Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

12 ve 14. gün çalışma var bakalım sonuç ne olcak kuzum

yani aslında hem ateşin o düştüğü günde hemde yükseldiği günde ilişki olsa hiç fena olmaz bencee

.

bende cevabın bu olacağını biliyomda umut fakirin ekmeği belki yükseldiği gün dersiniz diye uğraşıyon benim döngü değiştiği için tam ne zaman yükselir emin olamıyom eşimde rahatsız olunca onu yormadan şu işi yırtarmıyım diye çareler arıyorum neyse bu ay öğrenmelik olacak anlaşıldı .....

Sana bir şey anlatayım. 5 yıllık evliler. Tayini çıktı eşinin. 1 senedir farklı şehirlerdeler. 1 gün ziyarete gitmiş kocası. Şimdi hamile :)

kan sonucu negatif kızlaaar

Tühhh. Canım ya Allah sabır versin. Bizim sınavımız da bu. Sabretmeyi, her durumda şükretmeyi öğreniyoruz. Dayan canım mutlaka mükafatını alacağımız gün de gelecek.

Kızlarrrrr ben bugün kan testi yaptırdım, doktor çok erken bir gebelik 2 gün sonra tekrar gel dedi.Hamileyim yani dimiiiiiiiiiiiii?

Tebrik ederim. Evet hamilesin :) Yinede ilk başlarda biraz temkinlik olmak lazım. 2 gün sonra değerlerinin ne kadar yükseldiğine bakacaklar. İnşallah yükselir. Sağlık bir gebelik geçirir hayırlı bir evlar sahibi olursun.

güzel bayanlar bişey sorabilirimyim şimdi benim beklenen bat tarihim 21 kasım ateş yarın sabah mı düşmesse iyiye işaret yoksa bat sabahı mı düşmesse iiyiye işarettir

güzel bayanlar bişey sorabilirimyim şimdi benim beklenen bat tarihim 21 kasım ateş yarın sabah mı düşmesse iyiye işaret yoksa bat sabahı mı düşmesse iiyiye işarettir

ateş belli olmuyor tatlım bazen 13.gün bazen adet sabahı düşüyor hatta şöle örnek vereyim ben yüksek ateşle adet oldum son iki ay, yani adet günü akşamına kadar bile düşmedi canım

9ay cım nasılsınn canımm aklımdasın hepp ınsll ıysındır tatlım tedavın ne asamada ıdııı bakalımmmm

orkıde cım ınsll zamanı gelınce saglıklı gebelıgın olacak dualarla ınsll rabbım kımseyı unutmazzz sabır ıle ınslll

canım dpo 12 desın ınslll yarında atesıınnn yuksek gıdrseee pozıtıf sonuc alırsın canımm hamıleyımm dıee bagırırsınn ınsll rabbım herkslere tattırsın bu duyguyu ınslllll yarında yukse se test yapabılırsınn ben gercı dpo 14 de yapmıstımm

canım inşallahh pozitifi görebiliriz hepimiz biraz temkinli yaklaşmaya calışıyrum burda bi arkdaşım yüksek ateşde adet olmuş bide gectiğimiz 2 gün boynca düşük ateş seyrettim en azından 23 üne kadar beklemek istiyrum ay ayyyyy strestlerdeyimmmmmmmmmm ulennnnnnnnn

cnmmm bnmumudmuzun hep olması bu enn guselıı ben 4 sendır ne belırtılere kafa yordum bır bılsenn ama bu ayda uykuhalım vardııı bayramda her gunnn ama cokk sukurr o uyku bebegımınn uykusuymusss cok sukur ınsll tadarsınn canım en kısa zaandaaa cnmmmmmmm

canım senın adına cok sevınıyorum heyecanlıyım ınsll pozıtıf sonuc alacagızz benım ıcıme ole doguyor senı avutmak ıcın fıland gl hamıleyım ve senınde hamıs olduguna ınanıyorum rabbımınsll dogruyu soyletıyordur bana ınsl emeklerınız zaii olmaz cnmmmm muckkkkkkkkkk

benım tablomaa bakarmısınn cnmm olumsuz dusunme hatta gobısını sevvv cnmm bebgın varmıs gıbıı dua et s t lerce ınslllbebgın sennledırrr

slm kızlar sat 19 ekim bugün kan tahlili yaptırdım 29.55 çıktı. 2gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor? inşallah yükselir? böyle olup yükselen yada yükselmeyen var mı??

slm kızlar sat 19 ekim bugün kan tahlili yaptırdım 29.55 çıktı. 2gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor? inşallah yükselir? böyle olup yükselen yada yükselmeyen var mı??

tebrikler canım hamilesin inşallah değerin yükselerek artacak burda bu değerde olup hamiş olan arkadaşımız vardı evet geç döllenme olabilir stres yok iyi düşün herşey güzel olsun inşallah bu ay farklı olarak yaptığın birşey varmıydı ne zmaandır istiyorsunuz peki Rabbim sağlıklı bi hamilelik sonunda sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar keepten bi haber alan varmı zor geçiyordu hamilelik merak ettim ??????????????

benım tablomaa bakarmısınn cnmm olumsuz dusunme hatta gobısını sevvv cnmm bebgın varmıs gıbıı dua et s t lerce ınslllbebgın sennledırrr
hamiş olan arkdaşları tablosuna bakarsam ki baktım 3 4 tanesine kesin hamileyim diyorum oy oyyy allahım ne olur bu ay olsun yarabbim..

yumurtlama süper net :) inşallah o günlerde ilişki de olmuştur ve bebişin seninledir :)
kız sana mesaj yazdım okuaybldnmi

alttan muayene kan testi yapıldı hepsi, her ley normal çıkıyor, annemin de düzeni biraz bana benziyor, ondan artık diyoruz, bir doktorum da düzensiz değilse çok takılma dedi, çünkü adetlerim düzensiz değil. 45 günde bir oluyor, yumurtlamam 33. gün mesela bakalım hamimelik çalışmalarında 2. ayım. bir kaç ay hamile kalamazsam artık başka doktorları araştırıp giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…