkçı bi kızsın ama biraz da iiyimser mutlu ve pembe gözlükle baksan..
sanki daha çabuk gelcek gibi
en azından bi probleminiz yok mutlu ol kızım

Son düzenleme:

inşallahh canımmm allah yardımcımız olsunda şu sıpalar daha çok bekletmesin.
ben gerçekten çok garanticiyim.herşey net olmadan kesinlikle mutlu olamıyorum.
burcumunda özelliği mükemmeliyetçi.bu kötü bi durum hiç bişeyden mutlu olamamak hep fazlasını istemek ama huyum kurusun.
ben çift çizgiyi görünce bile sevinememiştim burdaki kızlar deli gibi sevindi ben hala durun bakalım kese görüncekmi kalp duylcakmı.
şimdi diyorum aptal tadını çıkarsana millet testi eline alasıya gebe moduna giriyor hemen belirtileri başlıyor.öğürmemeleri gereken yada ne bilim belirti olmaması gereken zamanlarda başlıyorlar gebeliğe ama malesef dediğim gbii ggaranticiyim işte.
ama biliyomusun karanfil bizler aynı dönemin gebeleri olcaz hissediyorum.

ya aklıma gelmişken efesude naptıki acaba şimdi türkiyede tüp bebeğe çoktan başlamışlardır.
belkide transferi bile oldu.kızı unuttuk dualarımızı yollayamadık.hatırlamışken herkes bu gece onun için dua eder.
inşallah herşey yolunda ve güzel gitmiştirde bebeği onunladır.

inşallah beraber gebe oluruz nine olmadığımız sürece problem yok

ben eğer çift çizgiyi görürsem ahdım var deli gibi sevinecem var ya
bi de ardından şükür namazı kılcam, üniversiteyi kazandığımda bile kılmamıştım var ya sadece hoplamıştım hiç bişeyi bu kadar bekledim mi bilmiyorum.

ben kılmıştım.eşimde kılmıştı.kan testi verdiğimiz gün zaten kadir gecesine denk gelmişti
çok mübarek bi ayda olmuştu her şey ama demekki allahım benim için bu bebeği hayırlı görmedi.
allahım her zaman hayırlısını sağlıklısını versinn.

Canım, yorumun için teşekkürler. :) İnan önümüzdeki merakla bekliyorum. DPO 22 kaldı 6 günüm... Ateşim bundan sonra daha da yukselmeli mi sabit kalsa da yeter mi canım?

kızlar siz ateşlerinizi hergün birebirr aynı saatte mi ölcüyosunz ben 6 8 arasında uyanıyoum ölcyormda yani hergün aynı saatte ölcmyorum

Canım ben dakikasina kadar aynı ölçüyorum.
Telefonumun alarmını 6.20 kuruyorum, yastığın altından ateş ölçeri alıp gözüm yarı açık yarı kapalı ölçüp telefonumun not defterine kaydediyorum :)
Aynı saat olması önemli yani...

Insallah gider canim ne diyim uc ayimda gitti ona uzuluyom
Sanki buzamana kadar oldu da benimkide laf

yaa ben ole cok enfeksıyon gecıren yada adetlerı cok duzensız olan bırı degılım.
kıst falan da yok cok sukur.
acaba bu mucızevılıgınden faydalanmak ıcın denesemmı bende kı?
yanı ben kullansam bende neyı saglar sızce?

canım hayırlı haberlerle gel ıns.
hadı beklıyoruz dort gozle

canım soyle ki, bnm de egg whitem geldikten ve agrım olduktan 2-4 gun sonrasında yukselır atesım. calısmalarıma genelde bunları gorunce baslarım bunları yasadıktan 2 3 gun sonra agırlık verırım.
pko dan bahsetmıssın.
kullanıormusun seker ılacı falan?[/QUOTE]

Senayim baslicam zaten napiyim kacis yok
E sen niye klomen kullanmiosun kistinde.yok masallah ne bekliosun yavru bak pisman olursun biran once basla zaman gecirme en as 6 ay kullan dedi bana doktor klomeni

Canım, tablom ilk sayfada var. Suan tabletten yazdığım için veremedim herhalde linki. Ama sen ilk sayfadan bakıp yorumlarsan sevinirim...
Canim tablon super
7 gun lekelenmende olmus insalah hamilesin
Ilk ayinmiydi bu
Valla vaktim olsa bi kaplica kesin yapardim bende

Bide su uzun sure bekleyip yapmayi deneyin kizlar ya ne kaybedersiniz

Ben bile dusunuyorum yine bir ay dahami ertelesemde su hapi kullanmayi. Uzun sure ara verip yapsak su isi
Pooooofffffffffff Allah im dogru yola ilet

Ya ne bicim olmus bu kk sayfasi hic begenmedim eskiye cevirsinler

Canım, yorumun için teşekkürler.
Bu benim düşükten sonraki 7. ayım.
Ama ateş takibi ve düzenli ovulasyon testinde ilk ayım.
Dpo 7 de çook açık kahve gibiydi akıntı, o yüzden leke diye isaretledim, herhalde yanlış değildir?

Zebebek, bu arada soğan kürünü tavsiye ederim. Kistleri olanlara mucize olduğu kadar kist vs. olmayanlar için de faydalı. Rahmin içini temizliyor, arindiriyor ve rahmi gebelige hazırladığı için gebeligi kolaylaştırıyor :) Bence uygula ama 2 kürü de bitirmen lazım sağlıklı sonuç için...

tablonu ben de inceledim canım süper gidiyor, inş. 9 ay boyunca düşmez ateşin:) DPO 7 de lekelenmen varmış, umutlanmaya başlayabilirsin döllenmeden 7 gün sonra implatasyon oluyor çünkü, yerleşmiştir inşallah blastosisin :)

Son düzenleme:
iyi akşamlar canlar nasılsınız

bende bugün aniden çıkan bi idrar yolu enfeksiyonu problemi çıktı daha önce hiç yaşamamıştım ne zormuş öyle en sonda idrar yaparken kan gelmesi korkuttu acile gittik ilaçlar antibiyotikler yeni geldik eve

dpo7de gelen acik kahve akintin yerlesmeden dolayidir cok buyuk ihtimalle
ve bence hamile olabilirsin
benim de dpo7de acik pembe yerlesme kanamam olmustu
yerinde olsam kan testi yaptiririm ya yakin zamanda ya da adet gecikir gecikmez

bol bol su iç canım hiçç ilaç almana da gerek kalmaz sürekli yaşayan biri olarak tavsiyem

Senayim baslicam zaten napiyim kacis yok
E sen niye klomen kullanmiosun kistinde.yok masallah ne bekliosun yavru bak pisman olursun biran once basla zaman gecirme en as 6 ay kullan dedi bana doktor klomeni

Canim tablon super
7 gun lekelenmende olmus insalah hamilesin
Ilk ayinmiydi bu

Valla vaktim olsa bi kaplica kesin yapardim bende

Bide su uzun sure bekleyip yapmayi deneyin kizlar ya ne kaybedersiniz

Ben bile dusunuyorum yine bir ay dahami ertelesemde su hapi kullanmayi. Uzun sure ara verip yapsak su isi
Pooooofffffffffff Allah im dogru yola ilet[/QUOTE]

bence hapı erteleme hapın son ayında kaplıcaya git.
canım uzun süre ilişki olmayıp sonrasında ilişki olma konusunda rekor kırabilirim. en nihayetinde 12. gün başlasan da yine çatlayana kadar yapcaksın ama dene tabi ki

gecmiş olsun canım dikkat et kendinee kalın kalın coraplar giy
neyse acemilik oldu bundan sonra dikkat ederim...ateş ölcme saatini gecirdğiniz vakit ne yapıyorsunz bide akıntı konusunda yardım istiycem benim bazen iccamaşırımda beyaz leke bırakan akıntı oluyr onu işaretlemem lazım mı işaretlemem laımsı neyi işaretliceym

teşekkür edeerin rümeysa ve karanfilce
kullanmayım mı yani o ilaçları canım yaa doktor 2 tane antibiyotik bi tane de suda eritilen bi ilaç verdi

aklıma da geldi karanfilce sen mi preseed kullanmaya başlamıştın bende 3aydır kullanıyorum güya ama sonuç ortada :)
acaba ondan mıo kaptım enfeksiyoon hiç olmamıştı daha önce

merhaba kızlar...dün eşim doktora gitti.sonucu akşam yazamadım çünkü eşimle gezmeye gittik eve gec geldik falan..neyse sonuç olarak eşime doppler usg mi ne ondan yazmış.ama çapa usg randevusunu mart ayına vermiş baya güldük.dışarda özel çektircek.sanırsam tüp bebek için rapor verecekmiş.bu arada bugün bi de eurofertil tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik.orda da tüp bebek önerdiler.bi kaç paket yapmışlar...öle ki raporsuz yaptırmak daha mantıklı gibi geldi.2 kez tüp bebek hakkı ve dondurulmuşların transferini ücetsiziçeren bi paketleri var mesela.hatti garantili tüp bebek paketi bile yapmışlar..4 kere yaptırıp tutmazsa paran iade... eşimle düşüncez.bakalım neye karar verecez

seçenekleri oldukca cokmuş sec sec beğen misali hadi hayırlısı
ilac kullanıp kullanmaman konusunda şunu diyeibilirim idrarından kan gelcek kadar idrar enfeksiyun varsa kullan derim ama sonctu karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…