Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cevap verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım. yaklaşık 1 haftadır ölçüm yapıyorum sabah yapıyorum.36.7 36.8 36.7 .36.7 37.1 37.0 bugünde 37.2 dijital kulaktan ölçüyorum acayip bir baş dönmesi yer altımdan kayıyor gibi ve daha bir sürü belirti.Allah hepimizi hayırlı ve sağlıklısıyla bebişlere kavuştursun.

kulaktan ölçme konusunda bişi dıyemıcem canım
dil altından diye duyuyorum ben hep
ama gidişata göre hakkaten guzel atesın
daha önce denedınmı bu yontemı bılmıorum
yanı acaba vucudunu tanıomusun, son gun mu dusuyor atesın yada bende oldugu gıbı 1-2 gun onceden haber verıyormu acaba.
dilerim cok guzel bır sonuc alırsın, ozellıkle artarak gıden bu ates oldukca umut verıcı

günaydın herkese içimden bir ses diyorki bu ay birden fazla hamiş haberi alcaz

pervane

rümeysa

9 ay

şenayyyy

sevinç

çok ümitliyim Rabbim tez vakitte bebişlerinizi sağlıkla nasip etsin inşallah
benden umut yokk kırmızılar gelmedi kan testi negatifffffffffff

yok valla bizim pek öyle bi şansımız yok spermler zaten bozuk az vb. anında denk geldi vurdu vurdu sonradan döllemesi çok ama çok zor benim vücut yok ediyodur kesin kalanları... ama bugün koca yine yok jubile de yok

Allah bağışlasın 8 yaşımda bir oğlum var onda hemen hamile kaldım ama 2 numara uğraştırıyor işte arkadaşlar.ateşimi çok kontrol ederim 35.5 36.0 dır.ama gebelik ile ölçmeyi ilk defa bu ay denedim değerlerde yazdığım gibi bakalım bu ayda onu deneyelim inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.

benim 4 gundur 36,4 te sabit kaldı.bu aralar cok sıcak basıo bana.reglime az kaldı sabit kalması iyi mi?

bence cızgı 10. gune cekılecek canım
yani en azından benım genelde cızgım senın 10. gunde olan duruma gore cıızlıyor.

ben 11 diye düşünmüştüm ama 10 da ihtimal tabiki bakalım ne olacak . aralık başı ben tedaviye başlarken sende pozitifi görürsün inşallah...

Son düzenleme:

benimde 5,5 yaşında bir oğlum var allah bağışlasın 2. için 3 senedir uğraşıyom 3 düşük yaptım üstelikkkk

canım kulak 4derece falan daha fazla cıkarıo ,ama sen hep kulaktan yapmıssın ona göre bayagı yukselme olmus .

benimde 5,5 yaşında bir oğlum var allah bağışlasın 2. için 3 senedir uğraşıyom 3 düşük yaptım üstelikkkk

çok geçmiş olsun allah öyle kötü acılar bir daha yaşatmasın hiç ummadığımız bir anda tutunacaklar eminim.oğlum sürekli baskı yapıyor kardeş kardeş istiyorum o istiyor diye bir an önce olsun diyorum tabi allahın dediği olur günü ve saati daha gelmemiş arkadaşım inşallah sende 2 bebeğine hayırlısıyla kavuşursun arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…