Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ooooo yuppiii bi gebemiz daha çıktııı
maşallah canımmmm allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Hayirli olsun canim saglikla kucagina al bebisini insallah

karanfilim ne diiim valla artık psıkolojı mıskolojı kalmadı. hepten sapıtmıs durumdayım, bı guluyorum bı duruluyorum.
tedavu gordugum merkezı aradım bugun haftasonu gırıyor araya cumartesı yada pazar adet olursam sıze nasıl ulascam dıye, yrn sabah gel burda test ver gıt bız senı sonuc ıcın ararız dedıler. sımdı ben de yarın 8 bucuk gıbı gıdıp orda kan vercem ordan da dırek kursa gecıcem. muhtemlen aradıkalrında kursta olucam. hayal kuruyorum aradıklarında derstten cıkarım pozıtıf dedıklerını dusuneyım dıorum ama o hayalın gerısı gelmıyor, o kadar uzak gelıyorkı pozıtıf denecek olması.
allah akıl saglıgımı korusun dıyorum...

oooh ooh masallah guzelım. sevındırdın bızı
ınsallah bende yarınkı kan testımde sneın gıbı pozıtıfı gorururm

yarın inşallah buraya kızlarrrrrrrrrrrrr testim pozitifffffffffffffffff değerimm 500 diye yazarsın canımmm

tebrık ederım canım
saglıkla kucagına almanı dılerım

Bence yarin senayin hamis haberini alicaz altinci hissim oyle soyluyor... allah herseyin hayirlisini versin yinede insallah diyeyim gunaha girmeyim :)))

şenay
yarın doğal bi bebe haberi verirsin umarım
bende heycanlandım bak şimdi
dın dın dın dın dııınnnnnnnnnnnnnn

şenay
yarın doğal bi bebe haberi verirsin umarım
bende heycanlandım bak şimdi
dın dın dın dın dııınnnnnnnnnnnnnn

şenay yarın bize de haber ver sakın habersiz bırakma olur mu..
bir derya daha bekliyorum onun da test negatif ateş gayet iyi ve kanda pozitif çıkmıştı.
hadi inşallah..

*bak yarın gezmeye gitcem öğleden önce ver haberi

kızlaaaaaarrr
evıme gıdemedım daha ancak yazabılıyorum
dr a gıttık bgn bılıyosunuz
cok sukur hersey yolunda
veeeee cok buyuk bı ıhtımallleee
prenses kızımız gelıyormusssss :))))
2 hafta snra daha bı emın oluruz alısverıs yapma daha
ancak degıscenı sanmam smdılık net kız goruyorum dedı
saglıkla gelsın prensesımız ıns

hayırlı olsun
cimcimen mi olacak şimdi senin
yakışır

oooy tatlım hadi hayırlısı. sağlıcakla doğsun minik prenses

bildim bildim işteeee
canımmmm güzel kızın geliyor demekkk
maşallahhhhhh
bahtı güzel kendi güzel bi prenses olsun inşallahhh
çok güzel çokkkkk
ne çok güzel kullanmışım ama silmiycem bu güzel haberin üzerine güzel oldu yaaaa

ayyy tatlı mı tatlı kızımız geliyor demek haa..
sağlıkla mutlulukla gelsin canım

Ayyy Allahım bizlere de göstersin inşallah..

nisbhr, ZEBEBEK, zehra9090, shnaay, melek_law, everythingwillbegreat kizlar cooook tesekkür ederim.
Rabbim hamile olanlara saglikla hayirla tamamina erdirmeyi saglikla kucaginiza nasip etsin, bekleyenler icinde sakin umudunuzu yitirmeyin
Rabbim hic olmadik zamanda bir anda öyle bir mutluluk yasatiyorki anlatamam hemde en olmaz dedigimiz anda hemde... insallah insallah
insallah en kisa ve en hayirli zamanda rabbim yüzünüzü güldürsün hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…