kızlar nasılsınız?
sevinç ten haber var mı??
gece aşırı uykum olduğu bi anda ateşimi ölçtüm 36.7 çıktı ve gece değeri girdim.
sabah ise değeri değiştirmeme gerek kalmadı aynısı çıktı
acaba yumurtam fazla büyüyosa ve luteinize oluyosa yine de progesteron düzgün salgılanıyo mudur ki..
eminim kadın doğumcular bile bilmiyodur bunu
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
Sevgili arkadaşlarımm
Çarşamba günü 2 tane embriyomu aldım geldim. Döllenme pazar günü oldu. Dpo7'de sayılırım yani. Bu ara yerleşme olmalı :18: Arkadaşlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Benim gibi bekleyen herkes inşallah pozitifi görür. Benim de aklım dualarım sizinle!
ateşin güzel gidiyor canımm.ama baya geç çatlamışsınn.
soruna gelince mantıken söliycem.
bence düzgün çalışır çünkü ateşi yükselten zaten yükselen progesteron seviyesi.
seninde güzel yükseldiğine göre yeterince salgılanır
bence.
evet bu ay nolduysa artık baya geç çatladım.
ama takmıyorum ya..
ben kızken de adetim hep 1 ay civarında olurdu. ama yılda bi kere filan 1 hafta erken gelirdi bazen de 1 hafta geç ama bunlar çoook nadiren olurdu.
takiplerde öğrendimki 25 günde adet olduğumda mesela yumurtam olmuyor. doğaldır diyip takılmıyorum.
luteinize olmanın progesteronla alakası yoktur diyosun?
valla karanfilim bu işler okadar değişik karışıkki aslında her şey bahane
erken yada geç önemli değil aslında önemli olan çok uzamaması.
yani buna da şükür 3 4 ayda bir olanda var.
lutenize ile progesteron alakalımı diye doktora sorsak sanırım bize güler.
ama ben sadece mantıken sölüyorummm hani öğrendiklerimize göre alakalı olmaması lazım.
kızlar nasılsınız?
sevinç ten haber var mı??
gece aşırı uykum olduğu bi anda ateşimi ölçtüm 36.7 çıktı ve gece değeri girdim.
sabah ise değeri değiştirmeme gerek kalmadı aynısı çıktı
acaba yumurtam fazla büyüyosa ve luteinize oluyosa yine de progesteron düzgün salgılanıyo mudur ki..
eminim kadın doğumcular bile bilmiyodur bunu
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
baharcım benim progesteron testlerim 11 civarında çıkıyor.
aslında bu rakam çoğu kadında daha fazla.
bence bu luteinize olayı yumurtayı da kalitesizleştirebilir.
Neden ki canım ne zamandır deniyorsunuz? Bilinen bir sorun var mı?
nisan ayında gitmiştim ozaman yumurta tembelli var demişlerdi 1 seneiyi doldurduk artık ayrınıtılı özenli bi şekilde doktora gitme vakti geldi diye düşünyürum
Süper haber o zaman. İnşallah sım sıkı tutunur sana.
Çok teşekkür ederim bu arada. İnşallah canım. AMİN.
ümitimiz bu aylıkta söndü gitti olsun napak inşallah bidahaki aycanım benim yaaa çok heyecan verici. inşallah bebişlerin seninle olacak
kuzu ateşin düşmüş olması ümit verici durmuyor. ama son güne kadar beklemek lazım bu yorumu yapabilmek için
dpo 9 da kanda çıkıyor da ben testi yaptıramadım malesef. yarın sabah erken ilk işim test yaptırmak olacak. ki ona göre iğnemi vurunayım
nisan ayında gitmiştim ozaman yumurta tembelli var demişlerdi 1 seneiyi doldurduk artık ayrınıtılı özenli bi şekilde doktora gitme vakti geldi diye düşünyürumNeden ki canım ne zamandır deniyorsunuz? Bilinen bir sorun var mı?
nisan ayında gitmiştim ozaman yumurta tembelli var demişlerdi 1 seneiyi doldurduk artık ayrınıtılı özenli bi şekilde doktora gitme vakti geldi diye düşünyürum
Süper haber o zaman. İnşallah sım sıkı tutunur sana.
Çok teşekkür ederim bu arada. İnşallah canım. AMİN.
ümitimiz bu aylıkta söndü gitti olsun napak inşallah bidahaki aycanım benim yaaa çok heyecan verici. inşallah bebişlerin seninle olacak
kuzu ateşin düşmüş olması ümit verici durmuyor. ama son güne kadar beklemek lazım bu yorumu yapabilmek için
dpo 9 da kanda çıkıyor da ben testi yaptıramadım malesef. yarın sabah erken ilk işim test yaptırmak olacak. ki ona göre iğnemi vurunayım
merhaba kızlarr bu ates olcme ıse yarıyormu cok merak edıyorum ben dıl altından atesımı olctugum 37.00 cıkıyoo ama normal olctugumde 35.00 cıkıyooo adetıme 3gun varrr belımde agrım varrr sadecee sızce varmıdır bıseylerr cvp sevınırım
günaydın kızlarrr
ümitimiz bu aylıkta söndü gitti olsun napak inşallah bidahaki ay
9 ay hayırlı olsun cnaım ikizlerimiz geliyor inş. sonu güzel olsun sağıklı kucağına al inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?