Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
every canım günaydın. özlemişim sizleri. bugün izinliyiimm o nedenle girebildim topiğe. aslında iyiyim ama bebişlerin tutunmasına belki yardımı olur diye çok yorulmamak adına izin aldım.

every canım günaydın. özlemişim sizleri. bugün izinliyiimm o nedenle girebildim topiğe. aslında iyiyim ama bebişlerin tutunmasına belki yardımı olur diye çok yorulmamak adına izin aldım.

merhaba 9 aycim
cok heyecanliyim senin adina
cok guzel olacak hersey
dinlenmen senin icin iyi olmus

günaydınn canım takılma belirtilere herkeste olacak diye bi şey yok sen biliyorsun bunu :)ne kadar kaldı teste peki
benimde dpo 12 gögüs uçları ağrısı dün biraz daha arttı ağzımdada dediğin gibi acı bi tat var belirtilere takılma diyene bak
ama ben sonunun benim için aynı olacağını biliyorum alıştım artık

merhaba 9 aycim
cok heyecanliyim senin adina
cok guzel olacak hersey
dinlenmen senin icin iyi olmus

İnşallah everyciğimmm. Seninki de kocaman olmuş maşallah Zaman ne çabuk geçiyor. Daha dün mercimek kadardı çok iyi hatırlıyorum

Sana bir şey sorayım. Hiç bir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu biliyor musun?

Teorisini bilsem de belirti yaşamadan hamile kalanları duyunca rahatlıyorum ancak :)
Sen de neden şimdiden koy verdin? Senin tabloların çok iyi gidiyor belki o nedenle hayal kırıklığın daha büyük oluyor. Ama o güzel tablolar hormonal olarak her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor. İnşallah bu ay gelir bebişler

yani aslinda belirti olarak tek bir gercek var canim o da yerlesme kanamasi (tabi her kadinda olmuyor)
cunku diger yasananlar aslinda adet oncesi donemdekiyle tamamen ayni
aslinda hamile olunan ay diger aylarda yasananlarla genelde ayni bence

olmustur herhalde cunku adet gecikmesinden sonra atesine bakip yuksek oldugunu gorup hamile oldugunu soyleyen oldu
sen illa belirti bekleme kendine cunku cogu sey adet gecikmesini takip eden 2 gun icinde basliyor, hatta bazilarinda kalp atislarini duyduktan sonraki donemde.

Annem de yanımda da ona da sordum ben 6 ay bir şey hissetmedim dedi Sadece çok uykusu varmış. Yerleşme kanaması bende olmadı ama iyiki de olmadı çünkü kesin korkardım düştü mü diye :)

Test günüm pazar. 6 gün kaldı sadece :18:

Sizlere hayırlı bir gün diliyorum

günaydın herkeseee bu vücut ısısı havaya göre hiç mi değişmez yahu benim hep çok düşük ama nezaman ölçsem 36,1 o zaman bu demektir ki ben bu ay hiç çatlamadım zaten çatlama belirtisi hassasiyetimde olmadı akıntı filanda yok bu ay hakikaten böleee bomboşş geçti

9 aycım az kaldı inş müjdeni alıcaz
pervane tablon çok güzel canım maşallah sonu bebiş olsun inş

insallah annen gibi olursun bulantisiz ne kadar guzel.
az kaldi canim gun sayiyoruz havalara ucacagimizi hissediyorum ben

kızlar bişey sorsam size ateş fazla artınca yumurtlamış mı oluyoruz yoksa yumurtlıyacak mı yani o yüksek çıktığı gün ilişki mi olmalı yoksa öncesi mi olmalı :44::44:

yok canım aşılama düşünmüyorum zaman kaybı.
önce doktoruma doğal yoldan takip yaptırcam inşallah.
öbür aya kaan aydosa gitcez ankaraya.
eşime vereceği tedaviyi uygulayacaz.
ardından da doğal olması tercihim bi çatlatma iğnesii.
en son da yaza tüp.
ama tüpte çok kararsızım. korkuyorum.
dünyanın ilacını kullandık zaten boşu boşuna.

kızlar bişey sorsam size ateş fazla artınca yumurtlamış mı oluyoruz yoksa yumurtlıyacak mı yani o yüksek çıktığı gün ilişki mi olmalı yoksa öncesi mi olmalı :44::44:

yüksek ten bi öncesi çok önemli.
ama hem bi öncesi hem de yüksek çıktığı gün olsa süper olur.

canım yaaa dediğin gibi çok iyi gidiyor son gün beni bitiriyor artık o kadar iyi biliyoreum ki bu hayal kırıklığını çok can yakıyor artık kendimi hep kötüye hazırladım bi de bu ay çizginin çekildiği çarşamba günü sabah sadece 1 kere ilişki oldu

kızlar günaydın yardımlarınızı rica ediyorum.

ateş takibine tam anlamıyla bu ay başladım.ilk sayfada yazanları uyguladım.şuan işaretledim tekrar girmek istediğimde siteye girip kullanıcı adımı ve şifremi yazdığımda mı devam edeceğm.Birde böyle birbirinize göstermek için link göndewriyorsuuz ya onu nasıl yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…