Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eylüle yazdıklarım senin içinde, rabbim inşallah bu güzel duyguyu en kısa zamanda tattırır sağlıkla hamiş olursun inşallah

Canım eylül için dileklerim senin içinde diliyorum, rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelikler yaşatsın aklen ruhen bedenen sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah , rabbim en kısa zamanda tattırsın bu güzel duyguyu inşallah

Amin canım umarım dediğin gibi olur.Teşekkürler yorumun için.

hay agzına sağlık derken ne demek istedin anlayamadım.ewet dediğin gibi herkes kendi acısını yasıyor.hamile kalanlarda kabuguna cekiliyor birdaha hiçbir siteye girmiyor.hay agzına saglık sanki agzımın payını vermiş gibi konusuyorsun.hiç yakısmıyor bu konusmalar ben kimseyle brda laf dalası yapmıyorum ,eger yazım hoşuna gitmediyse cevap wermessin olur biter.

hayır canım sen zakkumun yazdıklarını yanlış anladın onun bu lafı sana değildi.
sadece benim yazdığım burada 3 4sene bekleyenler var lafıma ithafen yazmıştı.
benim ne demek istediğimi anladı.ve onun için yazdı.
benim demek istediğim bak burada 3 4 senedir bekleyenler var hala çabalıyor bebek olana dek te çabalarımız bitmiyor sende sabırlı ol demek istedim.
tabiki senin duygularına da saygı duyuyoruz.hepimiz aynı zamanlardan geçtik.hiç olmayacak endişesi yaşadık
zaman geldi sabrımız tükendi ama yine çabalamaya devam ediyoruz
onun yazısını baştan bi oku ozaman sana olmadığını anlarsın

Son düzenleme:

çok üzüldüm canım ya.Allah sabrınıda verir inşallah.tez vakitte sağlıklı sıhatli bi bebek sahibi olman dileğiyle.Allah a emanet ol

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar sizce 10 da mı 11 demi çatladım fikri olan var mı?
bu arada every nerelerde hiç görünmüyor..
canım muhtelemen çizgiyi 11 e çekecek.
ama 10 mu 11 mi diye sormuşsun ya.
bu ikisi arasında 24 saat var canım ve 11. gün dahi olsa 10 a ykın 11. gün çatlamışsın ve bu da sorun değil hatta bizim gibi tembel spermliler için iyi bişey :))
kızlar selam ne var ne yok
bizim netimiz yok o nedenle giremiyorum
bir müdder daha giremeyebilirim merak buyurmayın
oğlum da ben de çok şükür iyiyiz

daha dün aklımdan geçin.
nerde bu kız dedim.
siz iyi olun da canım gerisi mühim değil.
İnternet konusunda imkan varsa kablolu tv internetini tavsiye ederim.
sınırsız 30 tl.

kızlar bebeklerini kaybedenler olmuş.
Allah sabır versin.
yeni sağlıklı gebelikleri en tez zamanda nasip etsin.
ama sizin hamile kalmanız demek yeniden hamile kalabileceğiniz manası taşıyor.
bu ay 24. ayımı doldurdum ve hala bir kere bile gebelik yaşamadım.
Diyeceğim şu ki yine de Rabbinize şükredin ve yeniden yeniden isteyin.
tabi benim de şükredeceğim çoook şey var.
Allah halimizi aratmasın beterlerinden korusun.

canım nsbhr cevaplamış ama bende tekrar yazayım.aynen onun dediği gibi.insan ilk zamanlar daha bi umutsuz olabiliyo.eşten dosttan duyuyosun 2-3 ayda hamile kalıyorlar.benim tam 1 yıl oldu hala neden olmadı diye hayıflanıp karalar bağlayabiliyor.ama zaman geçipte tecrübe kazandıkça,senden daha kötü durumda olanları gördükçe;hele hele mucize haberleri aldıkça haline şükretmeyi öğreniyorsun.ve Allah tan ümit kesilmeyeceğini.ne demek ağzının payını vermek?buraya kavga etmeye değil bizimle aynı dertten müzdarip insanlarla konuşup,dertleşip rahatlamaya ;birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya geliyoruz.içinden geçtiğimiz dönem itibariyle hepimiz normalden biraz daha hassas ve alınganız.ama inan burdaki insanlardan hiç biri diğerinin AĞZININ PAYINI VERMEZ.seni kırdımsa özür dilerim.amacım sadece destek olmak,ümidini yitirmemen gerektiğini vurgulamaktı

Kızlar bişey sorsam size çatlama olmadan önce ateşte genelde düşüş mü oluyo :44:

söylediklerine ve dileklerine aynen katılıyorum canım.ben arada atladım mı bilmem ama sen bugün test yapacaktın sanki.ne oldu yaptınmı yoksa yarına mı kaldı?

karanfilce bugün ilişki olması iyi olur ama di mi???

Son düzenleme:
söylediklerine ve dileklerine aynen katılıyorum canım.ben arada atladım mı bilmem ama sen bugün test yapacaktın sanki.ne oldu yaptınmı yoksa yarına mı kaldı?

mesajı yazdım ardından test yaptım
daha az önce girebildim de eve.
ikinci çizgisinde hafif de olsa hiç bi karartısı olmayan net bi tek çizgi çıktı.

mesajı yazdım ardından test yaptım
daha az önce girebildim de eve.
ikinci çizgisinde hafif de olsa hiç bi karartısı olmayan net bi tek çizgi çıktı.

hayırlısı canım ya.biraz daha bekleriz ne yapalım.Allah daha beteriyle imtihan etmesin inşallah

Kızlar bişey sorsam size çatlama olmadan önce ateşte genelde düşüş mü oluyo :44:

hayır canım illa düşmesi gerekmez.
normal seyrindeykende yükselişe geçip çatlama olmuş olabilir.
ilk sayfadaki tablolara bak kırmızı çizgi olan günler çatlamanın olduğu günler.
bazısında düşüşten sonra olurken bazısında yükselişe geçtiği zaman oluyor.önemli olan birden yükselişe geçmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…