Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tamam ama bende cok uzuluyorum ,olmaması için bir neden yok butun tahlillerim yapıldı ,neden oldugunu bilmiyorum,gercekten artık bunalıma girdim hayattan zewk alamıyorum,evden bile cıkasım yok,neşem kalmadı,alıngan olmam gayet normal değil mi?

canım ablamın 8,5 aylıkken karnında bebeği öldü,bence erken olması daha iyi olmus ya ablam gibi olsaydın bide ablama suni sancı verdiler ölu bebeği dogurttular.dusun ablamın psikolojiisini.ablamda az daha zehirleniomus onuda kaybedecektir.Her şerde bir hayır vardır.dua et canım...

yohkcum yaaa karanfilce de bana aynı şeyi söyledi benim luteal faz geçen ay 17 sürdü yine 15 16 olduğu da oluyordu ve biliyorsun sende ateşeim hep çok güzel gidiyor herkes umutlanıyor son anda herşey tersine dönüyor acaba bende de böyle bi şey var mı ki yaa ben günüm geçse de hiç kan testi yaptırmıyorum

canlar giremedim bugün kimse de kalmamış ama gören cevap verirse sevinirim bugün dpo 14 ama gelen giden yok şimdi normalde bizim göğüs ağrısı ucunun hassasiyeti falan yumurtlamadan sonra olurdu adete bi kaç gün kala biterdi değilmi yanlış hatırlamıyorum şimdi benim göğüs ağrısı hassasiyeti gittikçe artıyor ama ara ara iki gündür adet ağrısı giriyor bi kaç sn sonra geçiyor bana neler oluyor sizce yaa her adet ağrısı girdiğinde tamam yine oluyorum diyorum üzülüyorum geçiyor ağrı sonra acaba mı diyorum bi akıl verin bana

Günaydın kızlarrrr
bildiğim kadarıyla öyle canım

kimisinde düşüş olur kimisi de bi miktar düşer sabit gider gider bi anda fırlar.

benim döngü normal olmadığı için öncesini keşfetmeye çalıştığım için sormuştum , teşekkürler kızlar

günaydın herkese içimden bir ses diyorki bu ay birden fazla hamiş haberi alcaz

pervane

rümeysa

9 ay

şenayyyy

sevinç

çok ümitliyim Rabbim tez vakitte bebişlerinizi sağlıkla nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
kızlar ben ateş olcmeye gec başladm ta adet oldgm gunden 13gun sonra ama pek catlama olmuyor.. gbi once catlamiş olabilirçi?

Bu tablo işini öğrencem bende ama zaman alacak daha yumurtlamadan sonraki ilk haftaymış ben sandım bat

pervane canım bugün bi kan testi yaptır.
İnşallah hamilesindir.
değilsen de için rahat etmiş olur canım

ateşim 35.8 e dusstu kırmızılarım gelicek sanırsam lutufel fazım 16 dan fazla suruyorsa bu ne anlama geliyor bilgiıı olan vrmı

ateşim 35.8 e dusstu kırmızılarım gelicek sanırsam lutufel fazım 16 dan fazla suruyorsa bu ne anlama geliyor bilgiıı olan vrmı

canım arkadaşın önceden dpo14-15 filan oluyordu.
şu sıralar bi kaç kez 17 18 i buldu o yüzden söyledik herkesde aynı olacak manasında değil.
dpo 13-14-15-16 normal olanı

Son düzenleme:
onu anladım nomal olaln 16 gun ama sureklı 17 18 yada daha uzun olması hastalık belşrtısı olabılır mı

bildiğim kadarıyla luteal fazın kısa olması da uzun olmaı da iyi değil.
kısa olan da progestan takviyesi yapılıyor değilse bebek tutunamıyor ama uzunun ne gibi sakıncası var bilmiyorum

günaydın kızlar benim ateş tablomuda yorumlarmısınız lütfen genelde 28 günde adet oluyorum c.tesi adet olmam lazım ama inş adet olmam bu gece 4,30 kalktım yemek yedım yattım oruç için 5 gibi yattım 07:15 ölçtüm ateşimi acaba onun etkisi varmıdır yüksek çıkmasında :)

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım bu ay 28 günde adet olmayacağın kesin çünkü gç çatlamışsın.
tam ölçümlerin olmadığı için hangi gün çatladığını bilemiyoruz ama en aşağı 5-6 günün var bata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…