Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım yaa..
bu ay hiç ateşim çıkmadı dedin ya
yumurtlamamış olabilir misin?:26:

ya da geç..
belki de yeni yumurtlayacaksındır

ayy anlayamadım ben noldu böle bukadar gecikme olmazdı ki hiç yumurtanın olmadığı ay bile 29 gün sürmüştü bugün 30.gün bilemedim valla yeni çatlıyo olamam 30.gündeyim ve çatlama blirtisi sadece kasık ağrısı olurdu ben ilk önce adet belirtisi gördüm herhalde yine dediğin gb yumiş yoktu bu ay ama ben gelmediği sürece umutlanıyorum olmaz ki yaakana gitmeye de hiç cesaretim yok

insan bazen hiç bişey yokken bile geç çatlayabiliyor.
belki geç çatlamış da olabilirsin canım.
İnşallah çalışmalar ara ara hep vardır.

Monotonlaşınca eşimle soğuduk biz biraz ilişkiden.8 gündür çalışmadık hiç.İnşallah daha çatlamamıştır da bu akşam falan olur yakalarız yumoşlarımı
Çatlamadan sonra da bel ağrısı-kasık ağrısı olurmu?Ben sanki çatladıktan sonra ağrılarım geçiyordu gibi hatırlıyorum.Ay 10 yıldır yaşadığım ağrıları unuttum.Eşşeksıpası seni neler yaptırıyorsun insana.:44::44::44::44::44:

insan bazen hiç bişey yokken bile geç çatlayabiliyor.
belki geç çatlamış da olabilirsin canım.
İnşallah çalışmalar ara ara hep vardır.

bilemiyorum hatırlamıyorum ya tablo yapmadım ya bu ay aklımda da tutamam hiçbişeyi öle bakalım hayırlısı nolcak çok merak ediyorum en az 4 gün oldu yani adet belirtilerimin başladığı ya bebeğimin müjdesini alayım ya da kırmızılar gelsin belirsizlik mahvediyor beni

ayy içim içimi yemiyor değil ya çok enfeksiyon da vardı ya bende ya hamileysem birşey olmaz dimi ya ama yok yok hamile filan değilimdir ben yaa

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ateş yerlerde, regl olmadım, dün lekelenme oldu o da sadece wc kağıdına sildiğimde gördüm.
Kırmızı kart gelcem diyo, beni üzüyo
Sizce?

Belli olmaz canim ya gelene kadar umit edilebilir, kiz kardesim 3 gun leke tarzinda ara ara kanamalari olmustu hamile oldugunu sonra ogrenmisti, insallah hamissindir olmasada daha onumuzde cok mac var elbet birinde ))))

My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
memelerimin agrısı da gecmeyeydi iyiydi bu atesın yanındaa

senayyyyy sen test yaptın mııı
ates superrr bosver ara ara gecer yenıden baslar hamıleyken bıle
ona takılma ılk gunler hafıfleyıp ertesı gun yıne sıddetleniyordu ve hafıfleyınce korkuyordum ama bırsye olmuyor
umarım hamılesındır

canım eger gec yumurtlamadıysan nedne olmasın kı
ates olcmedın mı

bu sabah baksaydın yukske mı anlardık

canım eger gec yumurtlamadıysan nedne olmasın kı
ates olcmedın mı

bu sabah baksaydın yukske mı anlardık

ölçmedim everyim yaa kana gitmeyede cesaretim yok yani ama 1 haftadır creamy var bende hiç bukadar beyaz olmamıştı akıntım enfeksiyon var ya bende ondan hiç beyaz görmemiştim ve 4 gündür de adet belirtileriyle uğraşıom karnım belim ne bileyim yine psikolojiktir diyorum yoktur diyorum kapılmak istemiyorum yaa

kızlar cumanız mübarek olsun
ateşleriniz hep zirvede olsun
göbüşleriniz bebek dolsun
yarınlarınız huzurlu mutlu olsun
kötü insanlar uzak iyi insanlar yakın olsun
bebekleriniz bahtı güzel sağlıklı olsun
tüm dilekleriniz kabul olsun

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ateş yerlerde, regl olmadım, dün lekelenme oldu o da sadece wc kağıdına sildiğimde gördüm.
Kırmızı kart gelcem diyo, beni üzüyo
Sizce?
canım geçen ay 28günde olmuşsun
yarına kadar bekle ama ateşin düşmüş sanırım adet geliyor canım
üzülme inşallah önümüzdeki ay hediyen gelir.

canım sen ne diyosun benim durumum için

lilicim ben senin durumu anlamadım canım anladığım kadarıyla söleyim ama yanlışım varsa düzelt
şimdi sen bu ay ateşim hiç yükselmedi demişsin
yumurtlama olmadığı ay 29günde oldum dedin.
bugünde 30.günüm ve creamy akıntım var dedin.
akıntın enfeksiyon olsa da adetini geciktirmez.
yumurtlama olmayan aylarda bazen adet çok erken bazende çok geç gelebiliyor.
mesela bende yumurtlama olana kadar ölçüyorum kesinleşince ölçmüyorum çünkü başka bi şekilde korunamıyoruz.
benim de geçen ay ateşim hep 36,2lerdeydi hiç yükseliş olmadı bende yumurtlaamam çok geç olacak sanırım dedim ve ölçmeye devam ettim
25li günlerde çatlıycam sanırım derken bi baktım adet olmuşum 27,gün.
bu ay herkesin ateşi bi değişik canım seninde mevsim geçişinden etkilenmiş olabilir.
belkide geç yumurtlama oldu.bi kaç gün daha bekle bakalım canım

bu ay ateşin normal olmadığını bende farkettim canım da şöle bişey var bizim evimiz çok soğuk yani nerdeyse 20derece oynamıştır e 20 derece sıcaklığın düştüğü biyerde vücut ısım aynı kalırmı bilemedim akıntı adetiin gecikme sebebi değildir de hani öle belirgin geliyo onun için söliim dedim bide şey var canım ya sağ taraımda batma çekilme oluyo yani ben eğer çatlamadıysam geç çatlama olduğunu hiç düşünmüyorum akıntım hep creamydi bu durumda ben hamile değilim boşuna kana filan gitmeyeyim çözmüş olduk bunuda böylece

amin amin ve aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…