Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydın , sabah ölçtüm atesimi 36,8 çıktı,yataktan kalkmadan 1dakika sonra tekrar ölçtum 36,4 cıktı.bence cok sacma ya böyle seymi olur ?

günaydın kızlar benım bugun adetimin 28 günü adet olmam lazım ama ateim yüksek gidiyor inş. adet olmamda bebeişim gelir :)

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ateşin süper
hem luteal fazın 2. kısmında yükelişe geçmiiş kiii bu önemli bi belirti
hemde sabit gidiyo
maşşallah diyelim
tam ne zaman çatladıgını biliyomusun sen 28 günde bekliyosun adeti
eğeer öyleyse yarın bi test yap bence :)

o kadar erken yumurtlayabileceğini sanmıyorum
her ay akıntı olmuyor yada farklı şekillerde gelebiliyor zaten
sadece akıntıya bakıpta böyle düşünme.
ilerleyen günlerde ateşin belli eder, en azından şuanda gün aşırı devam edebilirsin.

Öğretmenimmmmmmmm canım benimmmm canım benimmm
seni bennnn pekk çok pek çoook severimmmmm
sen birrrrrr anaaaaaaa
sen bir babaaaaaaaaa
herşeeeey olduuun artık banaaaaaaaa

Öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarrrrrr

cevap için teşekkürler canım son 2-3 aydır 28günde oluyoum adet :) bugun olmam lazım ama belirti yok :) hemde ateşim valla iyi giidyor eski tablolarıma baktımda 1-2ayda 1 kez 36,9 yükselmiş adetimin 17 günü çatladığımı düşünüyorum hem ogün ateş düşüktü ve akıntımda vardı ben zaten 15 -17-19 günleri değerlendirmiştim inş. bu ay güzel haberler alırım eger 17yumurtladıysam p.tesi 13 gün oluyor o zaman test yapcam inş. haftaya iyi başlarım :) ben bu ay serophene kullandım ama kontrole gitmedim bu ay bişey olmazsa önümüzdeki ay aşılamam var inş. gerek kalmaz :))

gunaydın , sabah ölçtüm atesimi 36,8 çıktı,yataktan kalkmadan 1dakika sonra tekrar ölçtum 36,4 cıktı.bence cok sacma ya böyle seymi olur ?

canım yorumlarından ateş ölçme yöntemini pek önemsemediğini hatta gereksiz bulduğunu anlıyorum acaba ben mi yanlış düşünüyorum tatlım inanmadığın bir şey için zamanını harcama derim söylediklerim yanlış anlaşılsın istemem ama hep olumsuz yorumlar yapıyosun forumu başından sonuna ben okumadım şahsen ama burda olduğum 5 ay boyunca ateş ölçmenin önemini çok iyi anladım ne zaman çatladığını görebiliyorsun ne zaman adet olabileceğini anlıyosun bunlar bizim için önemli şeyler zamnın varsa forumu başından sonuna okumanı tavsiye ederim şöyle birşeye şahit oldum burda adet günü geçiyo bir üyenin ateş yüksek devam ediyo evde test yapıyo negatif ama umudunu yitirmio kana gidiyo ve hamile olduğunu öğreniyo ve burda sevincini paylaşırken şunları yazıyo ateş beni yanıltmadı diye

ben biliyordunn bu sefer hissetmiştim canlar gelin yyyaaaa hadiii değer 688.6 sizce nasıll billiyorsunuz dpo16 doktora falan göstermedim çıktım hemen

canım hayırlı uğurlu olsun.kırkbir kere maşallah.Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.benim gibi bekleyenlerin de yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah

canım ben heryolu deniyorum ama sabah kalkıorum 36,8 cıkıo,1dakka sonra yataktan kalkmadan tekrar yapıom 36,4 cıkıo bana sacma gelen bu ,nasıl bir anda değişio ben hangisine inanıcam onu soruyorum .sonucta tıpca kabul edilen bişey bazal vücut ısısı,neden böyle oynuyor.sinirlerim bozuluo sonuc olarak ,bende sizlere soruyorum neden böyle die,inanmadıgım birseyi yapmam heralde.o an sinir anında yanlıs cumle kurmus olabilirim ama duygularım cok karısık.

ben biliyordunn bu sefer hissetmiştim canlar gelin yyyaaaa hadiii değer 688.6 sizce nasıll billiyorsunuz dpo16 doktora falan göstermedim çıktım hemen
canımmm tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah daımm etsın ınslll darısı dıgerkızlara ınslll..... keseyı normalgormek ıcın dr degerın 2000 olması gerekıyor alttanda bakırma bekleeeeeeeeeeee zatenn dunn 600 lerde ıse p.tesı yada salı 2000 lerde olur gun asırı ıkıye katlıyor sen hesap ett

ınsllll bnm deger 6000 deyken dr dırek gormustubebegımıı sukurler olsunn dıerımherkesler yasar bu gusel duygularıııııı

9ay cımm ınsl hayırlı haberlerle gelırsın cnımm

canım kendini üzme olacaka her halukarda olur.
pervanenin öncesinde ilişki olmuştu ama çizgiden sonra ilişki olmamıştı öyle demişti sanki o aralarr öyle hatırlıyorum.

Saol canim
Tabiki hersey bos olacaksa olurda
Bende bos bos konusuyorum iste caresizlik...

Insallah hamilesindir ecrincim
Atesin guzel gorunuyo

9 ay bilmiyorum bana kızarmı ama haberi bekleyen arkadaslarla paylasmak istedim.
9 ayımız ıcın duaya devam arkadaslar. ınsallah dondurulmuslarla deneyecegı tüp de gelecek bebişleri...

Arkadaşlar malesef sonuç negatif Tutunmamış embriyoların ikisi de. Eşim de ben de yıkıldık. Biraz toparlanınca doktorla neden böyle olduğunu ve bir sonraki adımımızı konuşmaya gideceğiz.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

9 ay bilmiyorum bana kızarmı ama haberi bekleyen arkadaslarla paylasmak istedim.
9 ayımız ıcın duaya devam arkadaslar. ınsallah dondurulmuslarla deneyecegı tüp de gelecek bebişleri...

Canım iyiki paylaşmısın ben yazınca bile yeniden ağlıyorum o nedenle kısa kısa girip yazıp çıkıyorum

tesekkürler canım...

ben ne diyeceğimi bilmiyorum... çok çok üzgünüm...
rabbim yardımcınız olsun..
biz her zaman destekçin ve duacınız canım.

rabbim tez zamanda mucizeni göndersin...

ben ne diyeceğimi bilmiyorum... çok çok üzgünüm...
rabbim yardımcınız olsun..
biz her zaman destekçin ve duacınız canım.

rabbim tez zamanda mucizeni göndersin...

Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederim. Çok umutluydum bu defa ama napalım olmadı işte. İnşallah bi dahakinde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…