Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım hakkında hayırlısı olsun
yeni ay yeni umut inşallahhh

inşalllah testte yanlışlık vardır orkidecimm.yada kana henüz geçmemiş olabilir.
güzel haberlerini alalım inşallah

inşallah öyledir amaaa ben yine de en kötüsüne hazırlanayım

bu ay herkesin ateşi adete yakın düşüp sonra yeniden yükseldi havalardan mıdır nedir
sevinç, ben, rümeysamustfa, orkide neden ki acaba..

bu ay herkesin ateşi adete yakın düşüp sonra yeniden yükseldi havalardan mıdır nedir
sevinç, ben, rümeysamustfa, orkide neden ki acaba..

evet karanfilcim bizde azönce oliyle bunu konuşuyorduk bu ay herkesin ateşinde bi farklılık var.
tablolar hiç sağlıklı değil gerçekten.kesin havalardan.
bence vücudumuzunda bi saati var ve mevsimi geldiğinde böyle geçişler oluyor.
geçen ay 4 5 gün bende ölçtüm güya takvim yöntemine göre koruncaktım.
aama sürekli 36,2 çıktıkça dedim heralde bu ay yumurtlama yok .
bi baktım 27.gün adet olmuşummm.

.................................................

Son düzenleme:

evet demek ki öyle..
ben geçen sene bu ay ölçmemişim baktım da nasıl oldu acaba diye..

bu arada seneler sonra korunmak nasıl bi duygu nasıl bişey:111:

evet demek ki öyle..
ben geçen sene bu ay ölçmemişim baktım da nasıl oldu acaba diye..

bu arada seneler sonra korunmak nasıl bi duygu nasıl bişey:111:

valla aslında güzel bişey kafa dağıtmak için en azından şu aralar ilişkiydi akıntıysı kafa yormuyorum
ama ilk ay çok tuhaf gelmişti korunmak düşüncesi.hani bebek istiyorsun ama mecburen korunuyorsun
2sene okadar aylarca uğraştımm olsun diye şimdide olmasın diye dikkat ediyorum.
tabi yeniden başlayacağım düşüncesi yeniden aynı şeylere başa döneceğim düşünceside geriyor benii.
1ay daha rahatımm ama sonra yine serüven kaldığı yerden devam

aralık 2012 de kıyamet kopacak ya ondan olmasın

insllah canım yaa ,adet olcak gibi 1haftadır karnımı yokluo.senin hamilelik belirtilerin ne zaman basladı canım ? nasıl anladın?

Geçen hafta 3 gün midem bulandı ve sürekli istifra ettim.sağ ve sol kasıkta acayip oturup kalkarken batma var, baş dönmesi,sıcak basması,kirpiklerin karışması ve acayip uzadığını hissediyorum kirpiklerimin ve bunların hepsinin yine psikolojik olduğunu düşünüyorum.o yüzden kendime gıcık oluyorum.Şaka bir yana bu tür şeyler var var hadi bakalım hepimiz için hayırlısı...

Merhaba bayanlar ben bu ay ates kontrol yontemiyle beraber ovulasyon testi denemeyi dusunuyorum. Eminim ki onceki sayfalarda anlatilmistir ama ben hicbir sey anlayamadim ates olcme yonteminden yani ornegin adetimin ilk gununden beri 36.2-36.3 arasi giden bir olcum 36.9 veya 37 ye yukseldigi zaman mi iliskiye gun asiri girmeye basliyoruz? Yoksa ne yapiyoruz bana anlatabilir misiniz? Ornekli olarak. Belki anlatmak uzun ve zahmetli olacak ama yardimci olursaniz cok memnun olurum. Herkese hayirli gunler.

selam kızlar doğm kontrol hapım salı günü bitcek,p.tesi kontrol var,
dua edinde çatlamayan yumoşlar kaybolmuş olsun da transfer işlemine geçelim bi an önce inşAllah...
duaya ihtiyacım var arkadaşlar....

kusura bakmayın giremiyorum sürekli ,burası çok yoğun,annemde trafik kazası geçirdi pazar günü,çok korktuk ama şükür kırığı ağır durumu yok ,kolunda ve başında yarası var ,Allahım bize bağışladı ...

bakalım ben bu durumda yalnız nasıl yapcam eğer transfere ok derse dr.
Rabbim ayarlasın inşallah annem toparlanır transfer tarihine kadar.
Rabbim bu sefer yüzümü güldür....sağlıkla herşeyin başı sağlık.....

canım dpo 16 oldu bugün yarını da bekleyeyim diyorum korkuyorum yaaa ne bileytim inş. benimledir uzaktan bi arkadaşım aradı dün rüyamda gördüm hamileydin dedi sonra üniversiteden bi arkadaşım benden 5 ay önce evlenmişti 1.5 yıldır çocuğu olmuodu geçen gün rüyamda gördüm ikimiz birlikte oturmaya gidiyoruz bi yere dün akşam öğrendim ki 1.5 yıldan sonra hamileymiş yeni aldım haberini bende mi yoksa diye düşünüyorum artık:))

cok gecmis olsun canim annene

umarim en kisa zamanda gonlunuze gore olur, sen annenin yaninda kaliyorsun kvlerle degil di mi? esin gitti mi geri?
Allah kolaylik versin

canım atesim 36,5 cıktı bugun dun 36,4tü.bilemicem anlamadım gitti bugun ilkte 36,5 cıktı,tekrar yaptım 36,4 cıktı,birkere daha denedim 36,5 hangisi dogru anlayamadım.canım önceki hamilelikleriini sordum belirtiler ne zaman basladı diye .bu arada senin atesin kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…