şu an bişey diyemeyiz yarını beklemekten başka çaremiz yok.
ama şunu diyebiliriz ki çok güzel yumurtluyorsun
ay kızlar saolun içim rahatladı... dün test yaptım 2ci cizgi hayalet gibiydi öle dikkatli bakınca gözüküyor varla yok arasıne kadar düzenli giden bı ates bu, hormonlar tam kıvamında ılerlemiş maşallah canım
tablon güzel,çalışmalar şahane ama sanırım yarınki atesınıde görmek lazım
ınsallah güzel haberlerle gelirsin canım
ay kızlar saolun içim rahatladı... dün test yaptım 2ci cizgi hayalet gibiydi öle dikkatli bakınca gözüküyor varla yok arasıbugün yaptım yine var gibi ama gözünü dikip dikkatli bakcan bugün sabahta ateşim düştü azcık korktum yarında düşerse sanırım adet olurum ayyy inşallah adet olmammmmmmm
canım çok dikkatli bakınca gözüküyordesene o zaman kesin hamilesin o testi niye negatif işaretledin bizi de yanlış yönlendiriyorsun
canım çok dikkatli bakınca gözüküyorbugün sabahta yaptım dünkünden dahada dikkatli bakınca gözüküyor ama yok gibi oyüzden negatif yaptım yarın da kırmızı kart görmezsem ki İnşallah görmem pazartesi kan testi yaptırırım artık :) Rabbim yüzümüzü güldür İnşallAH
şişşşt hamileler..
hamile kaldığınız ay akıntı durumunuz nasıldı?
benim her ay aynı şeyler oluyor.
yumurtlama sonrası sessizlik.
ardından creamy, ardından renkte koyulma, son beş gün arada watery.
son 3 gün iyice koyulma sonra da geliyo kerata...
sizlerin diğer aylardan farklı olmuş muydu.
bu arada kızlar yumurtlama sonrası bende göğüs ağrısı olmuştu ama şimdi kaç gündür yok
İnşallah canım yarınki ateş önemli İnşallah düşmezzzz...ben de tablona bakinca ates seviyenin artisindan dolayi cok guzel yumurtladigin yorumunu yaptim
atesin de cok guzel gidiyor son gun de yuksek kalsin ve mujdeyi ver insallah canim
Ewet cnm pihtiliyim ya ben igne felan kullanmaliyimİstiyorsan bugün ya da yarın gelmezse kan testi yaptır.
seni durumun önemli sanırım değil mi? ilaç kullanman gerekiyor
ikizler
ateş düşüşte canım yumiş düşüşü gb ama çok da erken daha 9.günde
sevinç
tatlım ateş tekrar yükselmiş baya ilginç bir tablo oldu bat gününde yükseliş pek sık rastlanan bi durum değildir yani inşallah geç döllenme belirtisidir bu ve bebişin seninledir canım
akşama doğru başladı canım göğüs ağrısı..gogus agrin sonra da olabilir ona takilma canim
akinti net hatirlamiyorum sanki cunku her ay adete yakin islaklik olurdu bende
ama iste farkli olaraktan dpo7de pembe kanama
selam kızlar iyi haftasonları herkesee
topicte yine yeller esiyorrrr kimseler yok ben gelince böle oluyor inadına
biz bugün doktora gittik bi sorun yok çok şükür
ammaa velakin cinsiyeti ögrenemedim emin olmadan söylemek istemiyorum 2 hafta snra dedi dr
hayırlısı artık..
gelsenizde iki lafın belini kırsak canım çok sıkılıyorrrrrr
göğüs ağrısı sonradan bugün yeniden başladı canım :))gogus agrin sonra da olabilir ona takilma canim
akinti net hatirlamiyorum sanki cunku her ay adete yakin islaklik olurdu bende
ama iste farkli olaraktan dpo7de pembe kanama
selam kızlar iyi haftasonları herkesee
topicte yine yeller esiyorrrr kimseler yok ben gelince böle oluyor inadına
biz bugün doktora gittik bi sorun yok çok şükür
ammaa velakin cinsiyeti ögrenemedim emin olmadan söylemek istemiyorum 2 hafta snra dedi dr
hayırlısı artık..
gelsenizde iki lafın belini kırsak canım çok sıkılıyorrrrrr
günaydııın kızlaar. bugün dpo 9. bir aksilik olmazsa akşam kan testi yaptıracağım. malum önlem almam gerekiyor.
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com işte bu da tablooom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?