Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merhaba canim
yine eksik olcmussun catlamissin bence ama hangi gun bilemem
sadece o artis ve 36.9 ates bana catlamissin hissi verdi
gonlune gore olsun canim

evet cnaım çatladım takmıyayım diye ölçmedim ama dayanamdım yinee :)) kısmet atık :))

merhaba canim
yine eksik olcmussun catlamissin bence ama hangi gun bilemem
sadece o artis ve 36.9 ates bana catlamissin hissi verdi
gonlune gore olsun canim

evet bana görede çatladım canım ama ne zaman neyse gün aşırı devam etmiştiim inş. kaçırmamışımdır :) merakla ölçtüm ateşimi bakalım c.tesi adet olmam lazım inş. olmam progestana başlamayı düşünüyorum başlasam mı acaba adetim gecikirmi önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum kısmet artık

canım benım allah yazmamıs olsun ıns
ama bunu anlamanın tek yolu test yapmak
ya ıdrar ya kan..baska turlu anlamak ımkansız.
eger bısey olusuyorsa dpo 13*14 gıbı ıdrarda sılıkte olsa cıkıyo
bu sekılde de emın olamıyorsan tabı kan testı kalıyor
ates hala yuksek ve dpo 16yı bıle gectıysen
belkı gec dollenme olmstur buay bebegın senınledır canım bellımı olur
guzel duusunelım

pervane canım tablona baktımda smdı
bugun bı ıdrar testı yap en azından
atesın masallah cok guzel
dpo 15tesın de.
Ins guzel bı sonuc alalım.

kızlar bişey sorcam adetım gecikmeisn diye progestan içmek istiyorum buay 100mg kaç gün içiliyor ve günde kaç tane yardımcı olursanız sevinirim :)

canım hakkında hayırlısı olsun ne diyelim.bi adım daha yaklaştın inşallah bundan sonrası güzel olacakkk

kızlar bişey sorcam adetım gecikmeisn diye progestan içmek istiyorum buay 100mg kaç gün içiliyor ve günde kaç tane yardımcı olursanız sevinirim :)

ecrincim kendi kafana göre progestan kullanmamalısın.zaten yumurtladığın çok bariz o yüzden adetin gecikmez tam zamanında gelir.
şimdi progestan eksikliğin olup olmadığını bilmiyoruz.hemde progestana yumurtamadan hemen sonra başlanması gerekiyor.
senin yumurtlaman muhtemelen baya önce olmuş.benim tavsiyem kullanmaman ama yinede diğer arkadaşlar ne der bilemem.

kızlarrrr sabahleyin kalktık diyelim sonra lavaboya filan gittik elimizi yüzümüzü yıkadık giyindik sonra ölçtük ateşi diyelim

sizce yüksekmi çıkar düşükmü çıkar yoksa alakasız mı çıkar

imkanınız varsa kesinlikle olsun canım

kızlar 11. gün çatladım da 9. ve 10 .gün ilişki oldu dedim yaaa
eşim yoktu 11. ve 12. gün ama dün yani 12. gün gece geldi sürpriz yaptı ama ikimizde çok yorgunduk veeee ölmüştür yumırta dedim yapmadım çalışma
şimdi keşke diyorum...
bir de yaptım yaptım sanki oldu bu sefer de oluruna bırakacam dedim bilmem doğru mu yaptım kızlar yaaa

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
her gün de tablomu koymasam rahat edemiyorum

cevap için sagol canım benım o zaman içmiyorum çok haklısın adeti bekliycem gelince doktor yolu görünüyorr bana sagol attlık uyardığın için :)

ben yataktan kalktim diyelim sadece wcye ugrayip yataga dondugumde 0.4 derece bile dusuk cikabiliyor
boyle durumalrda benim hep dusuk cikti
ama tam aksi yuksek cikan arkadaslarimiz vardi

evet canım everyninde dediği gibi ateşin etkilenir.
yani bunları yapmadan önce uyandığın anda ölçtüğün ateş daha doğrudur.

cevap için sagol canım benım o zaman içmiyorum çok haklısın adeti bekliycem gelince doktor yolu görünüyorr bana sagol attlık uyardığın için :)
rica ederim canımcım inşallah o doktora bebişinle gidersinnnnnn

henüz çatlama görünmüyor canım ama önemli günlere girmişsin.
akıntın geldiyse bundan sonrasını değerlendir.çünkü bi çoğumuzda akıntıdan bi kaç gün sonra yumurta çatlıyor

sagol cnaım allah razı olsun :))

arkadaslar bende ates ölçme yöntemini denemeye baslıycam.atesi ölçerken dudaktan mı dil altından mı ölçmek iyidir ve ates yükseldigi gün yumurta döllenmeye hazır mı demek oluyo yoksa ovuluasyon testlerindeki gibi 1-2 gün içinde mi hazır olcak demek oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…