everycanım günaydın. özlemişim sizleri. bugün izinliyiimm o nedenle girebildim topiğe. aslında iyiyim ama bebişlerin tutunmasına belki yardımı olur diye çok yorulmamak adına izin aldım.
merhaba 9 aycim
cok heyecanliyim senin adina
cok guzel olacak hersey
dinlenmen senin icin iyi olmus
günaydınn canım takılma belirtilere herkeste olacak diye bi şey yok sen biliyorsun bunu :)ne kadar kaldı teste peki
benimde dpo 12 gögüs uçları ağrısı dün biraz daha arttı ağzımdada dediğin gibi acı bi tat var belirtilere takılma diyene bak
ama ben sonunun benim için aynı olacağını biliyorum alıştım artık
İnşallah everyciğimmm. Seninki de kocaman olmuş maşallahZaman ne çabuk geçiyor. Daha dün mercimek kadardı çok iyi hatırlıyorum
Sana bir şey sorayım. Hiç bir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu biliyor musun?
yani aslinda belirti olarak tek bir gercek var canim o da yerlesme kanamasi (tabi her kadinda olmuyor)
cunku diger yasananlar aslinda adet oncesi donemdekiyle tamamen ayni
aslinda hamile olunan ay diger aylarda yasananlarla genelde ayni bence
olmustur herhalde cunku adet gecikmesinden sonra atesine bakip yuksek oldugunu gorup hamile oldugunu soyleyen oldu
sen illa belirti bekleme kendinecunku cogu sey adet gecikmesini takip eden 2 gun icinde basliyor, hatta bazilarinda kalp atislarini duyduktan sonraki donemde.
Annem de yanımda da ona da sordum ben 6 ay bir şey hissetmedim dediSadece çok uykusu varmış. Yerleşme kanaması bende olmadı ama iyiki de olmadı çünkü kesin korkardım düştü mü diye :)
Test günüm pazar. 6 gün kaldı sadece :18:
Sizlere hayırlı bir gün diliyorum
aman canım boşver bunları düşünme bence sen.
belkide doktorlar haklıdır biz fazla inceliyoruz bu olayları.
ne geliyorsaa başımıza bundan geliyor.
sen yakın zamanda bi aşılama falan düşünüyormusun
inşallah gerek kalmaz ama bence başka bi doktora tekrardan yaptır.
çünkü eğer sorun ordaysa zaten aşılamayla bu iş tamamdır.
merhaba canim
10. gun erken ama di mi?
bu oyle bir dusus degildir bence
geçen ay da erken düşmüş canım sanırım şu sıralar böyl oluyor.
yaşlanıyoruz artık
kızlar bişey sorsam size ateş fazla artınca yumurtlamış mı oluyoruz yoksa yumurtlıyacak mı yani o yüksek çıktığı gün ilişki mi olmalı yoksa öncesi mi olmalı :44::44:
dur bakalim canim
belli olmaz biliyorsun
yüksek ten bi öncesi çok önemli.
Ama hem bi öncesi hem de yüksek çıktığı gün olsa süper olur.
Teorisini bilsem de belirti yaşamadan hamile kalanları duyunca rahatlıyorum ancak :)
Sen de neden şimdiden koy verdin? Senin tabloların çok iyi gidiyor belki o nedenle hayal kırıklığın daha büyük oluyor. Ama o güzel tablolar hormonal olarak her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor. İnşallah bu ay gelir bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?