3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
e be ateş kanda gebelik testi negatifken sen niye yükselirsin ki
bata 2 gün var ateşim 37.2 hamile olabilirmiyim arkadaşlar daha bir sürü belirti var ama psikolojikmi değilmi bilmiyorum.
allah allaaah bu ay ne bu boyle herkes de ki ates bı oyun oynama modunda
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
e be ateş kanda gebelik testi negatifken sen niye yükselirsin ki
canım tek ölcumle bunu bılemeyecegımız gıbı, bu atesın sabah erken saatte yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz dıl altından olctugun atesmı onu bılmıyorum, cunku oldukca yuksek bı ates. genelde gun ıcı atesller bu kadar yuksek cıkar.
ayrıca ates son gune kadar yuksek gıdıp son gun de dusus olabılıyor bazen
ama ınsallah bebegın senınledır, son gunde de boyle yuksek atesın olur umarım
canım sabah uyanır uyanmaz mı yaptın ,öyleyse eger gebe olma ihtimalin yuksek
cevap verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım. yaklaşık 1 haftadır ölçüm yapıyorum sabah yapıyorum.36.7 36.8 36.7 .36.7 37.1 37.0 bugünde 37.2 dijital kulaktan ölçüyorum acayip bir baş dönmesi yer altımdan kayıyor gibi ve daha bir sürü belirti.Allah hepimizi hayırlı ve sağlıklısıyla bebişlere kavuştursun.
günaydın herkese içimden bir ses diyorki bu ay birden fazla hamiş haberi alcaz
pervane
rümeysa
9 ay
şenayyyy
sevinç
çok ümitliyim Rabbim tez vakitte bebişlerinizi sağlıkla nasip etsin inşallah
evet arkadaşım sabah yaptım.ilk kez deniyorum ateş ölçmeyi.Bir senedir nerdeydiniz arkadaşlar bir umut işte.teşekkürler cevabın için.
aynen ya bu ay herkesin ateşine bir şey oldu. mevsim değişti bizim ateşler topluca şaırdı
allah allaaah bu ay ne bu boyle herkes de ki ates bı oyun oynama modunda
yok valla bizim pek öyle bi şansımız yok spermler zaten bozuk az vb. anında denk geldi vurdu vurdu sonradan döllemesi çok ama çok zor benim vücut yok ediyodur kesin kalanları... ama bugün koca yine yok jubile de yokkızzz vıcdan yapma hıc bosuna
sonucta hesabına gore gelmemıs olcaktı kocan ztn
nslsa kacırcaktın
ayrıca 10. gun gıden spermler 13 gune kdr yasayabılıyo bılıyosun
11 ve 12 gunlerı o ıdare etmıstı zannımca
sen mumkunse bu gece bı jubıle yap artk
deryaaam annem napıosun kuzummm
çok özledimmmmm
bence cızgı 10. gune cekılecek canım
yani en azından benım genelde cızgım senın 10. gunde olan duruma gore cıızlıyor.
Allah bağışlasın 8 yaşımda bir oğlum var onda hemen hamile kaldım ama 2 numara uğraştırıyor işte arkadaşlar.ateşimi çok kontrol ederim 35.5 36.0 dır.ama gebelik ile ölçmeyi ilk defa bu ay denedim değerlerde yazdığım gibi bakalım bu ayda onu deneyelim inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.
Allah bağışlasın 8 yaşımda bir oğlum var onda hemen hamile kaldım ama 2 numara uğraştırıyor işte arkadaşlar.ateşimi çok kontrol ederim 35.5 36.0 dır.ama gebelik ile ölçmeyi ilk defa bu ay denedim değerlerde yazdığım gibi bakalım bu ayda onu deneyelim inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.
benim 4 gundur 36,4 te sabit kaldı.bu aralar cok sıcak basıo bana.reglime az kaldı sabit kalması iyi mi?
benimde 5,5 yaşında bir oğlum var allah bağışlasın 2. için 3 senedir uğraşıyom 3 düşük yaptım üstelikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?