Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evey, derya hoşgeldiniz gebiş hatunlar..
oğlan anaları

ya ama o eltimin kız o kadan tatlı ki anlatamam..
hiç insan sinir olduğu birinin çocuğunu bu kadar tatlı bulur mu..

aman ne bilim canım hani bazıları böyle gebe kalınca kendilerini dünyanın en özel kişisi zanneder ya
hani hiçkimsenin erişemediği bişeye erişmiş gibi
böyle göbeklerini başkasının gözüne sokmaya çalışır ya
sanırım eltinde o tip insanlardan gibi geldi bana
ondan didim sende ona yaparsın diyetabi haklısın biz kendimizi bilen insanlarız.
bu doğanın bi kanunu.aklıselim olmak lazım

Bahar paylasimlarin cok guzeldi cok guldum saol cnm

ne demek hayatımmm güldüyseniz ne mutlu

evey, derya hoşgeldiniz gebiş hatunlar..
oğlan anaları

ya ama o eltimin kız o kadan tatlı ki anlatamam..
hiç insan sinir olduğu birinin çocuğunu bu kadar tatlı bulur mu..

hosbulduk canımmm
ıste demek okdr tatlıkı sevdırms sana kendını
yksa anası yuzunden sınır olurdun onada

yok benim elti o kadar değişik bi vaka ki..
hamileliği ve çcukları ile ilgili hava atmıyor...
ama beni çok kıskanıyor..
maddi yönden, ve sosyal yönden.. kendi ev hanımı.. şu an kurslara başladı bilgisayar kursuna düşün
mesela ben eltimi benden bile güzel bulurum ama o kendini hiç güzel bulmuyor ve aşalık kompleksine giriyor..
sonra şişman buluyor..oysa şişman bile değil..
her zaman derim ki içimden
"Allah sana nur topu gibi 2 evlat vermiş daha benim neyimi kıskanıyorsun şükretsene Rabbine hiç bir zenginlikle alınamayacak şeye evlatlara sahipsin, bense ne kadar param olsa bile Allah ol demese sahip olamam o nimete" diyorum..

deryacım aslında hamilelerin görünüşünden biraz belli oluyor.
göbek çok sivri olunca erkek oluyor.
popo büyüyünce de kız

ben de senınkının erkek oldugunu dusunuyorum ne bastan berı

kızlar ozledım sızlerı
aynı ulke sınırlarından yazıyorum ne guzelllll

benim de aklıma o geldi..
senle kouşurken hep kafadan bi 4 saat eklerim vay be şu an everygilin orda saat şu..
ne kadar da geç olmuş..
ilk defa aaa every için de 10 buçuk dedim

ya canlar biliyosunuz 28 kasımdı benim bat ama hala adet olmadım ve bu sabah test yaptım negatif malesef ki ama artık adet olacakmışım hissi de yok sağ tarafımda batma çekilme oluyo sadece onun haricinde birşey yok tam 4 5 güündür adet olacakmışım gibi dolaştım belim filan kopuyodu sizce hamile olma olasılığım nedir ki benim

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah bebeğin seninledir...
408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Tabloma bi bakarmısın?4 gündür belim kopacak gibi ağrıyor:44:

canım tablo sanki 11.gün çatlar gb yapmış ama şuan çatlama gözükmüyo 14.gündeymişsiN önemli günlerdesin yani canım belki ateş bi düşüş daha yapar sonra fırlar çatladığını anlarız belkide bu haliyle düşmeden de yükseliş gösterebilir ama yakın geldi bana

benim mantığımda kırmızı kartı yemediğin sürece umut hep var , inşallah gelmez kırmızılarda gelir bebişin testte negatifse bir gün daha bekle kan ver bence .....

benim mantığımda kırmızı kartı yemediğin sürece umut hep var , inşallah gelmez kırmızılarda gelir bebişin testte negatifse bir gün daha bekle kan ver bence .....

aklımda hep öle tasarlamıştım çarşamba akşamı yaptım negatif dedimki cuma sabahı tekrarlarım c.tesi de olmazsam iş çıkışı kana giderim diyodum ama bilmiyorum ya evde pozitif görmeden kana gitmeyebilirim yine de orda negatifi görmek çok daha kötü ya offfffff Allahım yardım et nasip et hamileliği

hamile de değilsem gelsin şu kırmızılar bu kadar çok umutlanmak istemiyorum ki ben ya............

canım yaa..
bu ay hiç ateşim çıkmadı dedin ya
yumurtlamamış olabilir misin?:26:

ya da geç..
belki de yeni yumurtlayacaksındır

gecikmelerin oluyo muydu, kanda negatif daha çok üzer diyosun ama idrardan önce kanda ortaya çıktığı için demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…