canım dpo 16 oldu bugün yarını da bekleyeyim diyorum korkuyorum yaaa ne bileytim inş. benimledir uzaktan bi arkadaşım aradı dün rüyamda gördüm hamileydin dedi sonra üniversiteden bi arkadaşım benden 5 ay önce evlenmişti 1.5 yıldır çocuğu olmuodu geçen gün rüyamda gördüm ikimiz birlikte oturmaya gidiyoruz bi yere dün akşam öğrendim ki 1.5 yıldan sonra hamileymiş yeni aldım haberini bende mi yoksa diye düşünüyorum artık:))
arkadaslar iyi geceler, karnım agrıo yaa acaba regl mi olcam ben yaa
canımmm değerini görmemiştimmmm ama süperrr
aslında karın ağrısı hep oluyor ilk zamanlar.
ama normalde hep günaşırı test istiyor doktorlar.yarın test yaptırmana gerek yok.
pazartesi gitsen hem kesen görünür hemde değerindeki artış takip edilir.
tabi ağrın şiddetliyse yada aklında soru işareti kalıyorsa yarın gitmende hiç bi sakınca olmaz.
en azından kafan rahatlar.doktorun belki progestan falan verir.
folik asit kullanmıyorsanda hemen başlarsın.
aminnn canım aminnn:)bende inanıyorum ,eşim bana sen inanmıyorsun diyodu kızıyoduen başta,
bende üzülmemek adına kendimi kaptırmamak adına ,temkinli duruyodum ,ama bu sefer böyle yapmıycam ,
bakalım ne olucak ,inşAllah Rabbim sorunsuzca nasip eder bu sefer...
amin aminnnnnnn canım inşAllah:)))
dün eşim diyoki" çocuklarıda dolaptan al gel artık buraya"
inşAllah yakındır o günler...
ayy ne harika bir haber bu
pervane tebrik ederim. değerin süper. bugün sana çok güzel bir öğretmenler günü hediyesi olmuş. çok özel bi hediye.
Allah tamamına erdirsin.
canım tebrik ederimm insallah sag salim alırsın bebini kucagına.canım hamilelik belirtileri sende nasıl oldu, ne zman basladı
belirtiler yazarsan sevinirim
yaaa geldimmm geldiimmm daha yeni öğrendim ve hamileyimmmmmmm :)))
çok şükür
ben biliyordunn bu sefer hissetmiştim canlar gelin yyyaaaa hadiii değer 688.6 sizce nasıll billiyorsunuz dpo16 doktora falan göstermedim çıktım hemen
günaydın kızlar benım bugun adetimin 28 günü adet olmam lazım ama ateim yüksek gidiyor inş. adet olmamda bebeişim gelir :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar afedersiniz sabah sabah salya sümük gidiyorum arkadaşım vardı 1,5 yıldır bebek istiyolar bu ay onunla görüştüm bildiklerimi anlattım tavsiyelerde bulundum hiçbirşey bilmiyodu düşünün adetten hemen sonra test yapan birisiydi bütün bildiklerimi anlattım bu ay uyguladılar ve az önce haberini aldım hamileymişşş çok sevindim ama işte yine o tarifsiz duygu kıskançlık değil çekememzlk hiç değil hüngür hüngür ağladım Rabbim bizede nasip etsin inşallah bebeğim gel artık anne seni çok özledi((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Pervanecim gozun aydin
Allah saglikla devamini getirsin insallah
Bizede dua et
Bu ay tek iliskimi oldu dedin bikere yani butun ay
Benim dedigim oluyo sanirim keske dogum kontrole baslamadan bende deneseydim su yontemi
canım takip yapıldı mı sana bu ay?
çizgi olmadığı için ben pek anlamıyoru ama sanki ateşin güzel gibi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?