canııımmmsın teşekkür ederim aklımdan sende geçiyordun seninle neredeyse aynı zamanlarda başladık çok yardımcı oldun bana sende bu pazar hayırlı güzel haberleri alacaksın inş. inanıyorum buna gönülden :)
karanfilcemmm caanımm sen olmasan valla gidemezdim teste falan bi cesaret verdin senin sayende gittim ama ben bu ay hissettim bi çok şeyy oldu farklı :))
Rabbim bir an önceisteyen herkese nasip etsin 14 aydır neler yaşadım biirsiniz daha fazla bekletmesin sizi de
Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Allah tamamına erdirsin canımm Ben yine şehir dışına çıkacağım için testi erkene aldılar. Yarın gideceğim :18:
amin inşallah canım Allah razı olsun.
dualarında dilinden bizi düşürme emi..
Allahım hayırlı sağlıklı evlat etsin inşallah..
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah, aklen ruhen bedenen sağlıklı bir bebişin zevkle geçirceğin bir hamişlik dönemin olur umarımben biliyordunn bu sefer hissetmiştim canlar gelin yyyaaaa hadiii değer 688.6 sizce nasıll billiyorsunuz dpo16 doktora falan göstermedim çıktım hemen
Everyyy canım iyiyim çok şükür. Güzel haberleri gördüm daha da iyi oldum.
Yarın test günüm :18::18: Heycandan ölüyorum! İnşallah pozitif çıkar. Hep dua ediyorum. Siz de edin olur mu?
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah, aklen ruhen bedenen sağlıklı bir bebişin zevkle geçirceğin bir hamişlik dönemin olur umarım
pozitiflik iyidir canım, inşallah dediğin gibi tam 12 den vurmussunuzdur372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
11 e çekti çizgimi bu ay 12 den vurdum kesin oldu bu iş
birazda pozitif olalım di mi ama...
kız sen ne güzel bir haberle geldin böyle, inanki sırf senın haberını almak için kocamdan musade ısteyıp actım pc yı.yaaa geldimmm geldiimmm daha yeni öğrendim ve hamileyimmmmmmm :)))
çok şükür
ah nolur yarın gır de bızı catlatma meraktan 9ay cımEveryyy canım iyiyim çok şükür. Güzel haberleri gördüm daha da iyi oldum.
Yarın test günüm :18::18: Heycandan ölüyorum! İnşallah pozitif çıkar. Hep dua ediyorum. Siz de edin olur mu?
kız sen ne güzel bir haberle geldin böyle, inanki sırf senın haberını almak için kocamdan musade ısteyıp actım pc yı.
yuce rabbıme sukurler olsun
hayde gözumuz aydın
çok heyecanlı hakkaten benim ağlamaktan gözlerim şişti önce kardeşlerimle ağlaştım sonra eşimle Rabbim isteyen herkese nasip etsin senin de iyi sonucunu alacağızzz inş. :)
Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Allah tamamına erdirsin canımm Ben yine şehir dışına çıkacağım için testi erkene aldılar. Yarın gideceğim :18:
ben kendi adıma sahiplenmek istemiyorum everykizlar kizlarrrrrr
ben turkiyeye gidicem
uzun zaman giremem nete
ilk sayfadan da uzak kalicam
aslinda girebilirim ama kv nin evinde girmek istemiyorum onun bilgisayardan kendi bilgiayarimizi goturmiycez
ancak ailemin yanina gidince yazarim okurum
bir de kafeden falan girerim ama sayfada duzenleme yapamam
demem o ki konuyu sahiplenmek isteyen olursa aktarabilirim
baharcim mesela sen ? ya da isteyen baska bir arkadasimiz
haberiniz olsun
baharcım ya benim luteal fazım kısa sürüyor bi ilk ölçtüğüm ay 13 gündü ondan sonra 8 11 böle değişiyor ama kısa dimi yani 8 gün ???????????????
BİRDE SON İKİ AYDIR YÜKSEK ATEŞLE ADET OLUYORUM ADETİN 2.GÜNÜ DÜŞMEYE BAŞLIYO ATEŞİM BUNUN BİR SEBEBİ VARMIDIR ACABA __??????????????
amin cnm Allah razı olsun,efesude canımmm cok gecmıs olsun annecıgıne ve sıze
allahım korusun onları beterınden saklasn ıns
dualarım senınle canım ıns bebıslerın sana tutunsun
guzel haberlerını alalım...
9ay beklemede, pazar gunu test gunu.
Insallah onunda guzel haberını alacagız.
Ardındanda senın
maşAllah sana canım darısı başımıza ,9 aya ve bana dua etmeyi unutma :) hamilelirinn duası kabul olurmuşyaaa geldimmm geldiimmm daha yeni öğrendim ve hamileyimmmmmmm :)))
çok şükür
Everyyy canım iyiyim çok şükür. Güzel haberleri gördüm daha da iyi oldum.
oyyyy canımmmm çok tebriklerrrr bu sefer oldu maşallahhhhh
tabloların seni bi kaç aydır sevindirip üzüyordu ama bu ay olduuuuuu çok şükürrr
inşallah sağlıcakla kucağına alırsınnnnn
daha güzel haberlerini beklyoruzzz.çok mutlu oldummmm
maşAllah sana canım darısı başımıza ,9 aya ve bana dua etmeyi unutma :) hamilelirinn duası kabul olurmuş
canımmmsınnnn baharım yaaa evet kaç aydır daha da fazla üzüldüm ama çok şükürr yaaa en kısa zamanda sende de tekrardan güzl haberler bekliyorummm...
peki baharım şimdi değer,mi gördün de mi 688.6 şimdi yarın sabah gideyim mi ben doktora bugün 11.30 da vermiştim kan testini karnım çok ağrıyor acaaba gidip bi görünsem mi yoksa pazartesiyi mi beklesem
kızlar bu arada benm avatardaki bebeğin aynısını gördüm burda maşAllah nasıl tatlı anlatamam,
ablamın komşusunun bebeği,
bana alıştı nasıl istiyo gelmeyi,
Rabbim bu nasıl bir duygu ,
sürekli kucağıma alıyorum ,yaşamak istiyorum bu güzel annelik duygusunu,
banada nasip olur inşAllah sağlıklısıyla...
yaaa geldimmm geldiimmm daha yeni öğrendim ve hamileyimmmmmmm :)))
çok şükür
ben biliyordunn bu sefer hissetmiştim canlar gelin yyyaaaa hadiii değer 688.6 sizce nasıll billiyorsunuz dpo16 doktora falan göstermedim çıktım hemen
canııımmm Rabbim en kısa sürede size de nasip etsin duamdasınız her zaman öyleydi ama bundan sonra daha çok edeceğimmm en kısa zamanda sizden de güzel haberler alacağızz inanıyorum ben :)
canımmmmm çok yakın o günler.
sende bebişini kucağına alacaksın çok az kaldııı onlar şimdi annelerini bekliyorrr.
kavuşmanıza çok ama çok az kaldıııı.inşallahhhh her şey güzel olucakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?