Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ateşin çok güzel maşallah
düşüp tekrardan yükselmesi ümit verici ama yinede biraz daha bekleyelim sevinmek için.
inşallah sonu gebelik olsun ve sana uğur getirsinnn tablon.

3 4 gün bekleyeyim dimi nasl geccek o günler ben şimdi biranöce uyuyam sabah olsun ölcem diye 4 dönüyorum

3 4 gün bekleyeyim dimi nasl geccek o günler ben şimdi biranöce uyuyam sabah olsun ölcem diye 4 dönüyorum

evettt canım işin en ğlenceli tarafıda bu güzel giderken ve adete yakınken hep sabah olsun ölçeyim diye sabırsızlanıyoruz.
en fazla 2 gün daha bekle canım eğer güzel giderse zaten bu bekleyiş güzel olacakkk.

yorumların içn teşekkrler bana müsade uyuyam da sabah olsun hayrılısıyla inşallah ateşim tavan yaparrr size güzel haberler verrim bi bakmışım ateş 36,9 cıkmışşşşşş tatlı bayanlar kendinize iyi bakın tez zamanda hamiş kalırsınız inşallah hamile olanlarda bi avazda hayırlısıyla sağlıkla kucaklarınıza alırsınızzzzzzz inşallah

amin.iyi gecelerrr:80:

agzından baaaall damlıyo amııııın hayırlı haberlerını beklıyoz :)

oktorla

canım doktorlar ovulasyon kitlerinide destekliyor.benim demek isteidigimm sey su ateşi 37 olupta regl olanlar war,bir arkadasımın atesi 35lerdeydi ama 2 aylık hamileydi bende şok oldum ölçtugumde.ovulasyon için ısı ölçumunu onaylasamda ,hamilelikte ısı ölçumu %100 guwenilir değil.topiklere 14 aydır bakıyorum 36,1 le bile hamile kalan war ,ben mesela bu sabah yaptım 36,4 cıktı dil altından.sonucta hamile kalmak için heryola baswuruyoruz ,her ölçum yöntemini deniyoruz.bugun 21.gunum beklemek artık acı vermeye basladı yine olmuycak biliyorum.rahim agzı yumusamasınıda kontrol edicem aslına bakarsanız ama anlamıyorum.anlayan biri varsada aydınlatırsanız sewinirim

ovulasyon tespitinde ateş ölçme yöntemi güvenilir bi yöntem. ama bazen insanlar yüksek ateşle de adet olabiliyor.
ovulasyon testleriyle de sadece ovulasyou tespit ediyosun zaten.
Öyleyse neden deneyemesin ki.

ateş ölçme yöntemiyle vücudunu tanırsın. akıntıdan ne kadar sonra çatladığını bilirsin.
yüksek ateşle mi düşük ateşle mi adet olduğunu bilirsin.
mesela ben yüksek ateşle hiç adet olmam.
36,3 le filan olurum.
ama bazılarının 36,3 ü hamilelik olabilir.
özellikle öncesinde düşük ateşli biriyse.
yani 1 ay ateşini verilen kurallara göre takip etsen vücudunu tanımış olur yok efendim ateşim 36,4 hamilemiyim değil miyim arkadaşaım 35 lerde ama hamileydi demezsin
http://www.fertilityfriend.com/cg/
eğer burdaki hamile tablolaına bakarsan üye olur bakarsan hepsini görebilirsin, kiminin yumurtası opk da pozitif çıktıktan bi kaç gü sonra çatlamış. kimininki ise ayı gün.
seninki bi kaç gün sonra çatlıyor demek ki.

Son düzenleme:
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlaaarr
gecenlerde suzan hamılelıgını ogrenmeden once ruyasında altın bılezık gördugunu soylemıstı ve altın görmeyı bebege yormustu degılmı?
bende sahane bır ruya gordum bu gece.. önce gecenlerde kaybettıgım altın kunyemı buluyorum sonrada bı cekmece dolusu altın kolye, obur cekmecesı silme altın kunye falan dolu. kafamı obur tarafa cevırıyorum bır agac ama ustu nasıl nar dolu anlatamam.
narı üremeye yorum ben altınlarıda suzanın dedıklerınden feyz alarak bebege
ayy mutl uyandım bu sabah vallaaa

bu ayki tablo guzel gidiyor canim
evet suzan bilezik gordu hamile olduguna inanmisti cok
hayra ciksin seninki de canim

İşin açığı ben de ümitliyim bu ay senden canım..
Hayırlısıyla bebeğini alırsın inşallah kucağına

ben de ateşim düşmeden bugün bi test patlatıyım mı diyorum.
ateş düşünce test yapmanın bi anlamı kalmıyo da
uzun zamandır da test almıyom en son ne zaman yaptım bilmiyorum.
1 test de ben alıyım eczacı kazansın Türkiye kazansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…