Eylüle yazdıklarım senin içinde, rabbim inşallah bu güzel duyguyu en kısa zamanda tattırır sağlıkla hamiş olursun inşallahSlm kızlar , birkaç gündür giremedim nete, kimseyi takip edemedim umarım herkes iyidirAma ben kötüyüm.Hcg değerim 48 den 37 ye düştü.Kanamam yok ama doktor böyle durumlara erken dönemde kayıp diyoruz dedi.Çok üzgünüm...
Canım eylül için dileklerim senin içinde diliyorum, rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelikler yaşatsın aklen ruhen bedenen sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah , rabbim en kısa zamanda tattırsın bu güzel duyguyu inşallahSlm kızlar , birkaç gündür giremedim nete, kimseyi takip edemedim umarım herkes iyidirAma ben kötüyüm.Hcg değerim 48 den 37 ye düştü.Kanamam yok ama doktor böyle durumlara erken dönemde kayıp diyoruz dedi.Çok üzgünüm...
Canım eylül için dileklerim senin içinde diliyorum, rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelikler yaşatsın aklen ruhen bedenen sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah , rabbim en kısa zamanda tattırsın bu güzel duyguyu inşallah
çok üzüldüm canım allah sabrını ve mükafatını versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik olarak
bugün aldığımız ikinci kötü haber canım allah hakkında hayırlı olanı versin
üzülmemek elde değil ama inşallah tekrar gebe kaldığında unutacaksın.
benimde canım çok ama çok sıkılıyorrrrr
hay ağzına sağlık canım.insan yaşadığı bi tek kendi başına geliyor.en çok acıyı kendi yaşıyor sanıyor ama öyle değil.bende çooooooooook oldu diyordum 1 sene geçtiğinde.şimdi 4,5 sene geçti.Allah daha beterinden saklasın diyorum.sonuçta 10-15 yıl emek verenler var.yada ömür boyu çocuk sahibi olamayanlar.hala umudumuz var.ümidimizi yitirmedikçe çaresiz değiliz hiç birimiz.
hay agzına sağlık derken ne demek istedin anlayamadım.ewet dediğin gibi herkes kendi acısını yasıyor.hamile kalanlarda kabuguna cekiliyor birdaha hiçbir siteye girmiyor.hay agzına saglık sanki agzımın payını vermiş gibi konusuyorsun.hiç yakısmıyor bu konusmalar ben kimseyle brda laf dalası yapmıyorum ,eger yazım hoşuna gitmediyse cevap wermessin olur biter.
Slm kızlar , birkaç gündür giremedim nete, kimseyi takip edemedim umarım herkes iyidirAma ben kötüyüm.Hcg değerim 48 den 37 ye düştü.Kanamam yok ama doktor böyle durumlara erken dönemde kayıp diyoruz dedi.Çok üzgünüm...
canım muhtelemen çizgiyi 11 e çekecek.372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar sizce 10 da mı 11 demi çatladım fikri olan var mı?
bu arada every nerelerde hiç görünmüyor..
kızlar selam ne var ne yok
bizim netimiz yok o nedenle giremiyorum
bir müdder daha giremeyebilirim merak buyurmayın
oğlum da ben de çok şükür iyiyiz
hay agzına sağlık derken ne demek istedin anlayamadım.ewet dediğin gibi herkes kendi acısını yasıyor.hamile kalanlarda kabuguna cekiliyor birdaha hiçbir siteye girmiyor.hay agzına saglık sanki agzımın payını vermiş gibi konusuyorsun.hiç yakısmıyor bu konusmalar ben kimseyle brda laf dalası yapmıyorum ,eger yazım hoşuna gitmediyse cevap wermessin olur biter.
canım muhtelemen çizgiyi 11 e çekecek.
ama 10 mu 11 mi diye sormuşsun ya.
bu ikisi arasında 24 saat var canım ve 11. gün dahi olsa 10 a ykın 11. gün çatlamışsın ve bu da sorun değil hatta bizim gibi tembel spermliler için iyi bişey :))
daha dün aklımdan geçin.
nerde bu kız dedim.
siz iyi olun da canım gerisi mühim değil.
İnternet konusunda imkan varsa kablolu tv internetini tavsiye ederim.
sınırsız 30 tl.
kızlar bebeklerini kaybedenler olmuş.
Allah sabır versin.
yeni sağlıklı gebelikleri en tez zamanda nasip etsin.
ama sizin hamile kalmanız demek yeniden hamile kalabileceğiniz manası taşıyor.
bu ay 24. ayımı doldurdum ve hala bir kere bile gebelik yaşamadım.
Diyeceğim şu ki yine de Rabbinize şükredin ve yeniden yeniden isteyin.
tabi benim de şükredeceğim çoook şey var.
Allah halimizi aratmasın beterlerinden korusun.
Kızlar bişey sorsam size çatlama olmadan önce ateşte genelde düşüş mü oluyo :44:
bildiğim kadarıyla öyle canım
karanfilce bugün ilişki olması iyi olur ama di mi???canım muhtelemen çizgiyi 11 e çekecek.
ama 10 mu 11 mi diye sormuşsun ya.
bu ikisi arasında 24 saat var canım ve 11. gün dahi olsa 10 a ykın 11. gün çatlamışsın ve bu da sorun değil hatta bizim gibi tembel spermliler için iyi bişey :))
daha dün aklımdan geçin.
nerde bu kız dedim.
siz iyi olun da canım gerisi mühim değil.
İnternet konusunda imkan varsa kablolu tv internetini tavsiye ederim.
sınırsız 30 tl.
kızlar bebeklerini kaybedenler olmuş.
Allah sabır versin.
yeni sağlıklı gebelikleri en tez zamanda nasip etsin.
ama sizin hamile kalmanız demek yeniden hamile kalabileceğiniz manası taşıyor.
bu ay 24. ayımı doldurdum ve hala bir kere bile gebelik yaşamadım.
Diyeceğim şu ki yine de Rabbinize şükredin ve yeniden yeniden isteyin.
tabi benim de şükredeceğim çoook şey var.
Allah halimizi aratmasın beterlerinden korusun.
söylediklerine ve dileklerine aynen katılıyorum canım.ben arada atladım mı bilmem ama sen bugün test yapacaktın sanki.ne oldu yaptınmı yoksa yarına mı kaldı?
karanfilce bugün ilişki olması iyi olur ama di mi???
mesajı yazdım ardından test yaptım
daha az önce girebildim de eve.
ikinci çizgisinde hafif de olsa hiç bi karartısı olmayan net bi tek çizgi çıktı.
Kızlar bişey sorsam size çatlama olmadan önce ateşte genelde düşüş mü oluyo :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?