oktorla
canım doktorlar ovulasyon kitlerinide destekliyor.benim demek isteidigimm sey su ateşi 37 olupta regl olanlar war,bir arkadasımın atesi 35lerdeydi ama 2 aylık hamileydi bende şok oldum ölçtugumde.ovulasyon için ısı ölçumunu onaylasamda ,hamilelikte ısı ölçumu %100 guwenilir değil.topiklere 14 aydır bakıyorum 36,1 le bile hamile kalan war ,ben mesela bu sabah yaptım 36,4 cıktı dil altından.sonucta hamile kalmak için heryola baswuruyoruz ,her ölçum yöntemini deniyoruz.bugun 21.gunum beklemek artık acı vermeye basladı yine olmuycak biliyorum.rahim agzı yumusamasınıda kontrol edicem aslına bakarsanız ama anlamıyorum.anlayan biri varsada aydınlatırsanız sewinirim
kızlar malesef pazartesi 29.55 olan degerim 26.64 olmuş yani düşmüşadet olucam ve adetle düşücek malesef bu ayda güme gittim hamile degilim
My Ovulation Chart
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar çatladım mı dersiniz
dün ilişki yoktu ama pazar pazartesi oldu belki biri gidip görevini başrmıştır ne dersiniz
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlaaarr
gecenlerde suzan hamılelıgını ogrenmeden once ruyasında altın bılezık gördugunu soylemıstı ve altın görmeyı bebege yormustu degılmı?
bende sahane bır ruya gordum bu gece.. önce gecenlerde kaybettıgım altın kunyemı buluyorum sonrada bı cekmece dolusu altın kolye, obur cekmecesı silme altın kunye falan dolu. kafamı obur tarafa cevırıyorum bır agac ama ustu nasıl nar dolu anlatamam.
narı üremeye yorum ben altınlarıda suzanın dedıklerınden feyz alarak bebege
ayy mutl uyandım bu sabah vallaaa
İşin açığı ben de ümitliyim bu ay senden canım..
Hayırlısıyla bebeğini alırsın inşallah kucağına
ben de ateşim düşmeden bugün bi test patlatıyım mı diyorum.
ateş düşünce test yapmanın bi anlamı kalmıyo da
uzun zamandır da test almıyom en son ne zaman yaptım bilmiyorum.
1 test de ben alıyım eczacı kazansınTürkiye kazansın
kızlar yorum yapabilcek var mı ben pek bi ümitli değilim cünkü düşüşteyim de yinede bi yorum atan olursa
canım adetine kaç gun var ? regl olursanda uzulme birdaha ki aya dene
bence yumoşşş atılmışşş geliyorrrrrr
ilişki zmnları çok iyi canım bence bugünde olursa tamamdır
yumoşun daha ömrü varrrrrrrrr nasılsa
Tatlım eğer çok aklına takılıyosa kan testi yaptırabilirsin sonuçta dpo 15tesin ama yok negatif olursa çok üzülürüm dersen birşey diyemem kan testi en garantisi ve şüphe kalmıyo içinde umarım hamilesindir canım müjdeni alırız inş hiç idrar testi denedinmi idrar testi dene diyemiyorum çünkü eğer hamileysen döllenme dpo 11 12 de olmuş olabilir tablona bakarsak yani geç döllenme idrar testi yanıltabilir diye demedim rabbim gönlüne göre versin inşallah
canım üzüldüm senin adına
ilk defa mı oluyor bu durum sende? yani kimyasal gebelik?
eğer tekrarı olduysa yada şüphelerin varsa öncesinde de trombofili paneli (kan pıhtılaşması) testi yaptırmanı öneririm.
eğer böyle bi sorun yüzünden düşük yapıyorsan önlemini alabilirsin. ben yaşadım çünkü.
umarım tekrar yaşamazsın bu sadece bi teadüftür. en azından hamile kalabiliyorsun... insanın tek avuntusu bu oluyor.
hakkında hayırlıısı..
ilk defa hamile kaldım canımmmdoktora gidicem canım adet olimde lekelendim gibi sanki... Adettim bittiğinde doktora gidip durumu anlatıcam inşallah rabbim hayırlı,sağlıklı hamilelikler yaşatırrr bizlere...
Amin canım aminnnnnGeçmiş olsun canım, hakkında hayırlısı olsun, inşallah rabbim en kısa zamanda yeniden tattırır o duyguyu ...........
ilk defa hamile kaldım canımmmdoktora gidicem canım adet olimde lekelendim gibi sanki... adettim bittiğinde doktora gidip durumu anlatıcam inşallah rabbim hayırlı,sağlıklı hamilelikler yaşatırrr bizlere...
hormon testi yaptırmıştım canım normal çıkmıştı herseycanım gecmiş olsn neden adetin bitmesini bekilyrsun 3 veya 4 günü gitmen gerekmez mi
hormon testi yaptırmıştım canım normal çıkmıştı herseyben neden böle oldu die gitcem! yine adetliyken mi gitmek gerek acaba?? bilmedigimden öle dedim?
doktoruma mail attım canım bakalım ne dicek :) ona göre bişeyler yapatıma artıkbende tam bilmiyrum ki doktorunu arama şansın yokmu yada özel hastanenn birini ara ordan bilgi al ona göre gidersin
kızlar malesef pazartesi 29.55 olan degerim 26.64 olmuş yani düşmüşadet olucam ve adetle düşücek malesef bu ayda güme gittim hamile degilim
My Ovulation Chart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?