kızlar günaydın yardımlarınızı rica ediyorum.
ateş takibine tam anlamıyla bu ay başladım.ilk sayfada yazanları uyguladım.şuan işaretledim tekrar girmek istediğimde siteye girip kullanıcı adımı ve şifremi yazdığımda mı devam edeceğm.Birde böyle birbirinize göstermek için link göndewriyorsuuz ya onu nasıl yapacağım
canım,bence cızgı dogru yerdekızlar bişey sorcam sizlere ben ilk defa ateş ölçme yöntemini kullandım. bu yumurtlama günü doğrumudur... acaba??
yani yanlış gösterme ihtimali var mı? ben panik yaptımda kusura bakmayın emibugün 14cü günü gösteriyor yumurtlamadan sonra! yarın adet olmazsam test yapcaz artık... her ay yıkımdan bıktım artık
Eki Görüntüle 555951
stats 5 dio o nedemek?
13. gün gibi duruyo canım
yani aslında hem ateşin o düştüğü günde hemde yükseldiği günde ilişki olsa hiç fena olmaz benceekızlar bişey sorsam size ateş fazla artınca yumurtlamış mı oluyoruz yoksa yumurtlıyacak mı yani o yüksek çıktığı gün ilişki mi olmalı yoksa öncesi mi olmalı :44::44:
kızlar günaydın yardımlarınızı rica ediyorum.
ateş takibine tam anlamıyla bu ay başladım.ilk sayfada yazanları uyguladım.şuan işaretledim tekrar girmek istediğimde siteye girip kullanıcı adımı ve şifremi yazdığımda mı devam edeceğm.Birde böyle birbirinize göstermek için link göndewriyorsuuz ya onu nasıl yapacağım
herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hayırlllııııııııı günlerrrrrr 401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com son ateşşşşşş tablom bata kaldı 2 gün
canım ben de 2,aya kadar düznsz adet görüyrdum o ay adet olmadım cok gecikmişti doktora gittim bana adet söktürücü verdi vuruldum sonra adetin 3.günü bana hormon testi yaptı doktorum prolaktin seviyem 95 lerdeydi yani yüksekti bu yüzden adetlerim düzensiz olurmuş süt hormonuymuş prolaktin bu yüzden hem adeti geciktiriyr hemde gebe kalamıyrmuşum..yumurta tembelliği adetimin düzene girdiktn sonra yine adetin 3.günü yapılan fsh lh estradiol hormonlarına bakıldı o testlere göre yumurta tembelli var dediler 40 45 gün adetin sürüpte doktorların normalsin demek pek aklıma yatmadı sana neler yapıldı ne testleri yapıldı alttan muayene edildin micanım bir sorum olacak, yumurta tembelliği teshisi nasıl koyuluyor? benim adet döngüm 40-45gün sürüyor, çok doktora gittim ama bir şey diyen olmadı, her doktor normalsin dedi. Ama ben kendi çapımda yumurtlama tembelliğinden şüpheleniyorum. senin teşhis nasıl koyuldu?
kız bu ne güzel bir tablo böyle
bugünkü yükseliş nasıl da güzel
ay bı yarın olaydııı biii:18::18:
şenayyyyy nasılsın canım
rümeysacım bugünkü yüükseliş ateşin bi aldatmacası değilse çok güzel inşallah bebeğin seninledir canım
şenayyyyy nasılsın canım
rümeysacım bugünkü yüükseliş ateşin bi aldatmacası değilse çok güzel inşallah bebeğin seninledir canım
Dayanamadım yaptım fertly denen yere tablomu.Şimdi burada bilmediğim bi sürü şey var benim.Bazı tarihler açık yeşil,bazıları pembe,bazıları turkuaz...Yumurtladığım günü bu tablo bana nasıl söyleyecek?Şu günler kocacınla ekşın yaşa diye nasıl haberedecek? Please.....Help me.... (Siteye baka baka ingilizcem depreşti)
acık yeşil olanlar muhtemel verimli günlerin pembe beklenen adet tarihin turkuazı bilemedim..adetin kacıncı günü başladın ateş ölcmeye
1.gün ölçemedim malesef.Ölçme konusuna o gün öğlen karar verince o gün kaçtı.2.gün başladım.Turkuaz da yeni bat tarihimi gösteriyor sanırım.Tarih öyle gösteriyor.Yumurtlama tarihlerim değişiyor ama benim.Birinde 15 diğerinde 10.gün yumurtlamıştım.Bu ateşe göre bilecek değilmi yumurtladığımı? Bir de burada nasıl paylaşacağım bu tabloyu.SETUP butonunu bulamadım ben sağ üst köşede?
kan sonucu negatif kızlaaar
olsun bende 5,gün başlamıştım..bende yeni ölcmeye başladım bi ayı doldurmak üzeriyim..şöyle anlatmaya calışaym.yumurtlamanın oldgu gün ateş düşüyr sonra yükselişe geciyor buraya yazdıkca daha tecrübeli arkdaşlar dahada iyi bilgiler verir sana ben o grafiği inglizceeden türkceye cevirerek kullanıyorum paylaşım var onu tıklıyorum sonra aşağıda kur diye bişey cıkıyor onu tıkıyorum böyle pencerinn icinde internet sayfasının linki gibi bişey geliyor onu kopyalyn buraya yapıştıryrn yani inşallah anlataildim
İnşallah everyciğimmm. Seninki de kocaman olmuş maşallahZaman ne çabuk geçiyor. Daha dün mercimek kadardı çok iyi hatırlıyorum
Sana bir şey sorayım. Hiç bir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu biliyor musun?
Türkçesini bulamadım ki
Türkçesini bulamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?