bu ay ateşin normal olmadığını bende farkettim canım da şöle bişey var bizim evimiz çok soğuk yani nerdeyse 20derece oynamıştır e 20 derece sıcaklığın düştüğü biyerde vücut ısım aynı kalırmı bilemedim akıntı adetiin gecikme sebebi değildir de hani öle belirgin geliyo onun için söliim dedim bide şey var canım ya sağ taraımda batma çekilme oluyo yani ben eğer çatlamadıysam geç çatlama olduğunu hiç düşünmüyorum akıntım hep creamydi bu durumda ben hamile değilim boşuna kana filan gitmeyeyim çözmüş olduk bunuda böylece
canım geçen ay 28günde olmuşsun
yarına kadar bekle ama ateşin düşmüş sanırım adet geliyor canım
üzülme inşallah önümüzdeki ay hediyen gelir.
lilicim ben senin durumu anlamadım canım anladığım kadarıyla söleyim ama yanlışım varsa düzelt
şimdi sen bu ay ateşim hiç yükselmedi demişsin
yumurtlama olmadığı ay 29günde oldum dedin.
bugünde 30.günüm ve creamy akıntım var dedin.
akıntın enfeksiyon olsa da adetini geciktirmez.
yumurtlama olmayan aylarda bazen adet çok erken bazende çok geç gelebiliyor.
mesela bende yumurtlama olana kadar ölçüyorum kesinleşince ölçmüyorum çünkü başka bi şekilde korunamıyoruz.
benim de geçen ay ateşim hep 36,2lerdeydi hiç yükseliş olmadı bende yumurtlaamam çok geç olacak sanırım dedim ve ölçmeye devam ettim
25li günlerde çatlıycam sanırım derken bi baktım adet olmuşum 27,gün.
bu ay herkesin ateşi bi değişik canım seninde mevsim geçişinden etkilenmiş olabilir.
belkide geç yumurtlama oldu.bi kaç gün daha bekle bakalım canım
canım vücudumuzun belli bi ısıda kalması lazım zaten
yani çok soğuklardan etkilenip okadar düşmez.
kendini korur.bu kadar etkilemez.
kana şimdilik gitme canım biraz daha bekle ateşini ölç son günler bakalım ne çıkacak eğer güzel çıkarsa gidersin
ama eğer düşük ateşe rağmen gecikmeye devam ederse doktora git canım
aklına sokmak istemem ama kist falan olmasın allah korusun.önceden önlem almak iyidir.
inşallah gönlünün istediği olsun canımmmm
kızlar cumanız mübarek olsun
ateşleriniz hep zirvede olsun
göbüşleriniz bebek dolsun
yarınlarınız huzurlu mutlu olsun
kötü insanlar uzak iyi insanlar yakın olsun
bebekleriniz bahtı güzel sağlıklı olsun
tüm dilekleriniz kabul olsun
canım ıgne tarıhıne gore adet trhım yarın aslında. eger dpom 14 gun surecekse bgnden dusmelıydı. senın durumuna gelınce evın soguklugu etkılemez once bunu solım. öte yandan ates olcmedıgın ıcın durumunu hıııc bılemıorum malesef bıraz daha beklemek zorundasın sankı.şenoo seninde bugün itibariyle geçti dimi adet kan ne zaman senin ya uff benim durumuma ne diyorsun canım ya
senayyyyy sen test yaptın mııı
ates superrrbosver ara ara gecer yenıden baslar hamıleyken bıle
ona takılma ılk gunler hafıfleyıp ertesı gun yıne sıddetleniyordu ve hafıfleyınce korkuyordum ama bırsye olmuyor
umarım hamılesındır
yavruuuu ateşin süpper maşallahhh
memelere takılma o herkeste olmayabiliyorr.
inşallah yeni haftaya gebe olarak başlarsınnnnn
şenayy
ateşin harika
amminnnnnn yavrum aminnnn
ŞENAY maşallah kız o ne ateş ölee
içimde her ay olduğu gibi belkide '' işte o hayatınmın anlamının tamamlandığı,hiç bi zaman eskisi gibi bir hayatımın olmayacağı,mükemmel gün yaklaşıyorrrrrrr '' hissi...
hiç bir gebelik belirtisi olmayan sıradan bir ay daha geçip gidicek aslında bunu da hissediyorum aynı zamanda !
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
içimde her ay olduğu gibi belkide '' işte o hayatınmın anlamının tamamlandığı,hiç bi zaman eskisi gibi bir hayatımın olmayacağı,mükemmel gün yaklaşıyorrrrrrr '' hissi...
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ateşin zaman zaman sabit gidiyo, bu iyiye işaret, azıcıkta yüksekte sabit gitse...
Umarım bebişin seninledir...
İnşallah klasik tüp öncesi mucizelerinden birini de sende yaşarız
Kızlar merhaba benim tablomu yorumlarmısınız? ben hiç bir şey anlamadım bir inip çıkıyor normalde bugün adet olacaktım olmadım. sizce ben yumurtladınmı birde bugün merakımdan gebelik testi yaptım negatif çıktı
4098cc Ovulation charts on FertilityFriend.com
Benim ateşim yerlerde ama hala regl olmadım. Tuhaf bişiler var mevsimde!
Bol şans, Allah gönlüne göre versin.
canım ıgne tarıhıne gore adet trhım yarın aslında. eger dpom 14 gun surecekse bgnden dusmelıydı. senın durumuna gelınce evın soguklugu etkılemez once bunu solım. öte yandan ates olcmedıgın ıcın durumunu hıııc bılemıorum malesef bıraz daha beklemek zorundasın sankı.
olmazsa haftabası kana gıt
bu ay tablolar ne kadar değişik.şu mevsim bi yerine otursa artık yaaa.Kızlar merhaba benim tablomu yorumlarmısınız? ben hiç bir şey anlamadım bir inip çıkıyor normalde bugün adet olacaktım olmadım. sizce ben yumurtladınmı birde bugün merakımdan gebelik testi yaptım negatif çıktı
4098cc Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?