- 12 Ekim 2011
- 2.807
- 460
- 373
catlaman yakindir adet ortasi gelmis
akintin da varsa yakin zamanda atesin ortlamanin ustune cikabilir
sen degerlendir canim
henüz çatlama görünmüyor canım ama önemli günlere girmişsin.
akıntın geldiyse bundan sonrasını değerlendir.çünkü bi çoğumuzda akıntıdan bi kaç gün sonra yumurta çatlıyor
canım inşlhh ateşim güzel gider ve mucizem gelir..adet ortası gelmiş derken anlamdım k. bakma canım ya. (aralık 8 adet tarihim.)
hani genelde 28 gunde bir adet oluyorsan simdi 13. 14. gunler gelmis ya, adet ortasi diye ona dedim
genelde bu zamanlar yumurtlama olur
tabi dongunun uzunluguna gore de degisir ama akintin da basladiysa ates yukselene kadar degerlendirmekte fayda var en verimli gunlerin
tabi ates yukselince de 3 gun garantoye almak iyidir
kızlar 11. gün çatladım da 9. ve 10 .gün ilişki oldu dedim yaaa
eşim yoktu 11. ve 12. gün ama dün yani 12. gün gece geldi sürpriz yaptı ama ikimizde çok yorgunduk veeee ölmüştür yumırta dedim yapmadım çalışma
şimdi keşke diyorum...
bir de yaptım yaptım sanki oldu bu sefer de oluruna bırakacam dedim bilmem doğru mu yaptım kızlar yaaa
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
her gün de tablomu koymasam rahat edemiyorum
geldı kırmızılarım........
arkadaslar bende ates ölçme yöntemini denemeye baslıycam.atesi ölçerken dudaktan mı dil altından mı ölçmek iyidir ve ates yükseldigi gün yumurta döllenmeye hazır mı demek oluyo yoksa ovuluasyon testlerindeki gibi 1-2 gün içinde mi hazır olcak demek oluyo
bi daha yazayımdedim sanırım kimse görmedi
bi daha yazayımdedim sanırım kimse görmedi
her sabah aynı saatte dıl altından olcmen gerekıyor. Saat 6 ıle 8 arası.
Yumurta catladıgında vucud ısısında artıs oluyor
ve o artıs olana kadar olan gunler ve artıstan sonrakı 2*3 gun ılıskı ıcın uygun
ates yukseldıkten snra catlayan yumurtanın omru 24 saat
ovulasyon kıtınden farklı yanı.
ılk sayfada detaylı bı anlatımda var.
amin canım amin inşallaaah dualarınızlaaabu ayki tablo guzel gidiyor canim
evet suzan bilezik gordu hamile olduguna inanmisti cok
hayra ciksin seninki de canim
sen öyle kolay kolay senden umıtlıyım demezsın karanfilim.İşin açığı ben de ümitliyim bu ay senden canım..
Hayırlısıyla bebeğini alırsın inşallah kucağına
ben de ateşim düşmeden bugün bi test patlatıyım mı diyorum.
ateş düşünce test yapmanın bi anlamı kalmıyo da
uzun zamandır da test almıyom en son ne zaman yaptım bilmiyorum.
1 test de ben alıyım eczacı kazansınTürkiye kazansın
canım ne denır kıkızlar malesef pazartesi 29.55 olan degerim 26.64 olmuş yani düşmüşadet olucam ve adetle düşücek malesef bu ayda güme gittim hamile degilim
My Ovulation Chart
allah allah cok garıp. ılk okudugumda hala test yapmadıgını ve kesın hamıle oldugunu dusundum ama ınsallah hayırla sonuclanır guzelımdpo 18 deyim hayla kırmızılaar gelmedi ateşim sapıttı dün kan testi verdim bişe çıkmadı
bence cızgı 10. gune cekılecek canım372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar sizce 10 da mı 11 demi çatladım fikri olan var mı?
bu arada every nerelerde hiç görünmüyor..
canım google fertility friend diye yaz ordan sıteyı bulursun. ılk sayfamızda yazan tarıften de yardım alarak uye olabılırsın orayaarkadaşlar merhaba.sizi uzun zamandır takip ediyorum.bu linkini koyduğunuz siteye nasıl üye olabilirim ?yardımcı olur musunuz ?
oyy ıkıncı kotu haberSlm kızlar , birkaç gündür giremedim nete, kimseyi takip edemedim umarım herkes iyidirAma ben kötüyüm.Hcg değerim 48 den 37 ye düştü.Kanamam yok ama doktor böyle durumlara erken dönemde kayıp diyoruz dedi.Çok üzgünüm...
akıl mı ıstıosun sen cicimcanlar giremedim bugün kimse de kalmamış ama gören cevap verirse sevinirim bugün dpo 14 ama gelen giden yok şimdi normalde bizim göğüs ağrısı ucunun hassasiyeti falan yumurtlamadan sonra olurdu adete bi kaç gün kala biterdi değilmi yanlış hatırlamıyorum şimdi benim göğüs ağrısı hassasiyeti gittikçe artıyor ama ara ara iki gündür adet ağrısı giriyor bi kaç sn sonra geçiyor bana neler oluyor sizce yaa her adet ağrısı girdiğinde tamam yine oluyorum diyorum üzülüyorum geçiyor ağrı sonra acaba mı diyorum bi akıl verin bana
canım su an o kadar erken kı bır sey soylemek ııcn
oyy canım benımgünaydın herkese içimden bir ses diyorki bu ay birden fazla hamiş haberi alcaz
pervane
rümeysa
9 ay
şenayyyy
sevinç
çok ümitliyim Rabbim tez vakitte bebişlerinizi sağlıkla nasip etsin inşallah
canım sakın kafana gore hormon alma sakınkızlar bişey sorcam adetım gecikmeisn diye progestan içmek istiyorum buay 100mg kaç gün içiliyor ve günde kaç tane yardımcı olursanız sevinirim :)
canım ılk sayfadakı bılgılerden yararlanabılırsın. atesın yukselmesı durumunda yumosun catlamıs demektır ve progesteronun salgılanmaya baslamıs demektır. ovu da 1-2 gun sonrasını gosterır ama yuksek ates catladıgı gunu. o yuzden o dırek yukselme gununden oncekı ufak düşüşde ilişki olsun ki ertesı gun yumos catlayıp da ates yukseldıgınde spermer orda hazır beklıo olsun derızarkadaslar bende ates ölçme yöntemini denemeye baslıycam.atesi ölçerken dudaktan mı dil altından mı ölçmek iyidir ve ates yükseldigi gün yumurta döllenmeye hazır mı demek oluyo yoksa ovuluasyon testlerindeki gibi 1-2 gün içinde mi hazır olcak demek oluyo
:2::2:yeni ay yeni umut guzelimgeldı kırmızılarım........
bata 2 gün var ateşim 37.2 hamile olabilirmiyim arkadaşlar daha bir sürü belirti var ama psikolojikmi değilmi bilmiyorum.
kızlar kızlarrr
çok özledim hepinizi
bu ara pek mesgulum
buldugum ılk arada girdim de size yazdım
umarım herkesler ıyıdır
canııım çatlatma iğneni vurunmuşun yaaa hayırlı olsuunsonu tatlı mı tatlı bebiş olsuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?