Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Allah tamamına erdirsin canımm Ben yine şehir dışına çıkacağım için testi erkene aldılar. Yarın gideceğim :18:

amin inşallah canım Allah razı olsun.
dualarında dilinden bizi düşürme emi..
Allahım hayırlı sağlıklı evlat etsin inşallah..

Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Allah tamamına erdirsin canımm Ben yine şehir dışına çıkacağım için testi erkene aldılar. Yarın gideceğim :18:

çok heyecanlı hakkaten benim ağlamaktan gözlerim şişti önce kardeşlerimle ağlaştım sonra eşimle Rabbim isteyen herkese nasip etsin senin de iyi sonucunu alacağızzz inş. :)

amin inşallah canım Allah razı olsun.
dualarında dilinden bizi düşürme emi..
Allahım hayırlı sağlıklı evlat etsin inşallah..

düşürür müyüm canımm yaşadıklarınızı artık biliyorum yaa herkestten çok ben duacınızım sizde sakın vazgeçmeyin dua etmekten pes etmek yok duamızın ne zaman kabul olacağını bilmiyoruz sabırla ısrarla istemek lazım sadece

ben biliyordunn bu sefer hissetmiştim canlar gelin yyyaaaa hadiii değer 688.6 sizce nasıll billiyorsunuz dpo16 doktora falan göstermedim çıktım hemen
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah, aklen ruhen bedenen sağlıklı bir bebişin zevkle geçirceğin bir hamişlik dönemin olur umarım

canıım inşallah yarın da senin güzel haberlerini alacağız inşallah

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

11 e çekti çizgimi bu ay 12 den vurdum kesin oldu bu iş

birazda pozitif olalım di mi ama...
pozitiflik iyidir canım, inşallah dediğin gibi tam 12 den vurmussunuzdur
yaaa geldimmm geldiimmm daha yeni öğrendim ve hamileyimmmmmmm :)))
çok şükür
kız sen ne güzel bir haberle geldin böyle, inanki sırf senın haberını almak için kocamdan musade ısteyıp actım pc yı.
yuce rabbıme sukurler olsun
hayde gözumuz aydın

ah nolur yarın gır de bızı catlatma meraktan 9ay cım
ve ınsallah dualarımız kabul olsun

kız sen ne güzel bir haberle geldin böyle, inanki sırf senın haberını almak için kocamdan musade ısteyıp actım pc yı.
yuce rabbıme sukurler olsun
hayde gözumuz aydın

canımmmsın şenayım yaaa çok şükür darısı en kısaa sürede inş. sizin başınıza :)

çok heyecanlı hakkaten benim ağlamaktan gözlerim şişti önce kardeşlerimle ağlaştım sonra eşimle Rabbim isteyen herkese nasip etsin senin de iyi sonucunu alacağızzz inş. :)

oyyyy canımmmm çok tebriklerrrr bu sefer oldu maşallahhhhh
tabloların seni bi kaç aydır sevindirip üzüyordu ama bu ay olduuuuuu çok şükürrr
inşallah sağlıcakla kucağına alırsınnnnn
daha güzel haberlerini beklyoruzzz.çok mutlu oldummmm

canımmmmm inşallah seninde güzel haberlerini alırız yarınnnnn
bu ay en az 5 gebe çıksınnn fazlasına hayır demeyizzzzzzzzzzzzz

ben kendi adıma sahiplenmek istemiyorum every
çünkü benim işim belli olmaz.bazen kafama eser uzun süre girmem.
o yüzden bunu herzaman severek ve sorumlulukla yapması gereken biri lazım.
isteyen adaylar varsa yetkiliye söyleriz.
ama bunu almak isteyen arkadaş sürekli burda güncelleme yapmalı.
oylamaya sunalımm en güzeliiii
referandum olsun topikteee
adaylar belli olsun hepberaber oylayalımm
aaa lili almak istiyyormuşş şimdi okudum.diğer kızlarda fikir belirtsin bana göre uygun.

yavrum eğer öyle bir durum varsa yani ateşle kesin eminsen progestan kullanailirsin
mesela bak burda eskilerden ronya ve julia vardı sanırım onlar yumurtladıklarından emin olduktan sonra progestan alıyorlardı.
doktor tavsiyesiye değil kendi kararlarıydı.zaten progestanın bi zararı yok sadece rahim kalınlaşmasına ve bebeğin tutunmasına yardım ediyor.
eğer bebek yoksada düzenli adet olmayı sağlıyor.yada en güzeli bi doktor tavsiyesiyle kullanman.

Son düzenleme:
amin cnm Allah razı olsun,
amin canım umarım bu sefer bir sorun yaşamam inşAllah
çok şükür
maşAllah sana canım darısı başımıza ,9 aya ve bana dua etmeyi unutma :) hamilelirinn duası kabul olurmuş

ayy 9 ay canım inşAllah mutlu haberini almak yarın nasip olur
bende p.tesi muayenede anlıycam transfer olup olmuycanı,(çatlamayan yumoş kalmıştı geçen ay)
eğer dr ok derse 10 gün içinde bi aksilik çıkmazsa inşAllah transfer olucak

kızlar bu arada benm avatardaki bebeğin aynısını gördüm burda maşAllah nasıl tatlı anlatamam,
ablamın komşusunun bebeği,
bana alıştı nasıl istiyo gelmeyi,
Rabbim bu nasıl bir duygu ,
sürekli kucağıma alıyorum ,yaşamak istiyorum bu güzel annelik duygusunu,
banada nasip olur inşAllah sağlıklısıyla...

canımmmsınnnn baharım yaaa evet kaç aydır daha da fazla üzüldüm ama çok şükürr yaaa en kısa zamanda sende de tekrardan güzl haberler bekliyorummm...

peki baharım şimdi değer,mi gördün de mi 688.6 şimdi yarın sabah gideyim mi ben doktora bugün 11.30 da vermiştim kan testini karnım çok ağrıyor acaaba gidip bi görünsem mi yoksa pazartesiyi mi beklesem

maşAllah sana canım darısı başımıza ,9 aya ve bana dua etmeyi unutma :) hamilelirinn duası kabul olurmuş

canııımmm Rabbim en kısa sürede size de nasip etsin duamdasınız her zaman öyleydi ama bundan sonra daha çok edeceğimmm en kısa zamanda sizden de güzel haberler alacağızz inanıyorum ben :)

canımmm değerini görmemiştimmmm ama süperrr
aslında karın ağrısı hep oluyor ilk zamanlar.
ama normalde hep günaşırı test istiyor doktorlar.yarın test yaptırmana gerek yok.
pazartesi gitsen hem kesen görünür hemde değerindeki artış takip edilir.
tabi ağrın şiddetliyse yada aklında soru işareti kalıyorsa yarın gitmende hiç bi sakınca olmaz.
en azından kafan rahatlar.doktorun belki progestan falan verir.
folik asit kullanmıyorsanda hemen başlarsın.

canımmmmm çok yakın o günler.
sende bebişini kucağına alacaksın çok az kaldııı onlar şimdi annelerini bekliyorrr.
kavuşmanıza çok ama çok az kaldıııı.inşallahhhh her şey güzel olucakkkk

çok şükür

ben biliyordunn bu sefer hissetmiştim canlar gelin yyyaaaa hadiii değer 688.6 sizce nasıll billiyorsunuz dpo16 doktora falan göstermedim çıktım hemen

ayy ne harika bir haber bu
pervane tebrik ederim. değerin süper. bugün sana çok güzel bir öğretmenler günü hediyesi olmuş. çok özel bi hediye.
Allah tamamına erdirsin.

canııımmm Rabbim en kısa sürede size de nasip etsin duamdasınız her zaman öyleydi ama bundan sonra daha çok edeceğimmm en kısa zamanda sizden de güzel haberler alacağızz inanıyorum ben :)

aminnn canım aminnn:)bende inanıyorum ,eşim bana sen inanmıyorsun diyodu kızıyoduen başta,
bende üzülmemek adına kendimi kaptırmamak adına ,temkinli duruyodum ,ama bu sefer böyle yapmıycam ,
bakalım ne olucak ,inşAllah Rabbim sorunsuzca nasip eder bu sefer...

amin aminnnnnnn canım inşAllah:)))
dün eşim diyoki" çocuklarıda dolaptan al gel artık buraya"
inşAllah yakındır o günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…