hormon testi yaptırmıştım canım normal çıkmıştı herseyben neden böle oldu die gitcem! Yine adetliyken mi gitmek gerek acaba?? Bilmedigimden öle dedim?
ben o yöntemden anlamıyorum
açıkçası pekte onaylamıyorum hani benim midem almaz onu.
zaten bunu yapmana hiç gerek yok çok merak ediyorsan test yaptırcaksın.
yada bekliyceksin adet olana dek.
14ay çok uzun bi süre değil seni çaresiz bırakacak.burda nice seneler bekleyen arkadaşlarımız var.
kızlar malesef pazartesi 29.55 olan degerim 26.64 olmuş yani düşmüşadet olucam ve adetle düşücek malesef bu ayda güme gittim hamile degilim
My Ovulation Chart
deryacım ya yumoşun ömrü ne kadar ki ben 24 saat diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum ki
canım ya çook geçmiş olsun.ne desek boş ama iremneva nın dediği gibi eğer sağlıklı olsa vücut atmazdı zaten.demekki senin için böylesi daha hayırlıymış.Rabbim inşallah tez vakitte sağlıklı sıhatli nur topu gibi bi bebek verir sana
doğru dionuz kızlar napalım nasip şimdi adet olamyı bekliyorum. sabah ateşimi ölçtüm 36.3 oldugunu görünce zaten ümidim bitmiştiArtık ilk hamilelikte kimyasal olması normal hale geldi galiba benimde ilkti ve kimyasaldı hamileyken bile sordum ama bi cevapları yok sağlıksızsa vucut atıyo ve sağlıksız olmasının nedenide yaşam şeklimiz galiba yiyiyp içtiklerimiz
doğru dionuz kızlar napalım nasip şimdi adet olamyı bekliyorum. sabah ateşimi ölçtüm 36.3 oldugunu görünce zaten ümidim bitmiştidegerde düşünce dedim kısmet.... inşallah hayırlıısyla gelir yavrummmm
canım ben pek anlamıyorum bende ilk defa yaptım ama ateşin düşmüş seninde sanırım yükselmesi gerekiyor iyi bişey söylemek için die biliyorum... benimde bugün ateşim düştü zaten degerimde düşmüşeylül senin grafiğe baktımda sanki benimkine benziyor sende bi baksan bi benimkine bi fikir yürütebilirmsn acaba
ateş grafiğine göre batım bugün 1 seneyi gecti deniyoruz
bence yumoşşş atılmışşş geliyorrrrrr
ilişki zmnları çok iyi canım bence bugünde olursa tamamdır
yumoşun daha ömrü varrrrrrrrr nasılsa
canımm hakkında hayırlısı olsun gerçekten üzüldüm ama en azından bu duruma çok alışmadan olmuş.kızlar malesef pazartesi 29.55 olan degerim 26.64 olmuş yani düşmüşadet olucam ve adetle düşücek malesef bu ayda güme gittim hamile degilim
My Ovulation Chart
canım çatlamış görünüyorsunn inşallah çoktan bebiş yola çıkmıştır.372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar çatladım mı dersiniz
dün ilişki yoktu ama pazar pazartesi oldu belki biri gidip görevini başrmıştır ne dersiniz
hay ağzına sağlık canım.insan yaşadığı bi tek kendi başına geliyor.en çok acıyı kendi yaşıyor sanıyor ama öyle değil.bende çooooooooook oldu diyordum 1 sene geçtiğinde.şimdi 4,5 sene geçti.Allah daha beterinden saklasın diyorum.sonuçta 10-15 yıl emek verenler var.yada ömür boyu çocuk sahibi olamayanlar.hala umudumuz var.ümidimizi yitirmedikçe çaresiz değiliz hiç birimiz.
dpo 18 deyim hayla kırmızılaar gelmedi ateşim sapıttı dün kan testi verdim bişe çıkmadı
yavrum ateşine baktım gerçekten enteresan hala yüksek
acaba yüksek ateşlemi adet olcaksın dicem ama geçen ay çok normal bi şekilde düşmüş ve adet olmuşsun.
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar sizce 10 da mı 11 demi çatladım fikri olan var mı?
bu arada every nerelerde hiç görünmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?