canım nsbhr cevaplamış ama bende tekrar yazayım.aynen onun dediği gibi.insan ilk zamanlar daha bi umutsuz olabiliyo.eşten dosttan duyuyosun 2-3 ayda hamile kalıyorlar.benim tam 1 yıl oldu hala neden olmadı diye hayıflanıp karalar bağlayabiliyor.ama zaman geçipte tecrübe kazandıkça,senden daha kötü durumda olanları gördükçe;hele hele mucize haberleri aldıkça haline şükretmeyi öğreniyorsun.ve Allah tan ümit kesilmeyeceğini.ne demek ağzının payını vermek?buraya kavga etmeye değil bizimle aynı dertten müzdarip insanlarla konuşup,dertleşip rahatlamaya ;birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya geliyoruz.içinden geçtiğimiz dönem itibariyle hepimiz normalden biraz daha hassas ve alınganız.ama inan burdaki insanlardan hiç biri diğerinin AĞZININ PAYINI VERMEZ.seni kırdımsa özür dilerim.amacım sadece destek olmak,ümidini yitirmemen gerektiğini vurgulamaktı
Slm kızlar , birkaç gündür giremedim nete, kimseyi takip edemedim umarım herkes iyidirAma ben kötüyüm.Hcg değerim 48 den 37 ye düştü.Kanamam yok ama doktor böyle durumlara erken dönemde kayıp diyoruz dedi.Çok üzgünüm...
yanı luteal faz uzayınca akla gelıyo bu tabı ama
bı dusup bı artması ılgınc
bnm sabıt yada yuksek gıderken
beta hcg dustugu gun ateste pat dıye duserdı
dpo 17*18 gıbı
dur bakalım bgn dusmus atesın yrn gelır belkı adet
luteal fazın 15gun surebılır 16ya kdr normal nasılsa.
Yada sbh bı test yap deger 10*15 bıle olsa golge bısıler cıkıyo.
bildiğim kadarıyla öyle canım
kimisinde düşüş olur kimisi de bi miktar düşer sabit gider gider bi anda fırlar.
hayır canım illa düşmesi gerekmez.
Normal seyrindeykende yükselişe geçip çatlama olmuş olabilir.
Ilk sayfadaki tablolara bak kırmızı çizgi olan günler çatlamanın olduğu günler.
Bazısında düşüşten sonra olurken bazısında yükselişe geçtiği zaman oluyor.önemli olan birden yükselişe geçmesi.
hakkında hayırlısı canım, test yaptın mı ya bat ne zaman bugün mü.....
ateşim 35.8 e dusstu kırmızılarım gelicek sanırsam lutufel fazım 16 dan fazla suruyorsa bu ne anlama geliyor bilgiıı olan vrmı
canım arkadaşın önceden dpo14-15 filan oluyordu.
şu sıralar bi kaç kez 17 18 i buldu o yüzden söyledik herkesde aynı olacak manasında değil.
dpo 13-14-15-16 normal olanı
onu anladım nomal olaln 16 gun ama sureklı 17 18 yada daha uzun olması hastalık belşrtısı olabılır mı
günaydın kızlar benim ateş tablomuda yorumlarmısınız lütfen genelde 28 günde adet oluyorum c.tesi adet olmam lazım ama inş adet olmam bu gece 4,30 kalktım yemek yedım yattım oruç için 5 gibi yattım 07:15 ölçtüm ateşimi acaba onun etkisi varmıdır yüksek çıkmasında :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?