Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olsun hayırlısı ne diyelimm doktor yolu gözüküyr bize ozman teşekkr ederim

Neden ki canım ne zamandır deniyorsunuz? Bilinen bir sorun var mı?

Süper haber o zaman. İnşallah sım sıkı tutunur sana.

Çok teşekkür ederim bu arada. İnşallah canım. AMİN.

kızlar bişey sorcam sizlere ben ilk defa ateş ölçme yöntemini kullandım. bu yumurtlama günü doğrumudur... acaba??
yani yanlış gösterme ihtimali var mı? ben panik yaptımda kusura bakmayın emi bugün 14cü günü gösteriyor yumurtlamadan sonra! yarın adet olmazsam test yapcaz artık... her ay yıkımdan bıktım artık

Eki Görüntüle 555951

stats 5 dio o nedemek?

Son düzenleme:

Insallah canim ikizlerine kavusursun tutunurlar saglikla kucaklarsin dua ediyom cnm

kızlar bilen yok mu ?

canım benim yaaa çok heyecan verici. inşallah bebişlerin seninle olacak
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
son ateş tablom kızlar yerlerdeyim yerlerdeeeeeee
kuzu ateşin düşmüş olması ümit verici durmuyor. ama son güne kadar beklemek lazım bu yorumu yapabilmek için
Maşallah canım ateşin çok güzel. 9dpo'da çıkıyor muymuş? Umarım çıkar öyleyse

dpo 9 da kanda çıkıyor da ben testi yaptıramadım malesef. yarın sabah erken ilk işim test yaptırmak olacak. ki ona göre iğnemi vurunayım

kızlar bilen yok mu ?

Test yapmanı önerdiği güne doğru geri sayım yapıyor. 4 gün daha beklemeni öneriyor şu an. Muhtemelen daha önceki aylarda daha uzun sürdü döngülerin. Ama bence yumurtlama zamnı doğru ve o kadar beklemene gerek yok hemen test yapabilirsin

Olsun canım yarın yaparsın bir günden bir şey olmaz. pregesteron iğnesi mi olacaksın?

Insallah canim ikizlerine kavusursun tutunurlar saglikla kucaklarsin dua ediyom cnm

Çok sağol sevinç eksik olma. inşallah allah dualarımız kabul eder. Ben kendim için hep ediyorum ama bir başkasını için ettiğimizde daha çok kabul oluyormuş :)

Son düzenleme:

saol canım cevabın için yarında adet olmazsam test yapim öleyse :)) ayy heycanlandım bugün 14cü günüm tık yok :)

adet günlerim 19Ekim- 20 eylül- 24 agustos canım

saol canım cevabın için yarında adet olmazsam test yapim öleyse :)) ayy heycanlandım bugün 14cü günüm tık yok :)

adet günlerim 19Ekim- 20 eylül- 24 agustos canım

Gayet düzenli olmuşsun uzun da sürmemiş. FF sitesinde ilk kez ölçüyorsan o nedenle de 4 gün beklemeni öneriyor olabilir. O stats kısmına pek takılma bence. İnşallah olmazsın yarın :)

Gayet düzenli olmuşsun uzun da sürmemiş. FF sitesinde ilk kez ölçüyorsan o nedenle de 4 gün beklemeni öneriyor olabilir. O stats kısmına pek takılma bence. İnşallah olmazsın yarın :)
evet canım ilk kez ölçtüm :) inşallah canım inşallah ama sanki kasıklarım ağrımaya başladı gibi inşallah olmam

canımmm inşallah ikizlerin sana sımsıkı tutunsunlar.
topiğimizin üçüzlerinden sonra ikizleride yolda inşallahhh.
hadi bakalımm hakkında hayırlısı olsun canımmm

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

öylesine ölçüyorum bari burayada yapıştırayım
genelde 11 12 13 de yumurtluyorum

ikizler bence yumurtlama günlerin yakındır.
bu aralar dikkat etmelisin bi kaç güne çatlarsın inşallah

Son düzenleme:
Orkim nassın test yapacakmışın sabah takibindeyim inşallah güzel haberler verirsin

Orkim nassın test yapacakmışın sabah takibindeyim inşallah güzel haberler verirsin

dört yanımı stres sardı. şu kan sulandırıcı iğne olmasa yemin ederim yaptırmazdım. çünkü acayip stres yapıyorum. çarpıntım var gece gece.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…