Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım tebrik ederimm insallah sag salim alırsın bebini kucagına.canım hamilelik belirtileri sende nasıl oldu, ne zman basladı
belirtiler yazarsan sevinirim

aslında çok aşırı bi ağrım yok ama ara ara adet ağrısı gibi giriyor endişelendiriyor canım uyuyamadım resmen gece yaa heyecandan :)) bi de midem kazındı bi şeyler yedim bu sefer de midem ekşidi uyamadım erken değilmi bunar için yafff
folik asiti filan bırakalı çok olmuştu baktım olmuyor içmedim taa 5 -6 ay önce :)
aslında dediğin gibi pazartesi daha mantıklı ama bakalım

bol bol dua et canım bu süre içinde ve inan dediğin gibi ben bu ay gerçekten hissettim ve sadece çizginin çekildiği gn tek ilişki oldu kızdım biraz eşime ama sonra bu seferde böyle olsun bakalıım her ay kaç gün oluyor da olmuyor dedim :))

Pervanecim gozun aydin
Allah saglikla devamini getirsin insallah
Bizede dua et
Bu ay tek iliskimi oldu dedin bikere yani butun ay
Benim dedigim oluyo sanirim keske dogum kontrole baslamadan bende deneseydim su yontemi

ayy ne harika bir haber bu
pervane tebrik ederim. değerin süper. bugün sana çok güzel bir öğretmenler günü hediyesi olmuş. çok özel bi hediye.
Allah tamamına erdirsin.

canımmmm çok teşekkür ederim önümüzde ki yılların bütün önemli günlerinin hediyesi oldu :)

günaydın kızlar afedersiniz sabah sabah salya sümük gidiyorum arkadaşım vardı 1,5 yıldır bebek istiyolar bu ay onunla görüştüm bildiklerimi anlattım tavsiyelerde bulundum hiçbirşey bilmiyodu düşünün adetten hemen sonra test yapan birisiydi bütün bildiklerimi anlattım bu ay uyguladılar ve az önce haberini aldım hamileymişşş çok sevindim ama işte yine o tarifsiz duygu kıskançlık değil çekememzlk hiç değil hüngür hüngür ağladım Rabbim bizede nasip etsin inşallah bebeğim gel artık anne seni çok özledi ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

pervanedemi hamile canım ya çok sevindim evet umutlandığım isimlerden biride hamişler kervanında Rabbim sağlıklı bi hamilelik ve sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah canım halaya geç kaldım galiba ama hemen katılayım böyle ağlaya ağlaya hüngür sümük halay çeken gördünüzmü hiç

Kızlar naber?Ya ben geçen ay 10.gün yumurtlamıştım.Üstelik akıntı belirtimde olur hep.Bugün 9.gün akıntı yok tek damla.:26::26: Adetim 3-4-5.günlerde kesildi kremsi akıntı gelmişti.Ben adetken mi yumurtladım yoksa.Düzenim bozuldu da 2 aydır adet günlerinin kısa sürmesi yüzünden.Offf
408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Tüm meslektaşlarımın gününü içtenlikle kutluyorum
Atatürk'ün ışığında nesiller yetiştirmek gayesiyle...

bu duyguyu o kadar iyi bilirim ki hatta bilirz ki asla kıskançlık değil
Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin

Pervanecim gozun aydin
Allah saglikla devamini getirsin insallah
Bizede dua et
Bu ay tek iliskimi oldu dedin bikere yani butun ay
Benim dedigim oluyo sanirim keske dogum kontrole baslamadan bende deneseydim su yontemi

canım kendini üzme olacaka her halukarda olur.
pervanenin öncesinde ilişki olmuştu ama çizgiden sonra ilişki olmamıştı öyle demişti sanki o aralarr öyle hatırlıyorum.

canım takip yapıldı mı sana bu ay?
çizgi olmadığı için ben pek anlamıyoru ama sanki ateşin güzel gibi gibi

bu ay takıp yaptırmadım ama serophene kullandım önümüzdeki ay aşılama düşünüyoum canım inş. gerek kalamz banada iyi gibi geldi ateş inş. böyle devam eder :)) eski tablolalarıma bakıyorumda 36,9 1-2kez görmüşüm oda farklı aylarda :) şimdi 3 gündür 36,9 gidiyorum allah yardımcım olsun :)adetimin 15 -17-19 günleri değerlendirdim galıba 17 yumurtladım :) ama ben bu aydan çok ama çok umutluyum :))) sen nasılsın oğlun nasıl :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…