günaydın kızlar benim ateş tablomuda yorumlarmısınız lütfen genelde 28 günde adet oluyorum c.tesi adet olmam lazım ama inş adet olmam bu gece 4,30 kalktım yemek yedım yattım oruç için 5 gibi yattım 07:15 ölçtüm ateşimi acaba onun etkisi varmıdır yüksek çıkmasında :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bu ay 28 günde adet olmayacağın kesin çünkü gç çatlamışsın.
tam ölçümlerin olmadığı için hangi gün çatladığını bilemiyoruz ama en aşağı 5-6 günün var bata
merhaba canim
yine eksik olcmussuncatlamissin bence ama hangi gun bilemem
sadece o artis ve 36.9 ates bana catlamissin hissi verdi
gonlune gore olsun canim
Günaydın kızlar.Ateşim yeniden yükselmeye başladı benim.Geçen ay 10.gün yumurtlamıştım.Acaba bu ayda öylemi olacak.Kasıklarım ve belim ağrıyor 2-3 gündür.Bal küründen olabilir ama.Bu kürü yapanlarda ağrı sızı olabiliyormuş.
408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com
su an daha catlamadin
ama erken yumurtlama durmun vara tabi degerlendir sen
gun kcirma bos yere
yohkcum yaaa karanfilce de bana aynı şeyi söyledi benim luteal faz geçen ay 17 sürdü yine 15 16 olduğu da oluyordu ve biliyorsun sende ateşeim hep çok güzel gidiyor herkes umutlanıyor son anda herşey tersine dönüyor acaba bende de böyle bi şey var mı ki yaa ben günüm geçse de hiç kan testi yaptırmıyorum
canım hakkında hayırlısı olsun ne diyelim.bi adım daha yaklaştın inşallah bundan sonrası güzel olacakkkkızlar malesef artık hamile degilimkimyasal gebelik yaşadım dün akşam itibariyle kırmızı kartı yedim
BAT 21 Aralık olarak degiştirebilir miyiz? öptümmm :) ateş ölçmeye devam :)
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bişey sorcam adetım gecikmeisn diye progestan içmek istiyorum buay 100mg kaç gün içiliyor ve günde kaç tane yardımcı olursanız sevinirim :)
imkanınız varsa kesinlikle olsun canım
canım hakkında hayırlısı olsun ne diyelim.bi adım daha yaklaştın inşallah bundan sonrası güzel olacakkk
ecrincim kendi kafana göre progestan kullanmamalısın.zaten yumurtladığın çok bariz o yüzden adetin gecikmez tam zamanında gelir.
şimdi progestan eksikliğin olup olmadığını bilmiyoruz.hemde progestana yumurtamadan hemen sonra başlanması gerekiyor.
senin yumurtlaman muhtemelen baya önce olmuş.benim tavsiyem kullanmaman ama yinede diğer arkadaşlar ne der bilemem.
kızlarrrr sabahleyin kalktık diyelim sonra lavaboya filan gittik elimizi yüzümüzü yıkadık giyindik sonra ölçtük ateşi diyelim
sizce yüksekmi çıkar düşükmü çıkar yoksa alakasız mı çıkar
merhaba kızlar,tabloma bakarmısınız bugün sizce yumurtlama başladımı bıgün adetin 16. günü su gibi akıntıda var ara ara çatlama muhtemelen nezaman olur..lütfen yorum yapın..:26::26::26:
3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet canım everyninde dediği gibi ateşin etkilenir.kızlarrrr sabahleyin kalktık diyelim sonra lavaboya filan gittik elimizi yüzümüzü yıkadık giyindik sonra ölçtük ateşi diyelim
sizce yüksekmi çıkar düşükmü çıkar yoksa alakasız mı çıkar
rica ederim canımcım inşallah o doktora bebişinle gidersinnnnnncevap için sagol canım benım o zaman içmiyorum çok haklısın adeti bekliycem gelince doktor yolu görünüyorr bana sagol attlık uyardığın için :)
merhaba kızlar,tabloma bakarmısınız bugün sizce yumurtlama başladımı bıgün adetin 16. günü su gibi akıntıda var ara ara çatlama muhtemelen nezaman olur..lütfen yorum yapın..:26::26::26:
3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet canım everyninde dediği gibi ateşin etkilenir.
yani bunları yapmadan önce uyandığın anda ölçtüğün ateş daha doğrudur.
rica ederim canımcım inşallah o doktora bebişinle gidersinnnnnn
henüz çatlama görünmüyor canım ama önemli günlere girmişsin.
akıntın geldiyse bundan sonrasını değerlendir.çünkü bi çoğumuzda akıntıdan bi kaç gün sonra yumurta çatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?