Dogru canimCanım, yorumun için teşekkürler.
Bu benim düşükten sonraki 7. ayım.
Ama ateş takibi ve düzenli ovulasyon testinde ilk ayım.
Dpo 7 de çook açık kahve gibiydi akıntı, o yüzden leke diye isaretledim, herhalde yanlış değildir?
Zebebek, bu arada soğan kürünü tavsiye ederim. Kistleri olanlara mucize olduğu kadar kist vs. olmayanlar için de faydalı. Rahmin içini temizliyor, arindiriyor ve rahmi gebelige hazırladığı için gebeligi kolaylaştırıyor :) Bence uygula ama 2 kürü de bitirmen lazım sağlıklı sonuç için...
bol bol su iç canım hiçç ilaç almana da gerek kalmaz sürekli yaşayan biri olarak tavsiyem
Senayim baslicam zaten napiyim kacis yok
E sen niye klomen kullanmiosun kistinde.yok masallah ne bekliosun yavru bak pisman olursun biran once basla zaman gecirme en as 6 ay kullan dedi bana doktor klomeni
Canim tablon super
7 gun lekelenmende olmus insalah hamilesin
Ilk ayinmiydi bu
Valla vaktim olsa bi kaplica kesin yapardim bende
Bide su uzun sure bekleyip yapmayi deneyin kizlar ya ne kaybedersiniz
Ben bile dusunuyorum yine bir ay dahami ertelesemde su hapi kullanmayi. Uzun sure ara verip yapsak su isi
Pooooofffffffffff Allah im dogru yola ilet
Monurol vermistir tek bigun gece iciyosun onu icteşekkür edeerin rümeysa ve karanfilce
kullanmayım mı yani o ilaçları canım yaa doktor 2 tane antibiyotik bi tane de suda eritilen bi ilaç verdi
aklıma da geldi karanfilce sen mi preseed kullanmaya başlamıştın bende 3aydır kullanıyorum güya ama sonuç ortada :)
acaba ondan mıo kaptım enfeksiyoon hiç olmamıştı daha önce
Hakkinizda hayirlisi olsun canimmerhaba kızlar...dün eşim doktora gitti.sonucu akşam yazamadım çünkü eşimle gezmeye gittik eve gec geldik falan..neyse sonuç olarak eşime doppler usg mi ne ondan yazmış.ama çapa usg randevusunu mart ayına vermiş baya güldük.dışarda özel çektircek.sanırsam tüp bebek için rapor verecekmiş.bu arada bugün bi de eurofertil tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik.orda da tüp bebek önerdiler.bi kaç paket yapmışlar...öle ki raporsuz yaptırmak daha mantıklı gibi geldi.2 kez tüp bebek hakkı ve dondurulmuşların transferini ücetsiziçeren bi paketleri var mesela.hatti garantili tüp bebek paketi bile yapmışlar..4 kere yaptırıp tutmazsa paran iade...eşimle düşüncez.bakalım neye karar verecez
ismim bahar canımm .Canım, yorumun için teşekkürler. :) İnan önümüzdeki merakla bekliyorum. DPO 22 kaldı 6 günüm... Ateşim bundan sonra daha da yukselmeli mi sabit kalsa da yeter mi canım?
geçmiş olsun canımm o enfeksiyon kötüdür.bi kere bende olmuştum sanki şiş sokar gibi oluyordu idrar deliğine.iyi akşamlar canlar nasılsınız
bende bugün aniden çıkan bi idrar yolu enfeksiyonu problemi çıktı daha önce hiç yaşamamıştım ne zormuş öyle en sonda idrar yaparken kan gelmesi korkuttu acile gittik ilaçlar antibiyotikler yeni geldik eve
merhaba kızlar...dün eşim doktora gitti.sonucu akşam yazamadım çünkü eşimle gezmeye gittik eve gec geldik falan..neyse sonuç olarak eşime doppler usg mi ne ondan yazmış.ama çapa usg randevusunu mart ayına vermiş baya güldük.dışarda özel çektircek.sanırsam tüp bebek için rapor verecekmiş.bu arada bugün bi de eurofertil tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik.orda da tüp bebek önerdiler.bi kaç paket yapmışlar...öle ki raporsuz yaptırmak daha mantıklı gibi geldi.2 kez tüp bebek hakkı ve dondurulmuşların transferini ücetsiziçeren bi paketleri var mesela.hatti garantili tüp bebek paketi bile yapmışlar..4 kere yaptırıp tutmazsa paran iade...eşimle düşüncez.bakalım neye karar verecez
teşekkür edeerin rümeysa ve karanfilce
kullanmayım mı yani o ilaçları canım yaa doktor 2 tane antibiyotik bi tane de suda eritilen bi ilaç verdi
aklıma da geldi karanfilce sen mi preseed kullanmaya başlamıştın bende 3aydır kullanıyorum güya ama sonuç ortada :)
acaba ondan mıo kaptım enfeksiyoon hiç olmamıştı daha önce
ismim bahar canımm .
rica ederim herzaman yardımcı oluruzz.
sabit gitmesi de yeterli canım yükselmeside iyi.yani düşmese yeter.hadi inşallah ilk ve son tablonn olsunnn
geçmiş olsun canımm o enfeksiyon kötüdür.bi kere bende olmuştum sanki şiş sokar gibi oluyordu idrar deliğine.
ama sana tavsiyem bunun tek ilacı bol su içmek ozaman ilaca bile gerek kalmadan geçiyorrr kısa süredee.
ayrıca şalgam suyu içmeni tavsiye ederimmm.oda süper geliyorr.
nazomm canımmm inşallah verdiğiniz karar size bebişinizi getirsinnn.
eğer raporla uğraşmak istemiyorsaan o paketler baya mantıklı.
başarı şansını merkezin kalitesini falan biliyorsan yaptır gitsin bebeğimmm
akıntı konusunda yardım istiycem benim bazen iccamaşırımda beyaz leke bırakan akıntı oluyr onu işaretlemem lazım mı işaretlemem laımsı neyi işaretliceym
canım eğer bu akıntı ilişkiden sonraki gün geliyorsa o içerde kalanların geri gelmesinden kaynaklanıyor.
ama eğer normal zamanda geliyorsa ve yapışkan değilse creamy.
eğer yapışkansa sticky
ok
aa kış da geldi ben niye sistit olmadım diyordum.
geçenlerde adanadan geçerken 10 lt şalgam suyu almıştım çok severim. sürekli içiyorum demek ondanmış.
ama zaten farketmiştim müthiş idrar söktürüyor
ok okbenim cizgimi halen cekmedi benim takvimimde 10 kasım yeşil renkte 7 8 9 kasımda acık mavi renkteydi ama şimdi 3 4 5 6 7 8 9 kasım tarihleri mavi renk icinde 10 kasım yeşil renkte bu ne anlama geliyr
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com ozman ben 2 gün dinleneyim sonra sahalara döneyimm yorumların icin cok cok teşekkr edreim
hayır canım sen hiç dinlenme çünkü onlar sadece tahmini
onlara göre hareket edersen kaçırabilirsin.sen günaşırı dene
eğer eşinin spermlerde sorun yoksa bu aralar hergünde olabilir.
ama bu takvime göre hareket edersen bi bakarsın ateşin yükselmiş ve kaçırmışsın.
bi ay boşa gider.tamda ateşin yükselmeye başlamış.
every nisan_1986 tabloda yok gebelerimiz arasında.
onuda eklermisin buda tablosu
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablolarda ilişki günlerini siz görebiliyrmsnz sizin neyiniz var nzamandır düşnüyürsnz
bu tabloya göre nisan 22.gün mü yumurtlamş oluyr ben öyle bi yorum yaptımda
yok canım görünmüyor ama onun bi ayarı vardı herkesin görmesi için.
bizim bi sorunumuz çıkmamıştı ama ben uzun süre kalamamıştım.
ağustosta oldu ama 1,5ay önce düştü canım.sağlıklı bir gebelik değildi.
every nisan_1986 tabloda yok gebelerimiz arasında.
onuda eklermisin buda tablosu
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?