canım yaa..
bu ay hiç ateşim çıkmadı dedin ya
yumurtlamamış olabilir misin?:26:
ya da geç..
belki de yeni yumurtlayacaksındır
ayy anlayamadım ben noldu böle bukadar gecikme olmazdı ki hiç yumurtanın olmadığı ay bile 29 gün sürmüştü bugün 30.gün bilemedim valla yeni çatlıyo olamam 30.gündeyim ve çatlama blirtisi sadece kasık ağrısı olurdu ben ilk önce adet belirtisi gördüm herhalde yine dediğin gb yumiş yoktu bu ay ama ben gelmediği sürece umutlanıyorum olmaz ki yaakana gitmeye de hiç cesaretim yok
Monotonlaşınca eşimle soğuduk biz biraz ilişkiden.8 gündür çalışmadık hiç.İnşallah daha çatlamamıştır da bu akşam falan olur yakalarız yumoşlarımıcanım tablo sanki 11.gün çatlar gb yapmış ama şuan çatlama gözükmüyo 14.gündeymişsiN önemli günlerdesin yani canım belki ateş bi düşüş daha yapar sonra fırlar çatladığını anlarız belkide bu haliyle düşmeden de yükseliş gösterebilir ama yakın geldi bana
insan bazen hiç bişey yokken bile geç çatlayabiliyor.
belki geç çatlamış da olabilirsin canım.
İnşallah çalışmalar ara ara hep vardır.
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ateş yerlerde, regl olmadım, dün lekelenme oldu o da sadece wc kağıdına sildiğimde gördüm.
Kırmızı kart gelcem diyo, beni üzüyo
Sizce?
ya canlar biliyosunuz 28 kasımdı benim bat ama hala adet olmadım ve bu sabah test yaptım negatif malesef ki ama artık adet olacakmışım hissi de yok sağ tarafımda batma çekilme oluyo sadece onun haricinde birşey yok tam 4 5 güündür adet olacakmışım gibi dolaştım belim filan kopuyodu sizce hamile olma olasılığım nedir ki benim
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ateş yerlerde, regl olmadım, dün lekelenme oldu o da sadece wc kağıdına sildiğimde gördüm.
Sizce?
canım eger gec yumurtlamadıysan nedne olmasın kı
ates olcmedın mı
bu sabah baksaydın yukske mı anlardık
canım geçen ay 28günde olmuşsun3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Sizce?
canım sen ne diyosun benim durumum için
geçen ayki tabloma bak canım.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar cumanız mübarek olsun
ateşleriniz hep zirvede olsun
göbüşleriniz bebek dolsun
yarınlarınız huzurlu mutlu olsun
kötü insanlar uzak iyi insanlar yakın olsun
bebekleriniz bahtı güzel sağlıklı olsun
tüm dilekleriniz kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?