- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Canim doktor yumurta takibi yapacam dedi klomeni verdi hakkimizda hayirlisi benin ilki cok kolay oldu
2. Cok nazli ciktu
aman ne bilim canım hani bazıları böyle gebe kalınca kendilerini dünyanın en özel kişisi zanneder yagerçekten canım şizofrenik ya da paranoyak belirtileri gösteriyor.
o böyle laflar ettiğinde afallyom ben bişey diyemiyom
sonra da kendime bunu yapasım geliyo
Aminn inşallah..
derdim hiç hava atmak da değil.
Rabbim bizleri de sevindirse evlerimizi nurlandırsa...
İnşallah..
Bahar paylasimlarin cok guzeldi cok guldum saol cnm
evey, derya hoşgeldiniz gebiş hatunlar..
oğlan anaları
ya ama o eltimin kız o kadan tatlı ki anlatamam..
hiç insan sinir olduğu birinin çocuğunu bu kadar tatlı bulur mu..
evey, derya hoşgeldiniz gebiş hatunlar..
oğlan anaları
ya ama o eltimin kız o kadan tatlı ki anlatamam..
hiç insan sinir olduğu birinin çocuğunu bu kadar tatlı bulur mu..
merhaba canım
kvnın bılgısayardan gırıyorum
sonra da gecmısı sılıyorum
yokhhhh senın de oglus muuuuuu
aman ne bilim canım hani bazıları böyle gebe kalınca kendilerini dünyanın en özel kişisi zanneder ya
hani hiçkimsenin erişemediği bişeye erişmiş gibi
böyle göbeklerini başkasının gözüne sokmaya çalışır ya
sanırım eltinde o tip insanlardan gibi geldi bana
ondan didim sende ona yaparsın diyetabi haklısın biz kendimizi bilen insanlarız.
bu doğanın bi kanunu.aklıselim olmak lazım
ne demek hayatımmm güldüyseniz ne mutlu
yok cnm bellı degıl daha yarın gıdıcem dr a
ama karanfılce banada erkek hıssedıyor
ondan oyle dedı
ben de senınkının erkek oldugunu dusunuyorum ne bastan berı
kızlar ozledım sızlerı
aynı ulke sınırlarından yazıyorum ne guzelllll
benim de aklıma o geldi..
senle kouşurken hep kafadan bi 4 saat eklerim vay be şu an everygilin orda saat şu..
ne kadar da geç olmuş..
ilk defa aaa every için de 10 buçuk dedim
güzel bir rüya ile uyandım Rabbim nasip etsin inşallah henüz gelen giden yok ama adet olacakmışım gb hiç kaptırmıyorum o yüzden kendimi ama ama ben bebeğime kavuşmak istiyorum
İnşallah bebeğin seninledir...
408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Tabloma bi bakarmısın?4 gündür belim kopacak gibi ağrıyor:44:
ya canlar biliyosunuz 28 kasımdı benim bat ama hala adet olmadım ve bu sabah test yaptım negatif malesef ki ama artık adet olacakmışım hissi de yok sağ tarafımda batma çekilme oluyo sadece onun haricinde birşey yok tam 4 5 güündür adet olacakmışım gibi dolaştım belim filan kopuyodu sizce hamile olma olasılığım nedir ki benim
benim mantığımda kırmızı kartı yemediğin sürece umut hep var , inşallah gelmez kırmızılarda gelir bebişintestte negatifse bir gün daha bekle kan ver bence .....
aklımda hep öle tasarlamıştım çarşamba akşamı yaptım negatif dedimki cuma sabahı tekrarlarım c.tesi de olmazsam iş çıkışı kana giderim diyodum ama bilmiyorum ya evde pozitif görmeden kana gitmeyebilirim yine de orda negatifi görmek çok daha kötü ya offfffff Allahım yardım et nasip et hamileliği
hamile de değilsem gelsin şu kırmızılar bu kadar çok umutlanmak istemiyorum ki ben ya............
aklımda hep öle tasarlamıştım çarşamba akşamı yaptım negatif dedimki cuma sabahı tekrarlarım c.tesi de olmazsam iş çıkışı kana giderim diyodum ama bilmiyorum ya evde pozitif görmeden kana gitmeyebilirim yine de orda negatifi görmek çok daha kötü ya offfffff Allahım yardım et nasip et hamileliği
hamile de değilsem gelsin şu kırmızılar bu kadar çok umutlanmak istemiyorum ki ben ya............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?