canım arkadaşın hep uzun sürüyor luteal fazı o yüzden şüphe ettim.
senin de yarın ateşin güzel çıkarsa kana gidebilirsin.
genellikle evet.
ama bazılarının daha az ya da fazla olabiliyor.
ben hep dpo15 dedim adet olurum.
ölçümlerin doğruysa;
1. bu ay erken çatlamış olabilirsin.
2. luteal fazın uzun sürüyor olabilir.
ateş ölçme sayesinde genellikle insanlar ilk aylar vücudunu tanır.
hesaplamalar derken tam anlayamadım 12.gün yumurtladın artı 14 gün koyduk 26 oldu bunu mu demek istedin eğer öyleyse vvar bir gariplik
canım arkadaşın hep uzun sürüyor luteal fazı o yüzden şüphe ettim.
senin de yarın ateşin güzel çıkarsa kana gidebilirsin.
genellikle evet.
ama bazılarının daha az ya da fazla olabiliyor.
ben hep dpo15 dedim adet olurum.
canım ben ates ölçme olayına da inanmıyorum fazla.sag koltuk altından ölcuyorum farklı cıkıo,soldan ölçüyorum farklı cıkıo.dil altından ölçmeye gelince ağız kapalıyken zaten sıcaklık fazla olur ates yuksek cıkar,fakat uyurken hafif agız acık kalsa ısı daha az cıkıo.ben ovulasyon testi kullanıyorum ve cok memnunum
evet canım aynen öleee illa 14 sonra regl olcaksın die bişey yok.29 yada 30gunde bir regl oluyorum ben.
Yüce Rabbim,
Sana EL AÇIP dua eden,
Senden Sağlıklı,
hayırlı güzel mi güzel bir evlat nasip etmeni bekleyen tüm anne aday adaylarının göbişlerini şişir ,HCG LERİNİ ÇOK EYLE YARABBİM... :)) bi yerde gördüm sizede dua etmek istedim kızlar okuyanlarda dua etmiş olacaklar ALLAH ın izniyle:)
Yüce Rabbim,
Sana EL AÇIP dua eden,
Senden Sağlıklı,
hayırlı güzel mi güzel bir evlat nasip etmeni bekleyen tüm anne aday adaylarının göbişlerini şişir ,HCG LERİNİ ÇOK EYLE YARABBİM... :)) bi yerde gördüm sizede dua etmek istedim kızlar okuyanlarda dua etmiş olacaklar ALLAH ın izniyle:)
sanmam canım ben 29yada 30gunde regl oluorum ,fakat yumurlamam 12.yada 13.gun oluo.hesaplamaya göre 16.gun olması gerek.
kız sen nerlerdesin özlettin kendini kayboldunuz gittin
ya kızlarr adet gününde genellikle ateş kaç cıkıyo ??
canım senin luteal fazın çok uzun sürüyor.
şimdiye kadar ateşin güzel gittiği bu durumlarda hiç kan testi yaptırdın mı?
çünkü idrarda çıkmayabilir.
bu ay da dpo14-15 de ateşin hal güzel olursa bi kan testi yaptır canım bişey kaybetmezsin.
bak yokh da kanında pıhtılaşma olduğunu bu sayede öğrendi.
İnşallah yoktur ama varsa da önlemini alırsın canım.
canım ben dpo 14- 15 te hep adet olurum uzun mu oluyor kan testine 6 -7 ay önce i gitmiştim o hayal kırıklığı üzerine bi daha gidemedim ama o zaman yumurtlama gününü hesaplamamıştım adetim çok geceikmişti yumurta geç olmuştur demiştik sonra
çok bilmiyorum ki ben bi açıklasana bu pıhtılaşma ne nasıl ortaya çıkışyo yokh nasıl anladı bi de ne gibi sonuçları var
canım geçen ay dpo 17 de adet olmuşsun.
sanırım umreden sonraki aydı o zaman da luteal fazın uzamıştı.
ben de o haptan kullandım ama benim diğer ay her zamanki gibi dpo15 de geldi.
yumurtanın çatlayacağı vakit ddeğişir ama luteal faz çok değişmez.
yokh un da luteal faz ları uzamıştı.
aslında hamile kalıyormuş ama daha tutunamadan tam olarak kanda pıhtılaşma olduğu için atılıyormuş.
eğer bu ay senin de dpo 15 de hala ateşin yüksek olursa bi kana gidersin canım perşembe günü mesela
aaaaa evet yaa geçen ay 17 ymiş unutmuşum ben onu tamamen olabilir mi ki acaba kurt düştü şimdi aklıma iyi oldu söylediğin karanfilcem yaaa en çok korktuğum şey kan testi ama böyle bi şey varsa da ortaya çıkar mı peki pıhtılaşma olup olmadığını anlamak için test yaparlar mı eğer bu ay da hamile kalamazsam
canım inşallah pozitif çıkar ve hamileliğin de deam eder hiç sorunsuz.
yokh un 2 kere öyle olmuştu.
ama onun idrar testlerinde çok silik çıkıyordu.
haa şimdi anlaşıldı...
ben ateş ölçme olayına %99 güveniyorum.
çünkü adetlerimin tarihleri değişebiliyor ama ateş bana ne zaman çatladığımı söylüyorsa ben 14 gün sonra adet oluyorum hiç yanılmıyor.
ateş ölçme yöntemine gelince yanlış yapıyorsun sanırım ilk sayfayı okumadın.
kesinlikle dil altından ve sabah uyanır uyanmaz ölçmen gerek hep de aynı saatte.
ovulasyon testleri pozitif verdikten genelde 2-3 gün sonra yumurta çatlıyor.
demek ki sen de 15-16. gün çatlıyorsun gayet de normal bi durum çıkıyor ortaya
yine de ister inan ister inanma sonuçta nesiller bu yöntemi kullanarak hamile kalmıyor.
sen de ovu testleriyle kalırsın belki
canım ben artık gercekten ne yapıcagımı sasırdım kaldım,14aydır ugrasıyorum ama olmuyor , resmen ruhum sıkılıyor artık.ben 12.gunu çift çizgiyi gördum 13.gun tek çizgi cıktı lh düştü ben 12.gunu catlamıs oldugunu dusunuyorum cunku 11.gunde çift çizgi cıktı.heryolu deniyorum atesimi ölçtüm bugun 36,4 cıktı ayın 1.inde regl oldum hamile olma olasılıgım nedir?
kızlar ben 29gunde bir regl oluyorum ama 12.gun yumurtladım.ee benim o zaman su sıralar regl olmam lazım ama ben 29gunde bir oluoyurm bir yanlıslık war bence bu hesaplamalarda...
valla bizler çok memnunuz ateş ölçme yöntemindencanım ben ates ölçme olayına da inanmıyorum fazla.sag koltuk altından ölcuyorum farklı cıkıo,soldan ölçüyorum farklı cıkıo.dil altından ölçmeye gelince ağız kapalıyken zaten sıcaklık fazla olur ates yuksek cıkar,fakat uyurken hafif agız acık kalsa ısı daha az cıkıo.ben ovulasyon testi kullanıyorum ve cok memnunum
ya kızlarr adet gününde genellikle ateş kaç cıkıyo ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?