olsun hayırlısı ne diyelimm doktor yolu gözüküyr bize ozman teşekkr ederim
Yok canım leke de yok kanama da yok. Hiç bu kadar gecikmemişti zaten.2 gün önce adet olmam gerekiyodu.
Canım senin de bu ay inşallah olur. Okuyorum yazdıklarını. Dualarımdasın.İnşallah hamiş olduğun haberini okuruz burdan canım.
Sevgili arkadaşlarımm
Çarşamba günü 2 tane embriyomu aldım geldim. Döllenme pazar günü oldu. Dpo7'de sayılırım yani. Bu ara yerleşme olmalı :18: Arkadaşlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Benim gibi bekleyen herkes inşallah pozitifi görür. Benim de aklım dualarım sizinle!
mrb arkadaşlar bu ateş ölçme nasıl oluyor banada anlatırmısınız..
kızlar bişey sorcam sizlere ben ilk defa ateş ölçme yöntemini kullandım. bu yumurtlama günü doğrumudur... acaba??
yani yanlış gösterme ihtimali var mı? ben panik yaptımda kusura bakmayın emibugün 14cü günü gösteriyor yumurtlamadan sonra! yarın adet olmazsam test yapcaz artık... her ay yıkımdan bıktım artık
Eki Görüntüle 555951
stats 5 dio o nedemek?
canım benim yaaa çok heyecan verici. inşallah bebişlerin seninle olacakSevgili arkadaşlarımm
Çarşamba günü 2 tane embriyomu aldım geldim. Döllenme pazar günü oldu. Dpo7'de sayılırım yani. Bu ara yerleşme olmalı :18: Arkadaşlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Benim gibi bekleyen herkes inşallah pozitifi görür. Benim de aklım dualarım sizinle!
kuzu ateşin düşmüş olması ümit verici durmuyor. ama son güne kadar beklemek lazım bu yorumu yapabilmek için
Maşallah canım ateşin çok güzel. 9dpo'da çıkıyor muymuş? Umarım çıkar öyleyse
kızlar bilen yok mu ?
canım benim yaaa çok heyecan verici. inşallah bebişlerin seninle olacak
kuzu ateşin düşmüş olması ümit verici durmuyor. ama son güne kadar beklemek lazım bu yorumu yapabilmek için
dpo 9 da kanda çıkıyor da ben testi yaptıramadım malesef. yarın sabah erken ilk işim test yaptırmak olacak. ki ona göre iğnemi vurunayım
Insallah canim ikizlerine kavusursun tutunurlar saglikla kucaklarsin dua ediyom cnm
Test yapmanı önerdiği güne doğru geri sayım yapıyor. 4 gün daha beklemeni öneriyor şu an. Muhtemelen daha önceki aylarda daha uzun sürdü döngülerin. Ama bence yumurtlama zamnı doğru ve o kadar beklemene gerek yok hemen test yapabilirsin
Olsun canım yarın yaparsın bir günden bir şey olmaz. pregesteron iğnesi mi olacaksın?
Çok sağol sevinçeksik olma. inşallah allah dualarımız kabul eder. Ben kendim için hep ediyorum ama bir başkasını için ettiğimizde daha çok kabul oluyormuş :)
saol canım cevabın için yarında adet olmazsam test yapim öleyse :)) ayy heycanlandım bugün 14cü günüm tık yok :)
adet günlerim 19Ekim- 20 eylül- 24 agustos canım
evet canım ilk kez ölçtüm :) inşallah canım inşallah ama sanki kasıklarım ağrımaya başladı gibiGayet düzenli olmuşsun uzun da sürmemiş. FF sitesinde ilk kez ölçüyorsan o nedenle de 4 gün beklemeni öneriyor olabilir. O stats kısmına pek takılma bence. İnşallah olmazsın yarın :)
Olsun canım yarın yaparsın bir günden bir şey olmaz. pregesteron iğnesi mi olacaksın?
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
öylesine ölçüyorum bari burayada yapıştırayım
genelde 11 12 13 de yumurtluyorum
canımmm inşallah ikizlerin sana sımsıkı tutunsunlar.Sevgili arkadaşlarımm
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
öylesine ölçüyorum bari burayada yapıştırayım
genelde 11 12 13 de yumurtluyorum
Orkim nassın test yapacakmışın sabah takibindeyiminşallah güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?