Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık ilk hamilelikte kimyasal olması normal hale geldi galiba benimde ilkti ve kimyasaldı hamileyken bile sordum ama bi cevapları yok sağlıksızsa vucut atıyo ve sağlıksız olmasının nedenide yaşam şeklimiz galiba yiyiyp içtiklerimiz
hormon testi yaptırmıştım canım normal çıkmıştı hersey ben neden böle oldu die gitcem! Yine adetliyken mi gitmek gerek acaba?? Bilmedigimden öle dedim?

hay ağzına sağlık canım.insan yaşadığı bi tek kendi başına geliyor.en çok acıyı kendi yaşıyor sanıyor ama öyle değil.bende çooooooooook oldu diyordum 1 sene geçtiğinde.şimdi 4,5 sene geçti.Allah daha beterinden saklasın diyorum.sonuçta 10-15 yıl emek verenler var.yada ömür boyu çocuk sahibi olamayanlar.hala umudumuz var.ümidimizi yitirmedikçe çaresiz değiliz hiç birimiz.

kızlar malesef pazartesi 29.55 olan degerim 26.64 olmuş yani düşmüş adet olucam ve adetle düşücek malesef bu ayda güme gittim hamile degilim

My Ovulation Chart

canım ya çook geçmiş olsun.ne desek boş ama iremneva nın dediği gibi eğer sağlıklı olsa vücut atmazdı zaten.demekki senin için böylesi daha hayırlıymış.Rabbim inşallah tez vakitte sağlıklı sıhatli nur topu gibi bi bebek verir sana

doğru dionuz kızlar napalım nasip şimdi adet olamyı bekliyorum. sabah ateşimi ölçtüm 36.3 oldugunu görünce zaten ümidim bitmişti degerde düşünce dedim kısmet.... inşallah hayırlıısyla gelir yavrummmm

eylül senin grafiğe baktımda sanki benimkine benziyor sende bi baksan bi benimkine bi fikir yürütebilirmsn acaba

eylül senin grafiğe baktımda sanki benimkine benziyor sende bi baksan bi benimkine bi fikir yürütebilirmsn acaba
canım ben pek anlamıyorum bende ilk defa yaptım ama ateşin düşmüş seninde sanırım yükselmesi gerekiyor iyi bişey söylemek için die biliyorum... benimde bugün ateşim düştü zaten degerimde düşmüş

herseyin hayırlısı belki sende farklı olur bitanem allah gönlümüze göre versin inşalalhhhh

ateş grafiğine göre batım bugün 1 seneyi gecti deniyoruz

canım benimde karnım agrıo ayın 1inde regl olmama ragmen şimdiden belirti vermeye basladı,anlıyorum olacagımı.bende 14 aydır deniyorum ama hep kırmızılar gelio.Bazen regl oldugumada şükrediyorum ,regl olamayan binlerce insan war kendimi böyle teselli ediyorum.sende regl olursan da uzulme dedigim gibi regl olamayan hiç yumurtlamayan insanlarlar ,şükretmeliyiz diyorum.yolun ortasındayız yolun basında bile olamayanlar var.Allah nasip ettiyse bize evlat sahibi olmayı birgun olucaz,zamanı var diye dusunuyorum,sonucta caba gösteriyoruz Rabbimde göruyor.

kızlar ben pazar ve pazartesi ovulasyon testimde çift çizgiyi gördüm.şimdi benim sorum şuki benim yumoşum ne zaman atıldı ve ne zaman çatladı.çift çizgi yumurtladığım anlamına geliosa ne zaman çatlıo yumoşum.birde pazar günüde ateşim en düşüktü
yorum yaparmısınız canlar?

bence yumoşşş atılmışşş geliyorrrrrr
ilişki zmnları çok iyi canım bence bugünde olursa tamamdır
yumoşun daha ömrü varrrrrrrrr nasılsa

ahh nerde o şans yumoş yolları katededursun kociş ist. da çalışadursun bu ayı da kaçırdık. bugün usg de yumurta görünmüyor dedi dr kesin çatladı dün bu

http://www.fertilityfriend.com/home/372918
olcağı varsa 9. 10. günde de olur hıhh

Son düzenleme:
dpo 18 deyim hayla kırmızılaar gelmedi ateşim sapıttı dün kan testi verdim bişe çıkmadı

kızlar malesef pazartesi 29.55 olan degerim 26.64 olmuş yani düşmüş adet olucam ve adetle düşücek malesef bu ayda güme gittim hamile degilim

My Ovulation Chart
canımm hakkında hayırlısı olsun gerçekten üzüldüm ama en azından bu duruma çok alışmadan olmuş.
yine olacak ve inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alacaksın.

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar çatladım mı dersiniz
dün ilişki yoktu ama pazar pazartesi oldu belki biri gidip görevini başrmıştır ne dersiniz
canım çatlamış görünüyorsunn inşallah çoktan bebiş yola çıkmıştır.

evet canım herkes kendi yaşadığını bilir kimine 3 5 ay fazla gelir ümidi tükenir.
kimine 3 4sene fazla gelmez çünkü hala umudu vardır.ama insan yaşadıkça zaman geçtikçe sabırlı olmayı öğreniyor sanıırm.
kimselerin ümidi tükenmeden rabbim herkesin kucağını doldursunnn inşalahhh

dpo 18 deyim hayla kırmızılaar gelmedi ateşim sapıttı dün kan testi verdim bişe çıkmadı

yavrum ateşine baktım gerçekten enteresan hala yüksek
acaba yüksek ateşlemi adet olcaksın dicem ama geçen ay çok normal bi şekilde düşmüş ve adet olmuşsun.

yavrum ateşine baktım gerçekten enteresan hala yüksek
acaba yüksek ateşlemi adet olcaksın dicem ama geçen ay çok normal bi şekilde düşmüş ve adet olmuşsun.

valla hiç bişe anlamadım iyice saçmaladı aynı saatte ölçtüm son günlerde bir yüksek bir düşük gribal durmumda yok
dün doktor adet söktürücü verdi bende içmedim bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…