Sevgili arkadaşlarımm
Çarşamba günü 2 tane embriyomu aldım geldim. Döllenme pazar günü oldu. Dpo7'de sayılırım yani. Bu ara yerleşme olmalı :18: Arkadaşlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Benim gibi bekleyen herkes inşallah pozitifi görür. Benim de aklım dualarım sizinle!
günaydııın kızlaar. bugün dpo 9. bir aksilik olmazsa akşam kan testi yaptıracağım. malum önlem almam gerekiyor.
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com işte bu da tablooom
selam kızlar iyi haftasonları herkesee
topicte yine yeller esiyorrrr kimseler yok ben gelince böle oluyor inadına
biz bugün doktora gittik bi sorun yok çok şükür
ammaa velakin cinsiyeti ögrenemedim emin olmadan söylemek istemiyorum 2 hafta snra dedi dr
hayırlısı artık..
gelsenizde iki lafın belini kırsak canım çok sıkılıyorrrrrr
Maşallah canım ateşin çok güzel. 9dpo'da çıkıyor muymuş? Umarım çıkar öyleyse
Aaaay ben de seninkinin cinsiyetini öğrenmişizdir diye düşünüyordum biraz daha meraklanacağız şimdi:) Tahminler ne yönde?
AYYY hadi inşallahhhh canımmm,heveslendirmek istemem ama acilen test yapmalısın bence pozitif görme olasılığın çok yüksek
valla canım cogunluk erkek dıyo
ama kız dıyen bıkac kısıde var
dunden snra sankı bende kız gıbı dusunuyorum
hayırlısı artık bakalım brz daha meraklanıp elbet ogrenıcez
Bana da erkek gibi geldi nedense :) Aslında dediğin gibi kız erkek hiç fark etmez. Sağlıklı, anasına babasına saygılı, içinde Allah sevgisi, korkusu olan, vatanına faydalı, hayırlı bir evlat olsun da kızmış erkekmiş hiç fark etmez.
Sevgili arkadaşlarımm
Çarşamba günü 2 tane embriyomu aldım geldim. Döllenme pazar günü oldu. Dpo7'de sayılırım yani. Bu ara yerleşme olmalı :18: Arkadaşlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Benim gibi bekleyen herkes inşallah pozitifi görür. Benim de aklım dualarım sizinle!
Kızzzzzlarrrrr adetimin 2. günü az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Every!Şenay! yokh! nolur bana bir yorum yapın.Sevinmeli miyim?Heyecandan ateşim 37,5 çıktı yaaaa...
Kızzzzzlarrrrr adetimin 2. günü az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Every!Şenay! yokh! nolur bana bir yorum yapın.Sevinmeli miyim?Heyecandan ateşim 37,5 çıktı yaaaa...
iremneva çok teşekkür ederimm
adetimin ikinci günü derken lekelenmen mi var yoksa tam bir kanaman mı var?
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar yorumlarınızı alalibilirmiyim cok streslerdeyimmm
rica ederim inşallah güzel haberi vereceksin beklemedeyim
ben adeti 2 gün gecikti olarak algılamıştım :44::44:
Rumeyse pek umut verici değil ateşinin düşmüş olması :44: Yinede 2 gün daha beklemek gerek.
amin canım inşallah.
muhtemelen senin dedğini söylemek istedi ve o zaman tabiki de sevinmeli çünkü hamile
iremneva çok teşekkür ederimm
adetimin ikinci günü derken lekelenmen mi var yoksa tam bir kanaman mı var?
rica ederim inşallah güzel haberi vereceksin beklemedeyim
ben adeti 2 gün gecikti olarak algılamıştım :44::44:
duru buyuk ihtimal hamilesinkan testine gidp kesinlestir bize de haber ver olur mu
yavrum hamilesin işte ne güzelllKızzzzzlarrrrr adetimin 2. günü az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Every!Şenay! yokh! nolur bana bir yorum yapın.Sevinmeli miyim?Heyecandan ateşim 37,5 çıktı yaaaa...
yavrum hamilesin işte ne güzelll
tebrikleeeeeeeeeeeerrr
ooh ooh masallah
bu ara yeni gelenler hemen hamıle olu gıdıyor ne guzel
rabbım bızede nasıp etsın artık yaa
cok sıkıldım ben artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?