Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anladım..ben hic luteal fazı mı bilmedğim icin bilemedim şimdi az daha beklerim ozman ,,bu ay acemilğim cıkmış olur ateş ölcmede sonrası allah kerim bidahaki ay öğretmen olurum artıkın

ölçümlerin doğruysa;
1. bu ay erken çatlamış olabilirsin.
2. luteal fazın uzun sürüyor olabilir.

ateş ölçme sayesinde genellikle insanlar ilk aylar vücudunu tanır.

canım ben ates ölçme olayına da inanmıyorum fazla.sag koltuk altından ölcuyorum farklı cıkıo,soldan ölçüyorum farklı cıkıo.dil altından ölçmeye gelince ağız kapalıyken zaten sıcaklık fazla olur ates yuksek cıkar,fakat uyurken hafif agız acık kalsa ısı daha az cıkıo.ben ovulasyon testi kullanıyorum ve cok memnunum

ateş ölcmeninde bi yöntemi vardır nasıl ovu testininde yöntemi varsa yada kuralları varsa,,her yöntemin avantajları dezavantajları vardır herkes dileğdiğini kullanır.bide şu var ki ovu testi bazılarına pahalı gelebilir ama ateş ölcme yönteim sadce ve sadce 5 lira

evet canım aynen öleee illa 14 sonra regl olcaksın die bişey yok.29 yada 30gunde bir regl oluyorum ben.

bende 30 35 ğün arası deişiyr ama bu ay bal tarcın yedim o yüzden bi ihtimal diyorum 14 gün sonra olabilirim diye düşünyürum aslında benim önümde 3 tane bat tarihi var 21 kasım ateş grafiğinin 23 kasım gecen ay oldgum bat 25 ise ilk ateş grafinin öngördgü bat .sec beğen kullan misaliyim

Yüce Rabbim,
Sana EL AÇIP dua eden,
Senden Sağlıklı,
hayırlı güzel mi güzel bir evlat nasip etmeni bekleyen tüm anne aday adaylarının göbişlerini şişir ,HCG LERİNİ ÇOK EYLE YARABBİM... :)) bi yerde gördüm sizede dua etmek istedim kızlar okuyanlarda dua etmiş olacaklar ALLAH ın izniyle :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız sen nerlerdesin özlettin kendini kayboldunuz gittin

sanmam canım ben 29yada 30gunde regl oluorum ,fakat yumurlamam 12.yada 13.gun oluo.hesaplamaya göre 16.gun olması gerek.

haa şimdi anlaşıldı...
ben ateş ölçme olayına %99 güveniyorum.
çünkü adetlerimin tarihleri değişebiliyor ama ateş bana ne zaman çatladığımı söylüyorsa ben 14 gün sonra adet oluyorum hiç yanılmıyor.
ateş ölçme yöntemine gelince yanlış yapıyorsun sanırım ilk sayfayı okumadın.
kesinlikle dil altından ve sabah uyanır uyanmaz ölçmen gerek hep de aynı saatte.

ovulasyon testleri pozitif verdikten genelde 2-3 gün sonra yumurta çatlıyor.
demek ki sen de 15-16. gün çatlıyorsun gayet de normal bi durum çıkıyor ortaya

yine de ister inan ister inanma sonuçta nesiller bu yöntemi kullanarak hamile kalmıyor.
sen de ovu testleriyle kalırsın belki

canım ben dpo 14- 15 te hep adet olurum uzun mu oluyor kan testine 6 -7 ay önce i gitmiştim o hayal kırıklığı üzerine bi daha gidemedim ama o zaman yumurtlama gününü hesaplamamıştım adetim çok geceikmişti yumurta geç olmuştur demiştik sonra

çok bilmiyorum ki ben bi açıklasana bu pıhtılaşma ne nasıl ortaya çıkışyo yokh nasıl anladı bi de ne gibi sonuçları var

canım geçen ay dpo 17 de adet olmuşsun.
sanırım umreden sonraki aydı o zaman da luteal fazın uzamıştı.
ben de o haptan kullandım ama benim diğer ay her zamanki gibi dpo15 de geldi.
yumurtanın çatlayacağı vakit ddeğişir ama luteal faz çok değişmez.

yokh un da luteal faz ları uzamıştı.
aslında hamile kalıyormuş ama daha tutunamadan tam olarak kanda pıhtılaşma olduğu için atılıyormuş.
eğer bu ay senin de dpo 15 de hala ateşin yüksek olursa bi kana gidersin canım perşembe günü mesela

aaaaa evet yaa geçen ay 17 ymiş unutmuşum ben onu tamamen olabilir mi ki acaba kurt düştü şimdi aklıma iyi oldu söylediğin karanfilcem yaaa en çok korktuğum şey kan testi ama böyle bi şey varsa da ortaya çıkar mı peki pıhtılaşma olup olmadığını anlamak için test yaparlar mı eğer bu ay da hamile kalamazsam

canım inşallah pozitif çıkar ve hamileliğin de deam eder hiç sorunsuz.
yokh un 2 kere öyle olmuştu.
ama onun idrar testlerinde çok silik çıkıyordu.

canım ben artık gercekten ne yapıcagımı sasırdım kaldım,14aydır ugrasıyorum ama olmuyor , resmen ruhum sıkılıyor artık.ben 12.gunu çift çizgiyi gördum 13.gun tek çizgi cıktı lh düştü ben 12.gunu catlamıs oldugunu dusunuyorum cunku 11.gunde çift çizgi cıktı.heryolu deniyorum atesimi ölçtüm bugun 36,4 cıktı ayın 1.inde regl oldum hamile olma olasılıgım nedir?

14 aydır olmuyormuş doktorlar nediyor ateş ölcme öyle bir günde bilgi veeren bişey değil ki

kızlar ben 29gunde bir regl oluyorum ama 12.gun yumurtladım.ee benim o zaman su sıralar regl olmam lazım ama ben 29gunde bir oluoyurm bir yanlıslık war bence bu hesaplamalarda...

29günde bir oluyorsan 14 15lerde çatlaman lazım.genellikle böyledir.
kesin olarak 12.gün yumurtladığını nerden biliyorsun.

valla bizler çok memnunuz ateş ölçme yönteminden
ayrıca senin söylediklerin sadece senin mantığındakiler ama bu işler öle olmuyor.
eğer tablolara bakarsan anlarsın ne demek istediğimi.
hepimizin bi grafik eğrisi var ve bu yönteme göre yumurtladığımız zamanlarda adet olcağımız zamanlarda ateş farklı çıkıyor.
eğer dediğin gibi ağızdan hep yüksek çıksaydı hepimiz burda kendimizi hamile ilan ederdik.
bu şekilde kan testine gitmeden ve idrar testi yapmadan gebeliklerini öğrenenler oldu.
eğer bazal vücut ısısı yöntemi diye nettende baakarsan doktorların bile desteklediğini görebilirsin.
bende açıkçası ovulasyona güvenmiyorum 2 ay kullandım hiç çift çizgi göremedim.
herkesin yöntemi farklı işte.allah kolaylık versin.

ya kızlarr adet gününde genellikle ateş kaç cıkıyo ??

herkesin değişebiliyor canım ama eğer ölçme yöntemine uygun ölçtüğün zaman 36.7yada azlasıysa güzel demek.
ama bazıları için 36,4bile gebelik ateşi olabiliyor.yani hepimizin vücut ısıssı farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…