Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu an bişey diyemeyiz yarını beklemekten başka çaremiz yok.
ama şunu diyebiliriz ki çok güzel yumurtluyorsun

ay kızlar saolun içim rahatladı... dün test yaptım 2ci cizgi hayalet gibiydi öle dikkatli bakınca gözüküyor varla yok arası bugün yaptım yine var gibi ama gözünü dikip dikkatli bakcan bugün sabahta ateşim düştü azcık korktum yarında düşerse sanırım adet olurum ayyy inşallah adet olmammmmmmm

slm kızlarrr , benim bir acemiliğim varrrr bugün ateşim 34.5 çıkınca ben galiba bir yerde yanlış yapıyorum galiba dedim ve yanlışımı buldum ateşimi ölçerken dereceyi erken çıkarıyormuşum yarın yada bir güne biter adetim bu zamandan sonra doğru ölçsem olur mu birde bu zamana kadar olan değerleri silsem daha doğru olacak değil mi :44::44::44:

desene o zaman kesin hamilesin o testi niye negatif işaretledin bizi de yanlış yönlendiriyorsun

selam kızlar iyi haftasonları herkesee
topicte yine yeller esiyorrrr kimseler yok ben gelince böle oluyor inadına
biz bugün doktora gittik bi sorun yok çok şükür
ammaa velakin cinsiyeti ögrenemedim emin olmadan söylemek istemiyorum 2 hafta snra dedi dr
hayırlısı artık..

gelsenizde iki lafın belini kırsak canım çok sıkılıyorrrrrr

desene o zaman kesin hamilesin o testi niye negatif işaretledin bizi de yanlış yönlendiriyorsun
canım çok dikkatli bakınca gözüküyor bugün sabahta yaptım dünkünden dahada dikkatli bakınca gözüküyor ama yok gibi oyüzden negatif yaptım yarın da kırmızı kart görmezsem ki İnşallah görmem pazartesi kan testi yaptırırım artık :) Rabbim yüzümüzü güldür İnşallAH

ben de tablona bakinca ates seviyenin artisindan dolayi cok guzel yumurtladigin yorumunu yaptim
atesin de cok guzel gidiyor son gun de yuksek kalsin ve mujdeyi ver insallah canim

gogus agrin sonra da olabilir ona takilma canim

akinti net hatirlamiyorum sanki cunku her ay adete yakin islaklik olurdu bende
ama iste farkli olaraktan dpo7de pembe kanama

Son düzenleme:
İstiyorsan bugün ya da yarın gelmezse kan testi yaptır.
seni durumun önemli sanırım değil mi? ilaç kullanman gerekiyor
Ewet cnm pihtiliyim ya ben igne felan kullanmaliyim

Ayni sartlarda ayni kosullarda ve ayni saatte olctum cnm hayirlisi yarinda gelmezse kan testi yaptiririm artik.

akşama doğru başladı canım göğüs ağrısı..
ahh canım o pembe akıntı..
o olsa zaten daha gelir gelmez başlarım göbek atmaya..

kerataya bak sen kendini göstermiyor demek..

göğüs ağrısı sonradan bugün yeniden başladı canım :))
ahhh o pembe akıntı o olsa göbek atmaya başlarım ben herhalde..

bak şu kerataya kendini gizliyo demek..
kendini gizlerse kız derler genelde

Sevgili arkadaşlarımm

Çarşamba günü 2 tane embriyomu aldım geldim. Döllenme pazar günü oldu. Dpo7'de sayılırım yani. Bu ara yerleşme olmalı :18: Arkadaşlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

Benim gibi bekleyen herkes inşallah pozitifi görür. Benim de aklım dualarım sizinle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…