günaydın kızlar benım bugun adetimin 28 günü adet olmam lazım ama ateim yüksek gidiyor inş. adet olmamda bebeişim gelir :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar naber?Ya ben geçen ay 10.gün yumurtlamıştım.Üstelik akıntı belirtimde olur hep.Bugün 9.gün akıntı yok tek damla.:26::26: Adetim 3-4-5.günlerde kesildi kremsi akıntı gelmişti.Ben adetken mi yumurtladım yoksa.Düzenim bozuldu da 2 aydır adet günlerinin kısa sürmesi yüzünden.Offf
408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ateşin süper
hem luteal fazın 2. kısmında yükelişe geçmiiş kiii bu önemli bi belirti
hemde sabit gidiyo
maşşallah diyelim
tam ne zaman çatladıgını biliyomusun sen 28 günde bekliyosun adeti
eğeer öyleyse yarın bi test yap bence :)
[/COLOR]
gunaydın , sabah ölçtüm atesimi 36,8 çıktı,yataktan kalkmadan 1dakika sonra tekrar ölçtum 36,4 cıktı.bence cok sacma ya böyle seymi olur ?
ben biliyordunn bu sefer hissetmiştim canlar gelin yyyaaaa hadiii değer 688.6 sizce nasıll billiyorsunuz dpo16 doktora falan göstermedim çıktım hemen
canım yorumlarından ateş ölçme yöntemini pek önemsemediğini hatta gereksiz bulduğunu anlıyorum acaba ben mi yanlış düşünüyorum tatlım inanmadığın bir şey için zamanını harcama derim söylediklerim yanlış anlaşılsın istemem ama hep olumsuz yorumlar yapıyosun forumu başından sonuna ben okumadım şahsen ama burda olduğum 5 ay boyunca ateş ölçmenin önemini çok iyi anladım ne zaman çatladığını görebiliyorsun ne zaman adet olabileceğini anlıyosun bunlar bizim için önemli şeyler zamnın varsa forumu başından sonuna okumanı tavsiye ederim şöyle birşeye şahit oldum burda adet günü geçiyo bir üyenin ateş yüksek devam ediyo evde test yapıyo negatif ama umudunu yitirmio kana gidiyo ve hamile olduğunu öğreniyo ve burda sevincini paylaşırken şunları yazıyo ateş beni yanıltmadı diye
canımmm tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah daımm etsın ınslll darısı dıgerkızlara ınslll..... keseyı normalgormek ıcın dr degerın 2000 olması gerekıyor alttanda bakırma bekleeeeeeeeeeee zatenn dunn 600 lerde ıse p.tesı yada salı 2000 lerde olur gun asırı ıkıye katlıyor sen hesap ettben biliyordunn bu sefer hissetmiştim canlar gelin yyyaaaa hadiii değer 688.6 sizce nasıll billiyorsunuz dpo16 doktora falan göstermedim çıktım hemen
canım kendini üzme olacaka her halukarda olur.
pervanenin öncesinde ilişki olmuştu ama çizgiden sonra ilişki olmamıştı öyle demişti sanki o aralarr öyle hatırlıyorum.
bu ay takıp yaptırmadım ama serophene kullandım önümüzdeki ay aşılama düşünüyoum canım inş. gerek kalamz banada iyi gibi geldi ateş inş. böyle devam eder :)) eski tablolalarıma bakıyorumda 36,9 1-2kez görmüşüm oda farklı aylarda :) şimdi 3 gündür 36,9 gidiyorum allah yardımcım olsun :)adetimin 15 -17-19 günleri değerlendirdim galıba 17 yumurtladım :) ama ben bu aydan çok ama çok umutluyum :))) sen nasılsın oğlun nasıl :)
9 ay bilmiyorum bana kızarmı ama haberi bekleyen arkadaslarla paylasmak istedim.
9 ayımız ıcın duaya devam arkadaslar. ınsallah dondurulmuslarla deneyecegı tüp de gelecek bebişleri...
Öğretmenimmmmmmmm canım benimmmm canım benimmm
seni bennnn pekk çok pek çoook severimmmmm
sen birrrrrr anaaaaaaa
sen bir babaaaaaaaaa
herşeeeey olduuun artık banaaaaaaaa
Öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarrrrrr
Arkadaşlar malesef sonuç negatifTutunmamış embriyoların ikisi de. Eşim de ben de yıkıldık. Biraz toparlanınca doktorla neden böyle olduğunu ve bir sonraki adımımızı konuşmaya gideceğiz.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
ben ne diyeceğimi bilmiyorum... çok çok üzgünüm...
rabbim yardımcınız olsun..
biz her zaman destekçin ve duacınız canım.
rabbim tez zamanda mucizeni göndersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?