Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok geçmiş olsn canım yaa Rabbim beterinden korusun bol bol sadaka vern inş. belalardan kurtulmak için senin transverinde inş. başarılı geçer meleklerin seninle olur

pervane, çizgi gayet doğru yerde.
en azından idrar testi yap canım bu sana bişey kaybettirmez.
test yapma sınırı dpo14 tür sen 16 dasın.

öyle mi diyorsun canım yaaa ne bileyim işte ben iyice stres oldum bu kadar şeyden sonra yine olumsuz sonuç çıkar diye bugün alsam da akşam üzeri yapsam test çıkar mı 4 saat filan mı tutmak lazım

peki karanfilce kızıcan bana artık ama bi şey daha soracağım :)))
şimdi 0.1 derece düşmesi düşüüş sayılır mı acaba yarın iyice düşerde oluverririm mi

peki karanfilce kızıcan bana artık ama bi şey daha soracağım :)))
şimdi 0.1 derece düşmesi düşüüş sayılır mı acaba yarın iyice düşerde oluverririm mi

canım niye kızayım..
bu düşüş gerçekten düşüş sayılır mı sayılmaz mı ancak yarın bilebiliriz.
test yapıp yapmama konusunda da karar senin canım ben seni düşündüğüm için söylüyorum.
bu ay da uzadı..
her ay böyle uzayacaksa ve bebek olma ihtimali var ve her ay atılıyorsa kendimi senin yerine koyarak test yapmanı istedim.
çünkü o sorunun çok basit bi çözümü var.
İnşallah pıhtılaşma filan yoktur ve bebeğini kucağına alırsın canım

canımmmsııın yyaaa inş. iyi olur sonucu da cesaretimi toplayıp yaptıracağım

bende mevsim değişikliğinden etkilendiğimi düşünenlerdenim sabahları filan ölçmüyorum ama eve gidince merak ediyorum ölçüyorum hani akşam ölçümlerim hep yüksek çıkardı artık resmen 1 derece oynuyo 35 li dereceleri görüyorum ama evimizde soğuk havada soğuk neyse bakalım hayırlısı yumoşun olmadığını düşünüyorum pek ümitlenmiyorum bu ay ama Rabbimden de ümit kesmiyorum

canım çok geçmiş olsun Rabbim bidaha göstermesin inşallah

günaydın kızlar

Günaydın
Adetim biteli 2 gün oldu ama beni şimdiden heyecan basmaya başladı.Bir an önce BATım yaklaşsada tablomun yükselişini görsem Erken yumurtluyorum galiba ben.Kasık ve bel ağrım var 2 gündür.Akıntı da sabah başladı.Hayırlısı ile başladık bu aya.Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim bu ay...

408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com

benim 4 gundur 36,4 te sabit kaldı.bu aralar cok sıcak basıo bana.reglime az kaldı sabit kalması iyi mi?
sabıt kalması iyidir genelde olumlu sonuclandı burda gördugumuz kadarıyla, ancak reglıne ne kdr az kaldı onu bılmek lazım canım, daha 5-6 gun varsa bu sabitliği yorumlamak için erkendir.
rabbim oglunu size bagıslasın canım, inşallah bu yöntemle ogluna kardeş gelir tez zamanda
canım şenayımmm
bende özledim yaaaaav
nerlerdesn sennn
kuzum sorma pek yogun gecıyor gunlerım, kayınpeder amelıyat oldu ya, onlarlaydık sıkca, gelen gidenimde var, bugunde anneme gitcem, yengem hastanede olcak bugun, yegene bakcaz annemle. o yuzden bugunde yokum yani malesef
ben 11 diye düşünmüştüm ama 10 da ihtimal tabiki bakalım ne olacak . aralık başı ben tedaviye başlarken sende pozitifi görürsün inşallah...
belki de beraber aynı anda baslarız tedaviye canım
rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın inşallah

canım dilim döndüğünce anlatayım ben sana, şimdi adetten yumurtlama gününe kadar ates belli degerler arasında gidip gelir, ama bır gun ateşin hafif bi düşüş gösterir, ertesi günde ciddi farkedilir bi yükseliş olur. işte o gün yumurtan catlamıstır deriz. ve eger bır ıkı ay ates ölcup vucudunu tanıyıp, yumurtladıgın gunlerde ne derece bir yukselısın oldugunu ogrenırsek, o yukselme öncesi düşüş oldugu gece ilişki olmalı sonrasında da eger spermlerde bir azlık hızında problem gb bi sorun yoksa hergun, sorun varsa da gün aşırı ilişki devam etmeli deriz.
canım benim, annene cok gecmiş olsun. rabbim cok sukur size bagıslamıs. dualarımız seninle inan hep aklımızdasın. inşallah hersey yolunda gidecek bu sefer.
ilk ölcüm dogrudur canım, ilk ölcum için 3 saatlik aralıksız uykudan sonra ölcülmesi önerilir. ara uykular beklemeler vs ler atesı oynatabılır. sen 36.5 olarak gir kayıtlara
kızlar günaydın

408885 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş tablom bir bakabilir misiniz?benim kaç gündür hep aynı değerler normal mi sizce

hiç bir anormallik yok canım, hersey yolunda

Aynı durumdayız canım ben ne zaman yumurtlarım bilmiyorum bile, senin şansın galiba vucudundan keşfediyosun benim oda yok ovu testine kaldım

hanımlar hepinize günaydın,
anormal ateşler normale dönsün,
adeti gecıkıp de testleride negatif olan hatunların ya testleri pozitife dönsün yada bi an önce adetleri gelsin,
dpoları bitti bitmek üzere olan hanımların son güne kadar atesleri tavan yapsın,
henüz yumurtlamamiş arkadasların cok guzel saglıklı nurtopu gibi yumosları gelişsin çatlasın ve döllensin inşallaahhhh

buda benim tablom bu kadar iyi dilek ardından yeşillik olsunnn
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker

bu ay cok farkli tablon

KIZLAR NASILSINIZ BAKALIMM

PERVANE TEST YAPTIMI BILDIGINIZ VARMI DPO 16 OLMUS VE ATESI COK GUSELLL

aslında bununla ilgilide bişeyler yazılmalı ilk sayfaya.şimdi şöyle canım.
öncelikle ateş ölçerek yumurtlama varmı yok mu varsa ne zaman onu anlıyoruz.
adet olunca ateşimiz düşük seviyelerde gidiyor adet ortasına kadar.
sonra bazılarımızın bi düşüş oluyor ve arkasından belirgin bi artışla yumurta çatlıyor.
bazılarımızında normal seyrinde giderken yumurta çatlayınca ateşimz yükselmeye başlıyor.
ateş ölçme yöntemi kesin olarak yumurtlama gününü göstermiyor.yani bunu önceden bilemiyoruz.
ama ne yapıyoruz ateş yükselene kadar ilişkiye devam ediyoruz
ateşimiz yükselince çatladığımızdan emin olup artık çalışmamıza gerek kalmıyor
sonra beklemeye geçiyoruz bu bekleme süresinde de luteal faz denen sürenin bizde ne kadar olduğunu anlıyoruz.
luteal faz yani yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı demek.bununla ilgili bi sorun olmasıda gebe kalma açısından sakıncalı.tedavisi progestan.
adetimize yakın ateşimizin durumu bize adet olup olmayacağımızı yada hamilelik ihtimali olup olmadığını gösteriyor.
yüksek giderse iyi bi durum ama adete bi kaç gün kala yada adet günü düşerse bu adet olucaz demek.
sonra yine ölçmeye devam ediyoruz bu sayede bi kaç ay ölçüp vücudumuzu tanıyoruz
diğer ay daha temkinli davranıp o günlerde ilişki olmasına gayret ediyoruz.
oluşturduğumuz tablo bize zaten çok güzel yol gösteriyor.ilişiki günlerimizi akıntımızın yoğun olduğu günleri vs de takip ediyoruz.,
kısacası güzel bi yöntem.kolay gelsin.

canım annene çok geçmiş olsun allah korumuşşş.
üzülme inşallah her şey yoluna girer

önemli günlere giriyorsun canım çalışmalara başla yavaştan.
kızlar günaydın

408885 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş tablom bir bakabilir misiniz?benim kaç gündür hep aynı değerler normal mi sizce
normal canım bazen hep sabit gidebiliyorr

şenommm tablo mükemmell sonu bebiş olsun senden umutluyum ben bu ay

baharcım ya benim luteal fazım kısa sürüyor bi ilk ölçtüğüm ay 13 gündü ondan sonra 8 11 böle değişiyor ama kısa dimi yani 8 gün ???????????????
BİRDE SON İKİ AYDIR YÜKSEK ATEŞLE ADET OLUYORUM ADETİN 2.GÜNÜ DÜŞMEYE BAŞLIYO ATEŞİM BUNUN BİR SEBEBİ VARMIDIR ACABA __??????????????

Son düzenleme:
kızlar 9 aydan haberi olan varmı çarşamba diyosu galiba test günü geçtiğimiz çarşambamıydı ki o acaba ya merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…