Kızlarrrrr ben bugün kan testi yaptırdım, doktor çok erken bir gebelik 2 gün sonra tekrar gel dedi.Hamileyim yani dimiiiiiiiiiiiii?
Olmamış sondaki 8i unutmuşum 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım,bence cızgı dogru yerde
ve bence sen artık test yapmalısın.
13. gün gibi duruyo canım
umarım çalısmalar da vardır o aralarda
yani aslında hem ateşin o düştüğü günde hemde yükseldiği günde ilişki olsa hiç fena olmaz bencee
canım şifreyi yazdıgında karsına yıne tablon gelecek ona yıne degerını gıreceksın. paylasmak ıcınde, tablonun altında share var onu tıkladıgında gelen sayfanın asgısına bak orda sımple lınk var ordakı lınkı kopyala buraya yapıstır.
yani aslında hem ateşin o düştüğü günde hemde yükseldiği günde ilişki olsa hiç fena olmaz bencee
.
canım yaaa dediğin gibi çok iyi gidiyor son gün beni bitiriyor artık o kadar iyi biliyoreum ki bu hayal kırıklığını çok can yakıyor artık kendimi hep kötüye hazırladım bi de bu ay çizginin çekildiği çarşamba günü sabah sadece 1 kere ilişki oldu
kan sonucu negatif kızlaaar
Kızlarrrrr ben bugün kan testi yaptırdım, doktor çok erken bir gebelik 2 gün sonra tekrar gel dedi.Hamileyim yani dimiiiiiiiiiiiii?
güzel bayanlar bişey sorabilirimyim şimdi benim beklenen bat tarihim 21 kasım ateş yarın sabah mı düşmesse iyiye işaret yoksa bat sabahı mı düşmesse iiyiye işarettir
ateş belli olmuyor tatlım bazen 13.gün bazen adet sabahı düşüyor hatta şöle örnek vereyim ben yüksek ateşle adet oldum son iki ay, yani adet günü akşamına kadar bile düşmedi canım
canım dpo 12 desın ınslll yarında atesıınnn yuksek gıdrseee pozıtıf sonuc alırsın canımm hamıleyımm dıee bagırırsınn ınsll rabbım herkslere tattırsın bu duyguyu ınslllll yarında yukse se test yapabılırsınn ben gercı dpo 14 de yapmıstımm
cnmmm bnmumudmuzun hep olması bu enn guselıı ben 4 sendır ne belırtılere kafa yordum bır bılsenn ama bu ayda uykuhalım vardııı bayramda her gunnn ama cokk sukurr o uyku bebegımınn uykusuymusssgünaydınn canım takılma belirtilere herkeste olacak diye bi şey yok sen biliyorsun bunu :)ne kadar kaldı teste peki
benimde dpo 12 gögüs uçları ağrısı dün biraz daha arttı ağzımdada dediğin gibi acı bi tat var belirtilere takılma diyene bak
ama ben sonunun benim için aynı olacağını biliyorum alıştım artık
İnşallah everyciğimmm. Seninki de kocaman olmuş maşallahZaman ne çabuk geçiyor. Daha dün mercimek kadardı çok iyi hatırlıyorum
Sana bir şey sorayım. Hiç bir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu biliyor musun?
canım senın adına cok sevınıyorum heyecanlıyım ınsll pozıtıf sonuc alacagızz benım ıcıme ole doguyor senı avutmak ıcın fıland gl hamıleyım ve senınde hamıs olduguna ınanıyorum rabbımınsll dogruyu soyletıyordur bana ınsl emeklerınız zaii olmaz cnmmmm muckkkkkkkkkkAnnem de yanımda da ona da sordum ben 6 ay bir şey hissetmedim dediSadece çok uykusu varmış. Yerleşme kanaması bende olmadı ama iyiki de olmadı çünkü kesin korkardım düştü mü diye :)
Test günüm pazar. 6 gün kaldı sadece :18:
Sizlere hayırlı bir gün diliyorum
canım inşallahh pozitifi görebiliriz hepimiz biraz temkinli yaklaşmaya calışıyrum burda bi arkdaşım yüksek ateşde adet olmuş bide gectiğimiz 2 gün boynca düşük ateş seyrettim en azından 23 üne kadar beklemek istiyrum ay ayyyyy strestlerdeyimmmmmmmmmm ulennnnnnnnn
slm kızlar sat 19 ekim bugün kan tahlili yaptırdım 29.55 çıktı. 2gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor? inşallah yükselir? böyle olup yükselen yada yükselmeyen var mı??
herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hayırlllııııııııı günlerrrrrr 401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com son ateşşşşşş tablom bata kaldı 2 gün
hamiş olan arkdaşları tablosuna bakarsam ki baktım 3 4 tanesine kesin hamileyim diyorum oy oyyy allahım ne olur bu ay olsun yarabbim..benım tablomaa bakarmısınn cnmm olumsuz dusunme hatta gobısını sevvv cnmm bebgın varmıs gıbıı dua et s t lerce ınslllbebgın sennledırrr
kız sana mesaj yazdım okuaybldnmiyumurtlama süper net :) inşallah o günlerde ilişki de olmuştur ve bebişin seninledir :)
canım ben de 2,aya kadar düznsz adet görüyrdum o ay adet olmadım cok gecikmişti doktora gittim bana adet söktürücü verdi vuruldum sonra adetin 3.günü bana hormon testi yaptı doktorum prolaktin seviyem 95 lerdeydi yani yüksekti bu yüzden adetlerim düzensiz olurmuş süt hormonuymuş prolaktin bu yüzden hem adeti geciktiriyr hemde gebe kalamıyrmuşum..yumurta tembelliği adetimin düzene girdiktn sonra yine adetin 3.günü yapılan fsh lh estradiol hormonlarına bakıldı o testlere göre yumurta tembelli var dediler 40 45 gün adetin sürüpte doktorların normalsin demek pek aklıma yatmadı sana neler yapıldı ne testleri yapıldı alttan muayene edildin mi
olaydıııııı olaydıııııı yarında yksekkk cıkaydıııııııııııııııı kız neresi güzel ben ateşim düştü diye yerlerdeyim streslerdeyim ama bugün yükselmiş ne dönek vucudumv armış bea diyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?