401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com banada yorum yapın banda ne olur ne olurrrrrrr
canım ateşin çok güzel maşallah
düşüp tekrardan yükselmesi ümit verici ama yinede biraz daha bekleyelim sevinmek için.
inşallah sonu gebelik olsun ve sana uğur getirsinnn tablon.
3 4 gün bekleyeyim dimi nasl geccek o günler ben şimdi biranöce uyuyam sabah olsun ölcem diye 4 dönüyorum
evettt canım işin en ğlenceli tarafıda bu güzel giderken ve adete yakınken hep sabah olsun ölçeyim diye sabırsızlanıyoruz.
en fazla 2 gün daha bekle canım eğer güzel giderse zaten bu bekleyiş güzel olacakkk.
yorumların içn teşekkrler bana müsade uyuyam da sabah olsun hayrılısıyla inşallah ateşim tavan yaparrr size güzel haberler verrim bi bakmışım ateş 36,9 cıkmışşşşşş tatlı bayanlar kendinize iyi bakın tez zamanda hamiş kalırsınız inşallah hamile olanlarda bi avazda hayırlısıyla sağlıkla kucaklarınıza alırsınızzzzzzz inşallah
yorumların içn teşekkrler bana müsade uyuyam da sabah olsun hayrılısıyla inşallah ateşim tavan yaparrr size güzel haberler verrim bi bakmışım ateş 36,9 cıkmışşşşşş tatlı bayanlar kendinize iyi bakın tez zamanda hamiş kalırsınız inşallah hamile olanlarda bi avazda hayırlısıyla sağlıkla kucaklarınıza alırsınızzzzzzz inşallah
agzından baaaall damlıyo amııııın hayırlı haberlerını beklıyoz :)
14 aydır olmuyormuş doktorlar nediyor ateş ölcme öyle bir günde bilgi veeren bişey değil ki
oktorla29günde bir oluyorsan 14 15lerde çatlaman lazım.genellikle böyledir.
kesin olarak 12.gün yumurtladığını nerden biliyorsun.
valla bizler çok memnunuz ateş ölçme yönteminden
ayrıca senin söylediklerin sadece senin mantığındakiler ama bu işler öle olmuyor.
eğer tablolara bakarsan anlarsın ne demek istediğimi.
hepimizin bi grafik eğrisi var ve bu yönteme göre yumurtladığımız zamanlarda adet olcağımız zamanlarda ateş farklı çıkıyor.
eğer dediğin gibi ağızdan hep yüksek çıksaydı hepimiz burda kendimizi hamile ilan ederdik.
bu şekilde kan testine gitmeden ve idrar testi yapmadan gebeliklerini öğrenenler oldu.
eğer bazal vücut ısısı yöntemi diye nettende baakarsan doktorların bile desteklediğini görebilirsin.
bende açıkçası ovulasyona güvenmiyorum 2 ay kullandım hiç çift çizgi göremedim.
herkesin yöntemi farklı işte.allah kolaylık versin.
herkesin değişebiliyor canım ama eğer ölçme yöntemine uygun ölçtüğün zaman 36.7yada azlasıysa güzel demek.
ama bazıları için 36,4bile gebelik ateşi olabiliyor.yani hepimizin vücut ısıssı farklı.
agzından baaaall damlıyo amııııın hayırlı haberlerını beklıyoz :)
canım ben artık gercekten ne yapıcagımı sasırdım kaldım,14aydır ugrasıyorum ama olmuyor , resmen ruhum sıkılıyor artık.ben 12.gunu çift çizgiyi gördum 13.gun tek çizgi cıktı lh düştü ben 12.gunu catlamıs oldugunu dusunuyorum cunku 11.gunde çift çizgi cıktı.heryolu deniyorum atesimi ölçtüm bugun 36,4 cıktı ayın 1.inde regl oldum hamile olma olasılıgım nedir?
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlaaarr
gecenlerde suzan hamılelıgını ogrenmeden once ruyasında altın bılezık gördugunu soylemıstı ve altın görmeyı bebege yormustu degılmı?
bende sahane bır ruya gordum bu gece.. önce gecenlerde kaybettıgım altın kunyemı buluyorum sonrada bı cekmece dolusu altın kolye, obur cekmecesı silme altın kunye falan dolu. kafamı obur tarafa cevırıyorum bır agac ama ustu nasıl nar dolu anlatamam.
narı üremeye yorum ben altınlarıda suzanın dedıklerınden feyz alarak bebege
ayy mutl uyandım bu sabah vallaaa
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlaaarr
gecenlerde suzan hamılelıgını ogrenmeden once ruyasında altın bılezık gördugunu soylemıstı ve altın görmeyı bebege yormustu degılmı?
bende sahane bır ruya gordum bu gece.. önce gecenlerde kaybettıgım altın kunyemı buluyorum sonrada bı cekmece dolusu altın kolye, obur cekmecesı silme altın kunye falan dolu. kafamı obur tarafa cevırıyorum bır agac ama ustu nasıl nar dolu anlatamam.
narı üremeye yorum ben altınlarıda suzanın dedıklerınden feyz alarak bebege
ayy mutl uyandım bu sabah vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?