Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben o yöntemden anlamıyorum
açıkçası pekte onaylamıyorum hani benim midem almaz onu.
zaten bunu yapmana hiç gerek yok çok merak ediyorsan test yaptırcaksın.
yada bekliyceksin adet olana dek.
14ay çok uzun bi süre değil seni çaresiz bırakacak.burda nice seneler bekleyen arkadaşlarımız var.

kızlar malesef pazartesi 29.55 olan degerim 26.64 olmuş yani düşmüş adet olucam ve adetle düşücek malesef bu ayda güme gittim hamile degilim

My Ovulation Chart

kızlar malesef pazartesi 29.55 olan degerim 26.64 olmuş yani düşmüş adet olucam ve adetle düşücek malesef bu ayda güme gittim hamile degilim

My Ovulation Chart

canım üzüldüm senin adına
ilk defa mı oluyor bu durum sende? yani kimyasal gebelik?
eğer tekrarı olduysa yada şüphelerin varsa öncesinde de trombofili paneli (kan pıhtılaşması) testi yaptırmanı öneririm.
eğer böyle bi sorun yüzünden düşük yapıyorsan önlemini alabilirsin. ben yaşadım çünkü.
umarım tekrar yaşamazsın bu sadece bi teadüftür. en azından hamile kalabiliyorsun... insanın tek avuntusu bu oluyor.
hakkında hayırlıısı..

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar çatladım mı dersiniz
dün ilişki yoktu ama pazar pazartesi oldu belki biri gidip görevini başrmıştır ne dersiniz

bence yumoşşş atılmışşş geliyorrrrrr
ilişki zmnları çok iyi canım bence bugünde olursa tamamdır
yumoşun daha ömrü varrrrrrrrr nasılsa

şenayımmm hayır olsun rüyannnnn
ne güzel yormuşsun altın rüyası iyidir tabiiiiiiki
hadi inşallah yiğenimi işaret ediyor olsun canım benim

canımm valla bence üper fikir bi ekşın olsun yaa
bayadır ara verdin sen bu işlere
kimbilir bu umursamazlıkla bi sürpriz yapar bize belki minnoş,
hadi inşallah halayını çekelim...

bence yumoşşş atılmışşş geliyorrrrrr
ilişki zmnları çok iyi canım bence bugünde olursa tamamdır
yumoşun daha ömrü varrrrrrrrr nasılsa

deryacım ya yumoşun ömrü ne kadar ki ben 24 saat diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum ki

Tatlım eğer çok aklına takılıyosa kan testi yaptırabilirsin sonuçta dpo 15tesin ama yok negatif olursa çok üzülürüm dersen birşey diyemem kan testi en garantisi ve şüphe kalmıyo içinde umarım hamilesindir canım müjdeni alırız inş hiç idrar testi denedinmi idrar testi dene diyemiyorum çünkü eğer hamileysen döllenme dpo 11 12 de olmuş olabilir tablona bakarsak yani geç döllenme idrar testi yanıltabilir diye demedim rabbim gönlüne göre versin inşallah

YOK idrar testi denemedim biraz batı gecsin diye beklyrum tabloma baktın sanırsam düşüşte ..gelcek sanırsam biraz daha bekleyim

ilk defa hamile kaldım canımmm doktora gidicem canım adet olimde lekelendim gibi sanki... adettim bittiğinde doktora gidip durumu anlatıcam inşallah rabbim hayırlı,sağlıklı hamilelikler yaşatırrr bizlere...

Geçmiş olsun canım, hakkında hayırlısı olsun, inşallah rabbim en kısa zamanda yeniden tattırır o duyguyu ...........
ilk defa hamile kaldım canımmm doktora gidicem canım adet olimde lekelendim gibi sanki... Adettim bittiğinde doktora gidip durumu anlatıcam inşallah rabbim hayırlı,sağlıklı hamilelikler yaşatırrr bizlere...

ilk defa hamile kaldım canımmm doktora gidicem canım adet olimde lekelendim gibi sanki... adettim bittiğinde doktora gidip durumu anlatıcam inşallah rabbim hayırlı,sağlıklı hamilelikler yaşatırrr bizlere...

canım gecmiş olsn neden adetin bitmesini bekilyrsun 3 veya 4 günü gitmen gerekmez mi

My Ovulation Chart

Kıyamam kuzum yaaa, ama ümidini yitirme, moralini yüksek tut. Her ay yeni 1 şansımız var umutma.
BU hayatta herşey bizim için. Şükredelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…