Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayy canım senı merak edıyodum
hadı hayırlısı artık bebeklerın senınle
ınsallah tutunacaklar anneye
dualarım senınle canım
cokk az kaldı ıns 1hafta sonra halayları cekecegız allahın ıznıyle...

günaydııın kızlaar. bugün dpo 9. bir aksilik olmazsa akşam kan testi yaptıracağım. malum önlem almam gerekiyor.

3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com işte bu da tablooom

Maşallah canım ateşin çok güzel. 9dpo'da çıkıyor muymuş? Umarım çıkar öyleyse

Aaaay ben de seninkinin cinsiyetini öğrenmişizdir diye düşünüyordum biraz daha meraklanacağız şimdi:) Tahminler ne yönde?

valla canım cogunluk erkek dıyo
ama kız dıyen bıkac kısıde var
dunden snra sankı bende kız gıbı dusunuyorum
hayırlısı artık bakalım brz daha meraklanıp elbet ogrenıcez

valla canım cogunluk erkek dıyo
ama kız dıyen bıkac kısıde var
dunden snra sankı bende kız gıbı dusunuyorum
hayırlısı artık bakalım brz daha meraklanıp elbet ogrenıcez

Bana da erkek gibi geldi nedense :) Aslında dediğin gibi kız erkek hiç fark etmez. Sağlıklı, anasına babasına saygılı, içinde Allah sevgisi, korkusu olan, vatanına faydalı, hayırlı bir evlat olsun da kızmış erkekmiş hiç fark etmez.

kesınlıkle canım oyle. Saglıklı olsunlar yeter.
Amınnn ınsallah dedıgın gıbı hayırlı evlatlar
nasıp etsın rabbım hepımıze

Kızzzzzlarrrrr adetimin 2. günü az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Every!Şenay! yokh! nolur bana bir yorum yapın.Sevinmeli miyim?Heyecandan ateşim 37,5 çıktı yaaaa...

slm kızlarrr
canım rabbim gönlüne göre versinn inşallah sağlıklı hayırlı haberlerinide verirsin

Kızzzzzlarrrrr adetimin 2. günü az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Every!Şenay! yokh! nolur bana bir yorum yapın.Sevinmeli miyim?Heyecandan ateşim 37,5 çıktı yaaaa...

o zaman ilk hayırlı olsun benden

iremneva çok teşekkür ederimm

adetimin ikinci günü derken lekelenmen mi var yoksa tam bir kanaman mı var?

Son düzenleme:

rica ederim inşallah güzel haberi vereceksin beklemedeyim

ben adeti 2 gün gecikti olarak algılamıştım :44::44:

401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar yorumlarınızı alalibilirmiyim cok streslerdeyimmm

Rumeyse pek umut verici değil ateşinin düşmüş olması :44: Yinede 2 gün daha beklemek gerek.

rica ederim inşallah güzel haberi vereceksin beklemedeyim

ben adeti 2 gün gecikti olarak algılamıştım :44::44:

amin canım inşallah.

muhtemelen senin dedğini söylemek istedi ve o zaman tabiki de sevinmeli çünkü hamile

olsun hayırlısı ne diyelimm doktor yolu gözüküyr bize ozman teşekkr ederim

Yok canım leke de yok kanama da yok. Hiç bu kadar gecikmemişti zaten.2 gün önce adet olmam gerekiyodu.
Canım senin de bu ay inşallah olur. Okuyorum yazdıklarını. Dualarımdasın.İnşallah hamiş olduğun haberini okuruz burdan canım.

duru buyuk ihtimal hamilesinkan testine gidp kesinlestir bize de haber ver olur mu

Every cim hamileyimdir dimi, eşim yarını bekleyelim diyor, yarın erkenden gideceğim.Olumlu sonuç alırsam gelir gelmez yazarım.Sonuç olumluysa okuyanlara da fikir olsun diye bu ay yaşadığım herşeyi yazıcam canım buraya.Yorumun için çok teşekkürler...

yavrum hamilesin işte ne güzelll
tebrikleeeeeeeeeeeerrr
ooh ooh masallah
bu ara yeni gelenler hemen hamıle olu gıdıyor ne guzel

rabbım bızede nasıp etsın artık yaa
cok sıkıldım ben artık.

yavrum hamilesin işte ne güzelll
tebrikleeeeeeeeeeeerrr
ooh ooh masallah
bu ara yeni gelenler hemen hamıle olu gıdıyor ne guzel

rabbım bızede nasıp etsın artık yaa
cok sıkıldım ben artık.

İnşallah Senaycım, o ikinci çizgiyi silik de olsa Allah size de göstersin canım.yorumun için çok teşekkürler,ben de çok umutlandım ya, umarım sonuç olumludur.Yoksa cidden çok üzüleceğim, Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…