Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tablonu paylasmak icin:

Oluşturduğumuz tabloyu topicte paylaşmak icin fertility friend sitesindeki sayfamızın sağ üst kısmından SET UP yazısını, daha sonra SHARING yazısını tıklayarak, açılan sayfada kutudaki linki mesajımıza yapıştırıyoruz.

canım,bence cızgı dogru yerde
ve bence sen artık test yapmalısın.

13. gün gibi duruyo canım
umarım çalısmalar da vardır o aralarda

kızlar bişey sorsam size ateş fazla artınca yumurtlamış mı oluyoruz yoksa yumurtlıyacak mı yani o yüksek çıktığı gün ilişki mi olmalı yoksa öncesi mi olmalı :44::44:
yani aslında hem ateşin o düştüğü günde hemde yükseldiği günde ilişki olsa hiç fena olmaz bencee

canım şifreyi yazdıgında karsına yıne tablon gelecek ona yıne degerını gıreceksın. paylasmak ıcınde, tablonun altında share var onu tıkladıgında gelen sayfanın asgısına bak orda sımple lınk var ordakı lınkı kopyala buraya yapıstır.

şenayyyyy nasılsın canım

rümeysacım bugünkü yüükseliş ateşin bi aldatmacası değilse çok güzel inşallah bebeğin seninledir canım

canım ben de 2,aya kadar düznsz adet görüyrdum o ay adet olmadım cok gecikmişti doktora gittim bana adet söktürücü verdi vuruldum sonra adetin 3.günü bana hormon testi yaptı doktorum prolaktin seviyem 95 lerdeydi yani yüksekti bu yüzden adetlerim düzensiz olurmuş süt hormonuymuş prolaktin bu yüzden hem adeti geciktiriyr hemde gebe kalamıyrmuşum..yumurta tembelliği adetimin düzene girdiktn sonra yine adetin 3.günü yapılan fsh lh estradiol hormonlarına bakıldı o testlere göre yumurta tembelli var dediler 40 45 gün adetin sürüpte doktorların normalsin demek pek aklıma yatmadı sana neler yapıldı ne testleri yapıldı alttan muayene edildin mi
kız bu ne güzel bir tablo böyle
bugünkü yükseliş nasıl da güzel
ay bı yarın olaydııı biii:18::18:

olaydıııııı olaydıııııı yarında yksekkk cıkaydıııııııııııııııı kız neresi güzel ben ateşim düştü diye yerlerdeyim streslerdeyim ama bugün yükselmiş ne dönek vucudumv armış bea diyrum

Dayanamadım yaptım fertly denen yere tablomu.Şimdi burada bilmediğim bi sürü şey var benim.Bazı tarihler açık yeşil,bazıları pembe,bazıları turkuaz...Yumurtladığım günü bu tablo bana nasıl söyleyecek?Şu günler kocacınla ekşın yaşa diye nasıl haberedecek? Please.....Help me.... (Siteye baka baka ingilizcem depreşti )

acık yeşil olanlar muhtemel verimli günlerin pembe beklenen adet tarihin turkuazı bilemedim..adetin kacıncı günü başladın ateş ölcmeye

acık yeşil olanlar muhtemel verimli günlerin pembe beklenen adet tarihin turkuazı bilemedim..adetin kacıncı günü başladın ateş ölcmeye

1.gün ölçemedim malesef.Ölçme konusuna o gün öğlen karar verince o gün kaçtı.2.gün başladım.Turkuaz da yeni bat tarihimi gösteriyor sanırım.Tarih öyle gösteriyor.Yumurtlama tarihlerim değişiyor ama benim.Birinde 15 diğerinde 10.gün yumurtlamıştım.Bu ateşe göre bilecek değilmi yumurtladığımı? Bir de burada nasıl paylaşacağım bu tabloyu.SETUP butonunu bulamadım ben sağ üst köşede?

olsun bende 5,gün başlamıştım..bende yeni ölcmeye başladım bi ayı doldurmak üzeriyim..şöyle anlatmaya calışaym.yumurtlamanın oldgu gün ateş düşüyr sonra yükselişe geciyor buraya yazdıkca daha tecrübeli arkdaşlar dahada iyi bilgiler verir sana ben o grafiği inglizceeden türkceye cevirerek kullanıyorum paylaşım var onu tıklıyorum sonra aşağıda kur diye bişey cıkıyor onu tıkıyorum böyle pencerinn icinde internet sayfasının linki gibi bişey geliyor onu kopyalyn buraya yapıştıryrn yani inşallah anlataildim

Türkçesini bulamadım ki

EVETTT canım ben biliyorum hiç belirtisi olmadan hamile olan arkadaşlarım var benim.Bebişlerin seninle olacak bu ay merak etmeee...

Kızlarrrrr ben bugün kan testi yaptırdım, doktor çok erken bir gebelik 2 gün sonra tekrar gel dedi.Hamileyim yani dimiiiiiiiiiiiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…