Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pervaneeeeeeeeeee

ınanmıyorum sanaaaa kan testıne gıtmısssın pozıtıfff tabloya ıslemıssın veee
bızım hala haberımız yokkkkkkkkk

ben biliyordunn bu sefer hissetmiştim canlar gelin yyyaaaa hadiii değer 688.6 sizce nasıll billiyorsunuz dpo16 doktora falan göstermedim çıktım hemen

yaaa geldimmm geldiimmm daha yeni öğrendim ve hamileyimmmmmmm :)))
çok şükür

ben biliyordunn bu sefer hissetmiştim canlar gelin yyyaaaa hadiii değer 688.6 sizce nasıll billiyorsunuz dpo16 doktora falan göstermedim çıktım hemen

tebrikleeeerAllah tamamına erdirsin. değerin çok güzel canım. hatta yarın gitsen kese alttan gözükür yani

bu sefer tablona bakınca bende hıssetmıstım bılıyomusun
ne olur ne olmaz dıye heveslendırmek ıstemedm ama
bıran once kana gıtmenı ıstemıstım
cok ama cok sevındım canım gozun aydın
rabbım ıns saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
degerın super hıcc dusunme onu bıkac gun snra kesecıgını gorursun ztn
massallah sıze

kuzummm benniimmm yaaa inş.. Allahımmm çok şükür yaaa bii de karnım ağrıyo normal mi sencee

yaaa geldimmm geldiimmm daha yeni öğrendim ve hamileyimmmmmmm :)))
çok şükür

oyyy canım maşallah sana..
bi gün daha beklesen keseyi bile görürsün o kadar yani..
Allahım hayırlı etsin çoook sevindim.
darısı başımıza inşallah

karanfilcemmm caanımm sen olmasan valla gidemezdim teste falan bi cesaret verdin senin sayende gittim ama ben bu ay hissettim bi çok şeyy oldu farklı :))

Rabbim bir an önceisteyen herkese nasip etsin 14 aydır neler yaşadım biirsiniz daha fazla bekletmesin sizi de

Canımmmm bir bakıım bizim kızlara dediiimmmm ve haberini gördümmmm!!!! Şükürler olsun canım gözün aydın!

canııımmmsın teşekkür ederim aklımdan sende geçiyordun seninle neredeyse aynı zamanlarda başladık çok yardımcı oldun bana sende bu pazar hayırlı güzel haberleri alacaksın inş. inanıyorum buna gönülden :)

senden de yarin gelsin insallah guzel haber
cok heyecanliyim senin adina:18: dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…