canım bu vajina yumusamasını anlatırmısın bana ? ya ben anlamıyorum ,soruyorum ama ters tepki alıyorum insanlardan .ama net bişekilde yazarsan cok iyi olur.catlıcam bende
canım işte tuvalet sonrası temizlik sırasında eline daha yumuşak geliyor
yani öyle ağzını açıp nefes almayla bu kadar değişmez.ben ölçtükten sonra bi daha ölçerim bazen sağıma soluma döndüğüm halde aradan 5dk geçtiği halde aynısı çıkar.ewet canım bende anlamadım:) yani bir dakika arayla 0,4 derece nasıl düşer .acaba uyurken agzım kapalıydı ondan mı yuksek cıktı.sonra agzım acık nefes aldım sonucta ondan da dusmus olabilir diye dusunuyorum canım.o zaman hangisi gecerli 36,8 mi 36.4 mu?
İnşallah canım benim
pazartesi tıp fakültesindeki profu arayacam.
o gün 3. günüm olacak kabul ederse gitcem.
etmesse de özele gidip bi takip yaptırcam ya da doktor ne derse artık.
aralıkta da ankaradaki kaan aydostan randevu aldık ürolog.
eşim dna hasar testi yaptırcak.
yani öyle ağzını açıp nefes almayla bu kadar değişmez.ben ölçtükten sonra bi daha ölçerim bazen sağıma soluma döndüğüm halde aradan 5dk geçtiği halde aynısı çıkar.
dünkü ateşin kaçtı.tabiki ilk ölçtüğümüzü baz alıyoruz herzaman.
hakkında hayırlısı canım.
inşallah testlerde sorun çıkmaz
canım 36.4 tu dün,yumurtamamda 12 kasım canım.
öyleyse adete bi kaç gün kalmış.
yarın güzelce ölç bakalımm yarın ne çıkıcak yine 36,4 çıkarsa ozaman bugünkü değerinde 36,4olması lazım.
inşallah güzel haberlerini alırız
canım karnım agrımaya basladı 2gundur sinyal veriosenin atesin kç tatlım?
ağrılar gebeliktede oluyor pek dikkate alma
ben şu an korunuyorum ateşimi ölçmüyorum
yumurtladığımı anlayınca bırakıyorum takvim yöntemine göre korunmaya çalışıyorum tabi
neden korunuosun tatlım ? sorun ne ?
ağrılar gebeliktede oluyor pek dikkate alma
ben şu an korunuyorum ateşimi ölçmüyorum
yumurtladığımı anlayınca bırakıyorum takvim yöntemine göre korunmaya çalışıyorum tabi
canım bide rahim agzı yumusar diolar hamilelikte , hmile değilsen rahim agzı asagı iniyormus ,nasıl oluyor bu yumusaama bilgin war mı yada bilgisi olan ? perdane vajina yumusamasından anlamıs hamile olduguunu ama tam detaylı yazmamıs ,yanii vajinanın neresinden girişten mi iç kısmımı ,ebeler öyle anlıyorlarmıs osmanlı döneminde faalan.
2ay önce 9haftalık falan düşük yaptımmm
canım yaa uzuldum gercekten,neden duşuk olmus peki sebebi ne? ya insan gebe kalıncada sewinemicek .acaba dusucek mi bişey mi olcak die.canım yine de uzulme wardır bir hayır ,ablam doguma bir haftası wardı bebiş ölmuş içerde ,daha kötuleride war bide suni sancı verilip doğurdu ablam cansız bebeği.ne kadar kötu bişey birde benim dogumgununde ölu dgum yaptı 1 subatta.yani zor be guzelim .
geçti gitti canım üzülmüyorum artık hayırlı değilmişş ne yapalımm allahım sağlıklı hayırlısını versin hepimize.
ablana da üzüldüm çok geçmiş olsun benim çektiğim onun çektiğinin yanında sıfır kalır tabi.
allah bir daha böyle acı tecrübe yaşatmasınnn
amin canım,Rabbim sana bir daha yasatmasın böyle birseyi ikinciyi kaldırabilceğini sanmıyorum.Allaha hep sağlıklı eli ayagı duzgun cocuk nasip eyle diye dua ederim canım.canım hamilelik için harnup pekmesini tavsiye ederim.eşine de yedir canım.yumurtalar vee spermler saglıklı guclu olsun öle değil mi :))
Arkadaşlar malesef sonuç negatifTutunmamış embriyoların ikisi de. Eşim de ben de yıkıldık. Biraz toparlanınca doktorla neden böyle olduğunu ve bir sonraki adımımızı konuşmaya gideceğiz.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Sagol cnm ben yanlis anlamisim demekcanım teşşekkküe ederim Allah razı olsun yaaa şöyle oldu aslında 18. gün sabah ilişki oldu ondan öncesinde 3-4 gün önce olmuştu tam hattırlamıyorum ama 18. günden 6 gün sonra oldu ilişki o zamana da taaa geçmişti yumurtlama günü
bol bol dua et canım bu süre içinde ve inan dediğin gibi ben bu ay gerçekten hissettim ve sadece çizginin çekildiği gn tek ilişki oldu kızdım biraz eşime ama sonra bu seferde böyle olsun bakalıım her ay kaç gün oluyor da olmuyor dedim :))
Arkadaşlar malesef sonuç negatifTutunmamış embriyoların ikisi de. Eşim de ben de yıkıldık. Biraz toparlanınca doktorla neden böyle olduğunu ve bir sonraki adımımızı konuşmaya gideceğiz.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?