Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım vücudumuzun belli bi ısıda kalması lazım zaten
yani çok soğuklardan etkilenip okadar düşmez.
kendini korur.bu kadar etkilemez.
kana şimdilik gitme canım biraz daha bekle ateşini ölç son günler bakalım ne çıkacak eğer güzel çıkarsa gidersin
ama eğer düşük ateşe rağmen gecikmeye devam ederse doktora git canım
aklına sokmak istemem ama kist falan olmasın allah korusun.önceden önlem almak iyidir.
inşallah gönlünün istediği olsun canımmmm

Teşekkürler kuzum, Allah'tan ümit kesilmez...

ayy canım Allah korusun deme öle deme deme kistten korkarım ben ayy kist olsa Allah korusun böle batma yaparmı bel ağrısı da yapıyor aynı adet belirtisi gb mi olur dün ölçcektim ne güzel ateş ölçeri bulamadım ya aksi gb o kadar salmışım yani kendimi yarın sabah mutlaka ölçeyim 1 haftaya da adet olmazsam gideyim dimi doktora yok kana gitmem ya bende olabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama bu 1 hafta içinde idrar testini tekrarliim mi

amminnnnnn yavrum aminnnn

ŞENAY maşallah kız o ne ateş ölee

şenoo seninde bugün itibariyle geçti dimi adet kan ne zaman senin ya uff benim durumuma ne diyorsun canım ya
canım ıgne tarıhıne gore adet trhım yarın aslında. eger dpom 14 gun surecekse bgnden dusmelıydı. senın durumuna gelınce evın soguklugu etkılemez once bunu solım. öte yandan ates olcmedıgın ıcın durumunu hıııc bılemıorum malesef bıraz daha beklemek zorundasın sankı.
olmazsa haftabası kana gıt

yavruuuu ateşin süpper maşallahhh
memelere takılma o herkeste olmayabiliyorr.
inşallah yeni haftaya gebe olarak başlarsınnnnn

şenayy
ateşin harika

amminnnnnn yavrum aminnnn

ŞENAY maşallah kız o ne ateş ölee

oooy kızlar oyy ne tuhaf bı moddayım anlatamam
rabbım yuzume guler ınsallah.
bu arada funda dedıkı ben ıgne oldugumda dpo 16 gun suruo. bnm de gecmısım ffe gore dpomun 16 gun surmuslugu var son aylar hep 14 gıdıodu ama ya bu kdr hevesten sonra 16da kırmızılar gelırse nasıl olcak bılmem.
memeler konusunu madem ole dıosunuz takmıorum kafama.
dua edın nolur kızlar duaaaaaa

şenaycım.
ben aşılama olduğum ay çatlatma iğnesi oldum sadece.
ve benim dpo larım normaalde 15-16 sürer.
o zaman 15 sürmüş.
14 de bi tık düşme olmuş
15 de ise pat düşmüş ve adet..
senin tablo çok güzel duruyor inşallah böyle devam eder ve hayırlısıyla hamilesindir.

içimde her ay olduğu gibi belkide '' işte o hayatınmın anlamının tamamlandığı,hiç bi zaman eskisi gibi bir hayatımın olmayacağı,mükemmel gün yaklaşıyorrrrrrr '' hissi...

hiç bir gebelik belirtisi olmayan sıradan bir ay daha geçip gidicek aslında bunu da hissediyorum aynı zamanda !

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:

Ateşin zaman zaman sabit gidiyo, bu iyiye işaret, azıcıkta yüksekte sabit gitse...
Umarım bebişin seninledir...

Ateşin zaman zaman sabit gidiyo, bu iyiye işaret, azıcıkta yüksekte sabit gitse...
Umarım bebişin seninledir...

evet genelde sabit gitmesi gebeliğe bir işaret olduğu söyleniyor neden acaba ?
bakalım ne zaman düşecek bu ay bazen yüksek ateşle de adet olduğum oluyor ...

Benim ateşim yerlerde ama hala regl olmadım. Tuhaf bişiler var mevsimde!
Bol şans, Allah gönlüne göre versin.

bu belirsizlik beni öldürecek ayy şenaycım kist filan olmasın da geç çatlamış oliim yumoş olmamış olsun bu ay ama tabi en çok istediğim bebiş olsun inşallah beklicem yapcak bişey yok 1 haftya kadar idrar testlerini tekrar ederekten beklicem senin ateş de maşallah inşallah güzel haberlerini alıcaz sende hamileler safhında bize dua edenler kervanında olacaksın çok yakında Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Kizlar buda benim tablom allaha cok sükür 4 senenin sonunda testim pozitif cikti
Süphe ettigim acaba hamilemiyim diye öyle belli bir belirtim olmadi sadece 4 aksamdir cooook yemek yiyorum agzim hic bos durmuyor ve
sanki her an adet olacakmisim gibi sol kasigim agridi, adet olacagim zannettim.

3e8884 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
bu ay tablolar ne kadar değişik.şu mevsim bi yerine otursa artık yaaa.
canım çok iniş çıkış var acaba doğru ve hergün aynı saatte ölçtünmü.
eğer doğruysa normalde ateşin güzel 36,7
inşallah sonu bebiş olsun

tablon gayet normal canım yükselişi soruyorsan akıntına göre çatlamamışsın
geçen ayki tablona göre de erken çatlamak için.şu sıralar böyle iniş çıkışlar olması normal.
ama verimli günlere girmek üzeresin değerlendir artık günaşırı
belki erken çatlayacağın tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…