Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar, yorumlariniz beni inanılmaz mutlu etti, daha da ümitlendim inanın :) İnşallah sonucum sizin dediğiniz gibi olur :)

Dogru canim

4 ay ictim hicbi ise yaramadi
Saol canim

bence hapı erteleme hapın son ayında kaplıcaya git.
canım uzun süre ilişki olmayıp sonrasında ilişki olma konusunda rekor kırabilirim. en nihayetinde 12. gün başlasan da yine çatlayana kadar yapcaksın ama dene tabi ki [/QUOTE]

Saol karanfilcim yorum icin olede yapabilirim mantikli
Monurol vermistir tek bigun gece iciyosun onu ic
Bence antibiyitii icme
Bende bolca gecirim bol ilik su ic canim gecer insallah
Hakkinizda hayirlisi olsun canim

Canım, yorumun için teşekkürler. :) İnan önümüzdeki merakla bekliyorum. DPO 22 kaldı 6 günüm... Ateşim bundan sonra daha da yukselmeli mi sabit kalsa da yeter mi canım?
ismim bahar canımm .
rica ederim herzaman yardımcı oluruzz.
sabit gitmesi de yeterli canım yükselmeside iyi.yani düşmese yeter.hadi inşallah ilk ve son tablonn olsunnn

geçmiş olsun canımm o enfeksiyon kötüdür.bi kere bende olmuştum sanki şiş sokar gibi oluyordu idrar deliğine.
ama sana tavsiyem bunun tek ilacı bol su içmek ozaman ilaca bile gerek kalmadan geçiyorrr kısa süredee.
ayrıca şalgam suyu içmeni tavsiye ederimmm.oda süper geliyorr.

nazomm canımmm inşallah verdiğiniz karar size bebişinizi getirsinnn.
eğer raporla uğraşmak istemiyorsaan o paketler baya mantıklı.
başarı şansını merkezin kalitesini falan biliyorsan yaptır gitsin bebeğimmm

evet canım ben kullandığımda de yapmıştı. hemen o ay iyi bi enfeksiyon geçirdim.
ama benim sık ilişki olduğunda da oluyor.
ama ne zaman??
tabi kışın.
yazın hiç olmuyor çünkü çok sıvı alıyoruz.
sen şimdi ilaçlarını al zaten sistit ilaçları çok ağır ilaçlar değil.
ama bundan sonra bol su iç yakalanma ihimalini düşü.
dur aklıma gelmişken su içeyim
ben tenefüslerde hemen su doldururum ders boyu su içerim

akıntı konusunda yardım istiycem benim bazen iccamaşırımda beyaz leke bırakan akıntı oluyr onu işaretlemem lazım mı işaretlemem laımsı neyi işaretliceym

aa kış da geldi ben niye sistit olmadım diyordum.
geçenlerde adanadan geçerken 10 lt şalgam suyu almıştım çok severim. sürekli içiyorum demek ondanmış.
ama zaten farketmiştim müthiş idrar söktürüyor

akıntı konusunda yardım istiycem benim bazen iccamaşırımda beyaz leke bırakan akıntı oluyr onu işaretlemem lazım mı işaretlemem laımsı neyi işaretliceym

canım eğer bu akıntı ilişkiden sonraki gün geliyorsa o içerde kalanların geri gelmesinden kaynaklanıyor.
ama eğer normal zamanda geliyorsa ve yapışkan değilse creamy.
eğer yapışkansa sticky
ok

canım eğer bu akıntı ilişkiden sonraki gün geliyorsa o içerde kalanların geri gelmesinden kaynaklanıyor.
ama eğer normal zamanda geliyorsa ve yapışkan değilse creamy.
eğer yapışkansa sticky
ok

ok ok benim cizgimi halen cekmedi benim takvimimde 10 kasım yeşil renkte 7 8 9 kasımda acık mavi renkteydi ama şimdi 3 4 5 6 7 8 9 kasım tarihleri mavi renk icinde 10 kasım yeşil renkte bu ne anlama geliyr

evett bende bayılırım şalgam suyunaaa.balığın yanında yada döner gibi et ürünlerinin yanında harika birde acılı olursa mükemmellll
dedimki ben bunu çok içiyorum acaba bunun faydası varmı yada zararı diye araştırdım.iiki içiyormuşum
Şalgam Suyu ve Faydaları

Vitamin ve mineral miktarları yüksek olan bu hammaddelerden yapılan şalgam suyunun insan sağlığı için şüphesiz pek çok faydaları vardır.

- İştahı açar,
- Laktik asit içerir,sindirimi kolaylaştırır.
- B grubu vitaminleri içerir, sinirleri yatıştırır.
- Mide ve karaciğere faydalıdır,
- Kalsiyum,potasyum ve demir içerir, kemik ve dişleri kuvvetlendirir.
- Afrodizyak özelliği vardır.
- 100 gramında 20 kalori olan şalgam,A-B-C vitamini içerir. Kalp, damar ve göz sağlığı için faydalıdır.
- Vücuttaki toksinleri atmak,kolesterolden uzaklaşmak, stresten kurtulmak için bolca yenip, suyu içilir.
- İdrar söktürücü,romatizma, nikris ağrılarına, mafsal şişliklerine, böbrek kumu ve taşının dümsine, apse, dolama, kan çıbanı, donma,ergenlik sivilceleri, egzama, göğsü yumuşatıcı, akciğer ve bronşları temizler, boğaz iltihabına, pekliğe, şeker hastalarına verilir.
- Toksinleri atmaya yarayan, süt asidi, fosfor, kalsiyum, potasyum, stresiönleyip sinirleri yatıştır.
- Şeker ve vitamin yönünden çok zengin olan şalgam arsenik, kalsiyum ve madeni tuzlar içerir. Kansızlık için ideal bir ilaç olup,yaprakları da kökü gibi kalsiyum demir,bakır ve iyot içerir.
- Vücutta şişliklerin üstüne konduğu gibi,el ve ayağı donanlara haşlanıp lapası sürülür.
- Haşlanan suyu ile saçlar yıkandığında beyazlaşmayı önler.
- Kökünün haşlanıp içilmesi sindirim güçlüğünü giderir. Nikris hastalığına iyi gelir.
- Akciğer ve bronşları temizleyen şalgam,pekliği giderdiği gibi bazı cilt hastalıklarında da merhem gibi kullanılır.
- Yaşlıların ayak üşümelerini gidermek için; kalın, etlice soyulmuş, 2 şalgam kabuğu, 1 çay bardağı ısırgan otu ile 1 litre suda haşlanıp haftada 2 gün ayaklar bu suyla yıkanır.

Kaynak: Şalgam Suyu ve Faydaları

ok ok benim cizgimi halen cekmedi benim takvimimde 10 kasım yeşil renkte 7 8 9 kasımda acık mavi renkteydi ama şimdi 3 4 5 6 7 8 9 kasım tarihleri mavi renk icinde 10 kasım yeşil renkte bu ne anlama geliyr

kırmızı renkli tarihler muhtemel adet tarihleri.
mavi renkler muhtemel verimli günler.
yeşil renkler ise muhtemel yumurtlama tarihi canım

401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com ozman ben 2 gün dinleneyim sonra sahalara döneyimm yorumların icin cok cok teşekkr edreim

hayır canım sen hiç dinlenme çünkü onlar sadece tahmini
onlara göre hareket edersen kaçırabilirsin.sen günaşırı dene
eğer eşinin spermlerde sorun yoksa bu aralar hergünde olabilir.
ama bu takvime göre hareket edersen bi bakarsın ateşin yükselmiş ve kaçırmışsın.
bi ay boşa gider.tamda ateşin yükselmeye başlamış.

tablolarda ilişki günlerini siz görebiliyrmsnz sizin neyiniz var nzamandır düşnüyürsnz

tablolarda ilişki günlerini siz görebiliyrmsnz sizin neyiniz var nzamandır düşnüyürsnz

yok canım görünmüyor ama onun bi ayarı vardı herkesin görmesi için.
bizim bi sorunumuz çıkmamıştı ama ben uzun süre kalamamıştım.
ağustosta oldu ama 1,5ay önce düştü canım.sağlıklı bir gebelik değildi.

Canım, bak sen yarinki ateşini şimdi yaz yaklaşık bir değer, çizgini 12. güne çekecek gör bak. Onun için bu gece de çalış öyle cizerse :)

anladım canım gecmiş olsun hayırlısı siz cok tatlı insanlarsnz topiğe alışmakta hiç zorluk cekmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…